נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. שגיא Guest

http://www.uefa.com/ml/images/flags/euro/70x70/65.Xxxישראל - רוסיהhttp://www.uefa.com/ml/images/flags/euro/70x70/57451.Xxx
    יום שבת, 20:00
    אצטדיון רמת גן
    שופט: סטפאנו פארינה

ישראל הפכה בימים האחרונים לנבחרת די מדוברת באירופה בכלל ובאנגליה בפרט. מי היה מאמין שמולדת הכדורגל תזדקק לנבחרת ישראל הקטנה כדי לעלות לאליפות אירופה 2008? מכונית מרצדס ונופש ביעד על פי בחירה הם רק חלק מהתרמיצים שהוצעו לנבחרת ולשחקניה אם אלו ינצחו את רוסיה בשבת. בתקשורת האנגלית אפילו קראו לאוהדי הנבחרת האנגלית לשלוח דברי עידוד לנבחרת ישראל והבטיחו להעביר להם אותם.
    בנבחרת הישראלית מעדיפים להתרכז בעצמנו ולא להסתכל יותר מידי לצדדים, ורובם אמנם ציינו שישמחו לקבל את התמריצים האלה בסוף, אולם דאגו להוסיף שמעבר לזה הם רק רוצים לצאת עם "תוצאה טובה".
    קשטן ממשיך בהצערת הנבחרת ואחרי שיוסי בניון נפצע והתברר שלא יוכל לשחק מול הרוסים, לא היסס לזמן את בוגזלו, שנחשב בעיני רבים כשחקן הטוב בארץ בתקופה הנוכחית. לבוזגלו בן ה19 זה זימון ראשון לנבחרת הבוגרת, ועושה רושם שעל סמך האימונים, קיים סיכוי גבוה שאף יפתח בהרכב. לבוזגלו עבר והווה עשיר מאוד בנבחרות הצעירות של ישראל: הוא כבש לא פחות מ21 שערים ב35 הופעות בנבחרת עד גיל 1;19 ועוד 3 שערים ב6 משחקים בנבחרת האולימפית. גם דקל קינן חוזר לסגל הנבחרת וכנראה שגם הוא יפתח בהרכב, על חשבונו של שמעון גרשון. אתמול, יום רביעי, שוחרר המגן הימני אייל משומר עקב פציעה. משומש שהצליח למצוא לעצמו מקום בהרכב בשני המשחקים האחרונים, היה צפוי לפתוח גם הפעם, אולם עקב פציעתו מי שיחזור להרכב יהיה מגן מכבי תל אביב, יובל שפונגין. במקום משומר הוקפץ דני בונדר מהנבחרת הצעירה. מלך השערים של הנבחרת בקמפיין הנוכחי, רוברטו קולאוטי החלים מהפציעות שפקדו אותו לאחר המעבר למנגשנלדבאך הגרמנית, וחוזר לסגל של קשטן, כשכרגע עושה רושם שהוא נאבק עם בן סהר על חולצת ההרכב של חלוץ השפיץ. יניב קטן, מיכאל זנדברג ועידן טל נשארו מחוץ לסגל, בעוד עמית בן שושן ורביד גזל חוזרים לסגל אחרי תקופה ארוכה.

הסגל המלא:

שוערים: דודו אוואט (דפורטיבו לה קורוניה), ניר דוידוביץ' (מכבי חיפה), לירן שטראובר (מכבי נתניה).
    הגנה: טל בן חיים (צ'לסי), שמעון גרשון (בית"ר ירושלים), יואב זיו (בית"ר ירושלים), דקל קינן (מכבי חיפה), דני בונדר (הפועל תל אביב), יובל שפונגין (מכבי ת"א), אבי סטרול (מכבי נתניה).
    קישור: תמיר כהן (מכבי נתניה), גל אלברמן (בית"ר ירושלים), אבירם ברוכיאן (בית"ר ירושלים), משה אוחיון (וינטרתור), מאור בוזגלו (בני סכנין), רביד גזל (מכבי ת"א).
    התקפה: רוברטו קולאוטי (בורוסיה מנשנגלדבאך), בן סהר (ק.פ.ר), אליניב ברדה (גנק), עומר גולן (מכבי פ"ת), ברק יצחקי (בית"ר ירושלים), עמית בן שושן (בית"ר ירושלים).

