נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

את היחס של קשטן לגרשון אפשר היה להבין אבל, הם בכל זאת עברו דרך די ארוכה ביחד וזה טבעי שקשטן נותן בו אמון. לפחות זה היה טבעי עד המשחק מול רוסיה, אם גם אחרי תצוגת האימים במוסקבה קשטן רוצה את הדגנרט הזה "הופתעתי כשהחליפו אותי" על המגרש, זה כבר פשוט פרוטקציוניזם עלוב. אה כן, גם הכדורגל לא משהו.

2. flash Member

מה זה האופטימיות הזאת???? אתם הורגים אותי, מילא מול רוסיה תיקו זה לא הישג אדיר, אבל מול קרואטיה, "תיקו זה כלום"????
    פעם ראשונה אחרי שלוש שנים שהנבחרת שמול ישראל מגיעה בכושר טוב (הכוונה לאחת מהטובות שבבית). אירלנד היתה בכושר רע, צרפת היתה בכושר רע מאוד, שוויץ היתה בינונית כמו רוסיה היום, קצת טובים מאיתנו, אבל קרואטיה הזאת מגיעה בכושר שיא, אחרי שניצחו את אנגליה, ותיקו זה טוב מאוד מולם.
    הבעיה של הנבחרת זה שהשתקשורת מציבה מטרות לא הגיוניות, לעלות כשאנחנו בדרג ה4 ו2 הראשונות עולות, ואז אם לא עולים זה כשלון. אלו שטויות, הקמפיין האחרון של גרנט היה כבוד לנבחרת, קמפיין מצוין, לא הפדנו לנבחרות מהטובות באירופה. ובגלל שהמטרה היא לעלות- אומרים שאם רוצים לעלות אנחנו צריכים לנצח את הגדולות. אז זהו, שאנחנו צריכים קודם להוכיח שאנחנו ברמה של קרואטיה ואנגליה בכך שנוציא מהם נקודות, אולי גם ננצח, ואז נוכל לדבר על לעלות. בנתיים זה לא ריאלי.
    מבין כל הנבחרות ששיחקנו במונדיאל, קרואטיה הכי טובה, לעומת הכושר ההוא של צרפת ואירלנד. וזה כולל את הכושר הנוכחי של אנגליה, וכמובן שקרואטיה טובה מרוסיה ושוויץ.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם המי יודע כמה, כבוד זה להעפיל לטורניר. לא להפסיד לנבחרות חזקות מאיתנו זה לא כבוד כזה גדול.
    אני לא אומר שצריך לנצח את קרואטיה, כי כמו שזה נראה כרגע, זה בלתי אפשרי, אבל אם לא ננצח לפחות פעמיים נבחרת שעל הנייר חזקה מאיתנו, אנחנו לא נעלה לשלב הבא.

4. flash Member

אז לא נעלה ליורו. זה כשלון? ממש לא.
    השאלה מה תהיה הדרך כדי לקבוע אם הקמפיין הביא כבוד, אם אנגליה וקרואטיה יביסו אותנו ולא ניקח את כל הנקודות ממקדוניה ואסטוניה, זה קמפיין רע, אבל אם מה שמנע מאיתנו לעלות זה הפרש שערים כמו שהיה בקמפיין של גרנט, עם הגרלה כמו שהיתה בקמפיין של גרנט, זה ועוד איך כבוד.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/06
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז לא נפסיד לנבחרות שעל הנייר חזקות מאיתנו. זאת הצלחה? ממש לא.
    כמו שאמרתי, את קרואטיה יהיה קשה לנצח ואני באמת לא בונה על הנצחון, אבל ללא שני נצחונות על נבחרות שעל הנייר חזקות מאיתנו, אנחנו לא יכולים בכלל להתחיל לדבר על העפלה ליורו.

6. flash Member

כמובן שזאת הצלחה. שוויץ עלתה למונדיאל בלי לנצח אף קבוצה שגדולה ממנה על הנייר, עליה למונדיאל לא נחשבת להצלחה?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוויץ הייתה מדורגת שנייה, רק צרפת הקדימה אותה על הנייר. אי אפשר להשוות את המצב לשל ישראל.

8. flash Member

שוויץ היתה מדורגת שלישית, אחרי אירלנד. ואם היא וישראל סיימו בשוויון בנקודות כששוויץ מדורגת מעל ישראל, זה אומר שישראל הצליחה יותר.

9. Beitar Member

אל תיצמדו יותר מדי לסטטיסטיקה. מה שחשוב זה שלא עלינו בקמפיין הקודם ולכן בשביל שהפעם כן נעלה צריך לנצח לפחות פעם אחת את קרואטיה או את אנגליה. אחרי שננצח פעם אחת נבחרת גדולה, יהיה אפשר לדבר על תוצאות תיקו בשאר המשחקים.

10. גיא_פ Member

ההרכב שצריך לעלות לדעתי :
    שוער : אוואט
    מגן ימני : אפק
    מגן שמאלי : קייסי
    בלמים : בן חיים וקינן ( צריך כבר להתחיל להריץ אותם ביחד , כי זה צמד הבלמים שיחזיק הת אגנת הנבחרת בשנים הקרובות ) .
    קשרים אחוריים : עידן טל ואלברמן
    קישור קדמי : בניון חופשי עם נטייה לצד ימין . זנדברג משמאל .
    חלוצים : קולאוטי וטוטו
    לא לבוא של ביקורות מה זה ההרכב חרטה הזה וכו' , תרשמו מה לדעתכם צריך להיות ההרכב .

11. King Iverson Member

ההרכב שלי: שוער - אוואט
    הגנה - קייסי, בן חיים, קינן וסבן.
    קישור - עידן טל, וואליד באדיר, יוסי בניון וזנברג.
    התקפה - קולואטי ותמוז.

12. גיא_פ Member

בכללי אני גם אוהב את באדיר , אבל הסיבה שלדעתי הוא לא צריך לפתוח זה בגלל שמתחילת העונה הוא פשוט בכושר על הפנים , אני מקווה שהוא יחזור לעצמו במהלך העונה .

13. King Iverson Member

אכן באדיר על הפנים העונה, אולי זה בגלל תיפקודו בהפועל..
    בכל אופן, אני מסתמך על העובדה שבאדיר וקייסי הם שני השחקנים שאף פעם לא איכזבו אותי בנבחרת ושתמיד אני יודע שאפשר לסמוך עליהם..

14. ReL Member

זה המשחק המכריע של הנבחרת , אין מה לעשות אם אנחנו לא לוקחים 3 נקודות אתם יכולים להגיד שלום ליורו 2008 וזה לא שהסיכויים שלנו היו גבוהים מלכתחילה. קרואטיה תעלה ליורו כי היא הנבחרת הטובה בבית , אנחנו צריכים להילחם עם אנגליה , וכמה שזה לא נראה מציאותי , אם הצעירה עשתה את זה מול צרפת גם אנחנו מסוגלים להעיף את אנגליה , ובשביל זה צריכים לנצח את קרואטיה. אני לא ייקרא לזה כישלון אם נפסיד לקרואטיה או נעשה תיקו , פשוט שוב פעם לא נצליח לעלות לטורניר שמלכתחילה לא היה לנו סיכויים גבוהים.

דרך אגב , יש מצב שדקל קינן יפתח במשחק? הוא פשוט חייב לפתוח לצד בן חיים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/11/06
  15. Beitar Member

לדעתי קשטן יעדיף את גרשון או את בן-יוסף.