נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. SeRgInHo Member

אז זהו, שאין לנו לא דרך ולא מבחן התוצאה. הלוואי ונשחק כמו יוון, ונשיג את התוצאות שהם השיגו. אבל מה יש לנו? תיקו פה ץיקו שם, ונצחונות דחוקים על הקטנות, זה כל מה שיש לנו להציע. שוב, תזכיר לי מתי נצחנו במשחק רשמי נבחרת גדולה מאיתנו בדרג?
    משום מה יש לי הרגשה שתהיו נורא מרוצים במידה ונשיג תיקו בעוד חודש מול קרואטיה.
    אתה טועה, זוכרים ועוד איך גם את הדרך. הונגריה 54, הולנד 74, מונאקו 2004, דינמו קייב 99, וויש עוד הרבה דוגמאות.

2. פאביו Member

אני לא יהיה מרוצה מתיקו מול קוראטיה[תלוי איך יתפתח המשחק].
    אני רוצה עוד חודש אך ורק לנצח אותם, לא מענין אותי הדרך ולא להנות מכדורגל יפה, תן לי לשים גול דקה 2 ולבנקר עד הסיום.
    אני מצפה לתיקו-זה משהו אחר, מה עוד שגם מהפסד לא אהיה מופתע

בכל מקרה אני מקווה שמחר הקרואטים יקבלו אדום או צהוב שני וזה גם יעזור לנו

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם נוציא תיקו מול קרואטיה הסיפור גמור מבחינתי. ממש לא אהיה מרוצה.

4. MHFC Member

אז למה אתה מסתכל את המשחקים של הנבחרת כאשר אתה יודע שהיא לא תעלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

כבר אמרתי את זה אבל אני אגיד את זה פעם נוספת.
    הקהל, דרור קשטן, יוסי בניון, תוצאות טובות בבית, קצת מזל של החמסה של קשטן, לא מספיק?

אז למה אתה אוהד את הנבחרת 'השבלונית, הלא יעילה, המשעממת הזאת'?

למרות שרוסיה שיחקה יותר טובה מאיתנו היא לא שיחקה גם טוב להזכיר לך, אומנם שיחקנה לא יעיל, משעמם איך שתקרא לזה אבל תזכור איפה שיחקנו, ב-ר-ו-ס-י-ה, הנבחרת הזאת לא הפסידה מספר שנים בבית, אז אתה מצפה דווקא מאיתנו לנצח?

על סמך מה אתה טוען שאנחנו לא יותר טובים ממקדוניה?

מה?....... אתה מסתכל את המשחקים של הנבחרת המשעממת והמגעילה הזאת שאתה 'אוהד'?

שמע עדיין לא שיחקנו מול קרואטיה ומול אנגליה, לכן אל תקבע כרגע שאנחנו לא עולים בגלל שאנחנו לא מנצחים את הגדולות, את אנגליה, קרואטיה ואת רוסיה אנחנו מסוגלים לנצח כאשר אנחנו משחקים בבית, במקודמות המונדיאל שיחקנו מצוין גם מול אירלנד וגם מול צרפת, אבל מה לעשות שהחמצנו לא מעט מצבים? אולי הפעם למדנו את הטעויות וכן נצליח לנצח את הגדולות בבית ולהשיג תוצאות טובות במשחקי חוץ מולן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/06
  5. Noffar Member

איפה האופטימיות חבר'ה?
    אני בטוחה שלפני המשחק כולכם קיוויתם לתיקו ואם לא אז לפחות לצאת בלי תבוסה,אבל אחד לא חשב פה על ניצחון!
    אפשר להיות שמחים מהתוצאה ולהאמין בנבחרת שלנו.

6. flash Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גול מצלחיק קרואטיה הכניסו לאנגליה הרגע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx .
    2-0 כבר לקרואטיה... שוער אנגליה בא לבעוט, בלי לחץ עליו בכלל, והוא מפספס את הכדור והוא נכנס לשער חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!

עריכת הנהלה: תגידו, כמה פעמים אני עוד אצטרך לערוך לכם הודעות ולכתוב שתגובות כאלו לא מתאימות לדיון הזה? יש דיון בעולמי שאפשר לשים את זה בו, ויש את הדיון של נבחרת אנגליה כדי לצחוק מהם.
    ההודעה הבאה שלא תהיה קשורה לנושא, תימחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/10/06
  7. burning soil Member

בינתיים מסתמן שהקרואטים הם החזקים בבית(או בכושר הטוב כרגע) מה שמסבך אותנו -
    גם פוגשים את קרואטיה בכושר טוב בחודש הבא, וגם את האנגלים שיכולים להתחבר
    עד מרץ.

8. SeRgInHo Member

חחחחחחח איזה אידיוט אתה.

תוצאה גרועה מבחינתנו בין המשחק קרואטיה - אנגליה. הרי כולם יודעים שבסופו של דבר אנגליה תעלה.
    עכשיו נצטרך לנצח את האנגלים.

