נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. M_T_A Member

אולי תפסיקו כבר להסתכל על כולם חוץ מאיתנו?
    קרואטיה ניצחו את אנגליה? סבבה להם.
    עכשיו ניצחון על קרואטיה עוד חודש ואנחנו פותחים פער של 3 נקודות במקום הראשון!! בלי משחקים עודפים ובלי שטויות.
    אז בואו נתרכז במשימה הכל כך קשה הזאת.
    אם נזרוק את גרשון לזבל, ניקח חצי מהסגל של הצעירה, נשחק 4-4-2 וניזום התקפות בניגוד לנבחרת של גרנט, אולי נעשה את זה

ולפי המצב הקיים, קרואטיה מפחידה אותי הרבה יותר מאנגליה.
    הלוואי שהיינו משחקים מול אנגליה עוד חודש. בהחלט יש סיכוי לנצח. לאנגליה אנחנו לא נפסיד בבית

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/06
  2. burning soil Member

ועדיין אפשר להיות אופטימים מזה שאנחנו שיחקנו "בבית" פעם אחת, וגם זה מול אנדורה.
    קרואטיה לא שיחקה בחוץ מול אסטוניה שתהיה חייבת לגנוב נקודות ללפחות מאחת הנבחרות.

3. SeRgInHo Member

מה זה "תהיה חייבת"? גם קפריסין "הייתה חייבת" ובסוף לא יצא מזה כלום. אם נמשיך לסמוך על אסטוניה ואנדורה, לא נגיע לכלום. אנחנו צריכים להסתמך רק על עצמינו.

4. burning soil Member

אתה צודק בעקרון, אנחנו צריכים לקחת נקודות בעצמינו לא אמרתי שלא. אבל תנסה להבין את הנקודה שלי
    במקום לזרוק סיסמאות לאוויר - קרואטיה כבר עשתה שני משחקי בית, אם לא נחשיב את אנדורה
    אז הם שיחקו בבית פעם אחת יותר מאיתנו, למרות זאת אנחנו במצב שלהם מבחינת הנקודות כאשר
    הם באים לכאן בחודש הבא.

5. SeRgInHo Member

אוקיי, תראה, אז כרגע הם שיחקו שני משחקי בית, שש נק' מתוך שש, הפרש השערים של 9-0+ הבונוס הגדול(!) - ניצחון על שלושת האריות. כרגע הם במצב הכי טוב בבית. גם אם ננצח אותם(ולי יש ספק גדול לגבי זה) הם יהיו במצב מצוין, כי לי יש ספק גדול אם נצליח להוציא מאנגליה יותר מנקודה במפגש הכפול(בעיקר לנוכח התוצאות האחרונות שלה. הרי בסופו של דבר היא תתאושש).

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרואטיה ניצחה את אנגליה?מעניין את התחת,אנחנו צריכים להיות עסוקים בלהשיג כמה שיותר
    נקודות שאנחנו יכולים,להסתכל על אחרים יהיה טיפשי,בטח ובטח שזה בשלב כזה מוקדם.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאתה מגיע מנקודת אנדרדוג צריך להסתכל גם על אחרים, קשה לי להאמין שנסיים במאזן חיובי או לפחות שווה מול שתי הגדולות בבית, כלומר שניקח 2\4\6 נק' מהקרואטים ומהאנגלים, ככה שאולי לא צריך לבנות על זה יותר מדי, אבל להתפלל גם בשביל האסטונים והמקדונים בהחלט צריך.

אגב מקדוניה, קוץ ענק בבית הזה לדעתי, אנחנו עוד נגלה את זה, תמדי שיחקנו רע מול כל היוגוסלבים לשעבר האלה.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל מוקדם מדי בשביל להסתכל על האחרים,ברגע שנשחק עוד כמה משחקים ואם נעשה תוצאות
    סבירות/טובות נוכל להתחיל להתעסק בחישובים,עכשיו זה עוד רחוק מאוד זה בערך כמו למלא טוטו
    ולהתחיל לחשוב איזה צבע לעשות בחדר שינה בוילה שנקנה מכספי הזכייה.