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/under19/536926_mediumsquare.Xxx
    מאור בוזגלו. זימון ראשון לנבחרת הבוגרת.

למרות שכבר אספו הסיכויים של הנבחרת לעלות לאליפות אירופה, מודעים לחשיבות שיש בלסיים את שלב הבתים עם טעם מתוק מסויים. וניצחון על הרוסים בהחלט יעשה את זה מתוק יותר. למרות שהמבקרים יתעלמו מכל תוצאה שלא תהיה, קשטן התחיל תהליך, והוא ממשיך אותו גם עכשיו, במטרה שהוא גם יגלוש לקמפיין הבא, מוקדמות מונדיאל 2010. למרות חוסר העניין היחסי שקיים בישראל למשחק, אצטדיון רמת גן צפוי להיות מלא, ולא רק בישראלים. 5000 רוסים אמורים להגיע לישראל בימים הקרובים, בינהם גם יהיו בערך 100 אוליגרכים, כולל כמובן רומן אברמוביץ'. אולי אפילו נשיג מהמשחק הזה עוד איזה גאידמק.

אגב, השופט שהיה אמור לשפוט במשחק, הגרמני הרברט פנדל, לא ישפוט בסופו של דבר, אחרי שהיום הוחלט באופ"א לשנות את השיבוץ למשחק, למרות שפנדל נחשב לשופט מוערך מאוד באופ"א. הרוסים התלוננו בפני אופ"א על המשחק בין ספרטק מוסקבה לסלטיק במוקדמות ליגת האלופות, בו הוא פסל שער חוקי לרוסים ואף לא זיכה אותם בשני פנדלים שהגיעו להם. את רביעית השופטים הגרמנית, תחליף רביעיה מאיטליה, עם סטאפנו פארינה כשופט ראשי.

http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/850/215.Xxx
    אימון נבחרת ישראל

הרכב משוער:
    דודו אוואט, יואב זיו, טל בן חיים, דקל קינן (שמעון גרשון), יובל שפונגין, גל אלברמן, תמיר כהן, אליניב ברדה, מאור בוגזלו (ברוכיאן), ברק יצחקי, בן סהר (רוברטו קולאוטי)

http://img.rian.ru/images/4342/31/43423178.Xxx

עם כל הכבוד לגאווה הלאומית והכבוד העצמי עליהם דיברו כל כך הרבה שחקני נבחרת ישראל (בעיקר לכלי התקשורת האנגלים) בימים האחרונים, מי שמגיעה למשחק בר"ג עם עניין אמיתי היא רוסיה האורחת. הניצחון המפתיע על אנגליה בחודש הקודם טרף את הקלפים בבית ה' ושם לפתע את הרוסים בכסא הנהג במירוץ לשווייץ ואוסטריה וגורלה של רוסיה למעשה נמצא בידיה. ניצחון בישראל ביום שבת ורק סנסציה מרעידת שחקים באנדורה תמנע מרוסיה לעלות ליורו 2008, כל תוצאה אחרת בארץ הקודש מנגד תחזיר לאנגליה את המושכות וניצחון ביתי של אנגליה על קרואטיה ביום רביעי יבטיח להם את הכרטיס לאוסטריה ושווייץ.

http://www.fedcup.com/shared/medialibrary/image/thumbnail/FC_3956_thumbnail.Xxx כל העיניים אל רמת-גן

