נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

אז אם הייתה כזו אדישות, למה יש פה כזו אכזבה, דיכאון ושחיטה כוללת היום כשנגמר הקמפיין?
    אם בכל מקרה אנחנו לא אמורים לעלות, אז על מה המהומה בדיוק?
    עשינו תיקו עם פורטוגל ונצחנו בבלפסט, וגם עשינו תיקו בבית עם אזרבאיג'ן, לא מפיל אותי מהכסא וזה לא כזה מפתיע אותי, סורי.
    ומה ניחשת בדיוק? תראה את החתימה שלי.

2. GentlePunter Member

איזה אכזבה בראש שלך?

מותר לבזות דבר עלוב ונבזה בפרט אחרי שהוא הוכיח לך שצדקת. זה הכל. אתה באמת דורש מאנשים גדלות נפש ברגעים כאלה? וכמו ששאלו כאן לפני אנשים שמכירים אותך, אתה לא היית מתנהג באותה צורה אם מי שהיה מרוח בזפת ובנוצות לא היה בבת עינך? (שאלה רטורית, אין צורך לענות).

אין לי מושג וגם לא מעניין אותי איך נראית החתימה שלך. יש בפורום אופציה לא להציג חתימות.

3. Nadav_ar Member

הנבחרת היום הוכיחה שהיא נבחרת בינונית ומטה ואם חשבנו שנראה ניצוצות אז הוכח לנו שהנבחרת פשוט לא משתפרת אלא הולכת אחורה..
    במשחק הראשון שחטפנו 4-0 מול רוסיה גוטמן חשב על הרכב התקפי וכדורגל פתוח,אבל הוכח לנו שאין לנו את השחקנים המתאימים לשיטה,אין שחקנים מספיק מוכשרים..
    השיטה שצריכה להיבנות בנבחרת עד שיתחיל פרוייקט מסויים היא מתפרצות ובונקר,אין מה לעשות כמו אזרבייג'ן וכמו לטביה אנחנו נבחרת בינונית מינוס.

4. EuropeGuy Member

itai, כל אוהד ממוצע ביקש שהנבחרת תשחק בהתאם לפוטנציאל שלה.
    אף אחד לא ציפה לעבור את פורטוגל או את רוסיה, אבל כן כולם ציפו/קיוו שנראה כדורגל חיובי, שנראה שכשלנבחרת יש חלון הזדמנויות לתקוף, לא נראה פרצופים מיואשים כחיילים המחכים לאליקופטר להוריד להם מזון, אלא ככאלה שממשיכים, שנחושים, ומגבשים את האיכויות שלהם לצורה של נבחרת.
    בפועל ראינו נבחרת שנכשלה במבחן ההופעה, לבלי כל קשר למבחן התוצאה.

5. Don Joan Roman Member

משהו שלא קשור לשחקני הנבחרת ולגוטמן אבל דחילאק לא נמאס כבר מאיכסטדיון רמת גן? אני מאמין שגם אם היכולת המבישה הזאת אם היינו משחקים לדוגמא ב"טדי" היינו יכולים לקחת את הנקודות, יד להתעללות ועוד ארבל הפתאטי הזה מחמיא לגוש בטון.

6. Telkiyski Member

לא מבין למה עוד משחקים שם, בטח במשחק כמו היום, באמת. לא מבין....

7. קשר שמאלי Member

טיבי קיבל היום צהוב והוא ייעדר מהמשחק ביום שלישי
    קינן הבינוני שנמצא בכושר זוועתי יחליף אותו

