נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

    הטעות הכי גדולה היתה להעיף את נילסן אחרי קמפיין אחד שגם ממנו הודחנו רק בדקה ה-90 מהגול של הרצוג. לא הגיוני שמגיע לכאן ג'נטלמן שהוא רק במקרה גם אלוף אירופה ברזומה, ואנחנו נשפוט אותו לפי קמפיין שהוא עף ממנו רק בדקה ה-90 של המשחק האחרון, כי נימני לא יודע לסגור רגליים. הבנאדם הוא איש עבודה, עבד כאן עם הבלמים כשקשר להם את הידיים שלא ישתמשו בהם במגע עם חלוץ יריב, הביא לפה מקצוענות במלוא מובן המילה, אבל 7-1 לגרמניה במשחקי ידידות שלא קבע דבר, הספיק לנו כדי להחליף אותו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx חבורה של מטומטמים, בחיי.
     
  2. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    אנשים הלכו הביתה אתמול אחרי הגול השני. אני פרגנתי להם ויצאתי רק אחרי השלישי.
    אוי לעיניים שרואות...
     
  3. סדרו קייטע Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/12
    הודעות:
    1,434
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מאמן זר לא יכול להצליח בנבחרת ישראל מסיבה פשוטה: אין לו מקורבים, הוא לא שולט בשפה, הוא לא יודע מי נגד מי, הוא מגיע מתרבות אחרת ולכן הרבה יותר קל לרדת עליו.

    במקום שמייצר תרבות ספורט נורמלית, מקום שבו ביקורת (גם חריפה מאד) היא פונקציה של התוצאות, זה לא אמור לשנות. בקופמן-לנד, זה חזות הכל.

    אני לא מעריץ של פרננדז, אבל רגע שבו קופמן מגדיר אותו "ליצן" ו"לואי דה פינס" היה שפל אפילו בסטנדרטים המאד נמוכים של תקשורת הספורט שלנו. בכל זאת, פרננדז עשה משהו בכדורגל: הדיח את ברזיל של זיקו וסוקרטס כשחקן, הוביל כמאמן את אתלטיק בילבאו למקום שני בליגה הספרדית (לפני ריאל מדריד). בבעיטה אחת שלו במונדיאל 86 הוא עשה יותר משאפס מאופס כמו קופמן יעשה בכל ימי חייו העלובים.
    בעצם, למה ללכת רחוק? גארסיה נקבע ככישלון על ידי הבבון וחבר מרעיו עוד לפני שהוא אימן אימון אחד במכבי תל אביב. בחיים, אבל בחיים, מאמן ישראלי לא היה מקבל יחס כזה עוד לפני שהוא קיבל הזדמנות להוכיח את עצמו.

    גוטמן לפחות יכול לבחוש כמו צריך ויהיו לו מספיק חברים בתקשורת שיגנו עליו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/9/12
  4. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    לדעתי אתה טועה, וגם מי שמעלייך טועה, הנבחרת שלגרנט הציגה כדורגל טוב יחסית לעובדה שהשחקנים הכי טובים של הנבחרת היו בניון ונימני, בניון שהיה בשיאו ונימני לקראת סוף הקריירה, תראו לי היום עם כל הכישרון שיש לכאורה משחק אחד של שחקנים שנלחמים על התחת שלהם, את דודו אוואט נלחם ולא בוחן את הכדור בדרך לשער, איפה זה ואיפה הקמפיין של גרנט ששחקנים נלחמו בשביל תיקו, אז נכון מול איי פארו היה גרוע אבל תזכירו לי מתיי בפעם האחרונה הנבחרת בעידן של היום הביסה נבחרת חלשה ממנה?

    כי חוץ מ4-1 לאנדורה אני לא זוכר יותר מדיי...

    אז נכון גרנט זכה גם להרבה מזל במיוחד במשחק מול אירלנד בחוץ, אבל תראו לי קמפיין אחד שבו לא הפסדנו והיינו כחוט השיערה מעלייה לאיזשהו טורניר...?

