נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסטוניה ואנדורה חובה 12 נקודות. זה ברור.
    מקדוניה - חייב גם 6 אבל בשום אופן אסור לזלזל. בבית אני מאמין שלא תהיה בעיה לנצח אותם. בחוץ זה כבר סיפור אחר.
    רוסיה - אנחנו לא יותר טובים מהם, והם לא יותר טובים מאיתנו - אותה רמה. המפגשים מולם יהיו תלויים בכושר שאליו יגיעו שתי הנבחרות.
    קרואטיה ואנגליה יותר טובות מאיתנו. נצטרך לעבוד קשה בבית על מנת להוציא מהם נקודות, ובחוץ כל נקודה תיחשב להפתעה.

למי שלא יודע - סדר המשחקים נקבע על ידי המאמנים/נציגים של כל נבחרת.
    הם ייפגשו בקרוב למרתון שיחות שבו יוחלט סדר המשחקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/06
  2. M_T_A Member

לפי מה שהבנתי סדר המשחקים ייקבע בקרואטיה ב23.2

3. SeRgInHo Member

יאאו מיכאל אני לא מאמין!!!סוף סוף הסכמנו על משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx גם על זה שאנחנו יותר טובים מרוסיה וגם שמקדוניה היא המוקש הגדול בבית שלנו.
    ומול אנגליה אכן אפשר להוציא נק',העיקר שנשחק מולם או בתחילץ קמפיין(כשהם מזלזלים ולא מפוקסים)או בסוף קמפיין(כשהם הבטיחו את העליה).בשום אופן לא באמצע!!
    אגב לוח המשחקים יפורסם בעוד כחודש.יושבי ראש(או המאמנים) יקבעו את סדר המשחקים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/06
  4. M_T_A Member

אני בכלל לא בטוח שאנגליה תבטיח את העליה בשלב כלשהו. לא יהיו להם חיים בבית הזה(ואני מקווה שהחיים הקשים יהיו בעיקר בגללנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )

5. city Member

אני מסכים עם שגיא כהן, חייבים לקבל את אנגליה במשחק הראשון בגלל שהם יבואו אחרי מונדיאל, עם ירידת מתח ואחרי שהשחקנים לא נחו בקיץ. זה יגרום להם להתחיל להתאמן קצת יותר מאוחר ואולי הם לא יגיעו למשחק בכושר מלא. רק ככה נוכל להוציא משהו מהמשחק הזה, באמצע העונה אין לנו סיכוי.
    בקשר למקדוניה, יש להם את ארטים סאקירי המצוין (היה בווסט ברומיץ') ועוד כמה שחקנים טובים, הם הוציאו כבר נקודות מאנגליה אז הם בטח לא קבוצה קלה ואסור לזלזל בהם.
    אבל אני אופטימי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיוני. תמיד אחת מהנבחרות מארחת את השיחות.
    יש כמה דברים בסיסיים שנציגנו יצטרכו לנסות ולהשיג:
    1. לפתוח בחוץ מול אנגליה.
    2. לסיים את הקמפיין במשחקים הקלים (אסטוניה ואנדורה).
    3. לנסות ולארח את רוסיה פה בארץ במחזור שנערך לרוב ביוני, מה שיהיה שיא הקיץ.

אין צורך ולנסות שלא לשחק ברוסיה בחורף מכיוון שממילא אין משחקים בינלאומיים בתקופות האלה של השנה. הכי מאוחר זה אוקטובר, וזה עוד גבולי.

7. M_T_A Member

יש לפעמים משחקים בחודשי החורף, כמו המשחק הגשום בקפריסין ב17.11.2004.
    ובמיוחד הפעם כשיש לפחות 7 נבחרות בכל בית יהיו לכל נבחרת מלא משחקים ויהיו חייבים להתקיים הפעם מחזורי חורף מורחבים.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון לרוב זה ככה (זיכרון בלבד, אל תקפצו עליי אם אני מתבלבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx):
    שתי מחזורים בספטמבר
    שתי מחזורים באוקטובר
    שתי מחזורים בסוף מרץ (לפעמים גולש לתחילת אפריל)
    שתי מחזורים בתחילת יוני
    שתי מחוזרים בספטמבר
    שתי מחזורים באוקטובר

מה שיוצא בדיוק 12 מחזורים.
    יכול להיות שיעשו מחזור במיוחד בשביל הבית של ה-8 נבחרות, ואז יזיזו משחקים פה ושם אל המחזור המיוחד הזה בשביל להוריד מהעומס של השתי משחקים בארבע ימים.