הליגה הרוסית הגיעה אל קיצה בסוף השבוע האחרון עם זכייה הסטורית של זניט סנט פטרסבורג באליפות המקומית וכעת כל תקשורת הספורט במדינה התפנתה אל המפגש המכריע בישראל. רבים טוענים כי למעט המשחק מול אנגליה, הפעם האחרונה שמשחק של הנבחרת הלאומית של רוסיה, שסבלה מנפילה גדולה מאוד בפופולריות שלה בשנים האחרונות, היה ב-1999 מול אוקראינה השכנה. אז במשחק מאני טיים אחר ורחוק, במחזור האחרון של מוקדמות יורו 2000רוסיה הייתה צריכה לנצח בבית את האוקראינים אחרי שהחזירה לעצמה את הסיכוי להעפיל לאליפות בהולנד ובלגיה עם ניצחון סנסציוני בסטאד דה פראנס על צרפת. שער שוויון של אנדריי שבצ'נקו בדקה ה-88 מטעות נוראית של השוער פילימונוב מנע מהמארחים את הניצחון והוריד את הנבחרת במכה מהמקום הראשון בבית לשלישי והצלקות לא נרפאו זמן רב. מאז המשחק ההוא בעצם התחילה המפולת, הדחה מביכה מ"בית החיים" במונדיאל 2002 (יפן, בלגיה ותוניסיה), הופעה חסרת תכלית ביורו 2004 בבית עם ספרד, פורטוגל ויוון (אם כי רוסיה תמיד תוכל להתגאות בכך שהייתה היחידה שניצחה את אלופת אירופה בטורניר ההוא) והשיא היכה ב-2006 כאשר רוסיה כשלה בנסיונותיה לסיים במקום השני בבית המוקדמות הכי קל ביבשת ונכנעה לסלובקיה הנחותה יותר. בהתאחדות השיגו מסקנות והחתימו את חוס הידינק על חוזה עתק, אך גם עם הקוסם ההולנדי, אף אחד לא ספר את הרוסים יותר מדי במאבק על ההעפלה. ותראו איך שגלגל מסתובב לו, למרות התיקו הביתי עם ישראל, למרות ההפסד 3-0 בוומבלי, למרות שלא כבשה אפילו שער אחד (אם כי גם לא ספגה) מול קרואטיה, 1-0 קטן בישראל בשבת ישלח את הרוסים לחגוג.

http://www.rusteam.permian.ru/history/photos/1999/rus_ukr_1999_01.Xxx
    "מאז אוקראינה לא היה עניין כזה." היום בו רוסיה בכתה.

http://www.smh.com.au/ffximage/2005/07/21/60_guushiddink.Xxx כאב ראש חיובי

סוגיית ההרכב שמטרידה יותר מכולן את חוס הידינק כרגע היא זהותו של האיש שיפתח בין הקורות ברמת-גן. הכישרון הצעיר של צסק"א מוסקבה איגור אקינפייב נחשב לשוער הראשון הקבוע של הנבחרת אך השוער רק התאושש לאחרונה מפציעה קשה ולמרות שזומן לסגל הרחב, ככל הנראה לא יעמוד בין הקורות בר"ג מה שמשאיר את ההולנדי עם התלבטות בין ויאצ'סלב מלאפייב, שוער האלופה הטרייה זניט סנט פטרסבורג שהיה שותף לתיקו החוץ היקר בקרואטיה ו-ולדימיר גאבולוב, שאמנם ירד ליגה עם קבוצתו קובאן אך היה שותף לניצחון הגדול על האנגלים לפני חודש ולפי השמועות בתקשורת יהיה זה שיעודף בסופו של דבר בהרכב.

התלבטות נוספת שצפויה להיות להולנדי היא לגבי החלוצים שיפתחו בשבת. הצמד של רומן פבליוצ'נקו שעלה מהספסל במוסקבה מול האנגלים כמו גם העובדה שהחלוץ בן ה-24 חולק את מלכות השערים בליגה המקומית עם 14 כיבושים ב-22 הופעות, נותנות לו לא מעט נקודות. מצד שני, אנדריי ארשבין הוליך את זניט סנט-פטרסבורג לאליפות עם 10 שערים ב-30 הופעות ומה שאפילו יותר חשוב - מנוסה יותר בזירה הבינלאומית ובשיתוף פעולה עם חלוצה של סביליה, אלכסנדר קרז'אקוב, אקס-זניט בעצמו. ובכלל, גם קרז'אקוב איננו באנקר בהרכב נוכח חוסר היציבות שמגלה לאחרונה. ההחלטה על זהות הצמד שיפתח בחוד הנבחרת הרוסית בישראל כנראה תיפול רק סמוך למשחק.

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/euro/604246_biglandscape.Xxx
    יקבל צ'אנס בהרכב? רומן פבליוצ'נקו מחסל את אנגליה.