    נראה לי שאתם לא תצליחו למצוא כי אין כזה, ולא יהיה, לא פוקסו לא נעליים, הצליח להעמיד שחקנים עם מחויבות ולגרום להם לשחק עבור המדינה ולא עבור השם שלהם, עומר גולן למשל, או פיני בלילי שחקנים שאוהבים לומר שהם בינוניים, הם עשו הרבה יותר מכל הפישרים למיניהם כגון שכטר ובן שהר ועוד.

    אבי יחיאל איזה בלם, לא חשב לשנייה לעבור לאירופה והוא עבר למכבי תל אביב שהוא היה בשיא, איתן טיבי תזכירו לי מה היה השיא שלו?
    להתחרות עם שיר צדק ועם חסארמה כבלם שלישי וישר להיות בהרכב של הנבחרת, בושה וחרפה.

    תאמינו לי ההרכב צריך להיות כזה:
    אריאל הרוש, אלעד גבאי, חסארמה, גביש/באדיר, דוידזאדה/טוואטחה, ליאור רפאלוב ניר ביטון, מארהן ראדי, בניון/מליקסון, ורמוט ותומר חמד.

    הרכב כמעט נטול מליגיונרים, הרכב שמורכב משחקנים שיבואו לשחק ולא יעבירו דקות באיך לעשות פוזות... (ע"ע איתי שכטר).

     
  5. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היו, ועוד איך היו:


    ריצ'רד נילסן עם השער של הרצוג בדקה ה-90.

    דרור קשטן עם נקודה מתחת למקום השני.

    שניאור וגרונדמן עם הפסד לקולומביה בפלייאוף.

    שלמה שרף עם הפסד לדנמרק בפלייאוף.

     
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    ביזיון הוא באמת אנדרסטייטמנט לעומת מה שקרה אתמול, תבוסה כזו לא הייתה מאז אותו פלייאוף עלוב מול דנמרק. גם בימים שהנבחרת הייתה המיץ של הזבל ולא חיברה שתי מסירות לא שיחקנו ככה.

    יכול להיות שבאמת שוב צריך לשנות גישה. מעבר לבעיות הרגילות הידועות כמו הגנה עלובה ובעיקר מגן שמאלי שחסר(וואלה תעלה עם עשרה שחקנים ובלי זיו המטומטם הזה שהוא רק נזק) או 'הנחיתות' מול היריבות הטובות יותר - יש שחקנים שלא נותנים את התחת לנבחרת. היום כל פלוץ בארץ כבר משיג חוזה בקפריסין ומרוצה מעצמו. ברקוביץ' מאנגליה ורביבו מספרד היו באים בשיגעון למשחקים אז. שכטר למשל לא נותן מספיק עם כמה שאני אוהב אותו, הייתי מצנן אותו לפרק זמן מסוים; בן-חיים ביזיון ויש עוד. עדיף להיות נבחרת של עשרה נגרים, כזו פחות 'נוצצת' על הנייר, כמו שהיה עם גרנט - אז היינו הכי קרובים.

    הכדורגל כאן רקוב וזה ידוע אבל אני לא מסכים שאנחנו נבחרת כל-כך פח, בטח לא כמו שנראינו אתמול. האמת שקשה בכל-זאת להסביר את התופעה שאנחנו רואים - חל צמצום גדול בפערים בין הנבחרות הקטנות לגדולות והדוגמא הבולטת מאתמול היא שגיאורגיה מותחת את הנבחרת הטובה בהיסטוריה(ספרד לפי שמתקשה) עד הדקה ה-86 ויש עוד שפע של נבחרות קטנות שעושות תוצאות מפתיעות - ורק אנחנו חיים על אותו יום מול אוסטריה או על סיפור המרצ'דס של עומר גולן.

    הייתי אומר לגוטמן להתפטר אחרי מה שקרה אתמול, דווקא היות והוא מאמן גדול ולא איזה טמבל שקיבל את הנבחרת - אבל אפשר וצריך להבין אותו. הכדורגל כאן צריך חריש עמוק ברמה הכי עמוקה שיש וכנראה גם עוד שני קמפיינים לא יהיה כלום - אבל עדיין משרת מאמן הנבחרת היא חלום של כל מאמן וגוטמן חיכה המון זמן לצ'אנס הזה, לא קיבל שום קיצור דרך. כל קבוצה תיקח אותו גם אם יפסיד את כל המשחקים הנותרים, גם אם כבודו נרמס בגלל כל הסמרטוטים אתמול. אמרתי לעצמי שהנבחרת הזו לא שווה סטטוס בפייסבוק אבל דיגדג לי לכתוב על גוטמן - 'עזוב אותך מהסמרטוטים האלה, בוא הביתה - הפועל מחכה לך'. אבל לא הייתי יכול לכתוב מבחינה מצפונית בגלל ניצן שירזי. מי שכן צריך ללכת הביתה הוא אבי לוזון ושייקח איתו את כל הדרעקים ואוכלי החינם שיחד איתו.
     
