נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

TIME אם אני לא טועה.

2. SeRgInHo Member

טוב, עכשיו ביררתי, הוא נבחר לנבחרת העונה של סקיי. עדיין אני עומד על שלי שיחסית לספק השערים שאמור להיות שלישי - רביעי בקבוצה, הוא הבקיע חמישה שערים בלבד(משהו כזה). אז נכון שערים זה לאו דווקא הדבר הכי חשוב,אבל רבאק קשר התקפי צריך להבקיע טיפה יותר!
    הלכתי עם הזרם.
    בולשיט! אירלנד סתם נבחרת אפורה עם שמבוססת על שניים וחצי שחקנים! אם לא ללכת על ניצחון מולה, מול מי כן?
    צרפת בקמפיין המוקדמות הקודם, הייתה הנבחרת הצרפתית הכי חלשה(ע"פ היכולת) ב-10 השנים האחרונות. אתה רואה, לקחנו את כל הנק' מול הקטנות(!), אבל בכל זאת נשארנו בבית. למה? כי מול כל נבחרות מעלינו לקחנו רק שתי נקודות מתוך שש אצל כ"א. זה רק מחזק את הטענה שלי, שמעפילים לטורניר דרך הקבוצות הגדולות ולא דרך נמושות. אז גם אם תיקח את מלוא הנק' מול הקטנות(קמפיין קודם)תישאר בבית, אם לא תנצח קבוצה שנמצאת דרג אחד(או יותר)מעליך. תזכירו לי מתי ניצחנו נבחרת שנמצאת מעלינו בדרג? אוסטריה ב-99?
    אגב קרואטיה סתם נבחרת אפורה ועייפה שנמצאת מעבר לשיא כבר שמונה שנים.
    אתם יכולים לצטט את זה אותי אומר את זה. גם את קרואטיה בעוד חודש לא ננצח!
    ואני רק אשמח אם בסוף אני יאכל את הכובע.

3. Love Is Red Member

הוא (יוסי בניון) מספר 100 בעולם הכדורגל שזה אומר הרבה.

4. Emil Member

לא נעים לי להזכיר לך, אבל שוויץ דווקא סיימה במקום השני בבית "הישראלי" בטורניר המונדיאל עם 0 ניצחונות מול 'הגדולות' ודווקא כן עלתה בסופו של דבר. ככה שטכנית, זה אפשרי...
    מצד שני אני מסכים, חייבים לנצח בבית וזו עובדה. עוד מירוץ של תיקואים יוביל אותנו לכלום ושום דבר. מצד שני, אני לא חושב שאנחנו לא תלויים בעצמנו, ולמרות שאנחנו אכן נחותים מרוסיה, אנגליה וקרואטיה בבית אנחנו יכולים לנצח כל אחת מהן מול ר"ג מלא, וצריכים לשחק על ניצחון בבית. כבר הוכחנו שאפשר לגנוב נקודות בחוץ מול רוסיה, ואמנם לא היה משחק טוב במיוחד של נבחרת ישראל, התוצאה הושגה ויש לנו נקודת חוץ.

את מקדוניה צריך לנצח. גם את רוסיה צריך לנצח, וגם את אנגליה צריך לנצח. אם רוצים להיות בין 16 הטובות של אירופה, צריך לנצח וזהו. קשטן לא הספיק לעשות חותם גדול על הנבחרת ואני מאמין שעם הזמן נראה יותר ויותר את טביעות האצבע שלו בשיטת המשחק, בדיוק כמו שלגרנט לקח קדנציה שלמה לפני שהוא הצליח להנחיל לנבחרת את שיטת המשחק (המגעילה אך הנחושה) שלו. חייבים להעז בבית. וזה אפשרי. מול כל נבחרת. במיוחד אנגליה, אגב, שכבר הספיקה להוכיח בתקופה האחרונה ששוס היא לא, עם הפסד מצחיק לצפון אירלנד (שדווקא די מרשיהמ לאחרונה אבל זה נושא אחר), ותיקו ביתי אומלל מול מקדוניה, שעם כל הכבוד, אותה אנגליה חייבת לנצח בבית ובטח שאחרי שניצחה אותה בחוץ...

