נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. o_O Member

עדיין התיקו 1-1 שלנו פתאום נראה באור שונה, צריך להגיד את זה. רוסיה אגב כבשה את השער בפנדל

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/12
  2. Telkiyski Member

מה עם חרפת באקו? איזה בושה! נגמר הקמפיין היום בבאקו כשלא נצחנו את הנגרים האזרים! כל נבחרת שתבוא לפה תתן להם 4-5 חתיכות, אה שליימה האפס?!
    תקשורת של אפסים שלא מבינים בכדורגל בכלל

אז מסתבר שלקח לאזרבייג'ן 84 דק' כדי לקבל 1-0 מסכן ברוסיה, ועוד איזה 60 כדי לקבל את ה1-0 הזה בפורטוגל, ממש בשר תותחים. אני רוצה לראות את פורטוגל ורוסיה עושות שם 3 נק' בכזו קלות.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה הבעיה בתיקו שלנו עם האזרים, תוצאה הגיונית. ועדיין זה לא קשור בשיט למה שהולך ברוסיה, כשעדיין הרוסים מטיילים בחמש ופשוט מסרבים להבקיע. זה לא שהאזרים באמת עושים משהו שאני יכול להגיד נבחרת לא כזאת נוראית כמו שעושים ממנה, ברור שביחס אלינו היא סבירה, אבל היום היא פשוט נהנתה מאלילת המזל והפסידה בשער במקום בעשר.

והתקשורת שלנו הייתה סולחת אם היינו מנצחים 4-0 ברוסיה, 0-1 על פורטוגל ובטעות היה מתפלק איזה תיק/ניצחון מינמלי על אזרבג'ין.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

טאצ' מצויין של בן בסט. כיף לראות את הצמד החמד הזה, אבל די ברור שמול פורטוגל, במשחק הבית הבאה שלנו, רק אחד מהם יפתח בהרכב.
    מחצית די חלשה של הנבחרת, יותר מידי מסירות אחורה, משחקים יותר מידי לאט. נכון שהלוקסמבורגים לא עוברים את קו החצי וזה די מקשה, אך עדיין חובה לשחק מהר יותר, ולמסור פחות בחלק שלנו בין הבלמים.

5. o_O Member

אני מרוצה מההופעה של הנבחרת, פחות מהמשחק הזה אבל העיקר שלקחנו את ה-6 נקודות. אני חושב שלוקסמבורג הייתה בסרט שהיא אשכרה יכלה לנצח את הנבחרת וקיבלה סתירה מצלצלת - אל תשכחו שהנבחרת הזאת תמיד באה כאנדרדוג ותחושה שאין לה מה להפסיד..

שחקן שקצת אכזב אותי הוא ביבראס נאתכו הוא הרבה פחות מדוייק מאשר שהוא משחק ברובין קאזאן ולא רק בשתי המשחקים האחרונים, נקווה שנראה ממנו הופעות יותר טובות בהמשך הקמפיין.

בגזרת הבלמים אין חדש לדעתי, נקווה שבן חיים דחוף ימצא קבוצה עד למפגש מול פורטוגל, בגזרת המגנים גבאי עם הופעה לא רעה, אבל נגד נבחרות טובות יותר צריך לראות איך הוא מתמודד, רציתי לראות את דוידזאדה בשמאל חבל שלא נתנו לו לשחק, אולי בגלל החילוף המבוזבז.

6. חראראדו יוסרטה Member

מיזה בניון?

7. o_O Member

אל תגזים, בכושר טוב בניון תמיד יכול לתרום לנבחרת אבל אי הזימון שלו כנראה עשה טוב למליקסון שחייבים לתת לו מילים טובות על צמד המשחקים

8. alexshw Member

מחצית שנייה מבזה של הנבחרת.

9. c_web Member

בהחלט מחצית שנייה מבישה, אני מבין שהורידו הילוך אבל זה היה מעליב לראות שכשרק האורחים רוצים לתקוף עם 4-5 שחקנים אנחנו באמת מתקשים. גם כשלוקסמבורג לחצה על החלק האחורי היו יותר מידי מקרים שלא ידענו מה לעשות. פורטוגל הולכת לטייל פה בערך כמו שרוסיה טיילה פה. ההגנה שלנו בדיחה.

10. חראראדו יוסרטה Member

מה בניון יכול לתרום? כבר יותר משנתיים שהוא לא מסוגל לעבור קונוס
    בשנתיים האחרונות הוא מבזה את עצמו במגרש. אני במקומו הייתי פורש בסוף העונה הנוכחית.

11. o_O Member

כמו שאמרתי למעלה בוא נקווה שבן חיים ימצא קבוצה ויחזור לכושר משחק טוב, ויש גם את גרשון שצריך לחזור מפציעה... קצת עצוב שאלה התקוות שלנו אבל אין מה לעשות...

12. Love Is Red Member

למה לא מזמנים את הבלמים הכי טובים בישראל, אהא שכחתי אין כאלה...

ההגנה שלנו נראית רע מאוד...
    אין אף בלם שראוי לשחק בנבחרת.
    למה לא מגדלים פה בלמים..

בכל קבוצה בליגה בישראל יש לפחות בלם זר אחד או יותר...
    כי מבחינת קישורו התקפה יש לנו מה למכור.

השער הראשון של חמד רק גרם לי להבין כמה חבל שאין לנבחרת ישראל הגנה, אם הגנה חזקה הנבחרת הייתה יכולה בשקט להתמודד על העלייה לפלייאוף...

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק הערב, אבל חשוב שניצחנו. אנחנו מכירים את הבעיות שלנו ולכן טוב שלקחנו 6 נק' קלות מלוקסמבורג.

בנתיים אני לא אומר דבר על מה שקורה בפורטוגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. ראיין אדלי Member

פורטוגל מסיימת בתיקו ביתי מאכזב מול צפון אירלנד (1:1)
    ישראל כרגע במקום השני, יש לנו כמה חודשים של תקווה..

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/12
  15. alexshw Member

אלו כמה חודשים של גנבת דעת אדירה. במשחק קובע לא נצליח לחבר כדור חוץ אחד. מהמר על 3:0 קליל לפורטוגלים בר"ג.

מצב נושא:
הנושא נעול.