9. flash Member

מעניין, משהו שלא יודע הבנת הנקרא קורא למשהו אחר אידיוט.
    איפה אתה רואה שאמרתי שהתוצאה טובה לנו?
    דבר שני, התוצאה בהחלט בהחלט טובה לנו. זה יכול להוציא את אנגליה מהמירוץ, מבחינת איכות היא אמורה להוציא 6 נק' מקרואטיה ומקדוניה, הם איבדו השבוע 5 נק'. מה עדיף, מירוץ רוסיה על המקום השני או מירוץ עם אנגליה רוסיה וקרואטיה על 2 מקומות? כמובן שעוד מוקדם לכל זה, אבל בא תסביר לי למה זה תוצאה לא טובה לנו? כי כולם יודעים שאנגליה בהחלט תעלה? ובסוף אני אידיוט....

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/06
  10. SeRgInHo Member

אתה אידיוט.
    אתה לא אמרת, וגם אני לא אמרתי שאמרת. לא למדת חלוקה לפסקאות? יצאת אידיוט עם התגובה האידיוטית הזאת. אלה תגובות של וואלה או וואן, לא שולחים כאלה הודעות בפורום הכי טוב בישראל.

חושב שהתוצאה בין קרואטיה טובה לנו? עוד פעם אתה מוכיח עד כמה שאתה בור. אנגליה תעלה וזה לא שמנה מה. זה שהיא מפסידה נק' לקרואטיה זה רק מזיק לנו, כי במקום להתמודד עם רוסיה וקרואטיה על המקום השני, עכשיו נאבק עם רוסיה, קרואטיה ואנגליה. יש מבין?

11. ReL Member

עכשיו אני כבר איבדתי תקווה לעלות ליורו , ישראל בחיים לא תנצח את אנגליה . תוצאה גרועה מאוד בשבילנו , היינו צריכים שהמשחק ייגמר בתיקו . אבל מי יודע ישראל השנה סוף סוף מצליחה באירופה (מכבי חיפה , הפועל ת"א , הצעירה) אולי ננצח את אנגליה?

12. flash Member

פייייייה. תגיד עברת את גיל 10? לפי התגובה שלך נראה שלא. להסתובב בפורום ולקרוא לאנשים אידיוטים, סתם ככה (או שאולי אחרי שראית את התגובה שלי החלטת לשקר? להגיד שהפסקאות לא קשורות?) זה בטח מתאים לפורום הטוב בישראל.
    התוצאה של קרואטיה ועוד איך טובה לנו. נראה שאתה רושם סתם דעות לא הגיוניות, העיקר להשאר בעמדה שלך. לא הגיוני להגיד: "אנגליה תעלה וזה לא משנה מה" אחרי שהיא מאבדת 5 נק' שהיא אמורה לקחת בשביל לעלות. או שאתה לא מבין כלום בכדורגל, או שאתה מעלה סתם דעות שאתה לא מאמין ומסכים איתם, רק כדי להשאר בעמדה שלך.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני מאבד תקווה, בלי ניצחון בר"ג עוד חודש אין מה לדבר, ומה הסיכוי?

flash - במה התוצאה של אנגליה טובה לנו? הרי קרואטיה עכשיו לקחה 3 נק' מנבחרת שאף אחת אחרת (כולל אותנו) כנראה לא תיקח את הנקודות האלה, במקרה כזה, רק 4 נק' מול קרואטיה משווים אותנו אליהם (אם אין איבודי נקודות מפגרים בדרך). ואם אנגליה בכל זאת תתאושש כמו שהיא אמורה, אז היא מן הסתם תנצח גם במקומות שלא ניצחנו כמו רוסיה, ולכל הפחות תשווה אלינו. וזה כאמור בתסריט אופטימי עד רמה של ילדי פרחים שניקח 4 נק' מקרואטיה, משהו שאני לא ממש מאמין בו. אז איפה בדיוק התועלת בניצחון הקרואטי הזה? שעכשיו קרואטיה תדהר למקום הראשון ואנחנו נתמודד עם השני עם אנגליה? או שאולי בא לך עוד תיקו משולש כמו במונדיאל, עם הפרשי השערים שלנו אחרי משחק ביתי מול אנדורה??

14. Julian Joachim Member

מה הסיכוי?
    אותו סיכוי כמו קודם.
    דווקא אני מעודד אחרי השבוע האחרון, בעיקר אם קשטן יעשה את מה שצריך לעשות ויתן לקינן לעלות בהרכב של הבוגרת וימשיך עם טוטו תמוז ובן שושן בוריאציות שונות.

15. SeRgInHo Member

עזוב אותו מיכאל, מקרה אבוד.

נו, יש פה עוד איזה ליצן שחושב שהתוצאה טובה לנו? ספק גדול אם איזושהי נבחרת תצליח להוציא מאנגליה את מלוא שלושת הנקודות.
    כאלה פאשלות קורות לאנגליה בכל קמפיין, ועדיין לא זכור לי שהיא החמיצה אחד כזה בגלל הפסד או שניים, כי בסוף, הם מתאוששים בזכות היכולת האינדיבידואלית. עכשיו יש לקרואטיה יתרון גדול עלינו ועל רוסיה.