נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

כל מי שביקר את גוטמן בפומבי צריך לקבל הרחקה מהנבחרת לכל החיים.
    בושה איך אנשים מדברים על המאמן לאומי והנבחרת הלאומית, מה קורה פה?

2. Love Is Red Member

טעות פאתטית של גוטמן לגביי עמדת המגן השמאלי, הוא ממשיך להתעקש על זיוכלום, שיזמן את דוידזאדה או את אנטבי לפחות הם יתנו לו נשמה, זיוכלום אפילו נשמה לא ייתן, הוא שחקן של כסף והוא גם לא כזה טוב...

כל שאר העמדות סבבה פחות או יותר...

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מה זה משנה מי זומן?
    ינצחו יפסידו יביסו יובסו
    את מי זה מעניין?

4. Ice Cream חסה

בוא נראה- דיברת על "שפת גוף שמשדרת ערס מגעיל", שכמו שאני מבין את זה - זה כל הידיים, המבטים, היריקות (?) העצבנות הכללית וכו' שמתאימה רק לערסים, נכון?

דר - זיו אולי תמיד מפקיר את ההגנה, מוסר גרוע ואולי מגביה כדורים לעזאזל, אבל דווקא נשמה הוא תמיד נותן. זה לא באמת משנה אם יזמנו אותו, את דודזאדה, את דניאל בורחל או את אורי אברהם.

5. שגיא Member

הבעיה שלי עם אלי גוטמן שהכל אצלו מתחילת הקמפיין עובד בצורה קיצונית. זה התחיל עם אמרות קיצוניות (מי שלא ישחק לא יזומן), המשיך עם שבירה קיצונית של מה שהוא אמר (כשלידין לא הייתה קבוצה הוא פתח בהרכב) והמשיך עכשיו אולי עם עמידה במילה הראשונה שלו, אבל בצורה קיצונית וחריגה מידי.

עם כל הכבוד, אני לא חושב שאנחנו יכולים לוותר על יוסי בניון. אין מה לעשות, יכולים לבקר עד מחר. בסגל של יותר מ20 שחקנים יש לו מקום. נכון, העונה הזו צפויה להיות לו קשה, אבל הוא רק עבר לקבוצה ומן הסתם מנסה למצוא את מקומו. הוא עדיין בסגל הקבוצה. בניגוד למשל לטל בן חיים שהוא שחקן ללא קבוצה ופה אני חושב שאין שום בעיה עם אי הזימון שלו. למרות הרקורד, שחקן ללא קבוצה (כמובן שאני לא מדבר על תקופת הקיץ בחלון ההעברות) לא יכול להיות בנבחרת.

אפשר להתווכח עם הצורה שבה אלמוג כהן (או אבא שלו) אמר מה שאמר, אבל הוא צודק. הוא עדיין שחקן בנודסליגה, בטח ובטח אחרי שבשני המשחקים האחרונים שיחק בהרכב ו90 דקות, אני חושב שהיה ראוי לזמן אותו. עם כל הכבוד לידין, אולי הוא משחק אבל הוא עדיין לא בכושר משחק ולטעמי אלמוג כהן עדיף עליו כרגע.

גם דקל קינן אותו דבר. הבעיה שאין כלכך תחליפים כרגע כשגם בן חיים ללא קבוצה ורמי גרשון פצוע.

אחרי היום אני מעריך שצריך לקרות משהו חריג כדי שתומר חמד ובן בסט לא יפתחו ביחד בהרכב במשחק הקרוב. אבל כך או כך, בכל סגל שגוטמן יבחר, את לוקסמבורג הוא חייב לנצח.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדבר אחד אני עכשיו בטוח. אם חמד שוב לא משחק את כל המשחק גוטמן יכול כבר עכשיו ללכת הביתה. אין על מה להתווכח, חסר לנו איכות אמיתית, אבל חלוץ שבכבר הבקיע את שערו החמישי בליגה הספרדית פשוט צריך להיות באנקר בהרכב.

יעקב בוזגלו באמת איש שאין לו מושג בחייו. קראתי את הידיעה ב-ONE וכבר באמצע הידיעה עברתי לקרוא משהו אחר. לדעתי האיש עוד בטוח שמאור יכול לשחק בברצלונה. איש פשוט הזוי. עם אלמוג כהן הסיפור קצת שונה, האכזבה שלו אני מקבל, אבל הוא לא מעל לנבחרת. לא זכור לי משחקים בהם באמת הציג רמה מעולם אחר.

