נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת, כל אוהד נורמלי יודע מה יהיה, אבל איש אחד הזוי חי בבועה שלו:
    http://one.co.il/Article/214624.html

הדבר הכי מצחיק, ברקוביץ' חושב שעם כדורגל התקפי אפשר לנצח. אם ישראל ממש רוצה להשיג נקודות היא תעשה את זה רק דרך באנקר עם שער במתפרצת! נבחרות יותר טובות מישראל הלכו לתקוף את פורטוגל והפסידו בגלל זה. לדעתי פורטוגל דווקא עלולה להסתבך אם היא מקבלת קיר של 'שחקני כדוריד' שמקשים עליה את החיים. ברגע שאתה יוצא יותר מדי קדימה רונאלדו לבד כבר יכריע את המשחק עם המהירות שלו...

בקיצור, אולי כדאי שברקוביץ' יהיה כבר המאמן הלאומי. התוצאות לבטח לא יהיו שונות, אבל לפחות נוכל לצחוק מהאיש הזה...

2. Love Is Red Member

הקמפיין היחידי שהנבחרת הייתה שווה עלייה היה קמפיין ההגנתי של גרנט, מאז דרור קשטן הפך את הנבחרת לאנמית פרננדז המשיך עם זה וגוטמן גם כן.

עם אברהם גרנט אהבתי ואהדתי את הנבחרת כיהיה לה את הלחימה ההקרבה והנחישות.

3. Raulito Madridista

עד כמה שחקנים, עסקים וכל מה שקשור לנבחרת - חיים בבועה

* הקהל לא בא לראות את נבחרת ישראל. הוא בא לראות את כריסטיאנו רונאלדו.
    * פורטוגל בכושר מזעזע - אז יש לנו סיכוי. למה מה אנחנו, ברצלונה?
    * מצאנו את אנטי כריסטיאנו רונאלדו - שירן ייני! כי מה ששחקני ברצלונה ויונייטד לא הצליחו לעשות - אנחנו נעשה.

אני לא אנטי-נבחרת אבל יש לאוהדים בארץ בטן מלאה על מה שקורה שם כבר כמה שנים. החל מקמפיינים ביזיוניים עם הגרלות סופר-קלות כמו יוון ושוויץ וגם הביזיון מול רוסיה לא עזר. הדור הזה פחות מוכשר ואולי הבעייה האמיתית היא האופי, אין מנהיגים. אוואט לא בדיוק כזה, בן-חיים מפתח שרירים ובקושי משחק והוא גם סוג של סרטן קבוצתי וההשפעה של בניון הולכת ופוחתת.

המחירים שדרשו עבור כרטיס למשחק הם לא פחות מביזיון.

בכל-מקרה, ברור שאפשר להפתיע, אבל פורטוגל לא צריכה לשחק טוב כדי לנצח. שכחתם מה קורה גם במצבים הנייחים? רק אם נראה פורטוגל מזלזלת ורדומה ניתן יהיה לעשות משהו. אגב, אני גם בטוח שאם רונאלדו יהיה בינוני שוב התקשורת תחזור לחוסר פרגון. מעניין כמה אוהדים אינטיליגנטים יצעקו לו 'מסי-מסי'. אגב, חבר שהצליח להשיג פגישה בפרוטקציה זו לא מילה עם רונאלדו, פפה וקונטראו - סיפר על שני אנשים טובים מאוד ועל בלונדיני סנוב שבקושי הסכים ללחוץ לו את היד. שיהיה.

4. Landon Donovan Member

ההצבה של ייני המסכן על רונאלדו נראית לי באופן חשוד כמו סבוטאז' של גוטמן. אולי אחרי הביקורות שהוא חטף על נאמנות לשחקניו מהפועל הוא רוצה להראות שגם המכביסטים לא משהו, והוא מוכן להקריב בשביל זה משחק שהוא גם ככה די חסר סיכוי?

5. ראיין אדלי Member

אם אין לכם אפילו טיפת תקווה - אל תתאמצו אפילו להדליק את הטלוויזיה ולראות את המשחק.
    כולנו יודעים מה כבר היה בכדורגל ומה יכול לקרות במשחק אחד נתון.
    90 דקות - כל תוצאה אפשרית.

6. Igi Member

מסכים לגבי העניין שבתקופת גרנט, או יותר נכון לא בתקופת לוזון, רוב האנשים עוד אהדו והתעניינו בנבחרת. מאז רמת העניין ירדה וירדה.

7. Igi Member

3 קשרים אחוריים בהרכב של גוטמן, מתכון להפסד של 2-0 לפחות. מקווה שאטעה.

8. alexshw Member

מעשית זו חזרה לשנות החמישים של גישת ההפסדים בכבוד.
    הרכב שטוב עד השער הראשון ודי מזכיר את מה שהיה לפני רוסיה.

9. JohnTerry26 Member

הרכבים רשמיים:

ישראל: דודו אוואט; יובל שפונגין, איתן טיבי, טל בן חיים, רמי גרשון; שרן ייני, ביבראס נאתכו, בירם כיאל, מאור מליקסון; עדן בן בסט, תומר חמד.

פורטוגל: רוי פטריסיו; ז'ואאו פריירה, פפה, ברונו אלבש, פאביו קונטראו; מיגל ולוסו, ז'ואאו מוטיניו, ראול מיירלש; סילבסטרה וארלה, כריסטיאנו רונאלדו, הלדר פושטיגה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/13
  10. riquelme1 Member

ההחלטה להעדיף את כיאל בסוף, לדעתי נובעת מכך שמאוטיניו כשיר וגוטמן רוצה אמצע חזק מבחינה הגנתית, אני מסכים שאולי היה אפשר לוותר על כיאל במקום זהבי או קשר יצרתי אחר, אבל גוטמן לא רוצה לקחת צ'אנסים יותר מדי.

אגב, גם כיאל ובעיקר נאתכו הם לא קשרים אחורים קלאסים.

הייתי מעדיף את רפאלוב במקום מליקסון, אבל סה''כ הרכב סביר.

בהצלחה לנבחרת שלנו.

11. c_web Member

אשכרה מאז שלוזון הגיע הנבחרת לא מרגשת אותי ואני בטוח שעוד רבים... למה?

12. alexshw Member

בגלל איך שהכדורגל שלנו מתנהל ונראה. בגלל ההתנהגות של לוזון, שממשיך להיות אותו ערס מהרחוב מימיו כיו"ר מכבי פ"ת.
    פרט לכך כל מאמן לוקח את הנבחרת שלנו עוד יותר אחורה. כל מאמן שמגיע לתפקיד הזה נהיה פחדן, שקרן, פנקסן וגונב דעת.

אני מבקש מכל לשון של בקשה, אנא ביבי תפציץ באירן במאי-יוני, כדי שיקחו ללוזון את היורו.

ובאשר להרכב, לא הייתי לוקח אף שחקן הגנה שם למכבי חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/13
  13. Igi Member

כי הוא הגעיל את עצמו כמעט עד אחרון אוהדי הכדורגל הישראלי וכשהעומד בראשו הגיע למצב כזה לא מפתיע שזה קרה.

14. Igi Member

:aaatv:

15. Igi Member

ישששששששששששששש אללה חמד איזה חלוץ גדול! ואחלה מסירה של כיאל לשפונגין ושל שפונגין לאמצע. מה שמצחיק זה שבדיוק זלצר דיבר על כך שחמד לא בכושר לפני הגול.

מצב נושא:
הנושא נעול.