נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. riquelme1 Member

את מלטה ניצחנו בבית, ומלטה היא לא אזרבז'ייאן, נגד גיוארגיה עשינו 0-0 עלוב ונראנו כמו כלום בדיוק כמו היום, שלפחות היום תקפנו.

פרננדז פחדן עלוב, והזימונים שלו היו הזויים לא מהעולם הזה, אצל גוטמן זה לא ככה, הזימונים אולי לא מושלמים אבל הם בסדר גמור, והשיטה היא התקפית ולא הגנתית ופחדנית כמו אצל פרננדז.

תפסיק לבלבל את המוח, גוטמן בנבחרת כי הוא הכי ראוי, אחרי מה שהוא עשה עם הפועל, עם הוא יכשל לא אני לא ואתה יודעים, בינתיים זה הכי טוב שאפשר.

2. Milevskiy Member

קיצר כמו שברקו אומר ביציע, עצוב כמה שאנחנו מדרדרים.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נמאס לכם לתלות תקוות בנבחרת הנפל שלנו ולהתאכזב כל פעם מחדש כאשר היא נכשלת להעפיל לאליפות העולם? על אף שהיה נדרש מישראל לנצח את האזרים, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאנחנו פשוט חלשים ולא ראויים ליותר מהמוקדמות. מקום שלישי משקף את יכולתה של הנבחרת ואני מאמין גם ששם היא תסיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/9/12
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות היום, אלי גוטמן עשה מעצמו צחוק. גילי וורמוט משחק 90 דקות? זה באמת כבר מוגזם. מה שכן, 11 הליצנים פלוס הליצנים שעמדו על המגרש גם לא שווים למילה טובה. שום שחקן מקבל יותר מציון 3.
    אני לפחות מרוצה שלא ראינו את בן שהר מקבל דקות...

מה להגיד? המשבר בכדורגל הישראלי מחריף. אנחנו מדרדרים ברמה וזו לא רק האשמה של גוטמן שנותן ל'בן' שלו לשחק תשעים דקות. אין לנו שחקני הגנה ברמה טובה וכנראה שהמנטליות 'יהיה בסדר' של שחקני הקישור וההתקפה גרמו לזה שאנחנו לא משתפרים. נחמד שכל 'כשרון' יוצא לחו"ל, אבל בצורה הזאת עדיף שיישארו בארץ. ברצינות, מה ראינו ממליקסון? שכטר? וורמוט (שחזר בנתיים לארץ עם הזנב בין הרגליים), דן מורי שלא יקבל הרבה דוקות בויטסה, שפונגין שלא יודע לתקוף כמגן ועוד ועוד ועוד. בכל מקרה אם כבר בוחרים ליגיונרים למה בן בסט לא נמצא עם הנבחרת?

לי אישית כבר שנים ברור שאנחנו לא מצליחים להתקרב לעלייה לטורניר גדול, אבל עכשיו נראה שאנחנו אפילו כבר לא בטוחים במיקום שלנו בדרג השלישי. בעיניי זה מאד חמור והגיע הזמן שבארץ יתחילו להתארגן מחדש. זה מתחיל מהדחת הדיקטטור לוזון וזה מסתיים ביתר מקצוענות בנוער ובעבודה על החוזק המנטלי שלנו. בלי זה אנחנו נדרדר עוד ועוד.

5. South Boy Member

וואו יואב זיו הפאולו מלדיני של נבחרת ישראל האגף שלו היה פשוט חומה היום.
    תעשו לי טובה כל אלה שטוענים שטוואטחה או דוידזאדה צעירים מדי ולא יכולים לפתוח אתם באמת בדיחה, יואב זיו היה פשוט עלוב ברמות שקשה לי לתאר במילים ואת סבתא שלי הייתי שם באגף שמאל ולא אותו.
    ואני לא מבין מאיפה התלונות לא תצפה לא תתאכזב, הנבחרת שלנו היא בדיחה אף אחד לא מרגיש מחויבות וזה ישאר ככה לנצח. מישהו חשב שזה יהיה אחרת?

