נבחרת ישראל ::תם הקמפיין, מקום רביעי עם 23 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏24/1/06.

1. נדב מיכאלי Member

כשאין משהו אחר שאפשר לסמוך עליו זה מה שיש.

2. HapoelMyLife Member

אבל זה ממש לא מספיק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

3. SeRgInHo Member

תראו, תיקו זאת כוייכול תוצאה מצוינת, אבל...
    אני אישית הייתי רוצה אתמול שהחבר'ה הצעירים שלנו יצליחו, יותר מאשר רציתי שהבוגרת תוציא משהו נגד רוסיה, כי בניגוד לבוגרים, עם כל הסוסים המתים שם, החבר'ההצעירים יודעים בדיוק מה הם רוצים מעצמם. גיא לוי לא סתם אמר שנמטרה של הנבחרת היא לנצח את המשחק, בניגוד לקשטן(וגרנט בזמנו)שזיין את השכל שתיקו זאת תוצאה מצוינת ושהוא חותם על תיקו.
    תראו איך הצעירים שלנו שיחקו מול הנבחרת הכי טובה באירופה גילה, ותראו איך הבוגרים שיחקו מול נבחרת שאמנם יותר טובה ממנה, אך ממש לא בהרבה. תראו איך התחלנו לשחק מאז שתמוז ובן שושן נכנסו! תנו לעזאזל צ'נס לצעירים! תעיפו כבר את כל הבאדירים, גרשונים וטלים למיניהם!
    יחי ההבדל הקטן.

אה, בן סהר ודקל קינן לנבחרת. כבר אמרתי?

4. HapoelMyLife Member

תיקו זה לא מספיק!
    הצעירים זה דם חדש, נראה כי הם באמת משחקים בשביל הסמל ולא בשביל להוציא "תיקו", זה ממש דבילי לעלות למגרש במטרה להוציא תיקו ><"

5. אייזנאאוט Member

נכון . כי אנחנו צריכים לנצח ברוסיה ובצרפת .
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    התיקו ברוסיה ובצרפת אתמול זה כמו ניצחונות .
    ההישג הוא אדיר .

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/06
  6. HapoelMyLife Member

מילא שהמשחק של הצעירה הסתיים בתיקו, עם כל הכבוד לרוסיה צרפת קצת יותר מאתגרת...
    אבל הנבחרת הבוגרת שלנו כל הזמן עולה למגרש במטרה להוציא תיקו וזו גישה ממש דבילית ולצערי היא מציאותית כי היכולת של הנבחרת היא לא ליותר מתיקו.

7. אייזנאאוט Member

המטרה אתמול ברוסיה הייתה להוציא תיקו כן רוסיה כמעט ניצחו ורק בנס הוצאנו תתיקו הזה המטרה בקרואטיה ובאנגליה וברוסיה ובמקדוניה היא להוציא תיקו כן בדיוק ככה .

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול מקדוניה חס וחלילה שהמטרה תהיה תיקו,למרות התיקו הסופר יפה שהם עשו אתמול הם עדיין
    נבחרת שאנחנו צריכים לקבל ממנה 6 נקודות לפחות בתאוריה,לא לשכוח שאנחנו לא רוצים רק להופיע
    אלא גם לנסות לעלות.

9. SeRgInHo Member

נו באמת. במה בדיוק אנחנו יותר טובים ממקדוניה?
    אני חותם על 4 נק' מולם.

10. HapoelMyLife Member

אבל אני שוב אומרת שלדעתי הגישה של לעלות למגרש במטרה להוציא תיקו היא מאוד שגוייה

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק כמו שתשאל אותי במה בדיוק אנחנו יותר טובים מאנדורה,יהיה קצת ארוך להסביר את זה
    והכי יקצר להגיד שאנחנו לא סתם ככה בדירוג מעליהם,אם אנחנו רוצים לעלות אנחנו צריכים לנצח את
    מקדוניה גם בחוץ.

12. burning soil Member

התגובה שלי למשחק,

אז ככה, נקודה ברוסיה היא מצוינת, לפני המשחק ביקשתי נקודה ולא יותר. פעם היינו גומרים משחקים
    כאלה עם מינוס שלושה שערים ושני שחקנים מורחקים, אי אפשר להגיד שהנבחרת לא למדה לשחק על
    תוצאה.. גם צרפת, סלובניה, שוויץ, ואוסטריה באו להוציא לקחת מאיתנו נקודה בבית ואין לנו במה
    להתבייש.

