נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מסכים איתך חלקית. לגבי רמת הליגה, אני ראיתי הרבה יותר משחקים משנות ה-90 ופחות מהעשור הנוכחי, אבל ממה שכן הספקתי לראות, אין כאן שחקנים ברמה שפעם היו, האיצטדיונים לא מלאים כמו שפעם היו, הרייטינג כבר לא מושך כמו שפעם היה. זה לא בהכרח קשור לאירופה, אבל לא בכדי היום הכדורגל הישראלי הוא מוצר שאין עליו קופצים.

2. alexshw Member

חלקית זה קשור לחשיפה האדירה לכדורגל באירופה. עשרות שידורים מדי שבוע ולא רק משחק אחד מהליגה האנגלית בשבת וגם זה במקרה ואין אופרה למרמור.
    מבחינת עניין, בהחלט בשנות התשעים אני זוכר עניין רב יותר, אבל מבחינת הדברים שציינתי כן יש התקדמות.
    בסופו של דבר מבחינה כלכלית חובה עלינו להשאר באירופה.

3. אלי מתחן Member

הכל עניין של תפיסה. אמנם אין היום שחקנים כמו אוחנה, רביבו או ברקוביץ', אבל הרמה בפירוש עלתה.
    האיצטדיונים לא היו מלאים גם פעם, ראיתי מספיק משחקים בספורט 5 גולד כדי להגיע למסקנה הזאת. אם יש נתונים על ממוצעים זה יוכל אולי להבהיר לנו את התמונה. מה שכן, הכדורגל הוא ענף שקפא על השמרים מבחינת השיווק והחיבור לקהל, מה שהיה טוב בשנות ה90 לא טוב היום, זה לא בהכרח מעיד על רמת הכדורגל.

4. danielone Member

אין ספק, שאם היינו משחקים באסיה. או באוקיאניה. היו לנו הרבה יותר סיכוים. לעלות למונדיאל. והינו בין הנבחרות, הטובות בגביע אסיה. אבל מה עם הליגה שלנו? הקבוצות שלנו היו עולות קבוע לגביע האלופות של אסיה. ואז מה? ברור לחלוטין שעדיף לנו המעבר לאירופה. אומנם לא כל כך קל לעלות משם למונדיאל או יורו. אבל בכל זאת זה עדיף מכל שאר הבחינות שיש.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין לך כישרונות כמו שהיה לך לפני 10-15 שנים ולטעמי גם רוב הזרים שהגיעו בשנים האחרונות, נופלים מקצועית מהרוב שהגיע בשנות ה-90. נכון, זה לא שמשחק בשנות ה-90 היה דומה למשחק בפרמייר ליג, אבל לדעתי הרמה אז היתה יותר טובה, אולי בגלל שאז רוב השחקנים הטובים נשארו בליגה ולא היו הרבה ליגיונרים כמו היום. מבחינת המוצר, אין בכלל ספק שפעם הקהל היה הרבה יותר מחובר לליגה ולקבוצות, גם כאלו שלא היו פנאטים וסתם רצו לראות כדורגל. היום אם אתה לא אוהד שרוף של הקבוצה שלך, אף אחד לא משתין לכיוון הכדורגל הישראלי, לא ברמת הקבוצות, ההתעניינות והנבחרת ומן הסתם לכל השחיתויות מסביב יש חלק לא מבוטל בכך.

6. Ice Cream חסה

אני זוכר כתבה ממוסף הפתיחה של ידיעות אחרונות ב-2009/10 והייתה שם כתבה שאכן יש ירידה בממוצעים מאז שנות ה-80 וה-90 ואפילו שנות ה-2000 המוקדמות, אבל היא לא תלולה. מספרים יבשים לא תמיד מתארים את המצב כפי שמרגישים אותו ברחוב.

עכשיו אני חושב על זה ואולי גם פעם לא באמת הייתה התלהבות מאסיבית סביב הכדורגל ברחוב ובציבור הרחב, אלא מדובר בסתם סיפורי נוסטלגיה מתובלים.

7. alexshw Member

עידן, אבל להזכירך רוב שנות התשעים כבר היינו באירופה

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/13
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בתור אחד שחי בתקופת האבן, לא מדובר בסיפורי נוסטלגיה. כן היה יותר עניין, מ-1001 סיבות. פעם גם לא היה לך שבת של כדורגל עם משחקים ישירים אחד אחרי השני, אז אנשים גם הלכו יותר לאיצטדיונים ושמעו ברדיו את שאר המחזורים. היו שחקנים יותר מוכשרים וזרים יותר טובים וקיבלת כדורגל יותר טוב. עובדתית. תשאל כל אחד שכן ראה וחי באותה תקופה ולא מצפייה בספורט 5 גולד ותראה שכמעט כולם יגידו לך שפעם היה כאן יותר טוב. כנ"ל לגבי נושא הרייטינג שכיום ההתאחדות צריכה להתחנן שאיזה ערוץ ישדר את המשחקים. גם הנבחרת משכה הרבה יותר קהל, אולי כי הרגשנו תמיד את העלייה באסיה ואוקייאניה וגם בתחילת דרכינו באירופה. בעשור האחרון זה לא נראה כאילו הנבחרת מחוברת לקהל. גם פעם שחקנים היו משחקים הרבה יותר בשביל החולצה, היום כל אחד שומר על הרגליים שלו, עושים טובים שמגיעים ומותנים את הלב. כמובן שאני מכליל וגם התקופות שונות, הכסף גדול אבל בכל זאת מעצבן לראות שחקנים שהיום יוצאים נגד הקהל שבא לעודד אותם ובסוף מקבל תצוגה אפאטית של השחקנים.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני כרגע לא מקשר את הנושא לאירופה. אני אומר שפעם הליגה היתה יותר מושכת, יותר אטרקטיבית ועם כדורגל טוב יותר. ללא קשר לאירופה.

10. אלי מתחן Member

חייתי בתקופה הזאת, זה לא נותן לי יתרון בהרגשת רמת המשחק על פני מישהו שנולד לפני 10 שנים ורואה משחק בשידור חוזר. הכדורגל בפירוש עלה בכמה רמות, והוא עדיין די נמוך ביחס לעולם.
    לגביי המסביב, הרוב נובע מהשארות של קברניטי הענף בתקופת האבן. הם לא מעוניינים לחדש כי בתהליך כזה הם ימצאו את עצמם בחוץ. הם מקבלים את שלהם בתור הראשונים בשרשרת ההכנסות גם אם הכסף מועט וגם אם הוא רב.

11. ייא Member

איפה משדרים את ישראל אוקראינה? יום ד, 9.

12. EuropeGuy Member

ספורט 5 פירסמו שישדרו באתר שלהם, שעה 21:00.
    לא ידוע לי עדיין על שידור בטלוויזיה, אשמח להתעדכן.

13. Sarek Member

שידור בספורט 5+.

בנוסף, ישדרו גם את המשחק בין צפון אירלנד לרוסיה בספורט 5 HD.

14. EuropeGuy Member

תודה Sarek.

15. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיאל לא נראה כלל כמי שחזר לעצמו לאחר הפציעה שלו.
    איבוד כדור אומלל גורר שער יתרון לאוקראינים

מצב נושא:
הנושא נעול.