נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. flash Member

סרג'יניו כמה אתה מבלבל בשכל... אתה טוחן שטויות, לא משנה אם ישראל לא תנצח את אנגליה או קרואטיה, ואם לא ננצח את רוסיה בבית זה גם לא יהיה כשלון, המטרה היא לעלות, אבל אם לא נצליח זה לא נצליח לעבור במיקום 2 קבוצות טובות מאיתנו, קרואטיה ואנגליה טובות מאיתנו על הנייר ועל כל דבר אחר, ככה שאם לא נעבור אחת מהם זה לא כשלון. אולי ננצח קבוצה גדולה יותר, ואם לא לא קרה כלום. אם לא ננצח את מקדוניה המשחק הספציפי הזה יחשב כשלון. כמו שהראו לנו, השחקנים הגדולים שלה משחקים בספסל של הקבוצות שהבאת, שלא כמו בניון (לא הצליח באירופה??? על מה אתה מדבר? בשונה מאוואט ובן חיים הוא מוביל את ווסטהאם!) בן חיים ואוואט, והליגה שלנו טובה יותר מהליגה שלהם. אנחנו יותר מוכשרים מהם, יותר טובים באיכות, אין שום סיבה שלא נוציא ממקדוניה 6 נק'. אנגליה נכשלה מולם, זה מצוין לנו, זה לא אומר שאנחנו צריכים להקטין ציפיות ל3-4 נק' מהם. הם מדורגים הרבה מתחת, והאיכות שלהם הרבה מתחת, התוצאות שלהם בקמפיינים הקודמים הרבה פחות טובות, וצריך להוציא מ3 הקטנות 18 נק'.

2. SeRgInHo Member

אתם החלקתם פה על השכל. "בניון מוביל את ווסט האם", "בניון הוא השחקן הכי טוב של ווס האם"... יש לווסט האם שחקנים הרבה יותר חשובים שמובילים אותה. אנטון, ריו קוקר, אשטון.. מה השלב הבא? תלכו לאונן על הדריבלים שלו?
    כן כן וברקוביץ' לריאל מדריד. שמענו...
    אם אתה קורא לשש נקודות מתוך 18 תוצאה טובה, אז אתה חתיכת לוזר!
    עדו פעם הגישה המעפנה שלך?
    למה שננצח?
    תזכיר לי לאיזה רמות הגיע הכדורגל המצרי שלנו?
    מי שמזיין ת'שכל פה זה רק אתה. איך בדיוק אתה רוצה לעלות בלי לנצח את אנגליה, רוסיה, קרואטיה?!
    אמרתי שהוא לא הצליח בווסט האם.
    בטח! איזה מצוין! עכשיו רק היה חסר שגם מקדוניה תכנס לתמונת העליה!
    אנחנו לא יותר טובים ממקדוניה, יבוא המשחק ועוד תראו את זה.

3. MHFC Member

כנראה עדיין לא הבנת מה משמעות המילה 'לוזר', לוזר זה להפסיד איפה בדיוק הפסדנו פה? בבית שלנו היו נבחרות כמו אירלנד, צרפת, שוויץ ורק הפרש שערים פחות טוב הפריד ביניו לבין המונדיאל.

זאת הגישה הראשונה שלי, אז למה 'עוד פעם'?

בגלל הקהל, בגלל המנטליות, בגלל שאנחנו משחקים בבית.

עדיין לא שיחקנו מול קרואטיה ומול אנגליה.

אני לא אתן תגובה לדבר שכרגע אמרת, כי מה שאמרת זה מגוכך.
    אז אנחנו גם לא פחות טובים מאף נבחרת אחרת בעולם, תוכיח שאנחנו פחות טובים !!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/06
  4. פאביו Member

אנשים באמת טוחנים פה מים - כ''א מתבצר בדעותיו וזה לא ייגמר.

