נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ייא Member

מישהו חושב שגם אם ננצ בטעות את פורט אז 4 יום אחכ ננצח בבלפסט? זה לא הגיוני, האופוריה שתהיה פה אם ננצח תביא לנו הפסד בחוץ בוודאות.
    אם בטעות נעשה 6/6 אני אתחיל להאמין...
    הכי בכי יהיה אם נגמור מקום 2 ונהיה הסגנית הכי גרועה שלא תשחק בפליאוף

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד מרס יכול לקרות הרבה מאד...
    אני רק יכול לקוות שגוטמן עם מאמן הפועל ת"א לא ידחפו לנו בכח את החבר'ה באדום קדימה. לי אין בעיה ששחקנים שנמצאים בכושר יקבלו דקות. זה שורמוט שוב קיבל הזדמנות מול לוקסמבורג לא מקובל עליי.
    אני מעריך שגוטמן ועוזרו שבמקרה גם מאמן הפועל ת"א ינסו הכל בשביל לקדם את הקבוצה וכל מי ששיחק בעבר שם.

אם במרס שכטר, זהבי וגילי ורמוט יהיו בכושר טוב אין לי בעיה שהם יקבלו הזדמנות. העניין הוא מה יקרה אם הם לא בכושר...

דבר אחר. טוב לי לקרוא שבארץ יש כבר הרבה מאד אנשים שפשוט לא מאמינים לגוטמן ולסיכויי הנבחרת להקדים את פורטוגל. נכון, תיאורטית גם המקום הראשון עדיין לגמרי פתוח, אבל ברור שאנחנו חיים במציאות ולא בעולם הפנטזייה של לוזון. הנה טור טוב:
    http://debuzzer.sport5.co.il/dorfan/14481

גם הטור הזה מאתר ONE פשוט יוצא מהכלל:
    http://one.co.il/Article/207015.html

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/12
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שיום חמישי מאושר על ידי פיפ"א כחלק מחלון המשחקים הבינלאומי. זה גם מצמצם את הזמן שיש לנבחרות להתכונן (לרוב יש שחקנים שמשחקים עדיין בקבוצה ביום ראשון) ונדמה לי שגם כאן יש עניין של חוק הקובע מספר ימים מסוים בו הקבוצות מחויבות לשחרר את השחקנים לנבחרות לפני המשחק הראשון של הנבחרת, ארבעה או חמישה. תקדים לחמישי, גם כאן יש צרות אפשריות.

4. ייא Member

כבר היה לנו מש ביום ה', נגד מלטה בבית ב3-1 לפני שנתיים. אפשרי להקדים

5. שער 7 Member

הבעייה היא לא רק שהמשחק ביום שישי בצהריים, מה שמפריע להרבה דתיים וילדות בנות 12 לראות את כריסטיאנו רונאלדו בגודל טבעי. לדעתי הבעייה העיקרית היא שאין תחבורה ציבורית בסוף המשחק.

תזכורת :
    03.09.2012, ישראל - יוון, איצטדיון בלומפילד. אייל גולן לפני המשחק : "הם יקבלו מאיתנו שלישייה".
    שוב הפנטזיות חוזרות. בדקות האחרונות אמש כבר התפללתי שפורטוגל תבקיע כדי לנפץ את האשלייה הישראלית. לא ברור איך בכל טורניר מוקדמות פורטוגל יורה לעצמה ברגליים בעיקר במשחקי הבית (הפסד 3:2 לדנמרק, 4:4 מול קפריסין ואמש) ונאלצת להילחם מול בוסניה בהצלבה בכל פעם מחדש.

רוסיה תנצח בבאקו, היא בנויה מנטלית למשחקים מהסוג הזה, גם הקירבה הגיאוגרפית תעשה את שלה.
    לגבי פורטוגל אין לדעת, אבל ברור שהם יטיילו ברמת גן.
    לכל מי שחושב שאם צפון אירלנד יכולה להוציא תיקו בפורטוגל אז גם ישראל יכולה, תראו את המשחק שוב. ירד שם גשם זלעפות נוראי, ומי כמונו יודעים ששחקנים מהאי הבריטי רגילים למזג אוויר כזה.

