נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. bayer04 Member

קטן, זנדברג וטל היו אמורים שלושתם להיות מזומנים. הקישור שהוזמן פשוט בדיחה עצובה. על מי יש לסמוך בדיוק בקישור? על תמיר כהן? על ברוכיאן? על גזל? לא מבין מה הקשר ביניהם לבין הנבחרת הלאומית, ואם כבר הם בנבחרת, לפחות שיהיו על הספסל. צריך לתת את ההזדמנות לשחקנים הוותיקים, רק הם יידעו להוציא משהו מרוסיה, אבל כנראה שקשטן כבר חזק במגמת ההצערה של הנבחרת, אז כל מה שנותר לי להגיד- בהצלחה, אבל תהיה בטוח שלא תצליח כ"כ, עם נבחרת שהגיל הממוצע שלה (מבחינת שחקני ההתקפה) הוא 22.

2. King Kenny Member

טועמה פצוע.

אני שמח שזנדברג לא מוזמן, שחקן ליגה טוב וכשזה מגיע לאירופה הוא פשוט נעלם.

הזימון של בן סהר באמת תמוה, הוא לא בכושר משחק טוב כי הוא כמעט ולא משחק וגם כשהוא משחק הוא לא טוב.

עידן טל נמצא בכושר רע ולכן לא זומן.

אני לא מבין למה הוא מזמן את בן שושן, הוא כמעט ולא משחק, אז על פי מה הוא מזמן אותו.

גם את הזימון של גזל אני לא מבין, שחקן בינוני ביותר.

3. Joshua Member

תפסיקו עם הקלישאה המצחיקה הזו שנזדברג הוא שחקן ליגה טוב. זנדברג הוא השחקן הכי טוב בארץ וקשטן לא מזמין אותו משום שהוא רוצה להראות שהוא "גבר" והוא עומד מאחורי ההחלטות שלו.
    מה הקשר של בן שושן, תמיד כהן וגזל לכדורגל ובמיוחד לנבחרת? תמיד כהן, לא יודע לעשות שום דבר פרט לעבירות מגעילות.
    מסכים עם ההחלטה לגבי קטן וטל, שניהם הביתה ויפה שעה אחת קודם.
    מה עם בנאדו? עם כל הכבוד לגיל שלו, הוא הבלם הכי יציב בארץ, בטוח ייציב יותר מדקל קינן.
    יואב זיו ומשומר הם ברירת מחדל לכך שאין לנו אפילו מגנים ברמה סבירה בארץ.
    כל הכבוד על ההזמנה של בוזגלו.

4. bayer04 Member

מסכים לקביעתך לגבי בנאדו והקישור הקטסטרופלי שזומן, אבל לגבי המגנים אני חושב שיש לנו מגנים מצויינים. משומר במגמת השתפרות ונראה הרבה יותר טוב העונה, ויואב זיו- לדעתי, מגן שמאלי פנטסטי. ואכן, כל הכבוד על זימונו של בוזגלו לבוגרת.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מה זה משנה ולמי זה משנה מי זומן ומי זה לא...
    עוד משחק שנקבל בראש, עוד משחק חסר משמעות.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אפשר להיות מגן שמאלי טוב מבלי לדעת להגן, זה הדבר הבסיסי ביותר.

בקשר לשאר הסגל, כמו שכבר ציינו כאן לדעתי אם בוזגלו שמצטיין בליגה מקבל זימון, כך גם היה צריך קשטן לעשות במקרה של כיאל. הוא אחד מהשחקנים הטובים ביותר שיש לנו כרגע בעמדתו, ולמרות גילו הצעיר אני בטוח שהוא היה יכול לתרום לא מעט.
    הזימון של תמיר כהן בהחלט מובן לי, במשחק הנבחרת הקודם הוא היה לא רע, ובעיקר נלחם, מה שיתר השחקנים לא בדיוק עשו. הוא בהחלט יכול להשתלב בהרכב הנבחרת, במיוחד כאשר עידן טל ממשיך להראות כמו בדיחה.
    לא ברורים לי הזימונים של בן שושן וסהר. הראשון אומנם היה לא רע כאשר שיחק, אך הוא לא מרבה לשחק, ולזמן שחקן בגלל האופציה ש "אם ישחק אולי יהיה טוב" ניראית לי פשוט עלובה.
    הפעם, בניגוד למשחקי הנבחרת האחרונים, אני בהחלט חושב שלקטן יש מקום בסגל הנבחרת. במשחקים האחרונים בחיפה הוא השתפר, ואם לא בהרכב הפותח אז בספסל בטח שהיה לו מקום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/07
  7. Joshua Member

בירם כיאל שחקן צעיר ובינוני מאוד, בדיוק כמו בן שושן ותמיר כהן, לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד.
    הקטע הזה של "הצערת הנבחרת" הוא בדיחה עצובה, לוקחים את השחקנים הטובים ביותר ולא את מי שצעיר.