התקוות ברוסיה בשמיים, כל הסיקור האובססיבי של העיתונות האנגלית מדווח במדינה וההערה של ה"טיימס" ליובל שפונגין על המוטיבציה הנוספת שצריכה להיות לו במשחק בגלל שורשיו האסטונים עוררה כעס כלפי האנגלים. אפילו חוס הידינק הרשה לעצמו להגיד ביום רביעי האחרון כי "אם נסיים מעל האנגלים, אף אחד לא יוכל להגיד שזה לא מגיע לנו." כל הסיקור התקשורתי, כל האמונה מהניצחון על אנגליה וכל מה שהשם "הידינק" נושא איתו מביאים לישראל את התוצר הסופי - רוסיה בשיאה (?).

סגל נבחרת רוסיה:

שוערים: איגור אקינפייב (צסק"א מוסקבה), ויאצ'סלב מלאפייב (זניט סנט פטרסבורג), ולדימיר גאבולוב (קובאן).
    הגנה: סרגיי איגנשביץ' (צסק"א מוסקבה), אלכסיי ברזוצקי (צסק"א מוסקבה), ואסילי ברזוצקי (צסק"א מוסקבה), דניס קולודין (דינמו מוסקבה), אלכסנדר אניוקוב (זניט סנט פטרסבורג).
    קישור: יורי ז'ירקוב (צסק"א מוסקבה), דימיטאר ביליאדטינוב (לוקומוטיב מוסקבה), איגור סמשוב (דינמו מוסקבה), קונסטנטין זיריאנוב (זניט סנט פטרסבורג), דימיטרי טורבינסקי (ספרטק מוסקבה), איבן סאיינקו (נירנברג, גרמניה), ויקטור בודיאנסקי (אודינזה, איטליה), רומן שירוקוב (חימקי).
    התקפה: אנדריי ארשבין (זניט סנט פטרסבורג), פאבל פוגרבניאק (זניט סנט פטרסבורג), אלכסנדר קרז'אקוב (סביליה, ספרד), דמיטרי סיצ'ב (לוקומוטיב מוסקבה), רומן פבליוצ'נקו (ספרטק מוסקבה).

* תודה ענקית למיכאל (Obafemi) שלקח חלק גדול בהכנת הסיקור

2. שגיא Guest

נפתח דיון למשחק הנבחרת מול רוסיה. אתם מוזמנים להתדיין שם על המשחק והמשך הדיון יאוחד לפה

תודה.

3. Raulito Madridista

דיי מבדר אותי לראות ולשמוע את האנגלים מתחננים בפנינו שנעשה תוצאה טובה. ישראל הקטנה צריכה לעשות טובה לאנגליה הגדולה, שאולי בעצם לא כל-כך גדולה ומתקשה להעפיל ליורו 2008 מבית שהוא לא כל-כך קשה, כי מבחינת כישרון היא הכי איכותית בבית. אני לא מחזיק כל-כך לא מקרואטיה ולא מרוסיה, שתי נבחרות בינוניות שרק נגדינו ונגד אנגליה בקמפיין חלש, נראות כ-'אריות'.
    המשחק הזה יכול להוסיף לנו לכבוד ולא הייתי רוצה שנפסיד לנוכח העובדה שתולים בנו תקווות.
    בבית אנחנו צריכים לנצח נבחרת כמו רוסיה.
    בוזגלו או ברוכיאן? לא שאלה בכלל, הראשון הרבה יותר טוב ומעורב. לטעמי ברדה ייעלם במידה ויישחק באגף שמאל. הייתי מרכיב את יצחקי בהתקפה בייחד עם ברדה ואת ברוכיאן מרכיב באגף שמאל.
    מצחיק לראות שקולאוטי ובן-סהר, שני שחקנים שלא שיחקו בכלל לאחרונה, כל אחד מסיבתויו הוא, ייפתחו בהרכב, אחד מהם הכוונה.
    אני מאחל כרגיל לנבחרת בהצלחה ומקווה שנעשה טובה לאנגלים, כי חבל אם נבחרת אדירה כמו אנגליה לא תעפיל ליורו. בגלל זה אני גם רוצה שסקוטלנד לא תעפיל וצרפת ואיטליה יעלו ליורו, לא רוצה הפתעות, רוצה את כל הנבחרות מהדרג הראשון. במידה ונפשל, האנגלים ייבכו יותר מאיתנו, זה בטוח.
    אני שמח שלפחות נציג אחד יש להפועל בנבחרת, דני בונדר. הפועל מעולם לא שלחה יותר מדיי נציגים.