5. SeRgInHo Member

"חייבים לנצח, צריכים לנצח, יכולים לנצח..."

חלאס לקשקש. אנחנו חכמים רק על הקטנות, וזאת עובדה. לא ניצחנו נבחרת שנמצאת מעלינו בדרג כבר 7 שנים(אם עשיתי ספירה נכונה), וגם האחרונה שניצחנו(אוסטריה), הייתה ערך ברמה של מקדוניה.
    תביא סיבה אחת למה שננצח קבוצה גדולה דווקא בקמפיין הזה?
    העיקר שאברהם אומר שהתקדמנו...

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/06
  6. הרצליה Member

יש עוד אבל ביקשת אחת:
    דרור קשטן.

7. SeRgInHo Member

מה שטוב לליגה המצרית, לאו דווקא טוב לנבחרת. בינתיים לא ראיתי יותר מדי הבדל בינו לבי גרנט. אותו משחק אפור, אותה פחדנות לנסות להעז, אותה האנמיות, אותן טעויות טפשיות, אותה הברקה אחת שמצילה את המשחק...

משום מה יש לי הרגשה שגם גרנט היה מוציא את התיקו מרוסיה ואת ה-1-0 העלוב מול אסטוניה...

8. burning soil Member

חחח עאלק אוסטריה של שנות ה-90 ברמה של מקדוניה.

ושמעו, קשטן יעיז ולא יפחד בבית, אני מאמין שבר"ג מול קרואטיה הוא כבר יעלה עם 2 חלוצים,
    בניגוד לנבחרת של גרנט שסתם באה כדי להעביר את הזמן, אצל קשטן הנבחרת מחפשת
    לכבוש ולנצח.

9. SeRgInHo Member

כן, אוסרטיה של אותם שנים הייתה ברמה של מקדוניה כיום. תראה איזה דרג שני יש כיום, ותראה איזה דרג שני היה בשנות ה-90! בדיחה!
    תזכיר לי לאיזה הישגים בדיוק הגיע אוסטריה באותן שנים?
    למה לעזאזל אני לא מכיר אף שחקן אוסרטי פרט להרצוג(וגם זה בגלל אותה בעיטה חופשית מפורסמת)?

10. Love Is Red Member

אבל על תשכח שהפסדנו (עד לפני שלוש שנים בערך) לקבוצות בדרג מעלינו והפסדים אלה בסופו של דבר גרמו לנו לא להגיע לכלום אנחנו צריכים לנצח בבית זה נכון אבל בחוץ אני חושב שתוצעת תיקו מול אנגליה מול רוסיה (כבר השגנו) ומול קרואטיה זה יהיה הישג אדיר כי אלה קבוצות באמת ברמה מעלינו (אולי פרט לרוסיה) אז תפסיק להגיד שאנחנו כמו מקדוניה כי אנחנו הצלחנו לא להפסיד משחקים רשמיים כבר שלוש שנים וזה מראה על התקדמות מסויימת וצריך להצדיע לנבחרת על כך ואני לא חושב שזה שאנחנו לא מנצחים קבוצות שדרג מעלינו מפתיה מישהו אבל היום אנחנו בהחלט מסוגלים לנצח קבוצות כמו רוסיה אנגליה וקרואטיה בבית אבל בחוץ זה דבר שונה בתחלית לכן תפסיק להגיד שאנחנו כמו נבחרת מקדוניה ד"א נבחרת מקדוניה לא מצליחה לנצח קבוצות שמתחתיה בדרג כמו נדמה לי אנדורה שניצחו אותם 1-0 במוקדמות המונדיאל חחחחח וגם נראה לי אסטוניה בעוד שאנחנו הצלחנו מול קפריסין בבית שלהם ובבית שלנו וגם מול איי פארו אומנם היינו צריכים להביס את איי פארו אבל לפחות לא הפסדנו להם כמו שמקדוניה הפסידה לאנדורה (נדמה לי).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/06
  11. burning soil Member

הם היו במונדיאל 90 ו-98 נכון? הקבוצות שלהם היו קבועות בליגת האלופות, זוכר ?
    כך לדוגמא את גראץ שתפרו את הפועל ת"א במוקדמות ליגת האלופות באותן שנים.