בוא נלך צעד -צעד , מה כולכם נפלתם על המקדונים עכשיו?! את מי הם מענינים בדיוק היום?
    יש לנו את קרואטיה עוד חודש על הראש [אני רוצה לנצח ומקווה לנצח, אבל מצפה לתיקו שישאיר אותנו בתמונה], מקודניה זה ביוני[סוף עונה, היום אנחנו עוד בהתחלה- ותאמינו לי שהמקודנים עוד יפשלו עד אז ויצאו מהר מאד מה''''מירוץ'''' שלהם על העלייה ליורו]

5. flash Member

בניון מוביל את ווסטהאם. המאמן שלהם אמר שהוא השחקן היחיד שבטוח בהרכב, והוא השחקן שמקבל את המשכורת הכי גבוהה. חוץ מזה, אם קצת היית רואה אותו בווסטהאם לפני שאתה מזבל תשכל, היית רואה שכל התקפה עוברת דרכו והוא מנהל את המשחק שלהם.
    קבוצה כמו שוויץ ואירלנד הוציאו מ3 הגדולות האחרות גם 6 נק' (כשישראל בעצם פחות טובה מהם) אז תפסיק לזבל בשכל שלא להפסיד ל3 קבוצות טובות מאיתנו (או הרבה יותר טובות) ב6 משחקים זה להיות לוזר.
    אתה החלטת לקטוע את המשפט שלי באמצע כדי שהוא יראה דבילי. אם היית מוסיף את ההמשך,
    אז היית מבין כמה אתה טועה.

ווסטהאם זה אסיה? או שבניון הצליח יותר בסנטאנדר, שהיא פחות טובה מווסטהאם? יוסי מ-ו-ב-י-ל קבוצת מרכז טבלה באנגליה, הוא שחקן חשוב בהרכב, והשכר שלו מדבר בעד עצמו!

ברור שזה מצוין, כי אם אנחנו ננצח את שני המשחקים מול המקדונים, מה שאנחנו אמורים לעשות, אנחנו ביתרון על אנגליה! אם קפריסין היתה מוציאה שנה שעברה בהתחלה תיקו מול שויץ היית אומר שזה גרוע לנו כי קפריסין נכנסה למירוץ? מקדוניה עוד תפסיד לקרואטיה רוסיה וישראל, ואני בטוח בזה! אפילו את אסטוניה היא לא תנצח במשחק השני. הם פשוט לא יותר טובים מקפריסין למשל.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/06
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סרגיי אתה אומר שאנחנו לא עדיפים מול מקדוניה אבל צריכים לעלות עם חשיבה של ניצחון מול אנגליה,לא קצת סותר אחד את השני?

7. SeRgInHo Member

אתם רוצים לעלות, לא?
    ואיפה אמרתי שאנחנו צריכים לנצח את אנגליה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    מול אנגליה אין לנו סיכוי. רביעיה והביתה.

8. Spanish Weapon Member

אתם ? אנחנו ?
    קצת איבדתי אותך.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן סרג'יניו קודם כל תחליט מי אתה? אתה "איתנו" או ש"אנחנו" זה בנפרד ממך. שיהיה קל להבין אותך.

