נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

  1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לבוקולי מגיע יותר לשחק בנבחרת מאשר קולאוטי,הוא נשמע הרבה יותר נלהב לשחק בנבחרת ולהישאר
    בארץ גם אחרי הכדורגל,הוא משחק פה יותר זמן

    ההבדל בין קולאוטי לבין רוסו,שארפ הוא עצום..אני בכלל לא מדבר על טוטו תמוז שלא צריך להיות קשור
    לדיון הזה בכלל כי הוא שחקן לגיטימי בדיוק כמו אבי נימני או אריק בנאדו.
     
  2. Mr GaBaY Member

    הצטרף ב:
    ‏22/4/05
    הודעות:
    107
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה גם נכון לגביו (קולאטי),בגלל זה צריך להחתים אותו על הסכם שברגע קבלת האזרחות הוא שוכח שקיימת נבחרת ארגנטינה והוא נתון אך ורק לנבחרת ישראל.
     
  3. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אוקיי נגיד וקולאוטי משחק בנבחרת ישראל, והיא עולה איתו למונדיאל. נאבקת עם ארגנטינה על כרטיס לשלב הבא ויש משחק, דקה 90 קולאוטי לבד מול השוער של ארגנטינה, אם הוא כובש ישראל עולה ואם הוא מחטיא ארגנטינה עולה.
    אתם יכולים להגיד לי בוודאות שהוא יחטיא?
     
  4. Mr GaBaY Member

    הצטרף ב:
    ‏22/4/05
    הודעות:
    107
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חחחח שמע כל הכבוד לך על התסריט,אתה תהייה מנחם גולן הבא עם התסריט שכתבת
    אחי מה נהייה איתך,אם ואם ואם....הוא חלוץ מצויין,הוא נתון במצב בו הוא יכול לקבל אזרחות,ודיי אני חושב שאנחנו צריכים להיות פתוחים למגמה הזאת
    דבר כזה קרה עם דקו,למרות שהוא ברזילאי במקור עובדה שהוא הבקיע נגדם,אחרי משחק אחד בנבחרת קולאטי יבין איזה מחוייבות יש עליו
     
  5. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    הסיכוי שזה יקרה הוא נמוך, והשתמשתי באותה דוגמא לשאול אם וואליד באדיר או סואן יבקיעו נגד נבחרת פלסטין.
    השאלה זה למי נתונה הנאמנות שלו, אני יודע שבמידה והייתי הופך להיות שחקן כדורגל, ומשחק נגד בית"ר, לא הייתי מסוגל להבקיע נגדה שער.
     
  6. Mr GaBaY Member

    הצטרף ב:
    ‏22/4/05
    הודעות:
    107
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן אחי אתה צודק,אבל מכיוון שאנחנו לא שחקני כדורגל ומדובר בעצם על מקצוע שלהם אז הם לא יכולים להתייחס לזה כמונו.
    בגלל זה אני טוען אסור לשלב אהבה ועסקים ביחד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
     
  7. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני בעד שזרים ישחקו בנבחרת, בזמנו התפללתי שרוסו יקבל אזרחות וילבש את המדים הלאומיים.
    יש מקרים שאפשר לדון בהם בנפרד כמו שתונל אמר, נכון המקרה של קולאוטי שהוא לא ממש נלהב לשחק בנבחרת זאת דוגמא לא טובה, אבל יש שחקנים שהגיעו לארץ ויתנו הכול כדי לשחק בנבחרת, לכן יש ויש.
    אני לא בעד מתן אזרחות אך ורק כדי שיוכלו לשחק בנבחרת, אבל במידה ושחקן מקבל אזרחות אני לא רואה סיבה שהוא לא יזומן.
     
  8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין מקום לעסקים בנבחרת גם לא בשחיתות שלנו.


    ההצעה לתת אזרחות לשחקן שמגיעה לו אזרחות רק כדי שישחק בנבחרת זה פשוט דוחה, נהייתם כמו קטאר שקונים שחקנים עם פספורט אני מבין. חוץ מזה שאתם מכלילים יותר מדי את הנושא וכמו שתונל אמר - כל מקרה לגופו, קולאאוטי לא צריך לשחק בנבחרת, לבוקולי בכלל אין אזרחות ככה שאני לא מבין מה אנחנו רבים על זה בכלל. ואם לחזור שנייה לאיש השלישי - דה רידר, הוא אולי יהודי, ישראלי ומה לא, אבל הוא ירק על הנבחרת ואני לא רוצה שום שחקן שמתפשר עלינו, מצידי שידבר עברית הכי שוטפת בכל אמסטרדם או כל קריטריון הזוי אחר שאתם נותנים פה.

    זה לא משנה, הוא לא ישחק בנבחרת בשביל הלב אלא בשביל הכיס, הוא לא מחוייב לנבחרת הזאת והוא לא מתבייש להודות בזה שאנחנו פשרה שלו, אני לא צריך שיעשו לי טובות.

