נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אלברמן שחקן מצוין. זו לא הנקודה שלי. הטעות של זהבי היתה הרבה יותר גדולה משל כיאל כי הוא ראה שחקן מגיע מולו ובכל זאת ניסה לכדרר.

אני לא אומר שמקומו של כיאל בהרכב, אבל את הטעויות שלו מנפחים.

שחקנים לא יודעים להתמודד עם לחץ כי בשביל להתמודד עם לחץ צריך תיאום, צריך הנעת כדור מסודרת, ויעזור גם אם יהיה שחקן שיכול לצאת פתאום במהירות עם הכדור. אין לנו ממש שחקן כזה, בטח שלא במרכז המגרש.

2. EuropeGuy Member

גם האוקראינים צריכים תאום בשביל להתמודד מול לחץ, ונראה שכשישראל לחצה אותם הם עמדו די בסדר.
    כל נבחרת מקבלת את אותם התנאים שנבחרת ישראל מקבלת מבחינת זמן לתאם ולעבוד על הנקודות החלשות,
    זה לא שאנחנו יכולים לאמר שהנבחרות האחרות מתואמות, ואנחנו לא.

לא חסרים לנו שחקנים שיכולים לצאת עם הכדור. טכנית אנחנו נבחרת טובה במה שקשור לפעולות אינדבידואליות, אבל יש דבר חמור מאוד בנבחרת שלנו כבר שנים וזה ישמע די פשוט כשאומר את זה: שחקנים שלנו לא מסוגלים לעצור כדור.

שים לב שכל מסירה קצת חזקה לרגליים שלהם הולכת לאיבוד, בעוד שהאוקראינים הצליחו להשתלט באלגנטיות על כדורים שהשחקנים שלנו מיהרו לאבד.
    כשהכדור לא ברגליים שלך, ואתה גם לא לוחץ, גם עוד 7 מחציות תתקשה להגיע למצבים.
    אני לא מבקש שנשלוט במגרש של אוקראינה ונחזיק בכדור 65% מהזמן, אבל הפסיביות הזו של להסתכל עליהם מניעים את הכדור עד שהם יגביהו כדור ואיזו נגיחה של אחד הבלמים שלנו תעביר את הכדור אלינו, זה תוכנית משחק שלא תוביל אותנו לשום מקום.

בקשר לכיאל, אני לא זוכר הופעות טובות שלו בנבחרת במשחקים מול נבחרות בדרג בינוני ומעלה, תמיד יש לו את העבירה המטופשת הזו שמובילה לכדור חופשי קרוב לרחבה, או איזה מהלך אחר חסר אחריות. הוא לא בכושר כבר איזה שנתיים, לא פקטור בסלטיק וגם בתקופת חיפה הוא היה חור. לא יקרה כלום אם יהיה גיבוי לספסל. על אלברמן אני יכול לסמוך, על ראדי אני יכול לסמוך, על נאתכו אני יחסית יכול לסמוך למרות שהוא שחקן מאוד פאסיבי, אבל במהלך אחד יכול להכריע משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/13
  3. oranfu Member

אולי האוקראינים מתואמים כי האימונים שלהם טובים יותר...
    אם שחקנים שלנו לא מצליחים לעצור כדור כמו שצריך אז זה ליקוי בטכניקה.

אנחנו פשוט לא נראים כמו קבוצה.

4. EuropeGuy Member

יש לנבחרת שלנו מנטליות מפגרת. לכל המערכת שלה.
    זה מביא לי קונוטציה של הילד החתיך שכולם מחמיאים לו שהוא יפה אבל הוא נולד עם ביטחון עצמי בריצפה, לא מעריך את עצמו, הולך עם הראש באדמה וכל הזמן מפחד שיקרה משהו, אז מהפחד כל הזמן קורה משהו.
    תניעו את הכדור לעזעזל, תהנו מהמשחק, אפילו החיילים בעזה לא נראים מפוחדים כל כך.

5. Love Is Red Member

לדעתי הניצחון של צפון אירלנד על רוסיה טורף את הקלפים, אם הרוסים היו מנצחים ובהפרש גדול הם היו באים זחוחים והיה אפשר לנצח אותם, עכשיו הם בשיא העצבים שלהם, כאשר הם חייבים לנצח אחרת הם יתחרו מולנו ומול פורטוגל על מקום במונדיאל, אבל אם הנבחרת הפח שלנו תצליח לעשות נס ולנצח את רוסיה לדעתי האישית אנחנו עולים לפלייאוף או אפילו מהמקום הראשון, ניצחון על רוסיה ייתן לנו כמעט בוודאות מקום בשני המקומות הראשונים, לכן יש חצי כוס מלאה להפסד של הרוסים, אבל גם חצי כוס ריקה...
    שהחצי כוס הריקה נראית כרגע יותר ריקה מתמיד... (כלומר הרוסים יתאבדו במשחק מולנו ולכו תדעו מה יהיה 4-0 עוד יחזור על עצמו...).

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/13
  6. ייא Member

לדעתי המשחק מבפורטוגל יותר קריטי לנו כי בפנימי מול רוסיה אתה בחוץ בכל מקרה.
    9/12 יספיקו למקום 2 ב באנקר...
    הימור שלי: נוציא 4/12

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק לי אין כמעט ספק שגם אנחנו נפסיד באיצטדיונה של צפון אירלנד?

8. Love Is Red Member

ניצחנו שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

טעות שלי.
    אז נפסיד ברוסיה ובפורטוגל.

לא מבין על מה כל האופטימיים פתאום מדברים.

10. Love Is Red Member

תאמין שיש סיכוי, מקסימום אחריי הפסד לרוסיה הסיכוי הזה יעלם, אבל למה לחשוב שלילי?
    אם ניצחנו את צפון אירלנד בחוץ אני בטוח שיש לנו סיכוי לנצח את פורטוגל ואת רוסיה...

11. ייא Member

איפה ראית מישהו אופטימי? כולם יודעים שזה אשליה

12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור לגמרי שזו אשליה.
    כולם אוהבים לעשות את החישובים של לנצח פה ותיקו שם וניצחון בשיניים פה וברגע האמת אנחנו נגרד מקום רביעי בסופו של דבר.

13. danielone Member

אם רוסיה, הפסידה לצפון אירלנד, זה אומר משהו. ואין שום סיבה שלא נלך לנצח ברוסיה. כמו שאומרים כולם. אם נוציא 4 נקודות. מרוסיה ופורטוגל, (וכמובן את 2 משחקי הבית ננצח) אנחנו עולים.

14. c_web Member

אני יותר חושש מזה שצפון אירלנד חזרה למאבק על המקום ה - 3. המשחק שלנו נגדם פה עשוי להכריע מי תסיים במקום הזה.

15. danielone Member

אין שום מאבק על מקום 3. זה רק לפרוטוקול. צפון אירלנד. כבר לא בתמונת העליה. והיא משחקת בלי לחץ. לנייר,

מצב נושא:
הנושא נעול.