נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Muurad Member

ראינו כמה ישראל הצליחה להעפיל למונדיאל ב-50 שנה שהיא לא שיחקה באירופה.

תפסיקו לגנוב דעת.

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

חחחח האמת שההודעה הייתה צינית לגמרי
    אני האחרון שאגיד משהו לטובת נבחרת ישראל ולפי מה ששמעתי במחצית הראשונה הונדורס אפילו הייתה יותר טובה והגיעה לכמה מצבים לא רעים

שיהיה להונדורס בהצלחה, ושישראל תמשיך לנצח רק במשחקי ידידות

3. alexshw Member

עדיין סיכוי טוב שהיו מעפילים למונדיאל עוד פעם או יותר, אם היו ממשיכים לשחק באסיה או אוקיאניה.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רק לשם השוואה, מכסיקו ולדעתי גם ארה"ב טובות משוייץ ויוון, אותם ראשי בתים "מאיימים" שהפריעו לישראל להעפיל למונדיאל האחרון, אז אל תהיה כזה משוכנע שלהוציא נקודות בהונדוראס זה כזה פשוט. תשאל את אורוגואי, נבחרת "קצת" יותר טובה ומוכשרת מישראל, איך היא העפילה לדרא"פ 2010.

5. אלי מתחן Member

על פי הישגים מקסיקו וארה"ב לא טובות יותר משוויץ ויוון.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

על איזה הישגים אתה מדבר בדיוק? מה המדד שלך? כי על הנייר למכסיקו יש סגל פי 2 טוב יותר משתי האירופאיות גם יחד. עם ארה"ב אני עוד אתווכח איתך. חבר'ה, מספיק עם השטויות, מי שחושב שישראל מעפילה בקלות מכל שאר האיזורים למעט אוקייניה, חי בסרט רציני ביותר. צאו מהבועה האירופאית שלכם.

7. Ice Cream חסה

פעם אחת, ועוד פעם אחת היינו על הסף. מאז אני חושב שקצת התקדמנו, ויחד עם כל הנצחונות הטכניים שאנחנו אמורים לצבור - דרך אסיה כל גביע אסיה לאומות זה טופ 4 ויכול להיות שיהיו מונדיאלים שנפשל במשימת ההעפלה, אבל זה באמת יהיה פשלה, וזה יהיה בתדירות של פעם ב-10 שנים ממוצע ולא 4 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

8. אלי מתחן Member

רוב הסגל של מקסיקו משחק בליגה המקסיקנית, מה שמצד אחד פוגע ביכולת שלי לשפוט אותם ומצד שני עושה רושם לכל מי שצופה בליגה שהם טובים יותר ממה שהם. אין לזה קשר לישראל, אבל מקסיקו היא לא איזה נבחרת עילית עולמית, היא ברמה של נבחרות אירופאיות מדרג שני (שהן עדיין טובות יותר מישראל).

9. Igi Member

כל הכבוד לעזרא, גול גדול. מקווה שיהיה לו עוד עתיד מזהיר במכבי חיפה ובנבחרת. זה נראה טוב.

10. Love Is Red Member

אם היום היינו באסיה היינו עולים למונדיאל ואין לי שום צל של ספק לגביי זה...
    ומקסיקו היא לא נבחרת כזאת טובה, היום איזה הישגים יש לה?
    יוון להזכירכם זכו ביורו לפניי מספר שנים משהו שלא פשוט לעשות אותו, ובמה מקסיקו זכו?

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא יודע אם אתה מכיר את הליגה המכסיקנית, אבל משלמים שם יפה מאוד, ולעיתים יותר ממה שמקבלים בקבוצות דרג ב' באירופה, ככה שלא לכולם יש את הרצון לעזוב. אני כמובן לא מדבר על הצעות מקבוצות גדולות, אבל שם לא תראה מכסיקנים שירוצו לאנדרלכט או בירסחוט או אפילו סוונסי וסלטיק. למכסיקו אין נבחרת ברמה עולמית, אבל יש לה נבחרת מצויינת שלדעתי האישית גם עולה על יוון ושווייץ בהנחה והם הקריטריון שלך לדרג שני באירופה, אבל אני לא מרחיק לכת עד למכסיקו ואומר לך שמול נבחרות כמו פנמה וג'מייקה שהן הרבה יותר טכניים, זריזים ואתלטים מישראל, לא היה לישראל יותר מדי סיכוי, שלא לדבר על ההרכב השני-שלישי של הונדוראס שגם אותו התקשו הגוטמנים לנצח. אני פשוט לא אוהב את הזילזול המופגן של הישראלים במדינות האלו רק כי הם לא קשורים "לקצפת האירופאית".

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/13
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מניח שאתה מדבר מבלי להכיר את הכדורגל המכסיקני. זכיה ביורו מלפני 9 שנים אתה נותן לי? גם הונגריה הגיע לגמר גביע העולם בשנות ה-50 וצ'כיה הגיעה לגמר היורו, אז אני מניח שהן ממש חזקות. קצת כבוד לנבחרת שזכתה בזהב האולימפי רק לפני שנה, לנבחרת שמתמודדת בכבוד עם אריות היבשת הדרום אמריקאית מדי קופה אמריקה ולמדינה שמתמודדת ושולחת בהצלחה את קבוצותיה לפמעלים השונים של דרום אמריקה, משהו שכל קבוצה ישראלית היתה מקבלת בראש מול רוב הקבוצות ולא רק בגלל חוזקן כמו התנאים הקשים לשחק באיזורים השונים ביבשת אמריקה. אבל שוב, למי שלא מעורה בכדורגל הדרום, צפון-מרכז אמריקאי, אין לי מה לנסות להסביר.

13. itay7 Member

כמה פעמיים יוון העפילה לשמינית הגמר במונדיאל? 0. מקסיקו עושה זאת כל פעם, וגם ארה"ב כמעט כל פעם.

גם ההשוואה שלנו עם אסיה מפגרת, יפן, קוריאה ואוסטרליה עולות עלינו בכמה דרגות, ונשארנו עם מאבק על הכרטיס הרביעי (אם אנחנו מוגרלים לבית ה"נוח"), או על הפלייאוף שהפעם הוא מול מקום חמישי בדרום-אמריקה (מול ונצואלה אמנם לא שיחקנו, אבל צ'ילה הרביעית נתנה לנו 3-0 ואורוגוואי השישית 4-1). בפועל גם אם היה שלום עולמי היינו עושים במכנסיים בכל משחק חוץ באסיה או באמריקה, ואצלנו עם הקהל קונצרטים והאצטדיון המת הזה לא קשה בכלל להוציא נקודות.

בשורה התחתונה בכל יבשת שלא נהיה אנחנו מקסימום ניאבק על הפלייאוף, מה שקורה גם באירופה. להיאבק עד הסוף או לא זה כבר עניין של סדר משחקים ובבתים אי-זוגיים עוד יותר מסובך ומשקר.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כל כך נכון. תתקע את המשחקים מול רוסיה ופורטוגל במקום הניצחונות על לוקסמבורג באמצע, והנה קיבלת שישראל כבר גמרה את הקמפיין שלה. היעני 6 נקודות מול לוקסמבורג נותנים פה לכולם את ההרגשה שעוד יש על מה לשחק.

15. alexshw Member

בוא נגיד שלא מכסיקו ולא ארה"ב היו עושים כזה רצף של הופיות במונדיאלים מהבית האירופי.

מצב נושא:
הנושא נעול.