4. ObianconeriO Member

אין לישראל הרבה סיכוי לנצח את רוסיה.
    אני כמו כולם רוצה שזה יקרה.לא בגלל שאני רוצה שאנגליה תעלה..יותר בגלל שאני איך לומר את זה בעדינות....לא מחבב את רוסיה יותר מדיי.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל, כל הכבוד שגיא ומיכאל, עשיתם יופי של עבודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

בנוגע למשחק, אין ספק שהרבה זמן לא היה כזה סיקור תקשורתי כלפי הנבחרת, בעיקר מהצד האנגלי שלא מפסיק לכתוב על הסיכויים של הנבחרת הישראלית, הרקע של השחקנים, חישובי הצלחה וכישלון וכו'. הדיעה שלי לגבי התוצאה מעורבת.
    מצד אחד, אנחנו משחקים בביתנו, וכאשר רמת גן מלא ראינו את הנבחרת שלנו מצליחה לעמוד שווה בשווה גם מול נבחרות טובות בהרבה מהנבחרת הרוסית. ואם נסתכל לרגע על היריבה, הרי שלא מדובר שנבחרת יוצאת דופן מבחינת כישרון.
    מצד שני, רוסיה מגיעה לכאן כאשר היא יודעת שניצחון והיא זו שתוכל להתחיל כמעט בוודאות לחגוג. הרוסים יבואו עם מוטיבצית שיא למשחק הזה, וכאשר הם יודעים שתיקו לא יספיק, הם צפויים ללחוץ עלינו כבר מדקות הפתיחה.

אני לא חושב שנפסיד, אך גם לא ננצח. ההימור שלי הוא תיקו, שכמובן ישמח גם אותנו וגם את האנגלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/11/07
  6. beitar4ever Member

דבר ראשון כל הכבוד על ההשקעה של מי שעשה את כל הסיקורים, ואת כל הנושא הזה.
    עכשיו למשחק, ישראל באה למשחק הזה במיוחד לשמור על כבודה העצמי , מכיוון שכבר היא לא תוכל לעלות לשלב הבא ביורו, הקרב במשחק הזה אמור לעניין המון אנשים בעולם, הקרב על המקום השני יהיה בין רוסיה לאנגליה, שכיום אנגליה ממוקמת במקום ה-2 עם משחק עודף מרוסיה, האחרונה ממוקמת במקום ה-3 כאשר במאזנה שתי נק' פחות מאנגליה, ניצחון בשבת יעניק לה ככל הניראה את העלייה לשלב הבא, הפסד שמה כאמור יעניק ככל הניראה לאנגליה את העלייה.

קשטן יפתח בשבת עם הרכב צעיר מאוד וחסר ניסיון כאשר לכולם ביחד להוציא את אוואט ובן חיים יש כ47 הופעות, זה אומר על הרכב מאוד חסר ניסיון, אבל כפי שאנו יודעים לקשטן אין הרבה מה להפסיד במשחק הזה, אז הוא הולך על הרכב התקפי מאוד, כאמור במשחק בשבת, מאור בוזגלו יפתח בהרכב יחד עם בן סהר ויצחקי , זו תהיה השלישייה ההתקפית של ישראל, בנוסף קשטן החליט שהוא יתפרע והוא פותח עם עוד שחקן שמוגדר כחלוץ אבל כניראה ישחק בקישור ,אליניב ברדה.

