נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Don Joan Roman Member

אני גם חושב שגוטמן לא אשם אבל מצחיק שאוהדי הפועל תל אביב כאן בפורום מגנים על גוטמן בחירוף נפש וטוענים שהוא לא אשם אבל שחטו את לואיס פרננדס על כל תוצאה לא טובה שהוא עשה, הגיע הזמן שכולם יבינו: נבחרת ישראל לא שווה יותר מדרג 3 בכל בית מוקדמות אירופאי, פשוט לא שווה יותר מזה ובטח ובטח שלא שווה מקום ראשון, מה שכן אני מצפה מנבחרת ישראל לתת את הדם בכל משחק ובכל דקה על המגרש, זוהי מהותה של נבחרת, אצתם משחקים בשביל המדינה שלכם, מה צריך יותר מזה בכדי לאכול את הדשא וזה גם לדעתי לא קשור לאף מאמן, שחקן נבחרת כשהוא מוזמן אליה צריך לחוש גאווה ולתת הכל עבורה, זה לא המצב בנחרת ישראל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/13
  2. קשר שמאלי Member

מאיורקה רשמה היום ניצחון בכורה בליגה השנייה בספרד
    במחזור הראשון אוואט הוציא 2 כדורים מהרשת
    במחזור השני הוא הוציא 4 כדורים מהרשת
    גם המחזור השלישי הוא הוציא 4 כדורים מהרשת
    במחזור הרביעי הוא הוציא 3 כדורים מהרשת

היום השוער המחליף של מאיורקה הוציא כדור אחד מהרשת
    מקווה בשביל מאיורקה שהשוער השני שלהם יהפוך מהר מאוד להיות השוער הראשון

3. yakar Member

יש לך שוער ישראלי אחר כרגע להרכב?
    מי הרוש? עמוס? מי כן שווה הרכב בנבחרת?

ממש עצבן אותי התבוסתנות של גוטמן.
    מספיק לראות את הראיון של ברדה אחרי המשחק כדי לראות איך צריך לדבר. שהוא אומר שניתן הכל ברוסיה.
    אי אפשר לוותר מראש על המשחק ולבוא בגישה של לא לעשות בושות!

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

האירוניה הגדולה ביותר היא שאנשים חשבו עוד לפני המשחק הזה שיש לנו סיכוי.
    גם עםניצחון פה אני לא רואה תסריט, ורוד ואופטימי ככל שיהיה, שהיינו מסיימים במקום ה2, חוצפה בכלל לדבר על ה1...

5. Don Joan Roman Member

שיאזרחו את שראנוב

6. GentlePunter Member

אהבתי את ה-"לא לעשות בושות" של המאמן-סוכן הלאומי. עוד לא התקררה הגופה של הבושה שקרתה היום בהנהגתך החובבנית וכבר אתה מדבר איתנו על "לא לעשות בושות"... כמה חוצפה וזלזול בשלוש מילים, וזה עוד לפני שאני מדבר על התוכן. גועל נפש.

7. Telkiyski Member

גוטמן לא אשם באמת, זו הרמה שלנו. כמו שלקחנו 3 נק' בבלפסט במשחק שעל הנייר היינו אמורים לעשות בו מקסימום תיקו, היום זה התקזז לנו עם תיקו בבית נגד אזרבאיג'ן.

הבעיה היא הציפיות של אנשים פה, המנטליות מכבי הזו, של "אפשר לעלות". מי אנחנו בכלל? עשינו משהו ב20 שנ ה האחרונות? זה יפה שרוצים לעלות אבל החטא שלנו הוא שאנחנו ממש מתאכזבים כשזה לא קורה ומתחילים בשחיטות.
    זה מזכיר לי את אוהדי מכבי שגם כשהם לא לוקחים אליפות עשור, הם מבחינתם מועמדים מספר 1 לאליפות וגם אחרי שהם מפסידים לסנטה קולומה מבחינתם הם אמורים לעבור את באזל.
    המנטליות הזו של מכבי היא גם המנטליות הישראלית הכללית של כולם (להלן "קבוצה כללית").

חלאס כבר, אנחנו לא דנמרק ולא קרואטיה וגם לא שוויץ. אנחנו ממש לא אחת מ16 הנבחרות הטובות באירופה וגם לא 13. אז די כבר.

סבבה, את אזרבאיג'ן בבית אנחנו אמורים לנצח, אבל אנחנו גם אמורים להפסיד בבית לפורטוגל ולא לנצח בצפון אירלנד, קורה.

ביום שנתחיל לחשוב על פשוט להינות מהנבחרת שלנו במקום על האם יש או אין סיכוי לעלות, או על כמה שוויץ לא כאלה אריות או שבדיה או וואטבר, המצב שלנו ישתפר.