9. burning soil Member

בדבר אחד אני מסכים אתך - יהיה קשה להוציא בתכלס נקודות מול אנגליה, למרות שאם מקדוניה יכולים,
    ואנחנו עוד פוגשים את האנגלים בבית, אז אפשר לקוות. אני גם כמוך חושב שהניצחון של קרואטיה סיבך
    אותנו ורשמתי את זה קודם, אבל הוספתי בנימה אופטימית שאת הנקודות שלנו השגנו בחוץ, ולפנינו
    שלושה משחקי בית. מבין ?

10. SeRgInHo Member

גם הקרואטים השיגו את התיקו ברוסיה, ואני לא מאמין שקרואטיה תאבד נקודות באסטוניה. קרואטיה יודעת לשחק כאשר זה מגיע למוקדמות(תראה באיזו קלות היא העפילה בשנים הקודמות), אבל לצערה לא כאשר זה מגיע לרגעי האמת.
    כך שאם לא ננצח את קרואטיה בעוד חודש, לדעתי לפחות, הקמפיין הזה אבוד.

11. פאביו Member

תוצאה גרועה מאד בשבילנו הניצחון הקרואטי הערב...אם לא ננצח את עוד חודש פה את קוראטיה אפשר לסכם תקמפיין.
    מצד שני אולי זה טוב כי עכשיו קרואטיה באה לכאן זחוחה מהניצחון ובטוחהש3 נק בישראל זה באנקר, ואנחנו נפתיע את כל אירופה וננצח אותם.
    המשחק בעוד חודש-יכריע את גורלנו לדעתי.

15.11.06 כולם בר''ג!

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני גם מעדיף שלא לתת יותר מדי חשיבות לדבר יותר מדי על התוצאות האחרות בבית.

אני רוצה שנעלה בזכות ולא בחסד. אנחנו צריכים לנצח את כל משחקי הבית ללא יוצא מן הכלל, אם זה יקרה נעלה. אם זה לא יקרה לא מגיע לנו לעלות, נקודה.

13. flash Member

אבל למה שאנגליה תתאושש????? ככה? כי זה מה שצריך לקרות, כי השחקנים שלהם פשוט טובים? גם מול מקדוניה וקוראטיה השחקנים שלהם היו טובים, והם הפסידו במשחקים האלה 5 נק' מול נבחרות פחות טובות. אם ישראל ורוסיה יצליחו לנצח את הקטנות, ולא להפסיד לאנגליה (ביכולת הנוכחית שלה סביר יותר שישראל ורוסיה ינצחו) וקרואטיה (גם אם כן, שתהיה ראשונה, המאבק על המקום השני בין רוסיה לישראל בקצב הזה). התסריט שנראה כרגע (לפי התוצאות, קרואטיה מביסה את אנדורה בגדול ומנצחת את אנגליה, אנגליה לא כובשת מול קרואטיה ואנדורה) הוא שאנגליה יוצאת מהמירוץ, קרואטיה מובילה את הבית, ואנחנו ורוסיה נלחמים על המקום השני. זה תסריט הרבה יותר טוב מתיקו בין קרואטיה לאנגליה ו4 נבחרות נלחמות על שני מקומות (ואנחנו הפחות טובים מה4 על הנייר).

14. פאביו Member

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט אפשר לקוות שאנגליה לא תחזור על עצמה, או לפחות שתחזור לעצמה מאוחר יותר כמו שקרה עם צרפת במוקדמות המונדיאל. אבל התסריט ההגיוני הוא שאנגליה תשאיר את המשחקים האלה מאחורה, מתי בפעם האחרונה הם לא ניצחו שלושה משחקים רצופים לעזאזל? לבנות על כך שאנגליה תצא מהמירוץ רק בגלל שבוע נוראי, זה אופטימיות מוגזמת למדי. אם ישראל עוד יכולה לתת משחק די הירואי ולנצח (הרי להתגונן הם תמיד יודעים האנגלים, מה שקרה היום בקרואטיה לא יחזור על עצמו, בר"ג יש דשא טוב), שאר התסריט שלך פשוט הזוי, קרואטיה תנצח באנגליה, רוסיה תנצח את אנגליה בבית, והשיא שפשוט גומר אותי - אנגליה לא כובשת מול אנדורה?!?!