12. SeRgInHo Member

אאוץ'. גם טרינידד וסין היו במונדיאלים. גם רוזנבורג 90 פעם ברציפות הייתה בליגת האלופות. So what?
    האוסטרים היו שם כדי לשמש כתפאורה. ואם אתה שואל אותי, זה לא הרבה יותר טוב מאשר לא להופיע בכלל.

13. MHFC Member

קודם לפני שאני אתחיל להגיב לכמה ברים שנאמרו פה, סרג'יניו למה אתה הולך נגד נבחרת ישראל במקום ללכת לקראתה? אתה כל הזמן נגד ונגד ואתה עוד קורא לעצמך אוהד של נבחרת ישראל? טוב נו... נעזוב את זה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    גרשון חייב להיות מחוץ להרכב, לאחר יכולתו החלשה מאוד מתחילת העונה, בבית"ר הוא לא מרשים עד כה, במקום לתרום הוא יותר גורם לנזק (להבקיע שערים עצמיים) ובנוסף בנבחרת הוא ממשיך להראות יכולת חלשה, ואני עדיין לא מבין מדוע קשטן לא נותן לבן יוסף את המפתחות בהרכב של נבחרת ישראל במקומו של גרשון, הרי זה ברור שכרגע בן יוסף בכושרו הנוכחי עדיף בהרבה משמעון.

כמה שטויות אתה יכול להגיד בהודעה אחת? יוסי בניון נכשל בווסטהאם כקשר התקפי? למרות שהוא לא הבקיע הרבה שערים, הוא עשה הכל חוץ מזה, לא סתם השכר שלו הכי גבוה בקבוצה נכון? אבל נעזוב את זה, כי זה ברור שבניון היה מצוין בעונה החולפת.
    בקשר לעונה הזאת, הוא התחיל אותה טובה אבל נחלש במשחקים הארחונים, אבל אני בטוח שבהמשך הוא יראה את יכולתו.
    בקשר לזה שאין לנו שחקנים ברמה אירופאית, אתה צודק אבל תלוי לאיזה ליגה אתה מתייחס, לליגה הספרדית? איטלקית? יש מספיק שחקנים שכן מסוגלים לשחק בליגות האלה, אומנם בליגה האנגלית חוץ מאווט, בן חיים ובניון אף שחקן ישראלי לא מסוגל להשתלב שם כרגע.

אז אפשר לדעת למה ישראל לא עלתה למונדיאל לאחר שהיא השיגה תוצאות מצוינות מול הנבחרות ה'גדולות'? בכדי לעלות ליורו, אתה צריך להשיג תוצאות מצוינות גם מול הנבחרות החזקות, אבל לא רק זה אלא גם מול הקטנות.

תיקו מספיק טוב.

למה שלא ננצח? כל עוד אנחנו משחקים בבית מול פני הקהל הביתי אנחנו מסוגלים לנצח כל נבחרת, בחוץ זה כמובן יותר קשה, במשחק מול רוסיה לא שיחקנו טוב ואל תשכח כבר כמה שנים רוסיה לא הפסידה בביתה כך שניצחון לא היינו יכולים לגנוב אבל תיקו הצלחנו לגנוב וזה העיקר, מה ציפית שננצח? שנשחק טוב מולה? אל תשכח שבניון לא היה בכושרו בגלל הפציעה, קטן נעדר וכך גם לגבי זנדברג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/06
  14. burning soil Member

בסדר, אז כשהכדורגל המקדוני יגיע לרמות האלה נדבר.

15. ReL Member

יוסי לא שחקן אירופאי? נו באמת , לא סתם כל המאמנים שאנחנו משחקים נגדם מסמנים אותו , לא סתם כל קיץ הוא נמצא בכותרות(מעבר לליברפול בקיץ האחרון). ובכלל 5 גולים לקשר התקפי מהסגנון של יוסי בעונת בכורה בפריימרליג זה יפה מאוד , ולא הגולים הם העיקר אלא הבישולים והתצוגות על המגרש.