נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

תורידו את האף, תיקו יהיה טוב לא רק בגלל שזה עוד נקודה לנו אלא גם בגלל שזה מינוס שתי נקודות לקרואטים. צריך לנצח גדולות זה נכון, אבל כרגע קרואטיה היא הנבחרת הכי טובה בבית הזה בהרבה, אם הם ימשיכו בכושר כזה הם גם יסיימו במקום הראשון, כרגע אני רואה סיכוי הרבה יותר גבוה לנצח את רוסיה (שזה מבחינתי חובה בכל אופן) ואפילו אולי את אנגליה (למרות שקשה לי לראות את המשבר ממשיך לשנה הבאה). אנחנו מקבלים את קרואטיה בזמן מאוד לא נוח עבורינו, אז זין על האגו ועל הכבוד, אותם צריך להרוויח איפה שאפשר, לא איפה שאפשר לחלום.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שום לחלום. ניצחון על רוסיה בלבד בבית לא יתן לך עלייה. קרואטיה היא לא אנביטיבל וזאת נבחרת שישראל יכולה לנצח בבית. תיקו זה לא יהיה טוב מהסיבה שיש שגם ככה היא במאזן טוב, אחרי הניצחון על האנגלים, וגם כי יש לנו עדיין משחקים בקרואטיה ואנגליה ולא נשכח את המקדונים.

אז כבוד זה בטיח. צריך לנצח.

3. M_T_A Member

למה הזמן הזה כ"כ לא נוח עבורנו?
    ואני לא בטוח שניצחון מול רוסיה יספיק, כי במצב כזה אנחנו מקדימים את רוסיה אבל בהנחה שנפסיד לאנגליה וקרואטיה בחוץ ונוציא תיקו בבית אנגליה וקרואטיה עדיין יקדימו אותנו.
    נצטרך כנראה לנצח את אנגליה או את קרואטיה בבית כדי לא להיות יותר מדי תלויים באחרים.
    נכון שתיקו עוד שבוע יהיה ממש לא נורא אבל זאת לא צריכה להיות המטרה

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במסיבת העיתונאים קשטן ממש רמז בצורה עבה ודיבר בגנות יניב קטן... מפתיע קשטן.

ומישהו מוכן להסביר לי מה הקטע עם דוידוביץ'...? קשטן יודע שדוידוביץ' לא יהיה כשיר אבל הוא משאיר אותו בסגל כדי להתאמן כשחקן שדה... את זה אני לא מבין.

5. burning soil Member

אני לא מסכים אתך מיכאל. אם אנחנו מאבדים נקודות בבית זה נוח בהרבה ליריבות שלנו, אז
    קרואטיה ניצחה את אנגליה? סו וואט. להזכיר לך שמכבי חיפה הביסה את אולימפיאקוס שמחצה
    6-2 את לברקוזן לפני כמה עונות בליגת האלופות?

עד רוסיה יש זמן ויכול להיות שרק ניצחון עליהם לא יספיק, בר"ג הנבחרת צריכה להתחיל
    לשאוף לנצח, לא להצהיר על זה מראש אבל גם לא לשחק בפחד. בחוץ אין לי בעיה שנסיים
    עם כל הגדולות בתיקו, אבל בבית זה סיפור שונה אם רוצים לעלות, ולא להסתמך על מזל.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי לתת דוגמא לקטן שגם שחקן פצוע יכול להיות בסגל הנבחרת עם כמה זריקות.

קשטן נראה במסיבת העיתונאים חד ודי מרוגז , קטן לא יראה נבחרת עוד הרבה זמן .

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עם כל הכבוד זה לא הזמן לתת כאלה דוגמאות....

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם ננצח את קרואטיה או לא, כנראה שלא, אבל אני כן יודע שעד שלא ננצח נבחרת שעל הנייר היא טובה מאיתנו, לא נוכל לדבר על העלייה. זה כמו שרוני לוי אמר לפני המשחק מול אוקזר, שרק במידה והם ינצחו, יהיה אפשר להתחיל לדבר על העלייה לשלב הבא. אז בסדר, את קרואטיה קשה מאוד לנצח וצריך לשאוף לא להפסיד, אבל כבר נוכחנו לדעת בקמפיין הקודם שתיקו מול נבחרת חזקה מאיתנו לא יעלה אותנו לשלב הבא, לכן צריך לשאוף לנצח לפחות פעמיים נבחרות שהן חזקות מאיתנו, כשרוסיה היא אחת מהן.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/06
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שאצל קשטן אין את החשבון הזה לזמן הנכון לתת דוגמאו , בדיוק כמו שהוא נכנס היום בקטן במסיבת העיתונאים.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מפריזים בערכו של הזמן, כיוון שיניב קטן ממילא נמצא בכושר רע מאוד.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל לגבי קטן - אתם שוכחים שהמשחק הטוב היחידי שהוא נתן בנבחרת היה... לא היה. שימשיך לשים גולים לקרית גת עם זריקות או בלי זריקות, ויפרוש מהנבחרת, אני רק אשמח.

