נבחרת ישראל: קשטן הוא המאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏26/10/05.

1. דוקטור Member

צודק בהחלט

2. יחי Member

אחי,כל מילה בסלע..
    אבל לדעתי המועמדים היחידים לאימון הנבחרת זה או יצחק שום או מאמן זר ברמה גבוהה....ולא יקרה כלום אם ההתאחדות תפתח קצת את הכיס על מנת להביא לפה מאמן מהשורה הראשונה באירופה...

3. TariboWest Member

אין לו את הניסיון הדרוש לאימון נבחרת.
    עבודה יסודית וטקטיקה זה לא הכל, אחרת הייתה רואה את אייל לחמן מאמן נבחרת.

4. Melixon 15 Member

מה אתה מדבר שטויות מה ריהאגל ניהל מחנה השמדה בשואה? מספיק עם הטימטום הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

אם מאמן שלקח נבחרת כזאת לא קשורה כמו יוון והלך איתה עד הסוף, לקח איתה את היורו אז ורוב הדרך שלה היא רק בזכותו הוא לא מאמן בכיר באירופה אז לא יודע מי כן...

וצאו מהסרט, לישראל אין כלים התקפיים חזקים (אחת הבעיות היא החוד המצויין שיש לנו) לשחק כדורגל "מודרני", התקפי ומעניין.
    אם יש מש'ו שאנחנו צריכים לשחק עליו זאת הגנה

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/05
  5. city Member

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

טוב אנשים תתכוננו!!!!
    קלאוס טופמולר אישר שהוא קיבל הצעה מההתאחדות הישראלית, וציין כי ההצעה מעניינת ביותר!
    http://www.sport1.de/coremedia/pics/31/77/36/6x306x153x1,property=original.Xxx
    טופמולר עוד ציין שהוא דחה לאחרונה מ"ס הצעות של קבוצות טורקיות ואנגליות לאימון,
    עוד ציין המאמן הגרמני שהוא בקשר עם ההתאחדות הישראלית כבר למעלה משבועיים.........
    באתר הספורט הגרמני צויין כי ההתלבטות של טופמולר( טופי בקיצור) היא מאחר ויש לו גם הצעה מנבחרת שכבר העפילה למונדיאל, אם כי לשניי הצדדים יש הסתגויות....
    לפי הכתבה( אל אתשאלו אותי אמין או לא, אני רק יכול להגיד בד"כ כן) טופמולר וההתאחדות הישראלית כבר סיכמו בינהם את העסקתו של קלאוס טופמולר כמאמן נבחרת ישראל!!!!

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע הרבה יותר הגיוני מהפרסומים שהוא 'סתם מועמד'. זה שהוא הציע את עצמו הרבה יותר הגיוני.

בקשר למאמנים זרים לנבחרת... אולי אני אתבדה, אבל קשה לי לראות מאמנים עם מוניטין מתקרבים לתפקיד הזה. ארי האן, אולי כן, אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה בשנים האחרונות. רהאגל? טופמולר?? היצפלד????????????????...

8. Alexander Hleb Member

הוא אמר אתמול לחדשות הספורט שהוא לא מדבר על זה עד שיהיה הסכם. אז אם זה אמין ואכן יש הסכם היום נשמע על המינוי החדש. אם טופמולר קיבל הצעה מנבחרת שהעפילה כבר למונדיאל אז אני מניח שזאת נבחרת אפריקאית כי:
    א. רק בנבחרת מאפריקה אני יכול לראות שנפטרים ממאמן שהעלה אותם למונדיאל
    ב. לדעתי זאת הסיבה שהוא לא קפץ מיד על ההצעה למרות שהמשמעות היא שהוא יהיה במונדיאל.
    בכל מקרה, אני מאוד אופתע אם טופמולר יחתום על חוזה בנבחרת ישראל. בלי שום קשר אם זה טוב או לא אני חושב שזה מוסיף כבוד לנבחרת.

9. city Member

טופמולר מאמן גדול אבל אני חושב שלנבחרת ישראל צריך מאמן ישראלי. רק מאמן ישראלי יכול להבין את המנטליות הישראלית. מאמן זר יגיע, יראה את התנאים ויברח מפה בסיום הקדנציה שלו (בדיוק כמו שנילסן ברח).