  7. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אצל אברם
    עם חומר שחקנים של בלילי,באדיר,עידן טל,עמרי אפר,עומר גולן
    הצלחנו פאקין 6 עפמים לא להפסיד לצרפת,שוויץ,ואירלנד
    זה בלתי נתפס מבחינתי

    ומזל או לא מזל, זה לא משנה בכלל
    מה גם שלמעט אירלנד בחוץ, לא חושב שהיה משחק שבו הגיע לנו להפסיד מבין השישה האלה.

     
  8. Der Rotbart Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/11
    הודעות:
    1,014
    לייקים שהתקבלו:
    2
    חבל, פיספסת, גם הגול הרביעי היה יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  9. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,010
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    נכון מאוד.
    אני מודה שבתקופה שלו הייתי מאוד נגד סגנון המשחק שלו, אבל היום בראייה לאחור אני מבין שהוא קרא את המפה נכון והבין שאנחנו לא באמת מסוגלים לעמוד שווה בשווה מול נבחרות כמו שווייץ ואירלנד. ו0הדבר היחיד שהיה יכול לעשות זה לבנות בונקר ולהתפלל למתפרצת אחת מוצלחת, אפילו שתיים.

    אומרים מזל? אני אומר אופי והרבה מזה.
     
  10. ייא Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/10
    הודעות:
    4,703
    לייקים שהתקבלו:
    815
    מין:
    זכר
    הבסנו את לוקס לפני 3 שנים 7-0 אחרי החרפה הביתי מול לטביה לעיני 3458 צופים.

    רפאלוב יותר זבל מכל הקשיור שלך. לא אשכח תמשחק האנמי והמזוהם שלו נגד יוון בבלומפילד לפני שנה.
    הוא לא טוב בנבחרת כמו יתר הזבלים שם
     
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אני חושב שהמשחק מול רוסיה הראה בפעם המי יודע כמה שבכדורגל אין בלופים. שמות לא מנצחים משחקים. שחקני כדורגל כן. השחקן הרוסי עולה על מקבילו הישראלי כמעט בכל מאפיין של המשחק, ככה שלעלות עם שחקנים שנמצאים בכושר משחק ירוד בעקבות אי שיתופם בקבוצותיהם רק מעצים את הפערים.
    אני לא רוצה להיכנס למי היה צריך לשחק ולמי אסור היה לשחק. אני רק יודע שבמשחק שכזה, בו הנבחרת חייבת להשיג נצחון בכל מחיר על מנת לשמור לעצמה סיכוי להעפיל לטורניר הגמר, אין שום סרט שתומר חמד לא פותח בהרכב.

    הייתי בטוח שהיום בעבודה המשחק יהיה לשיחת היום. הפתיע אותי לראות כמה הנבחרת כבר לא מעניינת אף אחד לעומת משחקי ליגת העל והליגות השונות האירופה, אז הקפיטריה רועשת וגועשת בכל הפסקה והפסקה.

    צפיתי בשני המשחקים של הנבחרת ובשניהם הציבה אותי אותה התחושה:

    http://ultrashapoel.com/gallery/albums/domzale/157_G.Xxx
     
  12. ItayPBM Member

    הצטרף ב:
    ‏27/12/11
    הודעות:
    88
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שמתי לב למשהו מאוד ברור במשחק ההגנה של הנבחרת. כל פעם ששחקן יריב מתקדם עם הכדור לכיוון השער שחקני ההגנה שלנו נותנים להם תמיד 2-3 מטרים. הם אפילו לא עומדים, הם כל כך מפחדים מהמהירות של הרוסים שהם מתעלמים לגמרי מיכולת המסירה של הרוסים, או היתרון שלהם בכדורי הגובה.
    משחק מביך. לא מאמין שנאלצתי לצפות בהשפלה הזו מקרוב.
     