6. Telkiyski Member

אולי רוסיה ופורטוגל ינצחו בבאקו (רוסיה הפסידה שם לפני שנתיים-שלוש במשחק רשמי), אבל זה בטוח לא יהיה להן כזה קל כמו שפרשני העל פה תיארו לנו איך צריך להיראות המשחק שלנו שם.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין בעיה מצד פיפ"א, שנתנה את ברכת הדרך אם זה יהיה מקובל על הנבחרת האורחת, פורטוגל. בנטו, מאמנם, סרב לקיים את המשחק בחמישי בטענה ששחקניו מגיעים אליו רק ביום שני, ואין לו די זמן להכין אותם למפגש.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/12
  8. Raulito Madridista

לא מבין למה המשחק של הנבחרת נערך בשעה 18:00, שעה תקועה באמצע היום, חיילים לא בהכרח יספיקו להגיע ומי יחתום חופש על הדרעקים האלה. מה גם שישראל גם ככה לא כל-כך מעניינת ועוד חמישה נצחונות של 6:0 לא ישנו זאת.

חמישה חודשים להמשיך לפנטז! עברנו את פורטוגל בטבלה, היא משחקת חרא, כריסטיאנו יזלזל, יש שינוי בנבחרת, נוכל לנצח אותם ברמת-גן, "מתחילים מההתחלה" - די, לא נמאס כבר? השחקנים דיברו מספיק בשביל מאה שנה, הפרשנים מתהפכים כמו סטייק(לפחות חלקם).
    אל תרמו את עצמכם. הנבחרת הוציאה את המיטב מצמד המשחקים האחרונים, אבל זו היתה רק לוקסמבורג...
    אל תשכחו שאם אנחנו ריחמנו על הלוקסמבורגים שנראה שכל קשר בינם לבין הענף מקרי בהחלט(כל נבחרת בדרג הזה מצליחה פעם בעשרים משחקים לאתגר יריבה בקאליבר של פורטוגל, נקרא לזה מצמרת הדרג השני, ואפילו נבחרות מהדרג הראשון) - אנחנו נראינו אומללים לא פחות מול רוסיה.
    תומר חמד חלוץ ברמה אירופית - מיקום, נגיחה, בעיטה בשתי רגליים, יודע להסתובב על מטר, אבל מספיק עם המחמאות האלה. בשביל לתת גול נגד פורטוגל צריך יותר מזה(כנ"ל לגבי בן-בסט החביב שהשער שלו אתמול היה אחד היותר יפים של ישראל מאז בניון VS קפריסין).
    ביבראס נאתכו באנקר בנבחרת עד סוף הקמפיין. שמח לראות שלפחות נגד נבחרת ברמה הזו הוא בא לידי ביטוי גם בבישולים. שחקן חרוץ ומאוד חכם והפוטנציאל שלו אפילו גדול יותר.

הפציעה של ורמוט פשוט הזויה, איך הוא הצליח לעזאזל? עלה לשחק כשהמשחק כבר גמור במטרה להחזיר לו קצת מהביטחון ובמקום להפיק את המיטב הוא מפספס משחק קריטי של הפועל.

9. alexshw Member

10. Big Virgil Member

טענה מוצדקת לגמרי. כרגע לא נראה כאילו יהיה פיתרון לזה ונאלץ לשחק ביום שישי בשלוש אחה"צ נקווה שלא יהיה פתאום איזה חמסין משוגע.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני בספק אם במרץ יכול להיות חמסין מטורף.

12. Luis Suárez Member

תיקו עם פורטוגל ויש עוד צל של סיכוי. אבל הרי ברור שזה לא יקרה.
    אבל אם ננצח, שזה בכלל מטורף והרי ברור שלא יקרה, החגיגות שיהיו פה יהיו מטורפות( למרות שגם עם ניצחון כלום לא מובטח).

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/12
  13. ace4 Member

יש שידור למשחק היום?

14. Muurad Member

בחיים אני לא אבין את העניין הזה שאנשים אשכרה מגיעים לשמקח של הנבחרת, ומעודדים במהלך כל המשחק את הקבוצה שלהם, או שרים נגד עוזר מאמן הנבחרת.

אם כך המצב, טוב מאוד שלא שיחקו בטדי, ואני מקווה שימשיכו לא לשחק שם גם בעתיד.

15. אלי מתחן Member

לא שאני מעודד התנהגות כזאת, אבל כשאף אחד בירושלים לא יודע שיש משחק של הנבחרת ומגיעים 5,000 צופים בלבד, אל תתפלא שכמה אוהדים בודדים יתבלטו ככה.

מצב נושא:
הנושא נעול.