8. GentlePunter Member

אתה עושה כאן מאמצים אדירים להכשיר שרץ שמפרפר למוות מול עינינו. אני למשל (ואני בטוח שהרוב כאן) לרגע לא חשבתי ציפיתי או הימרתי שנעלה ובכל זאת השרץ הזה וכל מה שעומד מאחוריו מבחיל אותי. מה אתה מאתרג לי את המאמן-סוכן הפאתטי הזה? לא מכיר אותך, אבל אתה מריח לי כמו אוהד הפועל (ת"א) קלאסי.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אחרי כל החרא, חייב להגיד מילה טובה על המגן השמאלי של באר שבע

ילד מוכשר מאוד
    בטח עדיף על כל המגני שמאל בכאילו שיש במדינה הזו ( בראשם יואב זיו )

10. BvB Member

תפתחו ערוץ 56 ספורט חמש פלוס.
    תשמעו מה הליצן גוטמן עונה למבקריו,מגוחך.
    הוא חושב ששכטר יביא עוצמות כחלוץ בודד וכ'ו כמה שטויות במיץ
    חייבים מישהו לדעתי שהיה שחקן עבר בנבחרת ולא עם פרצוף תשעה באב,ברקו הוא המתאים.

11. שער 7 Member

ישראל היא לא מדינה של ספורט, לא הייתה ולא תהיה.
    צריך להעריך את נילסן, גרנט ופרננדס.
    איך מאמן יכול במשחק כזה לא לפתוח עם שחקנים שנמצאים בשיא כושרם כמו מהראן ראדי, אליניב ברדה ודור מיכה (כן, כן)?

ודי עם השטויות האלה שאוהדי הפועל מגינים על גוטמן ואוהדי בית"ר מגינים על פרננדז.
    אני אוהד הפועל ולא הגנתי על גוטמן בקמפיין הזה בשום שלב.

12. Telkiyski Member

אם אתה מתכוון אלי אז אני ממש לא מתכוון להגן על גוטמן.
    לדעתי טעה כאשר עלה עם שכטר ולא עם ברדה, אבל זה לא העניין.

זה כמו בכדורסל, הבעיה היא הרבה יותר רחבה ועמוקה מהמאמן או משחקן כזה או אחר ששיחק גרוע.

אנחנו נבחרת ברמה בינונית מבחינה אירופית, אנחנו לא נבחרת ברמה של סרביה, שוויץ או נבחרות שכאלה שאמורות להיאבק על עליה.
    אנחנו לא מסוגלים להפנים את זה ואז אנחנו נורא מתאכזבים ושוחטים את כל העולם כשאנחנו מבינים שלא נעלה, ככה זה כל שנתיים.

בשנות ה90 אומרים שהכל היה פה שונה ואיזה תותחים היינו. גם אז לא עשינו כלום. רק מה ההבדל? שאז לא חשבנו על עליה ולא העזנו להשוות את עצמינו לרומניה לצורך העניין, פשוט ידענו שאנחנו פחות טובים מהם, אז היינו ממש מרוצים מתיקו נגדם בבית.

היום אנחנו רק עסוקים בהאם אפשר לעלות או לא, להרגיש שאנחנו חלק מאירופה. אפשר לחשוב שאם היה קורה הנס והיינו עולים כדי לפגוש בפליאוף את שבדיה היינו באמת עולים.

הסיכויים שלנו במתכונת הנוכחית (מוק' באירופה) להעפיל לאחד משני הטורנירים הוא חד ספרתי. ככה זה וזהו.
    אז גוטמן עלה עם שכטר ולא עם ברדה, על זה לא עלינו למונדיאל. נכון.

13. Don Joan Roman Member

אתה צודק באופן כללי.
    אבל למה לא נשמעת כך בקמפיין של לואיס פרננדס? האם דינו של מאמן זר לא שווה לדינו של מאמן ישראלי? אני לא מצפה שתיכנס באמאמא של גוטמן, זה לא נכון לעשות את זה, אני כן מצפה למינימום של כבוד ויושר לומר שגם לואיס פרננדס לא אשם בכך שלא העפלנו ליורו, להאשים את פרננדס ולהאדיר את גוטמן זה לשקר לעצמך, לעומת זאת לבקר את שניהם בצורה ראויה זה הדבר הנכון לעשותו.

14. GentlePunter Member

לא יודע מאיפה אתה מביא את זה. הקמפיין הזה היה הקמפיין שלווה בהכי הרבה אדישות וחוסר ציפיות ב-25 השנים האחרונות. אנשים היו ציניים ביחס לסיכויים שלנו בכל שלב ושלב ואחרי כל תוצאה. במיוחד הדבר בלט אחרי ההפסד של רוסיה בבלפסט ואתמול במהלך המשחק של פורטוגל שם. לאנשים נפל האסימון והם לא מתחברים רגשית לנבחרת, בקושי באו היום צופים לרמת גן, אז על מה אתה מדבר?

לא ענית לי על הניחוש המושכל שלי בעניין אהדתך להפועל תל אביב. שתיקה כהסכמה?

15. Telkiyski Member

גם בקמפיין של לואיז נשמעתי ככה, אני אשמח אם תראה לי שכתבתי איפשהו שהיינו אמורים לעלות ע"ח קראוטיה או יוון בקמפיין ההוא.
    ולגבי האם אני מגן על גוטמן כי אני אוהד הפועל או לא, זו ממש לא הנקודה.
    גם אמרתי שטעה לדעתי בהצבת שכטר במקום ברדה בהרכב.

אין לי בעיה גם להגיד שהכי כואב לי על גוטמן ועל ביברס נאתכו כל הסיפור הזה, לא מגיע להם העליהום הזה.

מצב נושא:
הנושא נעול.