נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ממש לא נכון. אני זוכר את המשחק הראשון באוסטריה (הפסד 5-2) ואני זוכר איך שיחקנו בפלייאוף ועמדנו בכבוד בבית מוות רציני עם צרפת, שוויץ ועוד נבחרת שהיתה יותר טובה מאיתנו. אחרי אותו קמפיין לא המשכנו בהתקדמות וחלה נסיגה שאת התוצאות רואים היום.

2. ייא Member

גרנט היה הכי טוב. היום אפשר להעריך את השיאים שהגענו אליהם איתו.
    אנחנו זבלים והוא ידע את זה לכן שיחק בונקר כל הזמן. ככה צריך לשחק.

רגע השיא הערב: נעם גרשוני עובר ליד היציע וכל הקהל על הרגליים מעודד אותו ומקלל תנבחרת על הדשא.

עכשיו פשוט צריך להעיף את כולם ולבנות הכל מחדש. לשחק ממחר רק עם צעירים ולעשות מלא נסיונות בקמפיין הזה לקראת 2016.
    חבל שדוקא עכשיו נחזור לדרג ה בדיוק כשיש 24 עולות ליורו

כולם הביתה

3. Igi Member

אני לא מקוטלי המאמנים, אבל אין לי ספק בכלל שהצעד של להחליף את פרננדז בגוטמן היה שגוי. הוא המאמן היחיד מאז נילסן וגרנט שראו אצלו לפחות משהו קצת שונה ודרך שהוא מנסה להביא לנבחרת. אצל גרנט אומנם הדרך הייתה הגנתית, אבל כן ראו קבוצה עם טביעת העין שלו. אני לא חושב שצריך עכשיו לפטר את גוטמן, אלא לתת לו חוזה לפחות לארבע שנים כי הוא מאמן ראוי, אבל הנקודה שלי היא שהפיטורים של פרננדז היו שגויים ונעשו בגלל שנאת זרים והתקשורת.

ועוד משהו קטן, אני לא אומר שאנחנו כבר אמורים לראות את הדרך של גוטמן כי הוא אימן בסך הכל שני משחקים בנבחרת, אלא בכללי באתי להביא פה הערה של בדיעבד על החיפזון בהחלפת מאמנים בגלל ראייה לא נכונה של המציאות והצבת מטרות לקויה מאוד וההערה הזו כמובן אמורה לתפוס גם לגבי התנהלות בנושא מינויי מאמנים בהווה, כמו למשל עם גוטמן שהרי ידוע שהוא מאמן ראוי ומבחינתי צריך לתת לו מעכשיו שקט של שני קמפיינים לפחות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/12
  4. eran levy Member

יפה אמרת, אבל אני מניח שאתה אומר שמינוי גוטמן היה טעות (על חשבון פרננדז) מאחר ונדמה לך שהמינויים שנעשים וההחלטות מאחוריהן הן מקצועיות גרידא. מדובר במינויים מטעם, מינויים שאף אחד לא דן בהם, שמישהו החליט שגוטמן או קשטן או פרננדז יהיה המאמן וזהו. את קשטן הביאו כי מגיע לו, הוא מאמן ותיק. את פרננדז הביאו כי כולם דיברו על מאמן זר שיחנך את השחקנים. את גוטמן הביאו כי לא היה מישהו אחר וגוטמן היה פנוי. אני בספק אם מישהו מהמאמנים חשב בכלל על עליה. זה נראה כאילו כולם רצו לבנות משהו והשאירו את הדיבורים על עלייה ללוזון ולתקשורת. בדיעבד זה לא נראה שהיתה אמונה בשמונה השנים האחרונות. חבל שרק אותנו האכילו בלוקשים.

5. שער 7 Member

תגיד, זה לא יואב זיו אצלך בחתימה? אופס, סליחה, זה פלקאו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נבחרת הכי לא הפועל.... יואב זיו, טל בן-חיים, איתן טיבי, יובל שפונגין, מהראן ראדי, גל אלברמן... כולם ממכבי או מזוהים עם מכבי. חוץ מגילי ורמוט אין אף שחקן מהפועל ששיחק היום. והכי בושה שאף שחקן מקריית שמונה לא נמצא אפילו בסגל.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מישהו הופתע בכלל?