בקשר לשחקנים הפותחים בהרכב, נתחיל מהשוער אוואט יפתח למרות שבזמן האחרון, לא הולך לו כ"כ בספרד והוא מציג יכולת ירודה, למרות זאת אני מאמין שהוא השוער הטוב שיש לנו להציע, וכאמור הוא מאוד מנוסה והוא יתעלה במשחק הזה על יכולתו.
    בקשר להגנה, בן חיים הבלם הישראלי הכי טוב יפתח ביחד עם דקל קינן, הבלם הצעיר שיעשה את הופעתו השנייה בנבחרת, המגנים יהיו יואב זיו שיפתח בהרכב בעקבות הפציעה של בן דיין, זיו לא מציג יכולת טובה בזמן האחרון ככה שאני בטוח שאם דדי לא היה פצוע הוא היה פותח, בקשר למגן הימני יובל שפונגין כבר יערוך את הופעתו השביעית, הוא מגן ימני טוב מאוד , עושה עבודת הגנה והתקפה מצוינת , יש לו עתיד טוב לשחקן.

בקישור יפתחו שני הקשרים האחוריים תמיר כהן ואלברמן, כאשר כהן יערוך הופעה שלישית שלו בנבחרת, כהן יפתח וינסה להציג את יכולתו הטובה ביותר, כי המון סקאוטרים יעקבו אחריו.
    עוד שני קשרים שיהיו זה אליניב ברדה ומאור בוזגלו השחקן הכישרוני של בני סכנין שיערוך את הופעת הבכורה שלו בהרכב וישחק כחצי חלוץ חצי קשר, לשחקן יש כישרון ענק ברגליים מקווה שהוא כבר במשחקו הראשון בנבחרת הוא יממש אותו.
    שני שחקני החוד יהיו ברק יצחקי ובן סהר ככל הניראה שיפתח במקום קולאוטי שבזמן האחרון מתייבש על הספסל של מינשגלדבאך.

טוב מה נותר עוד להגיד , לאחל הצלחה לישראל, אל אל ישראל!

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/07
  7. Mr.Eko Member

חחחח האנגלים האלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    רוסיה בת'כלס היא נבחרת יותר חזקה מישראל אבל לא מהטופ העולמי.... לא משחקים שם לא רונלדיניו ולא רונאלדו... זאת נבחרת בינונית מאוד אם משווים אותה לנבחרות כמו גרמניה,איטליה,פורטוגל,ברזיל וארגטניה. ככה שלישראל יש סיכוי לא רע גם בגלל שזה בישראל אבל כנראה בגלל שהרוסים ירצו את זה הרבה הרבה יותר הם בסופו של דבר ינצחו. קשה לי לראות את אנגליה מחוץ ליורו אבל עכשיו זה דווקא נראה די ריאלי.

זה ההרכב שצריך לעלות:
    אוואט,גרשון,בן חיים,שפונגין,זיו,כהן,אלברמן,ברוכיאן,בוזגלו,יצחקי,קולאוטי(אם הוא לא יהיה כשיר במאה אחוז אז בן סהר).

8. a.m Member

סלחו לי על הפסימיות, אבל אם עד עכשיו הנבחרת נראתה כמו שנראתה כשהיא שיחקה בשבילה, בשביל המדינה, מה הסיכוי שבשביל האנגלים נראה יותר טוב? קשה לי להיות אופטימי, בטח לא כשבר"ג יהיה חלק לא קטן ביציעים שתומך ברוסיה ואין באמת עניין כל כך בתוצאה אצלנו.

9. יא יא פטי Member

כל תוצאה פרט ל2-0 לרוסים תפתיע אותי מאד
    בכלל כולם עושים מזה יותר מידי רעש, אני אישית חושב שאולי אראה רק מחצית אחת אולי אם ייצא
    ממש לא מענין אותי המשחק הזה, ועם כל השנאה שלי לאנגלים אני מעדיף שאנחנו ננצח רק כי אני יותר אוהב את ישראל מאשר שונא אותם
    אבל עדיין לא אבכה ככה או ככה

10. mhfc-1913 Member

יאלה רוסיה בהצלחההההההההההההההההההההההההההההה

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

הסגל של דרור קשטן הולך וקטן לקראת המפגש מול נבחרת רוסיה בשבת. אחרי דדי בן דיין ואייל משומר, היום (חמישי) שוחררו מהסגל גם שמעון גרשון ודני בונדר. בלם בית"ר סובל ממתיחה בשריר ולא הצליח להתאמן הערב באיצטדיון ר"ג.

* 160 כרטיסים ב-2,000 דולר נמכרו ליציע הכבוד.
    * 12 מדינות יראו את המשחק בשידור ישיר.
    * הכנסות ההתאחדות עומדות על יותר מ-7 מיליון ש"ח.