8. Igi Member

כן, כי זנדברג בכושר פשוט אדיר לא? שחקן שמשחק בצורה כל כך מופלאה בזמן האחרון חייב לקבל זימון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    ולגבי ההיעלמות שלו במשחקים גדולים(מחוץ לליגה המצויינת שלנו) - זו לא קלישאה, זו המציאות. שחקן פרווה כשלא מדובר בליגת העל.
    בקשר למשפט הראשון :aaarofl: - כיאל צעיר בינוני? מהרגע שהוא נכנס להרכב של חיפה במחזור ה-4(ולא יצא ממנו אפילו פעם אחת) הוא קנה את לב כל אוהדי חיפה, ולא רק אותם, אני בטוח שהרבה אנשים יוכלו לספר לך פה עם הכישרון שלו. נכון שהוא עוד צעיר וילמד המון, אבל כבר עכשיו, הוא בטח עדיף רביד גזל...

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/07
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי הצערת הנבחרת, אני מסכים איתך.
    מי שטוב צריך לשחק, לא משנה אם הוא בן 20 או בן 40. כמו שבנאדו שלא הופך צעיר מיום ליום, משחק בנבחרת מהסיבה הפשוטה שהוא הטוב ביותר בעמדתו כרגע, כך צריך להיעשות גם ביתר העמדות. עידן טל לדעתי לא צריך להיות מוזמן, לא בגלל גילו אלא בגלל היכולת הירודה שהוא מציג כבר תקופה ארוכה (למעשה מתחילת העונה).

לגבי כיאל, אני ממש לא מסכים איתך.
    אני לא יודע כמה משחקים של חיפה ראית העונה, אך בכולם הוא בלט, והפגין יכולת טובה. גם במדי הנבחרת הצעירה, ראינו כמה כישרון יש לו, ואת התרומה שלו במרכז המגרש. כבר עכשיו לחסל את ביאם, בן שושן ותמיר כהן נראה לי מוגזם. הם צעירים, תן להם את הזמן שלהם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/07
  10. Joshua Member

חביבי, הדעות שלך ושלי הן שונות.
    בכל אופן, עובדה שקשטן לא הזמין אותו, הוא בטוח מבין טיפ טיפה אבל ממש טיפה יותר ממך, אם לא אז כדאי שתאמן את הנבחרת במקומו.
    אילו ראית משחקים של בית"ר ובמיוחד את המשחק נגד ק"ש, היית רואה שזנדברג היה אולי הכי טוב על המגרש.
    חוץ מזה, דעה זה דבר סובייקטיבי.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בטח כי זנדברג תמיד טוב בליגה...
    זנדברג לא מתאים לנבחרת, הוא לא יכול להועיל מול מגינים אירופיים, אין לו את היכולת, הוא לא מספיק טוב. היו לו מלא הזדמנויות ואף פעם לא הרשים.

זה אחד הפלוסים היחידים מבחינתי אצל קשטן, ההתעלמות המוצדקת מזנדברג. אני מקווה ורוצה להאמין שלא נראה אותו לובש את המדים הלאומיים יותר.

12. Igi Member

רק לפני כמה תגובות צחקת על קשטן שהוא הזמין את רביד גזל, אבל כשאני מנסה לערער על הזימון וחושב שהיה עדיף להזמין מישהו אחר, אני לא מבין וקשטן מבין "קצת" יותר ממני? וואטבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

"אילו ראיתי משחקים של בית"ר?"
    חביבי, ראיתי את ארבעת המשחקים האחרונים שלה - זנדברג לא ראוי לזימון.

13. Joshua Member

"מה הקשר של בן שושן, תמיד כהן וגזל לכדורגל ובמיוחד לנבחרת?"
    אני לא רואה פה שום גיחוך על קשטן...
    תבין, אפשר לטחון את זה עד מחר, אתה חושב משהו ואני חושב אחרת, זה הכל.

14. spiderman18 Member

דבר מאוד בולט הקמפיין הזה הוא הקלות שבה מקבלים שחקנים את חולצת הנבחרת.
    אני לא זוכר עוד קמפיין שכל כך לא הסכמתי עם הזימונים לנבחרת.
    הדבר היחיד שקשטן עשה טוב הוא שפוצץ את הבועה שנקראת יניב קטן, אבל הדקות שהוא נותן לשחקנים כמו תמיר כהן, וואליד באדיר ועומר גולן הן יותר גרועות מזה.

15. iverson13 Member

וגם שהוא מזמן שחקנים שאןי להם קשר לכדורגל.

בשתי מילים:קשטן הביתה!!!