היה משחק מהנה מאוד, נתראה בחודש הבא בהפסד לפח זבל השנייה של הבית

7. alexshw Member

לוקסמבורג הוציאה 1:1 בצפון אירלנד. אנחנו מקום אחרון.

8. ראיין אדלי Member

פשוט בושה מה שהלך שם, ציפיתי להפסיד אבל בטח לא להיראות ככה...
    מה שבטוח זה שאני יותר לא מתכוון להגיע לאף משחק של נבחרת ישראל, לא בעוד שנתיים ולא בעוד ארבע. באחריות.

9. Love Is Red Member

חחח לאן עוד אפשר להדרדר עם הנבחרת הבזויה הזאת?
    איפה גרנט איפה?
    אני בסוף עוד אפתח בקמפיין באינטרנט להחזרת הגרנט והתחת, בעידן שלו ראו טביעת עין של מאמן, ולא לא כל המשחקים שהוא שיחק היו בונקר מובהק, למשל מול שוויץ בבית, ומול אירלנד בבית, בחוץ זה מתבקש לשחק בונקר וגם מול צרפת של אז.

איפה הקמפיין הזה ואיפה השאר, פשוט ביזיון חדש, מאז גרנט ואפילו קשטן שירדו עליו וכן הצליח ליצור משהו סביר למרות הכל, לא רואים כלום מהנבחרת ששווה הסתכלות כלשהי.

גם פרננדז לא הצליח פה בכלל, זה נראה שעידן הלגיונרים רק הורס את הנבחרת ולא תורם בכלל.

למשל מה רע בלשחק עם אריאל הרוש בשער במקום אוואט?
    ובתור בלמים להעמיד את וואליד באדיר אם צריך יחד עם עוד בלם שמצליח בליגה הישראלית.
    לדעתי השערורייה הייתה בהגנה, ויוסי בניון שחושב שהוא עוד איזה ילד פלא, עם הדריבל שלו מסוף המחצית היה קצת יותר חכם ופחות ניסיון לוירטואזיות אז אפשר היה לומר שהוא שחקן חכם, שחקן פח לכל הדעות...

והדבר הכי מצער נראה שלא משנה איך גוטמן ישחק הוא לא מצליח לייצר אש וטירוף אצל השחקנים...

איפה הטירוף שהיה אצל גרנט איפה, נראה לי שלמרות הבעיות הוא היה מצליח אשכרה להעמיד קבוצה עם טירוף בעיניים שתלחם על כל כדור כאילו מדובר במלחמה.
    והמשחק שהכי זכור לי היה שדודו אוואט והתחת ועוד הצלות גרמו לנבחרת לצאת בתיקו בדאבלין מול אירלנד.
    אחח 7 שנה מאז הקמפיין הזה וההדרדרות מוחשית מתמיד...

10. Telkiyski Member

יששששש
    הכל פתוח במאבק על המקום השלישי!
    יש לנו יתרון יחסי על האירים שאיבדנו נק' מול לוקסמבורג
    ועל האזרים מולם עשינו תיקו בחוץ!
    מצוין

ועכשיו ברצינות
    אם יש משהו טוב ב4-0 הזה זה שאולי הזעזוע שצריך פה דחוף יקרה
    no more שכטר,אלמוג כהן,בן סהר, טב"ח ושאר ה"ליגיונרים"
    מי שלא משחק ומחמם ספסלים בסוונזי, שישאר שם, על הזין שלי שאלמוג כהן שחקן נירנברג בגרמניה

ה"ליגיונרים" שיש להם מקום בהרכב פה זה ביברס, רפאלוב,חמד ואולי בן בסט, ואוואט,
    כל השאר, הביתה

11. Love Is Red Member

גם מליקסון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. Don Joan Roman Member

