נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. eran levy Member

קבוצות מרכז-תחתית טבלה באירופה זה כבר לא שווה משהו. עדיף הפועל ת"א על נירנברג, עדיף מכבי חיפה על ברסט, עדיף מכבי ת"א על מאיורקה. זהו, הגענו לטופ של הכדורגל העולמי, מרכז טבלה אירופי כבר לא טוב לנו?
    מישהו כנראה לא מכיר את הזרים של הליגות השניות באירופה, ולא יודע שיש זרים בליגות השניות שמשחקים בנבחרות שלהם. הכדורגל הישראלי לא מתקרב במילימטר למרכז ותחתית הטבלה של הליגות האירופיות הבכירות, שלא לדבר על הליגה האנגלית והגרמנית השניה. אני לא מצליח להבין מנין ההנחות המופרכות הללו.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ערן, יש סיבה שהכדורגל הישראלי נראה כמו שהוא נראה. אלו אותם אנשים שלא מבינים איך לא ניצחנו בבאקו וכנראה חושבים שאזרבייג'אן זו אותה אחת מ-1995, ואלו אותם אנשים שחושבים שניתן ללוכסמבורג 4 חתיכות, אבל לא טרחו לראות את המשחק שלהם מול פורטוגל וכמה שהם היקשו על רונלדו ושות'. אבל הכי חשוב, זו אולי אחת הנבחרות החלשות של ישראל שלי יצא לראות מאז שאני רואה את הנבחרת אי שם בשלהי שנות ה-80. באמת שאין לנבחרת הזו הרבה מה למכור וזה כבר לא משנה מי היריבה. מספיק לראות את משחקי ההכנה, את העובדה שכמעט ולא הגענו למצבים מול האזרים ואת ההתמוטטות מול רוסיה, כדי להבין שנבחרת ישראל היא באמת בלון נפוח של התקשורת ותו לא. אני לא הייתי אומר שלוזון אשם במצב הנבחרת, אבל קצת תמוה שכל החרא והחולי של הכדורגל הישראלי שחווה את תקופתו השפלה ביותר הן במישור הקבוצות והליגה והן במישור הנבחרת, קורה כאשר הוא עומד בראש ההתאחדות לכדורגל.

3. Don Joan Roman Member

ערן לקחת את התגובה שלי לכיוון הכי לא נכון שיש, אין לי ולעולם לא תהיה לי כוונה לזלזל באף ליגה מקצוענית אלא לבוא ולטעון שצריך פשוט להבין שהציפיות מהנבחרת מוגזמות ושליגיונרים זה טוב ויפה אבל בטח שלא מספיק

4. eran levy Member

זו לא היתה הכוונה שלי, לקחת את תגובתך לכיוון הלא נכון. סלח לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

בכל אופן, אני בעד שחקנים שמשחקים. אלך רחוק יותר: אם שחקן מופיע בכל משחק של קבוצתו הגרמנית ושחקן אחר מופיע בכל משחק של קבוצתו הישראלית, לא אתן עדיפות אוטומטית לליגיונר אלא לזה שטוב יותר ויעיל יותר, למי שנותן את הערך המוסף לקבוצתו. מהסיבות האלה לא אמהר להזמין את אלמוג כהן שהופיע בשני המשחקים האחרונים אבל היה חלש. את זה כולם כבר מבינים: אף אחד לא חושב שעדן בן בסט ותומר חמד צריכים להיות בנבחרת בגלל שהם מצליחים בברסט ומאיורקה. הם צריכים להיות בנבחרת מכיוון שהם מצליחים. נקודה.

והציפיות מהנבחרת מוגזמות. השחקנים שלה חלשים, לא משנה מאיזה ליגות הם מגיעים. משהו באופי של השחקנים הלך לאיבוד. רק לפני שבוע צפיתי בכמה קטעים ממשחקי הנבחרת בעבר. אפילו מול אוסטרליה ("ככה לא בונים חומה!") הראו השחקנים יותר אופי ורצון מאשר עכשיו. היה ביקוש לנבחרת גם בלי מבצעי כרטיסים בסופרמרקט וחלוקת כרטיסים חינם לאזורי עימות. לך תמלא את אצטדיון ר"ג היום עם ארבעים אלף רוכשי כרטיסים. אולי בליגת האלופות, אולי.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע. טוב ככל שבניון יהיה מהכדורגל הישראלי, הוא כבר נמצא בתקופה של ירידה משיאו כך שקשה למדוד את היתרון שיש לו על הכדורגלן הישראלי הממוצע. לשחק ולהתחדד זה דבר חשוב ולהציב שחקן מול כאלה שמשחקים כבר חודשיים זה בעייתי וסוגר פערים. אלי גוטמן דיבר על החלטה עקרונית לפני כמה חודשים לא לכלול בנבחרת את מי שלא משחק. דיבר, ולא עשה. זה לא איזה פתרון קסם, אבל החלטה עקרונית כזו היא הגיונית ביותר. וצריך להיות משהו ממש חריג כדי שיחריגו שחקן כלשהו ממנה. אני לא בטוח שבניון עונה על זה כיום. הרי זה כל העניין, הוא לא משחק.