שוב, הקמפיין הזה יהיה מוצלח אם גוטמן יצליח בשנה וחצי הקרובות לייצר בסיס יציב שאולי יכול בקמפיין הבא לתת פייט למקום הראשון (תלוי גם בהגרלה).

7. eran levy Member

אלמוג כהן לא נשמע כאדם הצנוע ביותר, שלא לדבר על יושר אישי.

אלמוג כהן שיחק בשני משחקים. באחד הפסידה נירנברג 2:0, בשני הפסידה 3:0. כהן היה רחוק מלהציג יכולת ששווה זימון לנבחרת אחרי שני משחקים בלבד, בדיוק כמו כל הקבוצה שלו. אבל נראה שלכהן מספיקה העובדה ששיחק. מצידו שהקבוצה שלו תפסיד 6:0 בכל משחק - אם הוא שותף לתבוסה אז הוא שיחק, ומי שמשחק צריך להיות מוזמן.

לקיחת הדברים כהווייתם די מצחיקה אותי. שחקן עולה לשחק, לא משחק טוב, הקבוצה שלו מפסידה בגדול אבל הוא עדיין בטוח שעצם עלייתו למגרש מספיקה לסגל. שיהיה לי בריא, אלמוג כהן, אבל אם ככה היו עסקים בעולם מתנהלים היתה כאן פשיטת רגל בינלאומית.

8. alexshw Member

למה אתה לא יכול לוותר על בניון. במשחקים האחרונים באמת שיוס'קה נראה כאחד שסובל בנבחרת ולא תורם לה כלום. בטח כשהוא כלל לא בכושר משחק.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתחשב בכך שבניון כבר אחרי השיא, לא לזמן אותו כשהוא כמעט לא משחק זה סביר בהחלט. אם הוא צובר דקות משחק בצורה סבירה, כמו בארסנל, הוא בהחלט צריך להיות לפחות בסגל כי אין לישראל הרבה שחקנים כאלה. אבל אם הוא אפילו לא משחק, אז לא.

10. Ice Cream חסה

אני מבין את ההיגיון שלכם, ובטח שוב אטו יקפוץ לומר כמה שאני אידיוט שאני הולך נגד הקונצנזוס, אבל אני חושב שאפשר להיות בכושר טוב גם בלי לחשק. מדובר במשחק אחד או שניים שעבורם אם אתה עושה הכנה אופטימלית, אתה יכול להופיע בשיאך. וגם הלא-שיא של בניון ובעיקר המחויבות שלו לנבחרת (טוב, כמעט תמיד) עדיפה על ורמוט "בשיא".

כמו שברקוביץ' אומר, יוסי נתן לנבחרת כל כך הרבה ובמעמד שלו הוא לא סתם שחקן. לזמן אותו אפילו בשביל האימונים או הספסל ורק שייתן את המנהיגות שיש לו, אם נניח שהוא לא בכושר.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ואם היו מזמנים אותו והוא לא היה פותח, או יותר קיצוני- לא היה בכלל נכנס כמחליף אלא רק "תורם מנהיגות מהניסיון שלו על הספסל", היו אומרים שזה ביזיון שמזמנים שחקן במעמדו, ולא נותנים לו דקה לשחק. בישביל מה זימנו אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/12
  12. אלי מתחן Member

אף אחד לא קורא לך אידיוט כי אתה הולך נגד הקונצנזוס. יש לזה סיבות אחרות.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה בא מהמקום הפשוט שהם חושבים שמספיק להיות רשום כ'ליגיונר' ועוד אחד שפתח פעמיים רצוף (! מטורף!) בהרכב מחייב זימון, והאמת? אפילו סרט קפטן!

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפי הבנתי אלו דברים של אבא שלו, לא שלו.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ההתקפה החריפה היתה של אבא שלו, אבל אלמוג כהן צוטט כמי שאומר "חשבתי שליגיונרים שמשחקים יוזמנו ואני פתחתי פעמיים בהרכב ושיחקתי 90 דקות, זה נראה לי כמו ליגיונר שמשחק..." בקיצור, גם לתפוח לא חסר ולא שאני מצדד פה בגוטמן, בכלל לא, אבל התנהגות מקצוענית זה מהשחקנים הישראלים והלאה. האבא שלו לא מתבייש לומר שהוא משחק בליגה הקשה והטובה(!) בעולם (עם כל הכבוד לחובבי הכדורגל הגרמני כאן). הבן שלו אפילו לא קבוע בהרכב בקבוצת תחתית גרמנית, נראה לי שמישהו עף על עצמו יותר מדי כאן.

מצב נושא:
הנושא נעול.