  13. איגור .פ. Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/06
    הודעות:
    1,698
    לייקים שהתקבלו:
    13
    יש הרבה כל כך הרבה דברים לעשות כדי לשפר אבל ת'כלס זה מעבר לכדורגל,צריך לשנות הכל כאן מהיסוד בחינוך איך להתנהג בן אדם לבן אדם,לכבד מבוגרים,לכבד את ההסטוריה ועכשיו לגבי הכדורגל אומרים את זה הרבה אנשים כולל בחדשות הספורט הערב שצריך לשנות את כל התרבות ספורט שמי שרוצה להיות ספורטאי צריך ללמוד במסגרת מיוחדת לזה שיקבל כמו שנאמר גם מקצוע לאחרי הכדורגל גם ערכים בכל התחומים,להיות במסגרת של פנימייה גיבושים 3 אימונים ביום ארוחות בריאות לעבוד על כושר גופני מגיל צעיר.

    ומי שאמור לעשות את זה משרד החינוך לעשות סוף סוף משרד חינוך נורמלי ולשים שם שר שבא מהספורט שלא יהיה ח"כ,העיקר שיבוא מתחום הספורט ולא משנה איזה ענף.

    נחזור לכדורגל דבר אחרון שעלה תוך כדי כתיבת השורות האלו זה שלא יזיק להביא אנשי מקצוע מחו"ל שיעבדו בפנימייה ולשלם להם כסף.

    ועוד כמה דברים בקטנה
    אבי לוזון לצערנו לא ילך ולא משנה מה,אבי לוזון הוא יו"ר שכן עשה טיפה דברים טובים בכדורגל כמו:בית הנבחרות ולהביא יורו עד גיל 21 לארץ זה כבוד. אבל עדיין בת'כלס הוא צריך לעזוב למרות זאת.
    יואב זיו נפלתם עליו יותר מידי,מאשימים אותו בהכל,זה נראה כאן בפורום שעוד שניה תאשימו את הבחור בכל צרות מדינת ישראל קצת רילקס.
    גוטמן מאמן ענק בקבוצות אין עוררין על ההשיגים שלו בקבוצות גביע להפועל ב"ש בשנות ה90 אליפות בהפועל חיפה דברים יפים בהפועל תל אביב גוטמן מאמן עם קבלות יחד עם זאת הוא מאמן שמתאים למסגרות של קבוצות,עדיין לפטר לא צריך שיסיים את הקמפיין.

     
  14. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    5 שחקנים של מכבי ת"א בהרכב, עוד 1 של מכבי חיפה + כמה "ליגיונרים", ועדיין יש את הטענות על נבחרת של הפועל?

    ההרכב של הנבחרת : דודו אוואט, יובל שפונגין, איתן טיבי, טל בן חיים, יואב זיו, מהראן ראדי, אלמוג כהן, ביבראס נאתכו, חן עזרא, יוסי בניון, איתי שכטר.

    תספרו לי כמה שחקני הפועל יש כאן. "נבחרת הפועל" עלק.
    מאז שלמה שרף לא היו כל כך הרבה שחקנים של מכבי ת"א בנבחרת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/9/12
  15. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    בדיוק
    איך זו נבחרת הפועל?
    מה? לביברס נאתכו אין מקום בהרכב? יניב קטן יותר טוב?
    גילי שיחק רבע שעה ושכטר הוחלף במחצית וכנראה לא יוזמן יותר אם לא ישחק
    עלק נבחרת הפועל


    והבעיה שלנו נראית לפתע ענקית כי הקטע הוא שנבחרת שהיו חלשות מאיתנו לאורף השנים כמו אזרבייג'ן או גיאורגיה ולטביה למשל עשו התקדמות, הן כבר לא נבחרות שאתה בא לתת להם 4-0 קליל
    בעוד שישראל אפילו הלכה קצת אחורה
    פעם נבחרות כמו ספרד צרפת או אנגליה היו עושות פה תיקו
    היום אנחנו מפסידים באנקר כל משחק בית מול נבחרת חזקה מאיתנו.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.