נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

למי שקרא לתיקו בבאקו בשלל שמות כמו "מביך", "משפיל" ו"בזיון", קיבל היום הסבר מצוין שמה שקרה לפני כמה ימים זה סביר. מה שקרה היום, לעומת זאת, בהחלט נכנס לקטגוריה של "מביך" ו"משפיל".

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/12
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה שאנחנו נבחרת הרבה פחות טובה מהרוסים בכל פרמטר על המגרש זה לא דבר חדש, אבל לחטוף 4 ברמת גן זה לא דבר רגיל גם לנבחרת ברמה שלנו.
    למעט 10 דקות הנבחרת נראית נורא, יואב זיו בדיקה וכמעט כל השערים הגיעו מהצד שלו, גם בשער שאוואט ספג מהכדור חופשי יש לו חלק, אבל בכללי הנבחרת הזאת פשוט איומה.

איך ראיתי באחד מאתרי הספורט? "יאללה לקאפלו".

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שהנבחרת, ההתאחדות, התקשורת, הקהל, המדינה (!) ינמיכו ציפיות לציפיות ריאליות, הנבחרת תתחיל להביא תוצאות.

בואו נרד לפרטים, רוסיה בלי ארשבין בסגל, דגזאגוייב בספסל, הכוכב הבלתי מעורער של הנבחרת הזו ללא ספק.
    הלוואי ואצלנו יישמו את הדברים האלה, איפה נראתה נבחרת שמכבדת את עצמה ששחקן ללא קבוצה פותח בהרכב, ואז בוכים שהוא אשם בשני השערים הראשונים.
    שימשיכו לבכות במדינה שאין מחליף ראוי לאוואט, ולא יפתחו את הילדים וימשיכו להביא שוערים זרים סוג ז'.
    בן שהר, בכל מדינה מתוקנת בעולם היה נאסר עליו לשחק כדורגל, רק האמא השמנה שלו דיברה אתמול בתקשורת והבן אדם חזר לראות דק'.
    שכטר שהפעם האחרונה שהוא כבש שער הוא הוציא כיפה על הדרך ועשה שמע ישראל, והוא ישחק במקומו של תומר חמד.
    ביום שבמדינה המסריחה הזאת יתחילו לעשות כבוד לשחקנים כמו בניון, אז נראה תוצאות.
    ביום ששחקנים יזומנו לנבחרת ע"פ יכולת נוכחית ולא ע"פ השם של המועדון שלהם נגיע לתוצאות.
    כי כשחן עזרא שיחק בנתניה אף אחד לא ספר אותו, היום הוא מנהיג את הנבחרת, אופיר דווידזאדה משחק בהפועל באר שבע אז בגלל זה הוא לא יכול להגיע לנבחרת, אם מאהרן ראדי היה נשאר בסכנין הוא לא היה מזומן כיום.

לצערנו יש הרבה אם, אין תירוצים, יש לנו חומר שחקנים טוב, שחקנים ישראלים במאגר הכללי הם מוכשרים ואפשר לבנות סגל טוב ובריא שילחם ויבוא לתת את הנשמה, לצערנו כל המסביב רקוב.

4. Igi Member

:aaarofl:

5. תומס מולר Member

בא לי לבכות שאני רואה נכים כמו יואב זיו בן שהר וטל בן חיים בנבחרת
    3 שחקנים שאם אני מאמן בליגה הלאומית והשחקנים האלה רוצים לשחק אצלי בחינם אני לא לוקח אותם

6. Luis Suárez Member

לא נראה לי שהביאו את חן עזרא רק כי הוא בחיפה עכשיו. הרי הוא בקושי שיחק שם. רק 2 מחזורי ליגה.

7. yedidel Member

1. כל הכבוד לאלי גוטמן (ולליאן וילדאו) על הראיון בסיום. קצת תרבות ספורט סוף סוף.

2. הלוואי והיה לי את כח למחזר את כל המגיבים "פרננדז הביתה, תביאו את גוטמן" וכאלה שהיו פה אחרי כל משחק בקמפיין הקודם...

3. ובהתסייגות ל2, גוטמן מאמן מעולה כמו כל קודמיו. זאת לא הבעיה

8. ייא Member

ברחתי משם דקה 60. חרפה שלא תתואר
    לא מבין איך ככ הרבה קהל בא לזבל הזה.
    ניפגש בניקרגואה 2098

9. Luis Suárez Member

1-1 באזרבייג'אן זה בדיוק כמו שהמאמנים האחרים היו מביאים, אבל 4-0 בבית זו בושה. 2-1 מבאס כזה לא היה בגדר יוצא מן הכלל עבור הנבחרת, פעם אחרונה שהפסדנו ככה היה נגד אנגליה בוומבלי במוק' יורו 2008. 3-0. וזה כמובן תבוסה מסוג שונה לגמרי.

10. alexshw Member

הוא בא כי הביאו לו הזמנה. על הקהל להחרים את הנבחרת עד שלוזון לא מתפטר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

yedidel, לא ממש מסכים עם הנקודה האחרונה. גוטמן הוא האיש ששם את השחקנים בהרכב, הוא האיש שמצרף שחקנים לא ראויים לנבחרת (לא בכושרם הנוכחי). המאמן הלאומי הוא חלק מהבעיה הכוללת.

אני חושב שהגענו עכשיו לנקודת מבחן מאד חשובה. הפערים ברורים, את החלומות נצטרך ככל הנראה לדחות לעוד כמה שנים. עכשיו הגיע הזמן להפרד מבניון, טל בן חיים ודודו אוואט. צריך להתחיל לעבוד על דברים בסיסיים, דברים שגורמים שאנחנו לא רק מתקדמים אלא פשוט נסוגים. אלכס הביא בצדק את עניין הליגיונרים. בעידן ברקוביץ', רביבו, נימני, זוהר ובנין השחקנים לא יצאו לאירופה בגלל סתם להרוויח עוד כסף. הרב שיצאו גם תרמו משהו לקבוצות שלהם. מה שקורה היום מזיק לקבוצות הישראליות והנבחרת!

אנחנו נמצאים באמצע צומת דרכים...

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

צדקתי בבחירת איש המשחק. אבל אני חייב להעיר לכל מי שיורד על בן חיים. בשני השערים הראשנים הוא דווקא תיקל את הרוסים כמו שצריך. אבל כל העיוורים האלה שמיסביב... אני מציע להוציא את בן חיים החוצה ולקרוא לנבחרת פאראולימפית.

13. yedidel Member

אנחנו נמצאים באותו מקום כבר 30 שנה, איזה צומת דרכים?

עוד פעם שולחים לפרישה את כל השחקנים? כבר שמעתי בטלויזיה שרוצים לגדל "דור חדש" שכל הרכב הנבחרת עם 3-4 הופעות בקושי.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נבחרת ישראל: המציגים אינם שחקנים.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו נמצאים בצומת דרכים בעניין הליגיונרים כי זה דבר חדש.
    המון ישראלים יוצאים לאירופה, מה שמחליש את הרמה בליגה, בנוסף לזה הגדילו את מספר הקבוצות מה שעוזר לליגה להתדרדר ברמה. השחקנים שיוצאים לאירופה לא משחקים שם ומסרבים לחזור לשחק בארץ כי זה יראה כישלון, ככה שיוצא שהליגה מתחלשת כך גם הנבחרת וכך גם חלק גדול מן הליגיונרים שיוצא לאירופה ולא ממצה את יכולת הפוטנציאל שלו, שהיא בעצם הליגה הישראלית.

מצב נושא:
הנושא נעול.