10. SeRgInHo Member

ממש מצחיק אתה. אין לנו סיכוי לעלות, ואתם יודעים את זה מצוין. אם לא עלינו בסוף שנות ה-90, תחילת 2000(עם סגל פי 90 טוב מזה) ומהקמפיין הקודם(קמפיין עלוב מצד היריבות שלנו, ואפילו את זה לא הצלחנו לנצל!), אז למה שנעלה עכשיו(אני עדיין מחכה להסבר!)?
    אתם יוצרים לעצמככם את הפאקינג אשליה כאילו זה אפשרי.
    כולכם נגררתם אחרי אברהם, עם ה"התקדמנו" שלו. לא ניצחנו נבחרת ראויה כבר עשור, אנחנו משחקים כדורגל משעמם, שבלוני, לא יעיל, לא יוזמים כלל וכלל(רק אם היריבה היא אנדורה בבית), ובכל זאת אתם רוצים שנעלה.כמו שאמרתי, אני ישמח לאכול את הכובע ולראות את הנבחרת מנצחת נבחרת בדרג גבוה ממנה. לצערי זה לא יקרה, ואתם יכולים למסגר את זה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לי שום אשליה, סיכוי יש לנו אבל זה ברור שהסיכוי קטן. אין פה שום אשליה.
    אתה גם אמרת שאין סיכוי להוציא תיקו ברוסיה וזה קרה בסוף. ואני בטוח שלפני צרפת אמרת שאין סיכוי לתיקו ובסוף זה קרה, ואני בטוח שגם לפני אירלנד ושוייץ אמרת שאין סיכוי שזה יקרה ובסוף זה קרה, ואני בטוח שאמרת שאין סיכוי שמקדוניה תוציא תיקו באנגליה וזה קרה, ואני בטוח שאמרת שאין סיכוי שסנגל תנצח את צרפת במשחק הפתיחה של 2002 ובסוף זה קרה, ובדקה ה-45 בגמר ליגת האלופות ב- 3-0 למילאן אני בטוח שאמרת שאין סיכוי שליברפול תנצח בסוף ובסוף זה קרה, ושהכח הגיעה לטדי אמרת שאין סיכוי שיהיה תיקו ובסוף זה קרה... בקיצור, סרגי'יניו היקר.

שתבין קצת יותר כדורגל, תבין שכדורגל זה לא רק על הנייר. כדורגל זה הדבר הכי אהוב בעולם בגלל שהוא כל כך מרגש ומפתיע. אני ממש לא אומר שנעלה, ואני רואה טוב מאוד עד כמה היינו חלשים נגד רוסיה. ברור לי שככה נחטוף רביעייה מאנגליה( למרות שגם היא לא נראית משהו) הנקודה שלי פה זו לא הנבחרת ואיך שהיא נראית מדהים, אני לא מנסה לטעון את זה בכלל.
    הנקודה שלי זה שמי שמנסה להיות חכם מדי ולהגיד כל הזמן, "אין סיכוי" או "ליצן מי שחשב שנוציא תיקו ברוסיה במחצית" הוא לא מבין יותר מדי!!! אכלת את הכובע פעם אחת, ואני בטוח שלפני אכלת עוד מלא פעמים.
    כל אחד פה טועה, גם אני אמרתי דברים שבסוף אכלתי את הכובע. אבל אתה יכול להגיד "לדעתי לא נעלה כי אנחנו לא נראים טוב", ברור שהסיכוי הוא קטן. אבל אסור בשום פנים ואופן לקבוע נחרצות. בסוף תאכל עוד כובע ולא יודע כמה יש לך מקום בבטן מרוב כובעים... ברור לי שאתה אומר את זה כדי אחר כך להגיד "אמרתי לכם..." אבל זה לא העניין.

12. מיכל3 Member

סרג'יניו, לא התרגלת לזה שתמיד באים עם הרבה ציפיות בכל קמפיין חדש ובסוף מתאכזבים? כנראה
    שעדיין לא "למדו את הלקח" ואנשים עוד מאמינים בנבחרת שלנו. לי קשה להאמין, אחרי רצף ארוך כ"כ של
    כשלונות ותמיד עשינו את זה בסטייל, פספסנו את זה בשנייה האחרונה..כ"כ אופייני לנו, אני חותמת שזה מה
    שיקרה גם הפעם. ועוד בקמפיינים הקודמים (עד הקמפיין של גרנט) הייתה לנו נבחרת הרבה יותר טובה מזו
    של עכשיו..אז בכלל צריך לקרות משהו יוצא דופן כדי שנשיג את המטרה הפעם, במיוחד אם הנבחרת תמשיך
    לשחק ככה ולהסתמך על מזל, כמה מקריות כבר יכולה להיות?