בקשר למשחק. המשחק הוא כמובן הכי מדובר במחזור המשחקים הקרוב, ביחד עם המשחק של סקוטלנד נגד איטליה. רוסיה כמובן היא הפייבוריטית למשחק, וכמו שאמר a.m, קשה לראות איך ישראל תנצח את רוסיה, דדוקא שאין לה עיניין במשחק. הכי מצחיק יהיה לראות את רוסיה מפסידה לישראל, ואת אנגליה לא מנצחת ביום רביעי את קרואטיה. בכל מקרה, המשחק הוא כן חשוב לישראל, ואם היא תנצח בו, היא תוסיף לעצמה נק' דירוג חשובות, לקראת הגרלת מוקדמות המונדיאל ב-2010.

12. Number 8 Member

כל הכבוד על הסיקורים. יצא מדהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

משחק חסר חשיבות ומשמעות מבחינתנו. עם או בלי קשר למשחק, אנחנו נסיים את הבית במקום הרביעי. אין לנו מה להפסיד מהמשחק, חוץ מאותם שחקנים שרוצים שאנגליה תעלה ליורו ולא רוסיה. נבוא כדי לנצח, אך לא נתבאס אם נפסיד. המשחק סופר חשוב לנבחרת רוסיה, אם היא תנצח, ככל הנראה הרוסים יעלו ליורו וישאירו את מקלארן ושחקניו בבית. כל העולם ישא את עינייו לאיצטדיון רמת גן, וזה למעשה הסיפור של המשחק.

על פי האימון היום, אלו ה פחות או יותר האחד עשר שיפתחו:ההרכב המשוער: דודו אוואט, יובל שפונגין, טל בן חיים, דקל קינן, יואב זיו, גל אלברמן, תמיר כהן, ברק יצחקי, מאור בוזגלו, בן סהר, אליניב ברדה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/11/07
  13. Riki Member

מה אני יגיד לכם, שחקנים שמייצגים את המדינה ונראו כמו חבורת חובבים אוזבקים שקיבלו סוף סוף כדור לשחק איתו במקום הספוג של המזרן, יתאבדו מול רוסיה. כאילו בשביל ישראל הם שיחקו בקטנה אבל לאאאאאא בשביל אנגליה ? מה קרה לכם, יתנו את הנשמה !!
    תעשו לי טובה, האינטרס היחיד שיש לנבחרת כלשהיא במשחק הקרב זה אך ורק של רוסיה, במידה וביום נתון אנחנו לא פרמטר אז על אחת וכמה כשאנחנו עומדים בדרך של הרוטווילר לסטייק.
    בקיצר, פאסימי פאסימי פאסימי התחזית ל3 נקודות או נקודונת.
    מה שכן, אני מקווה שהוא יריץ איזה שניים שלושה בוסרים שירוצו קצת בהתלהבות במגרש.

14. the crow Member

מקווה שהרוסים יעלו רק כדי שכל הפסטיבל הזה ייגמר כבר!
    ובעיקר כדי שכל האנגלופילים לא יצאו מהחורים שלהם וישמחו!
    עד עכשיו שיחקנו מחורבן, למה נראה לכם שפתאום נהפוך להיות ברזיל וננצח את אנגליה?!?
    מקווה שרוסיה וגם הנבחרת שלי איטליה יעשו את העבודה! וישארו לנו 2 בריטיות בחוץ !!!!!! :aaa15: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד, רוסיה נראית חזקה, מאיימת, מאורגנת לראשונה מימי לובאנובסקי וכו' וכו'. מצד שני, הלו, זאת רוסיה. מישהו ספר אותם לפני ההבלחה מול האנגלים? נכון, הם היו צריכים לשים לנו ארבע חתיכות במוסקבה ולסגור את הסיפור אבל בגדול זאת עדיין נבחרת עם פוטנציאל לא ממומש בעיקר. מה זה אפשר לנצח, צריך לנצח. אם לא היה לרוסיה את הידינק על הקווים, כל העולם היה מחזיק מהנבחרת הזאת הרבה פחות. וההערצה העולמית להידינק, האמת, קצת יצאה מפרופורציה.