נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

יואב זיו לא אשם
    אשם מי שנותן לו לשחק לפני טוואטחה, שיימן או אפילו דנין ויגאל אנטבי

2. סמואל אטו Member

אני חושב שזה מיותר לדבר על שינויים בסגל כי פחות או יותר אתה תקבל אותו דבר מכל שחקן אחר שלא שיחק היום, אבל הטימטום בהגנה הישראלית גורם לי לחשוב שוב ושוב על חסארמה ובאדיר.
    למה לא בעצם?

3. Love Is Red Member

אפילו דוידזאדה מתאים יותר מיואב זיו...
    צריך לדעתי לארגן הרכב צעיר יחסית סביב יוסי בניון וטל בן חיים, את דודו אוואט לא צריכים, כך גם את שפונגין (יש מגנים ימניים טובים ממנו באמת...), ואת יואב זיו החלשים.
    לתת לזמן את ניר ביטון לבוגרת (לא סתם שתי קבוצות מאנגליה שהן בחירות רצו אותו), לתת לשחקנים הכי טובים לשחק ולא לוותר לנבחרת האולימפית...

הרכב שלדעתי יכול להצליח תחת מגבלות מסוימות כמובן:
    אריאל הרוש, אלעד גבאי, וואליד באדיר, טל בן חיים, אופיר דוידזאדה/טוואטחה, גילי ורמוט, גל אלברמן, מארן ראדי/ביברס נאתכו/ניר ביטון, בניון/מליקסון (כקשר קדמי), רפאלוב, ובחוד תומר חמד...

הרכב עם השחקנים הכי טובים נכון לפרק הזמן הזה שיכולים וצריכים לפתוח.

אלמוג כהן הוא שחקן חילוש אגב וכך גם ההוא מסלטיק...

4. חראראדו יוסרטה Member

טל בן חיים הוא אפס מוחלט, בלם אידיוט ואוברייטד מטורף
    אני לא מאמין שמחזיקים ממנו פה

ניר ביטון ותומר חמד הם 2 השחקנים הישראלים הכי טובים שיש כיום
    ואתמול הם לא שיחקו
    אוי גוטמן גוטמן
    איזה נפילה אתה

5. yakar Member

השאלה אם כדאי לפרק את הסגל עכשיו לנבחרת האולימפית שיש לה בקיץ טורניר פה בארץ

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בשום פנים ואופן לא. הקמפיין הזה כבר אבוד, אין מה לנגוע בצעירה. אחרי הקיץ הבא שיעשו מה שהם רוצים. אגב, אני לא כזה בטוח שישראל לוקחת את לוקסמבורג, בטח לא בחוץ (על סמך מה שראינו בשני המשחקים).

7. איגור .פ. Member

כל אלו בהתאחדות לא מבינים בכדורגל מי נותן להם את הזכות להציב מטרה לעלות לאיזה שהוא טורניר.
    רוב הנבחרות הקטנות כגון לוקסמבורג ועוד כמה בעליה שהם בדרג ה לבנתיים לא להרבה זמן לדעתי יחד עם זאת אני חושב שישראל בדרך לדרג ה.

ישראל חלשה בכל המובנים הליגה פח כדברי קופמן השחקנים יותר חושבים על איך לעשות כסף מאשר טובת הנבחרת אם ישראל רוצה להשתפר היא צריכה לשנות את כל המוסר עבודה כאן והדרך התנהלות.

אני ייתן כמה דברים חשובים לדעתי שצריך לעשות:
    1)להחליף את אבי לוזון ולהביא לאחד הגדולים לנהל את הכדורגל כגון מוטלה ברקוביץ אוחנה סיני רביבו ועוד רבים וטובים.
    2)לעשות פנימיות כדורגל רציניות מגיל 6 שבהן יעבדו גם על כושר גופני, מנטליות, משמעת וחוכמת משחק וילמדו בהם בגרויות חובה בלבד כדי שלשחקנים יהיה גם תעודת בגרות כי זה חשוב.
    3)להשקיע במתקנים של הנוער אם כל הכבוד לבניית האיצטדיונים החדשים צריך לדאוג גם לילדים.
    4)ללמד או לגרום לתקשורת לא להיות אלימה אנטי הנבחרת אלא שידברו אחרת
    5)להציב יעד למונדיאל 2022 אפילו לא לגביע העולם 2018

8. Love Is Red Member

לגביי בגרויות, שילמדו בפנימיות גם בגרויות כמו ביולוגיה וכו', שלא יהיו כדורגלנים סתומים מה שנקרא...
    וגם לחנך שלא יגדלו כאן כדורגלנים פושעים.
    כי כדורגל אחריי גיל 30 כבר הופך ללא משתלם וכדאיי שיהיה להם עוד מקצוע לחיים ולאו דווקא משהו עסקי.