    אם אני לא טועה טועמה ובאדיר כבר דחו הצעה להצטרף לפלסתין לא, אולי זה כי הם עולם שלישי גם מבחינת כדורגל, אבל הם בטח קשורים לישראל הרבה הרבה יותר מקולאאוטי. אם הייתה להם אידאולוגיה אנטי-ישראלית הם לא היו משחקים בנבחרת הזאת וזהו, משהו כמו עם ויאם עמאשה.
     
  9. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איך אני אוהב את אלה שמגזימים... " נאזרח חצי ברזיל וזהו"
    מדברים כולה על שחקן אחד או 2, דבר שמקובל בכל העולם.
    אם אוליסדבה משחק בפולין אז זה אומר שהם איזרחו חצי ניגריה?
    גרמניה איזרחו חצי ניגריה בגלל אסמואה?
    תוניסיה איזרחו חצי ברזיל בגלל דוס סאנטוס?
    אוסטרליה איזרחו חצי איטליה בגלל ברשיאנו?

    חלאס עם הזיבולי שכל האלה. למה אף אחד לא מתלונן על המתאזרחים בכדורסל?
    אני בעד לאזרח את קולאוטי ובוקולי
     
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תקרא את ההודעה של סרגיי "חבל שלא רונאלדיניו" ותבין.

    בכל העולם מקובלים הרבה דברים שאם היינו עושים היינו חוטפים כבר פיצול אישיות. שכל העולם מצידי יעלה עם 24 מתאזרחים אני לא רוצה לראות אפילו אחד, אם לעולם אין שום חוש של גאווה לאומית, זה לא אומר שאנחנו צריכים ללכת בעקבותיהם. שוב פעם אתם מכלילים את זה לנושא מתאזרחים כללי ואני אומר שלא אכפת לי מתאזרחים, אבל תלוי מי, דה ורידר קולאאוטי לא, טוטו\רוסו\מגמאדוב כן. לבוקולי אין אזרחות ולא אמורה להיות ממה שהבנתי אז לא משנה בינתיים.


    ברשיאנו, ויירי ועוד כמה איטלקים נולדו באוסטרליה אם אני לא טועה.


    כי הכדורסל כבר אבוד.
     
  11. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    תבינו נבחרת זה לא קבוצה.
    בקבוצה שחקן נלחם בשביל המשכורת, בנבחרת בשביל הגאווה הלאומית.
    בשביל איזה גאווה לאומית קולאוטי ילחם?
     
  12. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תשמעו, אני לא מבין מה הקטע פה בכלל. קולואטי לא גדל בארץ, הוא לא יהודי. מה רציתם שהוא יגיד? שהוא ישראלי והוא רוצה לשחק יותר בנבחרת שלנו מאשר בזאת של ארגנטינה? אי אפשר לצפות מקולואטי, בוקולי, טוטו תמוז ומי שלא יהיה, להרגיש ישראלי כמו כל אחד מאיתנו. גם בוקולי וגם קולואטי, שלומדים אפילו עברית, מראים בכך על הכוונה שלהם להשאר לחיות כאן גם אחרי פרישתם מהכדורגל. קולואטי בגלל אשתו, ובוקולי בגלל שהוא התאהב בארץ. אני לא רואה סיבה שלא לאפשר להם לשחק בנבחרת.

    ומיסטר ג'ו קול, סואן ובאדיר לא ערבים? והם לא נלחמים בשביל הנבחרת שהם משחקים בה? כנ"ל גם לגבי נג'ואן גרייב בזמנו.

    ולא, אל תדאגו- לא כל הנבחרת שלנו תהיה ממתאזרחים, כי גם אנחנו עושים בעיות למי שרוצה להתאזרח, ולא יהיו הרבה שירצו להתאזרח.
     
  13. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    נג'ואן גרייב אמר שהחלום שלו לשחק בנבחרת פלסטין, כמובן שהוא אמר את זה אחרי שהוא הפסיק לשחק בנבחרת. ואני בטוח שגם סואן ובאדיר מרגישים ככה ואי אפשר להאשים אותם.
    עובדה שטוטו תמוז בחר לשחק בנבחרת, הוא רוצה לעשות צבא והוא חי פה מגיל 3, הוא ישראלי בדיוק כמו כל אחד. קולאוטי לא.
     
  14. מכבי הרצליה ! Member

    הצטרף ב:
    ‏26/11/05
    הודעות:
    696
    לייקים שהתקבלו:
    0
  15. הרצליה בדם Member

    הצטרף ב:
    ‏24/8/05
    הודעות:
    84
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חושב שזה מעשה מאוד אמיץ של גרנט לאחר מה שקרה במשחק מול שוויץ
    וזה מעשה נכון לפחות לדעתי שגרנט מחזיר את אוואט לנבחרת
    ואני מקווה שגם קשטן ישאר עם אוואט בנבחרת כי אוואט שוער מעולה