נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

מוקדמות 98 - מקום שלישי
    מוקדמות 2000- מקום שני
    מוקדמות 2002-מקום שלישי
    מוקדמות 2004- מקום שלישי
    מוקדמות 2006- מקום שלישי
    מוקדמות 2008 - מקום רביעי אחרי אנגליה קרואטיה ורוסיה
    מוקדמות 2010- מקום רביעי מפדח
    מוקדמות 2012- מקום שלישי

בקיצור רק פעם אחת בזמן האחרון ישראל סיימה רביעית בבית בו אמורה הייתה לסיים שלישית, אני לא יודע עד כמה בבית שכולל גם את צפון אירלנד אנחנו "אמורים" לסיים שלישי.
    אבל לנוכח העובדה שהם איבדו נק' בבית מול לוקסמבורג, ושאזרבייג'ן לא הצליחה לנצח אותנו בבאקו, אני מניח שאם צריך להמר על מי תסיים שלישית בבית הזה, בסוכניות ההימורים ישראל הייתה מקבלת את היחס הנמוך יותר.

2. ייא Member

למה צ' אייר היא כזאת נבחרת קשה לדעתך? ה
    היו בגרלה קבוצ הרבה יותר טובות ממנה כמו אוסטריה ורומניה. יחסית צ' אייר זה הגרלה סבירה
    ואין לי ספק שאנחנו לא מוציאים יותר מ4 נק' מולם במקרה הטוב [אבל אין קשר]

3. alexshw Member

צפון אירלנד נבחרת חלשה עם כל הכבוד לשניים שלושה שחקני פרמייר ליג, זה יהיה כישלון לסיים מתחתיה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/12
  4. שער 7 Member

כשאומרים לי צפון אירלנד ישר אני חושב על דיוויד הילי שפעם היה תותח בפרמיירליג. צפון אירלנד אם אני לא טועה ניצחה פעם את ספרד בבלפסט ועשתה תוצאות מעולות בווינדזור פארק. בחוץ היא די גרועה. אם לוקחים בחשבון את הנפילות הידועות של קבוצות ישראליות במגרשים בריטיים, לא רואה אותנו לוקחים שם, אולי נקודה.

5. eran levy Member

עם כל הכבוד לנבחרת צפון אירלנד אנחנו לא יודעים מה לצפות מנבחרת ישראל. הרי אפילו לפני לוקסמבורג היו אופטימיים בינינו, והם ביססו את זה על סמך התוצאות מול אזרבייג'אן ורוסיה, אז פתאום צפון אירלנד הפכה לנבחרת סן מרינו?

6. Lupos Member

דיוויד הילי תותח בפרמייר ליג? הבנאדם לא פגע בכלל בפרמייר ליג וסה"כ יש לו איזה 5-6 גולים שם ב3 שנים היחידות ששיחק שם.
    היה לו קמפיין אחד מטורף שסיים עם 13 שערים אבל חוץ מזה כלום.

צפון אירלנד הייתה נבחרת יותר טובה לפני כמה שנים היום היא באמת ברמה נמוכה ואנחנו צריכים לנצח שם.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצפון אירלנד קרה לפני כמה שנים מה שקורה לנבחרות בסדר גודל הזה (גם כמו ישראל) - העסק התחבר. כמה שחקנים טובים בכושר מצוין, קבוצה שמתחברת, אמונה. זה הביא לה כמה ניצחונות יפים, גם אם לא הביא אותה לטורניר גדול. עכשיו היא לא טובה באותה מידה. קשה לי לראות אותה עושה משהו בישראל. בחוץ? הכל אפשרי. מי שאומר ש"צריך לנצח שם" שכח מהר אפילו מאזרבייג'אן.

8. ייא Member

שאלה, סדר המיקום בבתים נקבע לפי יחס שערים כללי או פנימי? איפה אפשר לברר זאת בוודאות בבקשה?

9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

המיקום נקבע ע"פ יחס השערים הכללי בבית. אם יחס השערים זהה אז המיקום נקבע לטובת הנבחרת שהבקיעה יותר.
    אם גם יחס השערים זהה וגם מספר השערים שהבקיעו הנבחרות זהה, אז המיקום יקבע לפי התוצאות בין הנבחרות:
    מספר נקודות או יחס שערים.

10. Telkiyski Member

היו לצפון אירלנד הרבה תוצאות יפות בבית באיזור 2005-2007 בערך
    הם נצחו בבית את ספרד,אנגליה,דנמרק ונראה לי שגם את שבדיה.

דברים שאנחנו לא עשינו מעולם,
    מצד שני לוקסמבורג נצחה בשווייץ וזה משהו שגם אנחנו לא עשינו אף פעם.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוואט, אלעד גבאי, קינן, מורי, יואב זיו, אלברמן, נאתכו, ראדי, מליקסון, בן בסט וחמד.

אותה שיטה, שינויים קטנים שלא אמורים להשפיע, אין באמת הבדל בין שפונגין לגבאי או לטיבי וקינן. החלק ההתקפי צריך לעשות את ההבדל גם הערב.

12. riquelme1 Member

עושה לי חלחלה לראות שוב את יואב זין האפס, לא מבין איך גוטמן עדין מזמן אותו, אפילו שזה לוקבמבורג גם שם הוא יכול לפשל.

סה''כ הרכב סביר, לדעתי ישראל יכולה להציב הרכב טוב יותר, אבל 3 נקודות זה מה שחשוב, פחות התוצאה.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מה זה משנה מי בהרכב? את לוקסמבורג גם מכבי יפו מנצחת

ומי שחושב שישראל יותר טובה מצפון אירלנד חי בסרט
    הנבחרת הרביעית בבית.

14. riquelme1 Member

מעניין, צפון אירלנד לא ניצחה בבית(!) את זאת שמכבי יפו מנצחת.

יופי של גול של בן בסט, 2-0 ישראל. רוסיה מסיימת בתיקו מפתיע עם אזרבז'יאן בבית, תוצאה מצויינת לנו. מעניין מה היה קורה עם ישראל הייתה עושה תיקו עם אזרביז'אן, שמה התקשורת הרגה אז פה?

יואב זיו נראה אפס גם נגד גרוטאות, פשוט לא יאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/12
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יפה שהקדמת את המאוחר. בכל מקרה, האזרים פשוט שונאים את רוסיה בגלל הקרבה או השד יודע מה, כי החבר'ה פשוט מתאבדים במלוא מובן המילה על המגרש. ועדיין, הרוסים בעטו לכל מקום מלבד לרשת, האזרים אין לי מושג רק עם 5 צהובים במקום עם שבע מורחקים. ועדיין, ונגיד והיה נגמר תיקו, איך זה היה עוזר לנו כשרוסיה כבר טחנה אותנו בר"ג וניצחה את פורטוגל? מילא פאשלה של פורטוגל עוד יכלה לעזור, אבל הרוסים לגמריה מחוץ לטווח (לא שפורטוגל זה ריאלי..).

בכל מקרה, 0-1 לרוסיה.

מצב נושא:
הנושא נעול.