והכי חשוב לחנך אותם למקצוענות נטו ולא לחנך אותם שחייבים לנצח כי ככה מחנכים היום את הילדים "אתם חייבים לנצח"

צריך לחנך לכבוד הדדי ועוד, והכי חשוב לכודר גופני, צריך להביא מחו"ל ממוחים לכושר גופני כמו טיבריוס דראו שהיה בבית"ר ירושלים ולדעתי היה מאמן הכושר הכי טוב שהיה פה בארץ הזאת.

והכי חשוב הכי חשוב לגרום לשחקנים לאהוב כל תפקיד שהם משחקים ולא רק את תפקיד הקשר והחלוץ, כי רק בגלל זה אין בלמים טובים...

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי היורו בקיץ הבא לנבחרות צעירות יכול להיות אבן פינה מאד חשוב לשנים הבאות. אני לא חושב שיזיק ששחקן זה או אחר ישחק מדי פעם בנבחרת, אבל אני מקווה שההכנה תהיה טובה. לצערי הרגשת הבטן שלי אומרת דברים שליליים. איגור מדגיש שוב את הבעיות שיש לנו בכדורגל והן מתחילות בראש הפירמידה. לוזון צריך לעוף, אבל כולנו יודעים שהדיקטטור הקטן לא יזוז הצדה. אני כל כך בעד שאנשים כמו מוט'לה שפיגלר, גיורא שפיגל ואחרים יצליחו לבצע מהפכה אמיתית. אני חושב שרק כדאי להשאיר בחוץ גברברים כמו ברקוביץ'. אלה בדיוק טיפוסים שאנחנו לא צריכים. יש לו ידע, אבל האיש חצוף ויכול בקלות להיות העוזר של לוזון.

כרגע מה שנותר זה להתפלל שהשינויים האמיתיים יגיעו כמה שיותר מוקדם. ומזה אני דווקא חושש הכי הרבה. כמו שאני אומר, לוזון לא יזוז הצידה, השחקנים עדיין ימשיכו לברוח לחו"ל רק בשביל הכסף, וכו' וכו' וכו'.

עכשיו אני קורא את הידיעה הבאה:
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...285.129185.html

* הקטע עם 'שחקנים שלא ישחקו בקבוצותיהם לא יוזמנו' היא הצהרה ריקה מתוכן. גוטמן הוא ממש לא היחיד שבא עם ההצהרה הזאת והוא לא היחיד שבשלב זה או אחר שוכח את העניין הזה.
    * נחמד ששכטר לוקח על עצמו את כל האחריות, אבל הבחור היקר שיחק בגלל המאמן...גוטמן הוא בהחלט חלק מהבעיות שראינו בשני המשחקים. אני לא קורא למאמן אחר, אני כן קורא להפסקת אג'נדה האדומה של המאמן.
    * דווקא כן צריך לוותר על בניון, אוואט ובן חיים. לשני הראשונים יש עוד קצת קרדיט, אבן בן חיים? אנא,
    הבחור כבר בקמפיין הקודם גרם להמון נזק (למשל האדום השערורייתי בקרואטיה). אנחנו צריכים להתמקד בעתיד. הקמפיין הזה אבוד. בניון ואוואט לא ישחקו אחרי הקמפיין הזה בנבחרת. הזמן שלהם תם!
    * טדי צריך להפוך לאיצטדיון הלאומי שלנו. ברור לי שההתאחדות מתחמקת מהעניין הזה בגלל שהיא מפחדת מחלק מהקהל הירושלמי שיעשה קרוב לוודאי בעיות לשחקנינו הערבים. הגיע הזמן שיטפלו בעניין הזה בחומרה. ירושלים עיר הבירה שלנו, לא תל אביב!
    חוץ מזה אני מבסוט שקם יקיימו משחקים פחות מעניינים באיצטדיונים יותר קטנים. נגד לוקסמבורג אפשר לשחק במושבה. בלומפילד גם אופצייה. בשנים הקרובות יש בחיפה איצטדיון מפואר, שההתאחדות תשתמש גם ב'סמי עופר'.

אנחנו לא נהיה אימפריה בכדורגל, אבל אפשר לשנות מספיק דברים כדי שלא נובס בצורה הזאת מול נבחרת כמו רוסיה. העבר מוכיח שאפשר גם אחרת כי ברמת גן שיחקו מספיק נבחרות גדולות שאפילו חזרו הביתה ללא נק'. פשוט צריך להאמין ולעבוד קשה. העניין הוא שתהליך השינוי לטובה לא יתחיל עם לוזון...

