נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jan 24, 2006.

1. JR-Riquelme Member

רק לי הסיפור הזה של "בניון נפצע ובספק" נראה מוכר?
    אני מבחינתי שלא ישחק בכלל, גם ככה הוא לא תורם לנבחרת כלום, עדיף כבר לנסות מישהו אחר.
    ואני גם בכלל מת להפסיד בשביל שאנגליה לא תעלה, קצת קשה לי לראות משחק של הנבחרת ולרצות שהיא תפסיד אבל לא נותר על מה להילחם.
    יאללה רוסיה.

2. Don Joan Roman Member

גם אני כמוך, אוהב את הנבחרת אבל מעדיף להפסיד כדי שהגועל נפש שנקרא נבחרת אנגליה גם כן לא יהיה ביורו, נמאס מהם, מההתלהבות שלהם והיהירות שלהם אחריי שהם עפים.

3. a.m Member

הוא נפצע כמו שאני משחק מחר 90 דקות בדרבי
    הפציעות שלו הן תירוץ למשחקים הגרועים שהוא נותן בנבחרת

4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

חחח אחרי ההופעה שלו נגד בשיקטאש, אם בניון לא ישחק האנגלים יוכלו ת'לב. אבל אני לא מאמין שבניון היה עוזר במשחק. הוא כבר כמה משחקים בנבחרת לא מציג את אותה יכולת כמו זאת בתחילת הקמפיין הקודם.

5. beitar4ever Member

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לפחות כעת לא נצטרך לראות אותו משחק, ואז כאשר הוא יהיה שוב חלש ואנמי נשמע את התירוץ: "אבל הייתי פצוע".
    קראתי היום כי קשטן מתכנן לזמן במקומו את בוזגלו. לדעתי הוא קצת צעיר מידי לקבל זימון לנבחרת הבוגרת, ואני מקווה מאוד שזה לא ישפיע עליו חלילה כפי שהשפיע על בן סהר. אך אין ספק כי מבחינה מקצועית הוא בהחלט מתאים לנבחרת, וכאשר בניון לא נמצא הוא יכול להוסיף את המימד של היצירתיות שלנו בהתקפה.

7. Don Joan Roman Member

בוזגלו מתאים לנבחרת וזה לא משנה בן כמה הוא, הבחור פשוט מוריד את כל הליגה על הברכיים ומעלה עליהם את קבוצתו בני סכנין.
    פשוט ענק מה שהבחור עושה על המגרש, השחקן בכושר הכי טוב בארץ והכי יצירתי בארץ ולכן הוא לא צריך אלא חייב להיות מוזמן לנבחרת.

אוואט, בנאדו, בן חיים, זיו, שפונגין(בגלל שבן דיין פצוע), אלברמן, ברוכיאן, תמיר כהן בוזגלו, יצחקי, וקולאוטי, זה ההרכב שהייתי עולה איתו.

8. a.m Member

אני חושב שבמקום שפונגין שהעונה חלש מאוד, משומר צריך לפתוח הוא פתח את העונה מצויין ומגיע לו לפתוח הרבה יותר משפונגין מהגם שבשני המשחקים של משומר בנבחרת הוא היה לא רע בכלל

9. Igi Member

מה עם טועמה וברדה? לדעתי, ההרכב שצריך לעלות הוא:
    אוואט, בנאדו, בן חיים, משומר, זיו, אלברמן, תמיר כהן, בוזגלו, טועמה, יצחקי וקולאוטי.

ד"א הוחלט כבר על הסגל?

10. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אחרי הדרבי קשטן יפרסם את הסגל. טועמה נפצע במשחק אתמול ולכן לא יוזמן לסגל, אבל גם אם הוא לא היה נפצע, קשטן לא שלח לו כרטיסי טיסה לארץ, מה שאומר שהוא לא היה מוזמן בכל מקרה. הלגיונרים שכן הוזמנו: דודו אוואט, טל בן חיים, משה אוחיון, בן סהר, ורוברטו קולאוטי.