הגרלה זהב, מה אני אגיד לך, יוון שהגיעה לרבע גמר היורו, קרואטיה שהתמודדה כשווה מול שווה נגד הזוכה וסגניתה ביורו, גאורגיה שהיקשתה על אלופת אירופה, ממש בית קל שבקלים שהיינו צריכים לעלות ממנו מהמקום הראשון בלי בעיות בכלל עם מלוא חופן הנקודות, די מספיק, צריכים להיות אמיתיים עם עצמו, לא פרננדז, לא גוטמן, לא קשטן ולא גרנט אשמים בזה שיש לנו חומר שחקנים בינוני שאין צורך לבוא ולבקש ממנו לעמוד בציפיות שהוא לא מסוגל אליהם, די מספיק עם הלוקש, הגיע הזמן שבמקום לנסות ולהמציא קיצורי דרך שמישהו מההתאחדות יפתח את הראש, ייגש לספרד ויבקש מהם עזרה בבניית תוכנית לקידום הכדורגל הישראלי, ימנה מאמן לא לקמפיין אחד אלא לשלושה קמפיינים אם לא ארבעה ויתנו לו זמן להביא את הדרך שלו, את האמונה שלו, את היכולות שלו ולא ישפטו אותו על פי קמפיין אחד, הכל פה לא רציני, אוהבים הכל מהיד לפה והגיע הזמן שתבינו שאף מאמן לא אשם כשהשיטה היא זבל.

13. Telkiyski Member

אם אני גוטמן, ויש לי בכל זאת איזשהי תקווה לא ברורה שאפשר לשנות פה משהו

אני מעיף מהסגל את שכטר, טב"ח, אלמוג כהן, בן סהר, יואב זיו
    זה דבר ראשון
    לדעתי יש מקום בהרכב לאלעד גבאי, טוואטחה וניר ביטון
    חלוצים? בושה שבן סהר בכלל ראה דשא היום לפני תומר חמד

אני גם מקווה שרמי גרשון יראה דשא בבלגיה והיהי בלם ראשון לצידו של טיבי/מורי (נכתב בדמעות)

בקיצור אין לי פתרון, אנחנו אפסים

אגב, אזרבייג'ן, ששליימה צעק בשידור ש"כל נבחרת תתן לה כמה חתיכות", החזיקה 1-0 קטן בפורטוגל, ורק ב5 דק' האחרונות ספגה שניים נוספים.
    מה שמחזק את הטענה שלי בכל הימים האחרונים, התיקו בבאקו הוא לא כ"כ נורא, הוא בסדר, אין טיולים יותר.
    ה4-0 זה כבר פלנטה אחרת.

14. aloneli Member

מרוב שאנשים מאוכזבים וכבר בלי ציפיות(בצדק) מהנבחרת אף אחד כמעט ולא מדבר על גוטמן האיש שהפסיד את המשחק.

קצת הזוי הייתי אומר לעלות במשחק בית עם 3 קשרים אחורים ועוד נגד נבחרת רוסיה.לא פחות הזוי לשחק עם יוסי כביכול כקשר ימני אבל הוא משחק רק באמצע כאילו ששם חסר לנו קשרים בהרכב ההגנתי של גוטמן ומה שנשאר זה שפונגין שנראה כמו ילד שעלה אתמול לבוגרים לבדו באגף ימין.
    ומה גוטמן ישים לב שאין לו קשר באגף?מה פתאום הוא יוציא את שכטר שהוא היחיד מהחלוצים שבורח לאגף ויכניס שני חלוצים במערך עוד יותר מוזר ממה שהתחיל איתו.

עוד משהו שעבר לי בראש שהייתי באצטדיון זה שכמעט חצי הרכב השתנה מהמשחק האחרון מול אזרביג'אן,וכנראה במחשק הבא שוב פעם חצי הרכב הולך להשנות.למה בנבחרת גרמניה או ספרד יש סגל שרץ כבר כמה טורנירם רצוף עם שחקנים שכבר מכירים אחד את השני ובישראל כל פעם חצי סגל מתחלף עם שחקנים שאף פעם לא שיחקו אחד עם השני.הזוי לדעתי לדרוש הבנה או שיתוף פעולה של בן סהר ובן בסט או בין טיבי ובן חיים שבעצם הם בקושי שיחקו אחד עם השני.

4-0 זאת תוצאה היסטורית.באמת שיהיה קשה לשחזר הישג שכזה וסחטיין לגוטמן ולשחקנים שלו,למרות שכנראה חצי מהם לא ישחקו במשחק הבא.

15. WellNeverDie Member

לנבחרת שבה בעלי התפקידים עסקנים והשחקנים לא משחקים, אין מה לחפש. אבל מה שכן, יואב זיו בושה לכודרגל העולמי. המתורגן של פרננדז היה מוצלח יותר ויואב זיו צריך ללכת לחפש את עצמו ולהתמקצע מחדש: מוכר פלאפל או קומיקאי, מתאים לו.

מצב נושא:
הנושא נעול.