8. Landon Donovan Member

אני מסכים פה עם איתי. כולם מדברים עכשיו על איך הנבחרת נראית רע ולא מציגה כדורגל חיובי - אבל בשני המשחקים במרץ היא כן הציגה יכולת טובה. מה לעשות, לפעמים משחקים לא טוב, קורה, במיוחד בכדורגל נבחרות שבו אין למאמן שליטה על היכולת שבה מגיעים שחקניו. מה גם ששלושת החלוצים הכי טובים של הנבחרת (חמד, בן בסט, עטר) פצועים. לא שאין סיבות להעביר ביקורת על גוטמן, אבל אנשים פה נסחפים, אנחנו שווים מקום שלישי ושם גם נסיים. בדרך יהיו משחקים יותר טובים (פורטוגל, צפון אירלנד) ומשחקים פחות טובים (רוסיה, אזרבייג'אן). את הקמפיין צריך לשפוט בסופו לפי התוצאות והיכולת הכללית, לא לפי משחק אחד, מביך ככל שיהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/13
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-4 קמפיינים האחרונות(למעשה מאז שלוזון יו"ר) אנחנו יורדים בתוצאות וברמת העניין הציבורית בנבחרת.
    השיא שלנו לטעמי היה עם גרנט, עם נבחרת אפורה ולא נוצצת הוא בנה נבחרת מגובשת שנלחמה בכל משחק וכזאת שבאמת היה אפשר להתחבר אליה למרות שבתאכלס היה לנו יוסי בניון אחד, קצת אבי נימני ועוד הרבה שחקנים אפורים מסביב, החלוצים שלנו היו פיני בלילי ויניב קטן אבל עדיין לא הפסדנו לצרפת, שוייץ ואירלנד והקהל בא בהמוניו לראות את הנבחרת(זוכרים מה היה כאן בשבוע של אירלנד וצרפת?).

היום על הנייר יש לנו הרבה כוכבים אבל בפועל שחקנים כמו נאתכו ומליקסון שמגיעים מליגות בכירות ביבשת מסריחים את הדשא ולא נותנים פס מדויק במשך משחק שלם. ערן זהבי הנבלה עושה טובה שהוא רץ, שחקן כמו שכטר גם אם יפרוש מכדורגל ימשיך לפתוח בהרכב no matter what. אין שום חיבור לנבחרת הזאת, כל שחקן משחק בשביל עצמו ועושה טובה שהוא מתאמץ פרט לכמה בודדים. לא רוצה נבחרת של פרימדונות חסרי אופי, תנו לי לראות 11 גברים שירוצו לפחות ואז נדבר אם תיקו עם אזרבייג'אן זאת תוצאה בסדר עבורנו, גם לא לנצח וגם לא להתאמץ? שיעלו כבר את הצעירה אם ככה.

ועוד משהו, יש לנו לפחות 4 איצטדיונים חדישים וטובים יותר מהאיכסטדיון שהיי גם אירחו במקרה את אליפות אירופה בקיץ האחרון אבל עדיין נמשיך לסבול משחקי נבחרת במחראה הזאת כי זה נוח לכמה עסקנים ועיתונאים להגיע למגרש שקרוב לבית ולא לנסוע חלילה לנתניה או ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/13
  10. Kompany Member

אני מת לדעת מי עבד עליכם חברים, באמת האמנתם לפני המשחק שיש סיכוי לעלות? אז החלום התנפץ 3 ימים לפני הזמן שאמור היה להתנפץ, ביג דיל... לנצח את פורטוגל ורוסיה בחוץ זה משהו שקשה לי לחשוב עליו בכלל.

בקשר למשחק היום- פשוט תעודת עניות לנחברת, משחק מביך ונבזה של הנבחרת שלנו. השחקנים משחקים כאילו הם עושים טובה שהם משחקים וזה הכי מגעיל אותי.

בוואן כבר מדווחים שהחלו חיפושים אחרי מאמן חדש, לעניות דעתי רק מישהו עם תשוקה סטייל ברקוביץ' יעשה דברים יפים. הגיע הזמן שגם הקוסם יקבל את הצ'אנס שלו!

11. Telkiyski Member

מי אמר שהשחקנים לא נלחמו ולא רצו? תמיד נוח להישען על זה כדי להתכחש לזה שאנחנו לא מספיק טובים.
    ומליקסון לדעתי לא היה כזה גרוע האמת.
    הגרועים היו שכטר, נאתכו והילד ז.

12. לא מצאתי כינוי Member

אני היחיד פה שרואה אפשרות שיחכו עם המינוי של המאמן עד סוף העונה הקרובה על מנת להכשיר את הקרקע למינויו של מאמן הנבחרת הצעירה לשעבר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Telkiyski Member

לא, זה די ברור.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיע הזמן שגם "הקוסם" יפסיק לשבת על התחת שלו, יילך לאמן איזו קבוצה ויוכיח שהוא ראוי לקבל נבחרת, במקום לחכות פשוט שכולם יתייאשו מספיק כדי לתת לו אותה. איזה קוסם ואיזה נעליים.

15. Telkiyski Member

אם הקוסם היה גבר,הוא לא היה עולה על הטיסה לקופנהאגן, אבל הוא עלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.