נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. תומס מולר Member

טוב. תמשיך להקשיב לדני נוימן. אם אתה באמת חושב שכיאל היה חלש היום, מושג בכדורגל אין לך. כיאל נאתכו בן בסט חמד וייני היחידים שהיו טובים היום

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/13
  2. alexshw Member

קודם שקליימן יראה מה הוא שווה בתור שוער ראשון בהפועל, לפני שיזמינו אותו לנבחרת.

3. riquelme1 Member

אלכס, חאלס עם השנאה הזאת לכיאל, כיאל היה בסדר גמור היום, עשה עבודה אדירה באמצע, חילץ כדורים, וגם הוביל את ההתקפה לגול הראשון, הוא לא היה מדהים אבל לא רע בכלל.

שפונגין יכל להרחיק את הכדור עם לא היה חולם בגול השלישי של פורטוגל, כל כך מתסכל.

4. oFiRzZz Member

נושא השוערים זה בעיה מאוד גדולה לנבחרת.. אף קבוצה "גדולה" לא מחזיקה שוער ישראלי שפותח בהרכב.. וזה בעיה קשה. אולי חיימוב? הבנתי שהוא מבריק בקפריסין..

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

החילוף של רפאלוב חירבן את המשחק לגמרי, מהשניה שהוא נכנס הוא לא הצליח להשתלט על כדור אחד שהוא לא פס מ5 מטר, גם מפספוס של כדור ארוך אליו הגיע השוויון. גם שכטר היה חייב להיכנס ולא עטר. המשחק הזה הוא קופי ה2-2 של הפועל בליון, מהמהפך אחרי השער של ליון שכמעט הביא ירידה לפלייאוף של הליגה האירופית עד השוויון בדקה ה89 מטעות מעצבנת של שיש.

אלי גוטמן נכשל היום לחלוטין בשורה התחתונה. הוא עלה במערך עם גישה של לא לספוג וספג שלושה שערים, ובמזל של פעם ב50 משחקים הוא הגיע לשלושה מצבים רציניים והבקיע מהם שלושה שערים. כל אחד מהחילופים היה נוראי, גם ההרכב שהוא עלה איתו מהתחלה היה לא טוב(2 מגנים שלא מסוגלים לתקוף, כיאל ולא ראדי).

מחליף לאוואט? בוריס קליימן, כבר בסיבוב האחרון באוקטובר כשהוא כבר יהיה שוער ראשון בהפועל.

אה, ואני ישקר אם אני אגיד שלא שמחתי בשוויון של פורטוגל.

6. JohnTerry26 Member

איזה צדק בחילופים.. כשאתה עושה בונקר כזה ונמצא ביתרון אתה לא מחליף את שלושת השחקנים הקדמיים ביותר שלך ומכניס שחקנים על אותן עמדות. לא רק שהם היו שגויים הם פשוט קטסטרופה. במילא השחקנים לא עשו כיוון של לעלות להתקפת נגד מול 2 וחצי שחקני הגנה של פורטוגל, אז אם היה מכניס קשר או שניים לפחות היה יותר כוח ללחוץ את השחקנים של פורטוגל.

7. Igi Member

איזה תיקו מתסכל זה, אם היינו מנצחים היום היה לנו סיכוי ממשי לעלות. אני לא מבין את הטענות לכיאל, הוא באמת היה מהטובים יותר בנבחרת ועשה עבודת טובה בסגירה במרכז השדה. עשה נכון גוטמן שהשאיר אותו 90 דקות. לגבי לויטה, אני לא ראיתי אותו הרבה, אבל הבנתי שהייתה לו תקופה מצויינת העונה בקפריסין ואולי באמת הוא השוער היחיד ששווה לחשוב עליו, כי הרוש לא רמה.

8. South Boy Member

כולם מדברים מליקסון מליקסון, רפאלוב היה יותר מ-20 דקות על המגרש ולא רק שלא עשה שום פעולה חיובית אלא איבד מלא כדורים ויכל בעצמו לגמור את המשחק, מליקסון עוד היה מעורכב בשער הראשון למרות שאין ספק שהיה חלש היום אבל לא צריך לצלוב אותו כאילו הוא לקח לנו 2 נקודות.
    וכנ"ל אוואט, שוער פח אין ספק גם נגד רוסיה קיבלנו שער דומה בגללו ובעוד הרבה משחקים, אבל מי יהיה במקומו בשער? אריאל הרוש? גליל בן שנן? אין שוערים נורמלים, הפתרון היחיד זה לגייר את אניימה או איינוגבה, אחרת פשוט תפסיקו לבלבל את המוח עם אמירות" איך דודו אוואט בשער?" למרות ששוב אני אומר, הוא פח.

9. קשר שמאלי Member

רפאלוב ועטר לא מתאימים לרמות האלה. חילופים גרועים של גוטמן.

10. שער 7 Member

השטנה (לא הייתי קורא לזה שנאה) לכיאל די מובנת. הרס לנבחרת ישראל 2 קמפיינים במו ידיו (עם הנגיעה ביד במשחק בכרתים מול יוון שגרמה לפנדל וגם בשגיאה בגול של ניניס מול אותה יוון בבלומפילד קמפיין אחד אחריו).
    מהראן ראדי היה חייב להיכנס בדקות האחרונות שהיינו חייבים קשר אחורי שיעמוד מול הלחץ המאסיבי של הפורטוגלים.