10. robson Member

נשאלת השאלה האם באמת מאמן ישראלי בכיר{קשטן, שום..} הוא זה שיוביל את נבחרת ישראל קדימה בשנים הבאות..
    עכשיו כולנו חייבים להיות ריאליים ולהודות שהכדורגל הישראלי הוא לא ברמה של מונדיאל או יורו ומה שאנחנו צריכים הוא אנשי מקצוע ברמה גבוהה שיוכלו למשוך את הכדורגל הישראלי קדימה עם חזון ארוך טווח לשנים הקרובות..
    זה כמובן הרבה יותר מורכב ממאמן זה או אחר או מאמן ישראלי או זר אבל אני בהחלט בעד מאמן זר ברמה גבוהה{הלוואי היצפלד שהוא מבחינתי אחד המאמנים הטובים בעולם}שיוכל ללא אינטריגות או חברויות או בלי שיעניין אותו מה אומרים עליו בבתי הקפה באשדוד לעבוד בצורה רצינית ולא רק בנבחרת הבוגרת אלא שיביא איתו צוות רציני שיוכל לעשות ריאקציה בכדורגל הישראלי..
    שוב פעם אני לא מצפה לניסים ונפלאות וגם הצפלד לא יעלה אותנו ליורו אלא במקרה של הגרלה קלה במיוחד אבל אם הוא יהיה זה שיניח את היסודות לכדורגל ישראלי מרענן יותר, מודרני מקצועני וחדש אזי אפשר לומר שעשינו את שלנו, אנחנו חייבים להודות שאנחנו לא ברמה של הנבחרות שיכולות להשתתף בחגיגת המונדיאל הקרוב כי אנחנו לא מספיק טובים אבל אסור אף פעם לאבד תקווה..

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא משנה מי המאמן אם לא יודעים לתת לו את הכבוד הראוי. נילסן היה מאוד מקצועי, אבל צחקו עליו. "מה הזר המוזר הזה יודע", אמרו עליו כשהוא קשר את הידיים של השחקנים באימון. ומה קרה אחרי כמה שבועות? ישראל חטפה פנדל בגלל ששחקן תפס יריב ברחבה.

בטורקיה הביאו בזמנו את ספ פיונטק, ששינה שם דפוסים. הוא לא הביא את נבחרת טורקיה לשום טורניר כמדומני, אבל הם למדו והתפתחו עם השנים. בארץ הביאו את נילסן אבל לא טרחו להקשיב לו. מישהו ניסה להתייעץ איתו במונחים גדולים יותר מהשאלה הרת הגורל "האם ישראל תגיע לטורניר הבא או לא"?

לא חושב שטופמולר מאמן כזה גדול. היתה לו שנה אחת מטורפת עם לברקוזן אבל מאז הוא לא עשה דברים גדולים. השם היצפלד שעלה כאן מעלה בי גיחוך. טופמולר מאמן טוב, היצפלד מאמן גדול באמת ואין סיכוי שדמות שכזו תגיע לאמן את נבחרת ישראל. הוא כנראה המאמן הטוב ביותר בשוק היום, יחד עם לה גואן.

12. burning soil Member

טופמולר יכול לעזור לקדם את הנבחרת שלב אחד קדימה ממה שעשה גרנט,השאלה אם יתנו
    לו לעבוד ולא יחבלו לו בדרך שלו. דרך אגב,לא יודע אם שמות מכובדים כמו טופמולר,היצפלד,
    מילוטינוביץ' וכו היו נקשרים למשרת אימון הנבחרת אלמלא הקמפיין האחרון. גרנט יכול
    לזקוף את זה לזכותו.

13. city Member

אפילו אם מוריניו יבוא לאמן את הנבחרת זה לא יעזור כל עוד איצ'ה וחבריו העסקנים יושבים בהתאחדות. אם רוצים התקדמות מבחינת הכדורגל קודם כל צריך התקדמות מבחינת הניהול. מאמן זר לא יוכל לעבוד עם החובבנים בהתאחדות.
    אני הייתי מרוצה אם היו מביאים את טופמולר להיות סמנכ"ל ההתאחדות לדוגמא (אני לא מצפה שאיצ'ה יוותר על תפקיד המנכ"ל) וממנה מאמן ישראלי שיאמן את הנבחרת. ככה המאמן הזר יוכל לעבוד ובאמת לקדם את הכדורגל מבחינת ניהול ורק אח"כ מבחינת כדורגל נטו.

14. robson Member

אמיר למה לא?..
    הרי הצפלד השיג כמעט כל מה שרצה בקריירה שלו בתור מאמן, ולמה שלא ייקח את נבחרת ישראל בתור פרוייקט אם כמובן ייתנו לו לעבוד בצורה נורמלית ובלי שיתקעו לו מקלות בגלגלים?..
    נכון, אני בטוח שהוא היה רוצה את מנצ'סטר יוניטד ולהחליף שם את חברו הטוב פרגי אבל גם נבחרת ישראל יכולה להוות עבורו אתגר מקצועי ענקי אם בעיקר יובהר לו שלא מחפשים רק להגיע לטורניר גדול אלא לבנות יסודות לכדורגל ישראלי חדש ושמו ייכנס כאן לפנתיאון כמו יופ דראוול בטורקיה..

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד יש סיכוי שמדובר באיזה אדם עם חזון ענק שמוכן לעשות דבר כזה, אבל איפשהו אני בספק. אני לא חושב שהוא לקח הפסקה של שנתיים מכדורגל כדי לחזור דווקא למדינת הלבנטינים הישראלית. אני בעיקר מקווה שלא. דמות כזו צריכה להיות בכדורגל האירופי ולא בשכונה של איצ'ה.

אתגר שמתגר. אנשים באים לאמן נבחרת כמו ישראל רק אם מציעים להם כסף שהם לא יכולים לקבל במקום נורמלי. היצפלד לא יאמן את ישראל כמו שדשאן לא יאמן את בית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/05