10. אלי מתחן Member

ההפסד לרוסיה לא שינה כלום ולא ישנה כלום.
    תרבות הערסים משתלטת על החברה הישראלית, והכדורגלנים הם כמובן המייצגים של התופעה. ילדים מגעילים שלא יודעים להעריך את העובדה שהעבודה שלהם היא לשחק את המשחק שכולם אוהבים, ועוד לקבל על זה כסף.
    שאני רואה את איתי שכטר לא קופץ כשכדור עובר לו 10 ס"מ מעל הראש זה מגעיל אותי, מבחינתי הבחור הזה לא היה לובש יותר את החולצה של הנבחרת.
    כשבסוף עונה קיים ביטוי לגיטימי "ללכת לים", שחקנים שמפסיקים להתאמץ כי "אין להם על מה לשחק".
    לא סביר בעיני שאנשים שלא לוקחים את המקצוע שלהם ברצינות, יצליחו ביום בהיר אחד לעשות סוויץ' ולנצח נבחרת מאומנת ומוכשרת יותר מהם. אין לי ספק שאם היינו מרכיבים נבחרת בדגש על אופי השחקנים, ולא רק על פי היכולת שלהם (בשיא הקריירה, כי רובם לא משחקים היום) היינו מושפלים הרבה פחות.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע ברגע שאני קורא ב'וואלה ספורט' שגוטמן כבר קיים שיחה עם דקל קינן ואמר לו שאם ישחק במכבי חיפה הוא יוזמן לצמד המשחקים מול לוקסמבורג אני רק מרגיש ייאוש. אני מצטער, אבל אם אנשים בתקשורת רוצים להגן על המאמן הלאומי אז אני מסרב לעשות את זה. אם גוטמן מעלה הרכב נורמלי ואנחנו מובסים לא תהיה לי שום בעיה איתו. ברגע שהמאמן משאיר את החלוץ בכושר הכי טוב שלנו לתשעים דקות על הספסל אני משפד את גוטמן.

עכשיו, אם גוטמן כבר הבטיח לקינן עכשיו מקום בסגל מבלי ששיחק ולו דקה במכבי חיפה העונה אז על מה אנחנו מדברים? דקל קינן הוא שחקן ברמה של פיקה או מישהו כזה? אלו בדיוק הבעיות שצריך לפתור, אבל משום מה אף אחד לא פותר אותן.

ליבי באמת עם הנבחרת ולמרות שאני שוב חי מאז 2001 בהולנד אני עדיין חי בהרבה מאד רגעים אתכם. זה כל כך מתסכל לראות את מה שקורה במכדורגל הישראלי. לא ציפיתי אתמול לנקודה, אבל להיות מובסים ככה? זה באמת כואב.

12. eran levy Member

אולי תרדו כבר מיואב זיו? מה אתם רוצים ממנו? כל תחלואות הכדורגל הישראלי על הגב שלו? אני לא זוכר שהוא הכריח מישהו באיומי אקדח לזמן אותו ולהרכיב אותו. יואב זיו הוא אפילו לא הסימפטום, כי הוא לפחות משחק באופן קבוע. יש כאן משהו עמוק הרבה יותר, שינוי יסודי הרבה יותר שצריך להתבצע, ולהיטפל ליואב זיו (בושה לכדורגל, לא הלכת בכלל רחוק מדי...) זו גבורה מפוקפקת מאוד.
    מוכר פלאפל או קומיקאי...ממש יציאת המאה.

13. אלי מתחן Member

אצל יואב זיו החלק המדהים הוא שאין אדם שראה אותו לאורך זמן וחושב שהוא שחקן טוב, ועדיין הבנאדם קבוע בהרכב של מכבי תל אביב ונבחרת ישראל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/12
  14. skyday20 Member

בבית''ר הוא היה דיי טוב, אבל עכשיו הוא לא ברמה של משחקים בינלאומיים.

15. eran levy Member

אין אדם אחד שראה את אבי נמני משחק אי פעם וחשב שהוא צריך למלא את עמדת המגן השמאלי בנבחרת. שלמה שרף דווקא חשב ככה. אי אפשר להבין קבעונות של מאמנים, לעתים זה כלל לא קשור ליכולת אלא לאמונה עיוורת בתהליך כלשהו, שמזכיר יותר אמונה ברולטה או בקרה.

מצב נושא:
הנושא נעול.