כבר עכשיו ידוע שפיני בלילי ויגאל אנטבי לא יוזמנו. גל אלברמן, שלא פתח נגד ק"ש, יזומן לסגל כמו גם אבי סטרול ותמיר כהן ממכבי נתניה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פורסם הסגל לרוסיה:

שוערים: דודו אוואט (לה קורוניה), ניר דווידוביץ' (מכבי חיפה) לירן שטראובר (מכבי נתניה).

הגנה: טל בן חיים (צ'לסי), שמעון גרשון (בית"ר ירושלים), יואב זיו (בית"ר ירושלים), דקל קינן (מכבי חיפה), אייל משומר (מכבי חיפה), דדי בן דיין (מכבי נתניה), יובל שפונגין (מכבי ת"א), אבי סטרול (מכבי נתניה).

קישור: תמיר כהן (מכבי נתניה), גל אלברמן (בית"ר ירושלים), אבירם ברוכיאן (בית"ר ירושלים), משה אוחיון (וינטרתור), מאור בוזגלו (בני סכנין), רביד גזל (מכבי ת"א).

התקפה: רוברטו קולאוטי (בורוסיה מנשנגלדבאך), בן סהר (ק.פ.ר), אליניב ברדה (גנק), עומר גולן (מכבי פ"ת), ברק יצחקי (בית"ר ירושלים), עמית בן שושן (בית"ר ירושלים).

-------------------------------------------------------------------

לא מבין מה בן סהר עושה פה, שמח שקטן, זנדברג וטל לא בשטח.

12. JR-Riquelme Member

זאת בדיחה לזמן את בן סהר, לא פחות מאשר לזמן אז את באדיר. מה שמשמח זה שהוא לא עשה חשבון לשחקנים כמו זנדברג קטן וטל ולא זימן אותם, הם יותר הורסים מאשר עוזרים.

13. Igi Member

רביד גזל? זו בדיחה או משהו? לא חשבתי שקשטן עד כדי כך נואש למצוא את הבאדיר הבא.
    תגידו מה שתגידו.. אבל עם כל הכבוד לבחור ולזה שהוא היה בכושר לא רע, השתתפותו בסגל הנבחרת היא בגדר בדיחה מבחינתי. אם בוזגלו וסהר הוזמנו כחלק מ קו ההצערה, היו צריכים לתת את הבמה לבירם כיאל הכל כך מוכשר. הרי לפי מה שנראה כרגע, די ברור שבירם יהפוך לשחקן עם עתיד הרבה יותר מבטיח ומזהיר בכדורגל שלנו מאשר רביד גזל.
    הייתי מבין אם גזל היה רגיל למעמד או משהו בסגנון, אבל הוא לא.. ממש לא מובן הזימון הזה מבחינתי.
    גם בן שושן וסהר ממש לא היו צריכים לקבל זימון. משחק אחד טוב(לפחות במקרה של בן שושן,סהר בכלל לא משחק) מזכה באותך בזימון לנבחרת? לא יאומן... אפילו קטן הרשים יותר ממנו במחזורים האחרונים.

Last edited: Nov 12, 2007
  14. Don Joan Roman Member

קשטן מאמין בבן שושן מאוד ואני שמח על כך, הוא גם יודע איפה לצוות אותו כדי שהאיכויות של עמית יבואו לידי ביטוי, אני בטוח שעמית אם יקבל דקות יזכיר לכולם שהוא יודע המון כדורגל ויוריד ממנו את כל אלו שהתחילו לקרוא לו אפס
    עמית בן שושן! :aaa8:

15. iverson13 Member

מוכיח לנו מחדש אם ההזמנות שלו למרות שאני אוהד מכבי מה רביד גזל?!?!?פחחח אני על הריצפה..הקישור נראה זוועה...הוא מזמין את גזל והכל איפה זנדברג..טועמה...בושה שילך הביתה כבר