לגבי קרואטיה - ברור שהשאיפה צריכה להיות ניצחון, בר"ג ביום נתון ישראל יכולה לנצח כל נבחרת, האמרה הזאת עדיין נכונה למרות שהיא נולדה בתקופת רביבו-ברקוביץ' ולא בתקופת בניון ועוד 10. אבל, בתכלס, יחסי הכוחות הם בבירור לטובת הקרואטים, הם נראים בכושר טוב כרגע (תיקו הרבה יותר מרשים ומוצדק משלנו ברוסיה, ניצחון הרבה יותר גדול ומשכנע משלנו על אנדורה וניצחון מוצדק בהחלט על אנגליה לקינוח (אפילו אם השערים עצמם היו לא מחוייבים, רובינסון הציל כמה הזדמנויות קורצות). אנחנו לעומת זאת, לא הרשמנו באף משחק כרגע להזכירכם. אז כן, תאוריה זה נחמד ואנחנו צריכים לשאוף לנצח את כולם ולא להמעיט בערכינו ולזכור את ששת הימים בלה בלה בלה, מבחינה ריאלית, קרואטיה נראית כרגע כזאת שתסיים במקום הראשון בבית הזה, אפשר לשאוף למה שבא לכם כולל למלחמת אזרחים נוספת שתשעה אותם מהתחרות, אבל אם נוציא נקודה, זה לא יהיה אסון ולא יהיה אפילו קרוב מבחינת הנזק לתיקו בבאזל. אם נוציא נקודה מול קרואטיה, ונקודה בבית מול אנגליה, וננצח את שאר שלושת משחקי הבית שלנו זה כבר נותן לנו עוד 11 נק', פלוס ה-7 שיש לנו כבר עכשיו ופלוס נצחון חוץ על אנדורה, ועל מקדוניה (לא מאמין שזה יקרה אבל זה בגדר חובה), וזה כבר 24 נק', תוסיפו לזה שני משחקי חוץ בקרואטיה ואנגליה, שריאלית אנחנו לא יכולים להוציא בהם כלום אבל גם אין ממש מה להפסיד (בניגוד למשחק בר"ג), ותקבלו הספק יפה, שאני אופתע אם לא יספיק.

12. גיא_פ Member

צודק בכל מילה .
    זה ברכה לנבחרת שהוא לא נמצא , הלוואי שגם לא יחזור .
    אין לי שום דבר אישי נגדו , ופעם דווקא חשבתי שיצא ממנו שחקן .
    אבל לצערי לא יצא שחקן ולא כלום .
    יניב קטן הוא בלחץ שחקן ליגה טוב .
    זה שיש לו מהירות סבירה , הוא פיזי , ויש לו טכניקה סבבה לא הופף אותו לשחקן , הוא פשוט לא מצליח להוציא מכל התכונות שלו תוצאות .
    אני לא יודע אם הבעיה שלו מנטלית או לא יודע מה .
    ולכל חובבי קטן , תגידו מה שתגידו , אבל תסתכלו על כל משחק שלו לאורך השנים , ומשחקים שיבואו , ופשוט תשימו לב מה קורה כל פעם שהוא מקבל כדור , ב-9 מתוך 10 מקרים זה איבוד .
    פשוט אין לו את זה .
    הדבר היחיד שאני מקווה , שקשטן לא לוקח אותו לא רק מתוך נקמנות , אלא גם מתוך זה שהוא באמת הבין שהוא לא מתאים מקצועית .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/11/06
  13. רענני בנשמה Member

איך שקשטן עולה בהגנה...
    הוא עולה עם בן חיים כמובן שחקן מוכשר שמשחק בבולטון.
    אבל עם גרשון?
    תמיד אותה טעות,שחקן ישראלי ממוצע שצריך להטיס אותו מהנבחרת אם נעלה עם קינן ועוד שחקנים שאפילו יותר טובים מגרשון יהיה הרבה יותר טוב.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם חיינו באשליה שעם דרור קשטן זה יהיה אחרת. כל מאמן דואג לקדם את השחקנים שהוא אוהב, זה הכל. צריך להיות עילג כדי לא לראות שדקל קינן הוא הבלם הישראלי הכי טוב שמשחק בליגת העל. אני גם לא אתפלא אם הוא יעלה עם ואליד באדיר במקומו של גל אלברמן.

15. Beitar Member

אגב, לפי אתר אופ"א המשחק ייערך בשעה 19:00 שעון ישראל (שידור בערוץ 1).