6. Luis Suárez Member

מישהו כאן נשמע לך באמת מאוכזב?

7. alexshw Member

הזימונים של גוטמן מסריחים מאינטרסים. שיפסיק לזמן שחקנים שלא משחקים כדורגל מדי שבוע.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרא את ההודעות בראשית העמוד ובעמוד הקודם.

9. סמואל אטו Member

אתה רציני? מה באמת הוא עשה פה בחצי שנה? כמה הוא יכול כבר להשפיע ב-10 אימונים שמפוזרים על גבי שנה?
    מה הוא אשם שיש לו נבחרת גרועה?
    רגע, אתה בטח מאלה שחושבים שבגלל שרפאלוב משחק בבלגיה ושכטר ?משחק? באנגליה, אז אנחנו לפחות ברמה של פורטוגל, נכון?
    אח..., איך אנשים עובדים על עצמם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/12
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שיש שחקנים שמשחקים כי הם מהפועל ת"א "הגדולה" אז הזימונים שלו שווים לחרא - יותר גרוע מפרננדז

ברגע שחצי הרכב לא משחק! ל-א מ-ש-ח-ק אז זה אומר שלמאמן שלך אין אמון בשחקנים ואין מושג מה הוא עושה.

ואם למישהו היה ספק מי צריך לפתוח בשער, היום קיבלנו תשובה, דני עמוס, מה זה בקל...הכי קל שיש. אומרים שלאוואט היו 2 הצלות נהדרות? סלחו לי, בגלל העמידה העלובה שלו, ושום מילה על הגול.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כן? בוא תמנה לי אותם, איזה בולשיט ראבק. חוץ מזה, גם אם הוא זימן, אלה שחקנים שאשכרה שיחקו ולא ישבו על התחת במשך שנה כמו ורמוט, ידין ושכטר, וברוך השם היום ה"ילדים" של גוטמן נראו כמו חרא כי זה מה שמגיע לו.

מגיע לגוטמן, שימשיך לא לזמן את אלה שמגיע להם זימון ואת אלה שלא מגיע להם יזמן.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שזה היה פנדל, אבל ברגע שאתה משחק מול אזרבאייג'אן אתה לא צריך להגיע לדקה ה-83 ולקוות ששופט זה או אחר מוכן לשרוק לנגיעת יד ברחבה. הנבחרת כשלה היום, ובגדול. השופט פשוט הצטרף אלינו.

13. Number 8 Member

אני עד עכשיו לא מבין איך חן עזרא מתורגל במשך כל השבוע בהרכב ושעתיים לפני המשחק, גוטמן מחליט עם גילי ורמוט שלא שיחק מאז יציאת מצרים! ורמוט היה כל כך חלש היום שאין דברים כאלה.
    אני נשאר אופטימי, אני לא פוסל כלום אבל אין ספק שהמצב שלנו לא טוב בעליל. כל דבר מלבד ניצחון ביום שלישי, אפשר להתחיל לחשוב על הקמפיין הבא.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא מבין מה הצעקות "סיום הקמפיין" כאן, גם ככה אנחנו לא היינו אמורים לעלות מבית שכולל את רוסיה ופורטוגל

15. קטלוני Member

השמחה לאיד של שונאי הפועל ת"א מיותרת.
    נבחרת ישראל נראית רע כי השחקנים נראים כבויים,עייפים,חסרי התלהבות.אני יכול לספור על יד אחת את הכמות הפעמים ששחקן ישראלי רץ.זה כבר מעבר לטקטיקה או זהות המאמן.ישראל פשוט נראתה כבויה עד לשער השוויון של האזרים.
    אולי רק מול רוסיה ופורטוגל,לנבחרת ישראל יש סיכוי לשחק טוב כי מול נבחרת גדולה השחקנים משחקים ביותר התלהבות.חוץ מבניון,כל שחקני הנבחרת עשו דברים בהליכה,בחוסר רצון,כאילו שיחקו כדי לצאת מכדי חובה.

מצב נושא:
הנושא נעול.