נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. סקה Member

כאילו קשטן שמע אותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    החלטה 'אמיצה' שלו, קטן לא בסגל!

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=83243&bz=2

2. משוגע בירוק Member

קשטן יכול ללכת לחפש את החברים שלו... אני לא מזדהה איתו, אני מתעב אותו, אני חושב שהוא מאמן גרוע והשיטה שלו מגעילה, אני חושב שהוא פרוטקציונר מגעיל, הרבה הרבה הרבה יותר מקודמו בתפקיד ואני שונא את השיטות המיושנות שלו...

אבל יותר מהכל: אני שונא אותו כי הוא גרם לי להרגיש אותו הדבר לנבחרת שלנו....

3. ghost89 Member

לא החלטה כול כך אמיצה זה היה די ברור אחרי המשחק ברוסיה שבו קטן היה "פצוע" ועוד עם היכולת שלו בתקופה האחרונה החלטה נכונה של קשטן מקווה שזה יפנה מקום לחלוץ אמיתי בן שושן,תמוז אפילו ארבייטמן.

4. dani12 Member

תאמין לי שאם זה היה גרנט השפן,הוא היה מזמן אותו וגם נותן לו לפתוח.
    בעיקרון החלטה נכונה מאוד של קשטן,לא דופק חשבון לאף אחד,גם אם זה יהיה השחקן הכי חשוב בקבוצה.
    יש עכשיו כמעט שבועיים של הכנות,שייקחו את הזמן נכון ויתכוננו בהתאם כי המשחק הזה זה משחק המפתח של הנבחרת.

5. Spanish Weapon Member

עשה בשכל קשטן , ליניב קטן ביכולתו וכושרו הנוכחי אין מקום בנבחרת.
    אני לא חושב שהסיבה העיקרית לניפויו היא ה"פציעה המבויימת" כביכול לפני חודש מול רוסיה אבל בכל אופן , אם מסתכלים על זה מהבחינה המקצועית , זאת החלטה מבורכת.

שלומי ארבייטמן לא עשה מספיק העונה בחיפה כדי להצדיק הזמנה לנבחרת הבוגרת , היה יותר יעיל להזמין איתי שכטר/ליאור אסולין שנמצאים בכושר משחק וגם יש להם העונה תשואה לא רעה בשביל שחקני רוטציה בנבחרת.

6. mr.shmactics Member

חזון אחרית הימים הגיע

קטן מחוץ לסגל!!!!! שמחה גדולה בליבי... אין לו מקום גם בשיא שלו בנבחרת.

אם ההרכב יהיה כזה יהיה מצוין:

----אוואט----
    -קייסי (זיו)--בן יוסף---בן חיים---שפונגין
    --אלברמן---טל----(עמדה הכי חלשה בנבחרת כרגע)
    --בניון---טועמה\ברוכיאן---
    --בן שושן----קולאוטי--

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/06
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קטן שחקן חלש, בתקופה האחרונה. אבל אני לא רואה למה לטועמה או ארבייטמן מגיע להיות בסגל יותר ממנו.. גם הם חלשים.

בגדול זה לא משמעותי מדי, קטן אף פעם לא היה דומיננטי ועזר מי יודע מה לנבחרת כך שגם אם הוא מזומן סביר להניח שלא היה עושה כלום כהרגלו אז.. אני מקבל את ההחלטה של קשטן.

מבחינת ההתקפה חבל לי מאוד על בן שושן שמושעה, כבר ראינו שהבחור יודע לבוא ולעשות את המוטל עליו והוא היה יכול להיות לף מאוד משמעותי. קולאוטי, תמוז, ארבייטמן. אלו החלוצים שלנו, אני לא מבין מה לזמן את ארבייטמן שלא עושה כלום בחיפה ולהשאיר בחוץ את בלילי לדוגמא שמשחק באופן קבוע בטורקיה וגם כובש. ולא אמרו פה נראה לי עדיין מזל טוב לשפונגין על הזימון.. למרות שאני לא צופה לו דקות משחק, מזל טוב.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אלמדון ? למה ?

קשטן לא רואה ששביט אלימלך או הבדל בין הפועל ת"א בשלושת הראשונות לבין הפועל ת"א לקבוצת אמצע טבלה ?

9. הרצליה Member

זימון ראשון לשפונגין.

10. Juanito Member

אם כבר חזון הימים אז כבר חזון הימים,סוף סוף קשטן רואה שהמגן הימני הכי טוב בארץ היה מתחת לאף שלו כל הזמן... כל הכבוד יובל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx .

6000 הודעות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

11. סקה Member

ארבטמן שגיאה שזומן-בקושי השלים צמד משחקים העונה
    איפה ברדה ובלילי?

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטה מצויינת של דרור קשטן לא לזמן את יניב קטן. אני כמעט בטוח שגם אם יניב קטן היה עכשיו בכושר שיא הוא היה עושה את זה, אבל היכולת של יניב קטן 'עזרה' לו להחליט ככה. אולי זה דווקא מה שיאפס את יניב קטן וזה יוציא אותו לדרך חדשה.

אני מאוד שמח על הזימון של יובל שפונגין, ממשחק למשחק הוא מוכיח שיש לו מקום בסגל הנבחרת. הרכב או לא, לא יודע, אבל בסגל של הנבחרת הוא חייב להיות.

אני לא מצליח להבין למה דדי בן דיין לא קיבל זימון לנבחרת. רוני גפני לא מגלה יכולת טובה ממנו, זה בטוח.

13. burning soil Member

שפונגין מגיע לו, סוף סוף.

בקשר לבן דיין, הוא יכול להיות אפשרות טובה, אבל איך הוא באמת? לא ראיתי אותו ביותר מידי
    משחקים. חוץ מזה הסגל סבבה, אני מסכים עם הקו של קשטן.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אחד משני השחקנים היחידים (גם לואיס מארין) במכבי נתניה ששמרו על היציבות מתחילת העונה ועד עכשיו. הוא עושה עבודה נהדרת בהגנה ותורם המון להתקפה. מול רוסיה לא ממש התעמקתי בעניין הזה, כי זה באמת היה מוקדם מדי, למרות שגם בתקופה ההיא הוא היה מצוין, אבל עכשיו, אחרי שהוא הוכיח המון יציבות ויכולת טובה במשחק ההגנה וההתקפה במשחקים של מכבי נתניה, אני חושב שמגיע לו לפחות להיכלל בסגל.

15. flash Member

כמו תמיד, אני אוהב את הסגל של קשטן.
    קינן שפונגין אלמדון (למרות שקורנפיין ואלימלך טובים ממנו, צריך לזכור שהם כבר עוד מעט פורשים, וצריך לחשוב על העתיד) ברוכיאן וזיו אלו זימונים מצוינים, שלא הרבה היו מעיזים לזמן. גם הניפוי של קטן מוצדק כי הוא אף פעם לא טוב בנבחרת ולא נראה שאכפת לו מהנבחרת, מבחינת יכולת בן שושן לא נופל ממנו בהרבה אם בכלל. קטן גם לא נשאר באגף כמו בן שושן אלא מנסה ליזום יותר מדי ולהגיע לאמצע, לאחור, אלו דברים שבניון צריך לעשות ואם קטן לא יכול לעשות סוויץ' בתפקיד כשהוא מגיע מחיפה ששם הוא השחקן החופשי לנבחרת ששם הוא צריך לתת את הבמה לבניון, הניפוי שלו מוצדק.
    אם בן דיין באמת טוב בנתניה, מה שנראה נכון מהתקצירים בערוץ 10, הוא מועדף על גפני ביכולת הרעה שלו מתחילת העונה. גם את בלילי הייתי מזמן על חשבון ארבייטמן למרות שאני מחזיק ממנו, לא יכול להיות ששחקן הרכב בליגה בטורקיה לא מ4 החלוצים של הנבחרת!
    הרכב שאני הייתי שם:
    ------------אוואט-------------
    -------קינן-------בן חיים------
    קייסי-------------------שפונגין
    ---------טל-----אלברמן-------
    זנדברג------בניון-------בן שושן
    ------------קולאוטי-----------

בן שושן נע בין קשר ימני תוקף לחלוץ שני. בניון חופשי.
    לא ראיתי את סבן מספיק העונה כדי לקבוע אם הוא טוב יותר משפונגין, רק את המשחק בליגת האלופות מול מדריד, ככה שזה כבר החלטה שצריך לראות את האימונים בשבילה, ואם אפק וגרשון מועדפים על סבן/שפונגין וקינן אז אני לא מבין למה.
    אם 20 יוצאים למשחק, מהסגל הזה הספסל שלי היה: דווידויץ', גרשון, סבן, באדיר, ברוכיאן, זיו, טועמה, ארבייטמן, תמוז. מנופים: אלמדון, בן יוסף, גפני, אפק.