9. M_T_A Member

זה באמת ככה אבל אף פעם אין מצב שיש נבחרת שמשתתפת בכל המחזורים האלה.
    זה יותר מדי עומס כל פעם 2 מחזורים בהפרש של 4 ימים.
    בגלל זה גם בבתים של ה7 יהיו מחזורי חורף ואפילו במוקדמות המונדיאל בבית של 6 היה לנו משחק מול קפריסין בנובמבר.
    יש גם משחקים באוגוסט לפעמים

10. אלי מתחן Member

בית קל יחסית, קרואטיה ורוסיה הן אולי 2 הנבחרת החלשות ביותר מהדרג שלהן.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ישראל יוצאת בזול מההגרלה הזאת. אפשר לסיים מקום 2, זה לא עד כדי כך בשמיים והרבה תלוי באופי של הנבחרת, אם למרות עזיבת גרנט ישאר לנבחרת האופי החזק שהיה לה בקמפיין הקודם.

אסטוניה ומקדוניה אלו נבחרות שעלולות להווה מכשול אבל אסור לאבד נקודות מולן, נפילה קטנה מול אחת הנבחרות האלו יהיו מאוד קריטיות עבורנו ולא ישאירו לנו יותר מדי סיכוי.
    רוסיה נבחרת שהיא לא בשר ולא חלב, יותר טובה מאיתנו אני לא יכול להגיד וגם קשה לי להגיד שאנחנו טובים יותר, אם נוציא 4 נקודות מהם אנחנו נהיה מעליהם.
    קרואטיה יותר טובה וכאן יהיה המבחן הגדול של הנבחרת כי האנגלים הרבה יותר טובים וצפויים להוציא מאיתנו 6 נקודות, אם אנחנו בכלל חושבים על לסיים אפילו במקום השלישי בשביל הכבוד (למרות שאני לא רואה יותר מדי סיבות למה זה טוב) אנחנו חייבים לשמור על המגרש הביתי שלנו. ואין לי יותר מדי תלונות לגרנט אבל לשמור על הבית אני מתכוון לנצח פה נבחרות טובות מאיתנו. את רוסיה וקרואטיה כמו שעשינו בקמפיינים קודמים.
    עדיין לא ידוע לי איך גרנט מתכוון לבנות את הסגל הבא שלנו, רק אז נהיה יותר חכמים לגבי הסיכויים האמיתיים שלנו.

12. בית"רי מלידה Member

:aaatv: :aaatv: :aaatv:

אפשר גם מקום ראשון - ואפשר גם לזכות בגביע העולם, במיוחד עם הקפטן הצעיר של הנבחרת אבי נימני... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן אפשר לצחוק...
    למרות שאני בטוח שהיית צוחק אם הייתי אומר לך שנסיים את הקמפיין הקודם ללא הפסד...

14. אלי מתחן Member

אירלנד ושוויץ הרבה יותר טובות מקרואטיה ורוסיה, למרות שאנגליה יותר טובה מצרפת היא הנבחרת הכי פחות יציבה מבין הגדולות, וכבר 2 טורנירים היא מעפילה בקושי במחזור האחרון.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם אנגליה יותר חזקה מצרפת. לאנגליה יש פוטנציאל עצום, אבל הנבחרת הנוכחית מעולם לא מימשה אותו או הוכיחה שהיא באמת עד כדי כך חזקה.
    כמו שנאמר, היא מאוד לא יציבה. יהיה מעניין גם לראות מי יהיה המאמן שלה בקמפיין הזה.