שער השוויון נכבש במזל אבל הגיע לאחר שינויים וחילופים מעולים של דרור קשטן, שהגיב למשחק בצורה
    נהדרת. סבן לא היה כזה רע, אבל ההכנסה של עמית בן שושן במקומו, וההעברה של עמרי אפק להגנה
    עשו את שלהם. כמובן שאין מה לדבר על שמעון גרשון, ששוב הוכיח שהוא לא מתאים(אלוהים כמה חורים!),
    לא יודע אם בן יוסף עדיף לשאר המשחקים, אבל אתמול הוא עשה עבודה טובה. קייסי כרגיל יציב ונותן
    הרבה מהניסיון שלו. עמית בן שושן, פאק, כמה כישרון, איזה דריבלים באגף ימין, רק אם היה יותר מרוכז,
    אולי היה נותן לנו גם 3 נק'.

לגבי הרוסים, הצדיקו את כל מה שחשבתי עליהם לפני המשחק, נבחרת בינונית, אפורה, נטולת כישרון
    ויכולת לבצע מהלכים מפתיעים. אז בסדר, יש את איזמאילוב שהראה טיפה מהשליטה בכדור כשנכס כמחליף,
    ואת אלכסנדר קרז'אקוב, אנדריי ארשבין, ופאבל פוגרבניאק שהיו לא רעים, אבל החמיצו המון ולא ניצלו
    את יתרון הביתיות של רוסיה, לכן להוציא שם נקודה זה סבבה, כי שוב, אין לנו את הפרביליגיה לדרוש נצחונות בחוץ,
    ישראל נבחרת גרועה מאוד בחוץ ע"פ הסטטיסטיקה.

מול קרואטיה בר"ג מלא, אני מאמין שקשטן כבר יעלה עם 2 חלוצים לפחות, הוא לא מאמן פחדן, וגם הוא
    מבין שבכדי לעלות צריכים לנצח את כל משחקי הבית+לא להפסיד בחוץ, לכן, ניצחון בחודש הבא הוא בגדר
    חובה כדי שכל המאמצים של הנבחרת אתמול לא יהיו לחינם. מאז 98 הנבחרת מפסידה 3 פעמים בלבד
    בר"ג(ספרד-98, דנמרק ב-2000 ו-2006). אחר כך נדבר על אנגליה.

13. SeRgInHo Member

אוקיי, עכשיו אתה גם משווה בין אנדורה ומקדוניה. נחמד נחמד...

קשה להסביר את זה מסיבה הפשוטה שאנחנו פשוט לא יותר טובים ממקדוניה. יש לנו את אותן קבלות. תראה את התוצאות שלהם בשנים האחרונות, ואז תדבר. ובניגוד אלינו, התוצאות האלה לא באות כתוצאה נהתחת של אברם ומנגיחות מ-30 מטר.

שוב, הבעיה שלנו... תמיד אנחנו חושבים שאנחנו הכי טובים בעולם.

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לגבי התגובות שלכם שישראל לא יותר טובה ממקדוניה ואנדורה,אני בשוק ממכם.
    נבחרת ישראל היא לטעמי טובה יותר אפילו מרוסיה ואני מאמין שהיא חייבת לסיים בשלושת המקומות הראשונים,למי מה יש באנדורה ובמקדוניה?

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא משווה בין אנדורה לבין מקדוניה פשוט מראה לך שזה לא פשוט להשוות,לכל אחד יש את הדיעה
    שלו בעניין.

אף אחד לא אמר שאנחנו הכי טובים,כולה אמרתי שאנחנו אמורים להשיג בתאוריה ניצחון על מקדוניה,
    לא על רוסיה,לא על קרואטיה ולא על אף נבחרת אחרת בעולם,אתה סתם הופך את זה להרבה יותר ממה
    שזה נראה.

עכשיו זה בא מהתחת/חמסה של קשטן,לפני זה של אברם,כנראה שהמזל לא סתם בא לנו.