מעבר לעובדה שהם כבר שיחקו במדי נבחרת ניגריה, אתה עוד רוצה להחתים אותם כאן לעוד כמה שנים? רק חסר שתבקש מהם גם לעשות ברית מילה כדי לשחק בנבחרת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

11. alexshw Member

גם לגייר אותם כבר לא יעזור, כי יש להם הופעות בנבחרת ניגריה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Landon Donovan Member

אוואט עדיין שוער טוב יותר מכל אלטרנטיבה, ובכל זאת הגיע הזמן לשים לזה סוף. ההגנה שלנו גם ככה גרועה בכדורי גובה וצריך שבשער יעמוד מישהו שיודע לצאת להרמה בלי להעלות את הדופק של הסובבים אותו לאזורים מסוכנים.

צריך לציין שלמרות הטעות של אוואט, הכדור לא היה נכנס אם לא רמי גרשון הפאניקן, שגם לא היה איפה שהוא אמור להיות וגם בעט את הכדור על קונטראו במקום לתת לבן חיים להרחיק החוצה. גרשון באופן כללי היה החולייה החלשה בהגנה ולא ברור לי למה הוא פותח בהרכב (ולמה טוואטחה וזיו לא בסגל).

כיאל היה חלש כהרגלו וביחד עם הכרטיס הצהוב שדי סירס אותו הוא בעיקר הזיק. מליקסון גם הוא היה די בינוני. רפאלוב ועטר התבררו כחילופים גרועים מאוד, במיוחד האחרון שלא עשה כלום מלבד לאבד כדור אחר כדור.

הנקודות החיוביות הן בערך כל שאר השחקנים. חמד ובן-בסט מתבררים כחוד ברמה שראויה להעפיל למונדיאל, נאתכו כבר תקופה ארוכה השחקן הטוב בנבחרת, וההגנה גם היא היתה טובה בהתחשב בזה שליריבה יש את השחקן המפחיד בעולם. ייני ראוי לשבח מיוחד, למרות שיום חלש (כרגיל בנבחרת) של רונאלדו עזר לו מאוד.

13. ראיין אדלי Member

פספוס אדיר של הנבחרת, היו צריכים להחזיק רק עוד דקה אחת מסכנה!
    טעות חמורה מאוד של דודו אוואט, חבל שבדקה האחרונה השוער הורס לנו את כל המשחק (ואולי אפילו את כל הקמפיין)

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מליקסון בהחלט לא היה גדול היום, אבל אין אף אחד טוב ממנו, רפאלוב קיבל כדור גדול כאשר היו 3 מול 2 והחמור הזה בקושי השתלט על הכדור ורק הסתבך איתו, מליקסון הרבה יותר תכליתי והיה עושה יותר מזה, מליקסון היה מעורב בולט בשער הראשון ושוב- זה לא שהוא היה ענק היום, אין אף אחד אחר שיודע לעשות דברים שהוא כן יודע.

דני נוימן סתום וזה ידוע לכולם, כמות הפעמים שהוא סותר את עצמו בהתאם להתפתחויות על הדשא היא לא ניתנת לספירה.

15. Igi Member

לגבי הטענות נגד גוטמן, נראה לי שהשער בדקה האחרונה קצת סינוור אתכם וגרם לכם לשכוח אילו 2 נבחרות התמודדו היום על הדשא. ישראל נתנה משחק טוב היום בהתחשב בנסיבות והסיבה לכך שישראל ספגה שלושה שערים היא חוליית ההגנה החלשה שלה בראשות השוער החלש שלה, בטח שלא בגלל גוטמן. החילופים שלו היו די הגיוניים, אולי להוציא את חמד היה קצת תמוה, אבל אולי בגלל שהוא לא משחק הרבה הוא התעייף. אני לא יודע. בכל מקרה, אלירן עטר הוא שחקן מאוד מוכשר שנמצא בכושר אדיר והוא החלוץ הכי טוב שהוא יכל להכניס באותה נקודה כך שזה לא תלוש מהמציאות. לגבי רפאלוב, החילוף שלו כשלעצמו מובן מאוד כי רפאלוב השחקן ההתקפי הכי טוב שהיה לנבחרת על הספסל ואני מסכים עם הלך החילופים הכללי של גוטמן שלא רצה להכניס עוד שחקן הגנתי אלא לעשות רענון בשחקני ההתקפה ולהכניס שחקנים שיודעים להחזיק את הכדור. זה שרפאלוב ועטר לא לא שיחקו טוב זה לא באשמתו.
    אילולא הטעות של אוואט, גוטמן היה משיג את אחד הניצחונות הגדולים והמפתיעים של נבחרת ישראל בהיסטוריה. ברור שזה מגניב להגיד שהוא אשם בזה שישראל לא ניצחה, אבל בדיעבד אף אחד לא ציפה שישראל תהיה רחוקה טעות שוער אחת 2 דקות לסיום המשחק מלנצח את פורטוגל.

מצב נושא:
הנושא נעול.