6. nadav dashti Member

אני בעניין עם אמיר, אך אני עדיין חושב שלעוזי בניון כן יש מקום בסגל המוגבל הזה. זה לא רק העונה. זה לפני שנתיים שהוא בכלל לא שיחק ולפני שנה הוא יותר היה בספסל מאשר שיחק. יוסי בניון לא יעשה את ההבדל בין 6 נקודות מול לוקסמבורג.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, לפי העובדות אלירן זומן פעם אחת לסגל של קשטן אחרי שהתאחדות הורתה לא לזמן אותו והייתה ביקורת ואז זימן אותו קשטן והוא לא שיחק בגלל פציעה.
    אני הבנתי ממקור וודאי שמלבד הפעם הזו הוא התחמק מעוד מספר זימונים, והינה גם עכשיו בתקשורת מדברים על פציעה שלו.
    כנראה שיש אנשים שמעדיפים חופש בפגרה.

8. לא מצאתי כינוי Member

מתאים או לא מתאים לשחק, כשיר או לא כשיר, נכון או לא נכון לעשות - ברגע שגוטמן ניפה את בניון הוא איבד גם את חדר ההלבשה, גם את האמון של ההתאחדות וגם של התקשורת. ליוסי בניון יש השפעה מאוד עצומה, שלא לומר מאגית על שלושת הנתונים שהזכרתי למעלה, וקשה לי מאוד מאוד לראות את אלי גוטמן שורד במידה ונפסיד נקודות נגד לוקסמבורג עם מחול השדים שיעשו לו. אי אפשר להדיח את בניון. יש נבחרות שיש שחקן שהוא מעל הנבחרת, אולי הרבה אנשים לא יסכימו אותי, וגם אני לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות - אבל בניון הוא מעל הנבחרת. אתם יכולים לגחך, להגיד שאני הוזה - אבל כמו בהרבה מקומות אחרים בעולם גם כאן ליוסי יש השפעה מאוד גדולה על מקבלי ההחלטות. כל עוד יוסי לא בנבחרת גוטמן לא ישרוד יותר מדי זמן. ותזכרו מי אמר את זה פה, הא?

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/12
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה ונפסיד נקודות נגד לוקסמבורג, אני חושב שגם עם יוסי בניון לצידו, אלי גוטמן יאבד את משרתו כמאמן הלאומי.

אני דווקא בעד חילופי המשמרות בכל הקשור ליוסי בניון. אני אסביר: יוסי בניון הוא כדורגלן שנמצא ברמה אחת מעל יתר השחקנים בסגל הנבחרת, אך בשנים האחרונות, כנראה בעקבות קריירת המועדונים שניהל, הוא הפך להיות משחקן מוביל לשחקן משלים - ובדיוק ככה הוא משחק בנבחרת ישראל. הבעיה הגדולה עם יוסי בניון היא לא מה שהוא מסוגל לתת כיום לנבחרת, אלא הנוכחות שלו (ולא באשמתו), שלא תאפשר לנבחרת לנסות וליצור דברים בלעדיו.
    יכול להיות שהעובדה שהוא חזר לווסטהם, קבוצה בה הוא יוכל להיות בורג מרכזי והוא שוב יוכל להרגיש את המתח והחדות בכך שינסו לחפש אותו כאפשרות ראשונה או שנייה בכל התקפה. עד שזה יקרה, יכול להיות שמוטב בלעדיו.

