נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. flash Member

אני לא הייתי מביא את עובד לנבחרת, מהסיבה הפשוטה שקשה לי לראות אותו משחק עם בניון. אם מנסים לבנות קבוצה שתצליח, כשבניון מוביל אותה, זה צריך להיות בלי עובד, מאותה סיבה שזה צריך להיות בלי נמני ובלי דוד רביבו.
    אלו שחקנים שמובילים קבוצה וצריכים את הכדור ברגל כדי להיות באמת טובים, שחקנים שמנהלים את המשחק מהאמצע, שחקנים שמחכים לכדור ומשחררים מסירות גאוניות, אבל הם לא שחקנים שירוצו על הקו. שחקנים שמפעילים את השאר, כזה שחקן יש את בניון, שבווסטהאם משחק באמצע וטוב מאוד, בנבחרת משחק לפעמים באגף ולא טוב, זה קורה כל הזמן, מציבים אותו באגף והוא לא מוביל את הקבוצה משם. בניון עבר להיות קשר מרכזי, מנהל את המשחק, וזה כבר הפך להיות סופי ומוחלט. יש כבר יותר מדי שחקנים שצריכים את הכדור ברגל כדי להיות טובים, בניון, וקצת טל וקטן, אם רוצים קבוצה שתצליח זה בלי עובד נמני ורביבו, אם זה "נבחרת ישראל" - הכוכבים של המדינה, אז כמובן שהם צריכים לקבל זימון.

2. יניב ע Member

יש לו זמן חוץ מזה אני לא רואה על חשבון מי הוא יבוא בנבחרת ובוודאי שלא בהרכב.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן עם יכולות אישיות כמו שלו חייב להיות בסגל, אני לא אומר שכבר על ההתחלה הוא צריך להיות בהרכב. הוא שחקן שתמיד משפיע על המשחק לטובה.

4. flash Member

אבל למה צריך אותו בסגל? קשטן בונה את הקישור וההתקפה על 2 קשרים אחורים, 3 שחקנים שהם חלוצים שמשחקים בצד/קשרים תוקפים, וחלוץ מרכזי. 3 התוקפים בדרך כלל הם בניון באמצע קטן בשמאל וזנדברג בימין, לפעמים טועמה בשמאל או בן שושן בימין. אין אצלו שחקנים מבוזבזים, שישבו על הספסל אבל לא ישחקו. שבחון ואלברמן על הספסל כעוד אפשרות לקשר אחורי, עובד לא יכול לשחק שם, טועמה ובן שושן על הספסל כשני שחקני אגף, עובד לא יכול לשחק שם. חלוצים על הספסל, ארבייטמן ותמוז, עובד לא יכול לשחק שם. יוצא 8 קשרים (עם קטן ובן שושן שמשחקים באגפים אצל קשטן, המערך הוא בין 4-5-1 ל4-3-3), ו3 חלוצים. בהגנה עוד 9 שחקנים -אוואט דוידויץ' גרשון בן יוסף בן חיים (אני מעדיף את קינן על גרשון), אפק סבן (אני מעדיף את שפונגין על אפק) קייסי וזיו (אני מעדיף את גפני על זיו). 20 שחקנים, אף אחד לא מיותר, 2 מנופים. למה צריך את עובד? בניון אף פעם לא יוחלף (אלא אם הוא פצוע) ככה שלא צריך קשר בתפקיד שלו על הספסל, וגם אם הוא יהיה ממש גרוע יש את טועמה שיכול לשחק באמצע, ואם בניון לא בסגל בגלל פציעה, אני מעדיף את נמני על עובד, ואני מאמין שככה גם קשטן.. יודע שהוא אוהב את נמני.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/06
  5. סקה Member

מישהו יודע אם אפשר כבר לקנות כרטיסים לקרואטיה?
    אולי דרך ''חבר'' יש איזה מבצע?

וקראתי בעיתון מעריב של היום שבן שושן לא יוכל לשחק מול קרואטיה עקב צהובים בצעירה, זה נכון?

6. יניב ע Member

לא ,הוא יוכל סידרו את זה.

7. M_T_A Member

טועמה. ראובן עובד שחקן טוב יותר ובכושר טוב יותר, אז למה לא?

8. יניב ע Member

יכול להיות אבל מה זה יעזור אם הוא יהיה על הספסל?

9. M_T_A Member

מה ז"א מה יעזור? לפי הגישה הזאת אתה יכול להגיד בכלל מה יעזור ספסל... אולי נזמן 11 שחקנים וזהו?
    זה שחקן שיכול לעלות מהספסל ולהכניס יצירתיות למשחק ולהביא את השינוי. במיוחד מול קרואטיה אנחנו צריכים שחקנים כאלה.

10. יניב ע Member

אני מתכוון שאם הוא יכנס איך הוא ובניון ישחקו ביחד, וגם אם הוא יזומן הוא לא יקבל דקות.
    קשטן לא אוהב לשחק עם שחקנים יצירתיים. חוץ מזה עובד צריך להוכיח את עצמו הוא משחק טוב אבל הוא לא הוביל קבוצה לתואר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/06
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז למה בית"ר ירושלים מצפה לאליפות? הרי חוץ ממיכאל זנדברג, שמעון גרשון ואריק בנאדו (שלא נחשב, כי הוא שחקן ספסל) אין לה אף שחקן שאפשר להגיד עליו שהוא קבלן תארים.
    היא מצפה לאליפות, משום שלדעתה יש לה את השחקנים הכי טובים.

ראובן עובד לא צריך להוביל את בני יהודה לזכייה בדאבל כדי להיכנס לנבחרת. הוא צריך לשחק טוב ולהצטיין ואת זה עוד עושה מתחילת העונה, כהמשך ישיר של העונה שעברה. הוא חייב לקבל זימון לנבחרת.

12. burning soil Member

המשחק באחריותם אז מן הסתם הם לא כותבים מידע שגוי.
    אם יש לך מקור שונה לשעת המשחק בבקשה.

13. יניב ע Member

טוב,התפשרתי.

14. flash Member

טועמה ועובד לא באותו תפקיד, טועמה שחקן אגף שמאל ועובד יכול לשחק רק באמצע, בתפקיד של בניון. מה עדיף, שיהיה שחקן ספסל שיכול לשחק בשמאל אם קטן/זנדברג לא טובים, או שיהיה שחקן ספסל שבחיים לא יכנס כל עוד בניון כשיר, כי הם לא יכולים לשחק ביחד.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=11826&lang=he

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

מגרשון ? התרשם מגרשון ? גרשוןןןןןןןןןןןןןן ?