13. SeRgInHo Member

אוקיי, גאון הכדורגל היקר, אז ככה:
    דבר ראשון אני כן האמנתי שאפשר לנצח את אירלנד, שוויץ ואת צרפת(אחרי שראיתי אותה במשחק נגדינו), כי בניגוד להרבה אנשים שעוקבים רק אחרי הביצה המקומית, אני עוקב אחרי הכדורגל העולמי ויש לי קצת ידע בעניין, ולהגיד את האמת, אף פעם לא החזקתי לא משוויץ ולא מאירלנד, ולא רואה גם סיבה להחזיק מהן.
    אמרתי שאין לנו סיכוי לנצח וכך גם קרה. והאמת שגם תיקו לא הגיע לנו, בוא נהיה רגע רציניים(או שמה אתה מאלה שאומרים שהגיע לנו תיקו גם באירלנד ולא 8-2 או משהו בסגנון?).
    אוקיי גאון, אז על סמך אתם טוענים שאנחנו יותר טובים ממקדוניה?
    רגע, גאון, תסביר לי בדיוק איך אכלתי את הכובע? דבר ראשון אמרתי "ליצנים מי שזלזל ברוסיה ואמר שאפשר לנצח אותם", דבר שני אמרתי שאם נשווה זה יהיה מטעות נטו של נבחרת רוסיה, ובסוף היו שתיים כאלה. גם איבוד שטוטי של ברזוצקי וגם עדיפה מטומטמת של אקינפייב הישר לרגל של שושן. תגיד את האמת, הגיע לנו התיקו הזה?
    לא, אני אומר את זה כי ככה אני מרגיש. אני אומר את זה כי אני רואה את המשחקים שלנו ולא רואה שום דבר שיש לנו להציע.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נגיד שלא הגיע תיקו אבל מה זה משנה?! אתה לא מבין את הפואנטה שלי. מה זה משנה הגיע לא הגיע? השוונו? הוצאנו שם נקודה? סוף פסוק, נגמר הויכוח.

יוון ביורו 2004, שיחקה אנטי כדורגל וזכתה! הגיע לה? היא שיחקה כדורגל מהנה? לא! אבל מה זה משנה היא אלופת אירופה.
    ושוב, לא הגיע לנו תיק באירלנד, אבל......... (כמה פעמים אני יחזור על זה כדי שתבין...) בסוף נגמר תיקו!! מעניין לי ולכל העולם את הביצה השמאלית אם הגיע או לא הגיע. אתה צריך ללמוד ולהבין שבכדורגל מנה שקובע זה מבחן התוצאה, ככה זה עובד. הדרך מעניינת רק בשביל שנהנה אבל בסוף זוכרים רק רק רק את התוצאה. מעטים המקרים שזוכרים את הדרך. אולי רק להולנד ב-74 זוכרים את הטוטאל פוטבול. מעבר לזה אף אחד לא זוכר שום דרך, רק תוצאה.
    ועל מקדוניה אין מה להתברבר יותר מדי, הם עשו תוצאה גדולה אבל אנחנו יותר טובים לדעתי מבחינת חומר השחקנים אחד על אחד. אבל!!!!!! אסור בשום פנים ואופן לזלזל, ב-2 המשחקים נג האנגלים הם הוכיחו כמה חזקים הם ואם נפסיד להם אני באמת לא יהיה מופתע.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי עכשיו אנחנו חושבים אחרת. בקמפיין הקודם אברהם גרנט התרפק על העובדה שלא הפסדנו לאף נבחרת בכירה מאיתנו ודרור קשטן יודע שהוא לא יוכל להתרפק על העובדה הזאת, כי הוא יודע שהעלייה מעניינת אותנו, לא איך אנחנו נראים ומהן התוצאות.
    גם אם לא התקדמנו מבחינת יכולת, התקדמנו מבחינה שכלית ונפשית. אני לא יודע אם זה מה שיעשה את ההבדל, אבל זו ללא ספק סוג של התקדמות ששווה בשבילה לחכות עד לסוף הקמפיין כדי לראות האם זה מה שהיה חסר לנו בקמפיין הקודם.

ההודעה נשמעת קצת מסורבלת, אבל אני בטוח שתבינו את הכוונה.