10. שער 7 Member

הגיע הזמן לבנות על ביבראס נאתכו כמנהיג הבא של הנבחרת. כישרון יש לו, ולא פחות מבניון.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

http://img.uefa.com/imgml/MA/logos/70x70/82.Xxx לוקסמבורג - ישראלhttp://img.uefa.com/imgml/MA/logos/70x70/65.Xxx

היום, 21:00, לוקסמבורג.

http://img.uefa.com/imgml/flags/32x32/lux.Xxx
    הקמפיין הנוכחי של הנבחרת המקומית מוגדר עד כה כהצלחה גדולה. נכון' לנבחרת יש רק נקודה משני המשחקים האחרונים, אך התוצאות עד כה בהחלט מוגדרות בקרב הנבחרת כמעל למצופה. הפסד מינימלי 1:2 לפורטוגל, ותיקו 1:1 מול צפון אירלנד נותנים הרבה סיבות לחניכיו של הולץ להיות אופטמיים באשר להמשך והשגת ניצחון ראשון מול הנבחרת הישראלית.
    בנוגע להרכב, אורליאן ז'ואקים, החלוץ המוביל של הנבחרת, מושך פציעה כבר תקופה ארוכה, אבל צפוי לשחק. באגף יתופקד דניאל דה מוטה, שכבש את שני השערים של לוקסמבורג במוקדמות עד כה, אחד נגד פורטוגל ואחד נוסף בחוץ מול צפון אירלנד. מוריס דוויל, שכבש שלושער במשחק אימון השבוע נגד גנט, צפוי לרדת לספסל, אבל להיות משולב במהלך המשחק. רנה פטרס הוותיק, ימתין על הספסל.

http://touch.fifa.com/mm/Photo/Tournament/Competition/01/69/98/11/1699811_LARGE.Xxx
    דה מוטה. יכבוש גם מול ישראל?

הרכב משוער: ג'ונתן ז'ובר, טום שנל, אנטה בוקביץ', גי בלייס, מתיאס יאניש, בן פאיאל, ז'יל בטמר, לארס גרסון, מריו מוטש, דניאל דה מוטה, אורליאן ז'ואקים.

http://img.uefa.com/imgml/flags/32x32/isr.Xxx
    הנבחת הישראלי התחילה את הקמפיין הזה רע מאוד. אחרי 1:1 מאכזב מול אז'רבג'אן הגיעה התבוסה הגדולה, 4:0 לרוסיה ברמת גן, הפסד שצרם מאוד והוגדר לדעת רבים כמביש. הציפיות לעלות מהקמפיין הנוכחי כבר מאוד נמוכות, אך עדיין קיימות. איבוד נקודות נוסף בצמד המשחקים הקרובים עשוי לחרוץ את גורלו של קמפיין נוסף ללא הצלחה.
    בנוגע להרכב, המאמן אלי גוטמן תירגל את אותו הרכב שתורגל בימים האחרונים שכולל את הבלמים דן מורי ואיתן טיבי. צמד המגינים יהיו גל שיש, בהופעת בכורה, ויובל שפונגין, כאשר בקישור ישחקו ביברס נאתכו, גל אלברמן ומהראן ראדי, כשמקדימה יהיו מאור מליקסון, תומר חמד ועדן בן בסט. ורמוט יבצע מבחן כשירות בסמוך למשחק, ואם יימצא כשיר, יחליף את מליקסון.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/972685/IMG_4537-(Large)_wa.Xxx
    מליקסון. יפתח בהרכב?

הרכב משוער: דודו אוואט, יובל שפונגין, דן מורי, איתן טיבי, גל שיש, ביברס נאתכו, גל אלברמן, מהראן ראדי, מאור מליקסון, תומר חמד ועדן בן בסט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/12
  12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

פחות מ6 נקודות זה בושה שאין כדוגמתה
    אם הנבחרת של אבי לוזון לא כובשת 3 שערים כל משחק זה עצוב מאוד
    ושלא יספרו לי סיפורים על הכדורגל הלוקסמבורגי שהתקדם וחרטות כאלה ואחרות

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

על פנוי הרכב סביר,בתקווה שהם לא יפשלו

14. eran levy Member

אם נבחרת ספרד מפסידה לסן מרינו זו בושה. אם ישראל מאבדת נקודות מול לוקסמבורג זו לא בושה, זה עניין של יחסי כוחות

אבל שזה לא יפריע לאף אחד, כן? שאף אחד לא יספר סיפורים כאלה, כי כל העולם עומד במקומו ורק אנחנו יודעים מה טוב ומה לא טוב. אם אני לא טועה גם מול אזרבייג'אן אמרו אותם דברים.

15. skyday20 Member

אבל הפעם זה באמת משחק עוד יותר קל, זה כן בושה.
    בלי שום כוונה לזלזול, ישראל יותר טובה ואמורה לנצח פעמיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.