נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אומר שצריך לשלוט למשך 45 דקות, אבל אפשר קצת לחשוב על ללכת קדימה ולהכריח את הרוסים קצת ללכת אחורה. קצת ללכת עם ראש מורם, תקרא לזה טירוף. ראינו בין דקות 40-45 שאפשר קצת ללכת קדימה ואז הגענו להזדמנויות.

עכשיו נראה מה החילופים יעשו. מישהו יודע אם קרה משהו בין חמד לגוטמן? בן שהר ובן בסט נכנסו. אין לי מושג מה חמד עשה שהוא עדיין על הספסל.

2. riquelme1 Member

אני רואה את יואב זיו ומדד העצבים שלי עולים לגבהים שלא ידעתי, הכדור יצא לחוץ והוא עושה עבירה ומקבל צהוב, אחרי זה הוא מוסר לשחקן רוסי ומבשל לו שער שהכדור אצלו ברגליים.

לא להאמין מה השחקן הטיפש הזה עושה בנבחרת.

3. oranfu Member

גוטמן נוטר טינה לחמד על שלקח לו אליפות?

4. Green Lantern Member

כנראה.

אדם קטן הוא תמיד היה,אולי עכשיו יבינו שגם בתור מאמן הוא לא כזה גאון

5. alexshw Member

פעם אמרו שמספר גדול של לגיונרים יקדמו את הנבחרת. ההיפך, זה פוגע קשות בנבחרת. רוב הלגיונרים הופכים לעציצים ומאבדים את כושרם.
    מדהיםפ איך אנחנו מדרדרים יותר ויותר בכל קמפיין.

היום אני דווקא שמח. זו נבחרת הפועל ומבחינתי הפועל חטפה היום 3 חתיכות.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, 3-0
    המשחק הזה היסטוריה, אני הולך לראות את הולנד ונבחרת ישראל בכדורסל.

אלכס, אתה צודק ולא סתם מתחילים ארבל ונוימן על נושא הליגיונרים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/12
  7. riquelme1 Member

עוד סגירה זוועתית של יואב זיו, לא להאמין איך שחקן בן 31 לא יודע לעשות סגירה לאמצע.

אבל כמו שלירן אמר, מי שאשם הוא גוטמן שזה המגן השמאלי שהוא מצא, לא אין לנו רוברטו קרלוס אם היה מגן מליגה רביעית זה היה עדיף על יואב זיו.

מגיע לו גם על זה שבן סהר נכנס, שחקן שלא ראה כדורגל כבר שנים, ותומר חמד שמשחק בהרכב של מאיורקה עם 4 שערי ליגה לא נכנס אפילו.

הייתי תומך נלהב בגוטמן לנבחרת, ועדיין אני טוען אבל בינתיים אכזבה גדולה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק זה עמי. גוטמן צריך עכשיו מאד להזהר שהוא לא רק חושב על החברים שלו מימי הפועל ת"א העליזים. לא שכטר, לא ורמוט, ולא שהר היום צריכים להיות (כרגע) בנבחרת. לא צריך להיות גאון גדול כדי לנחש שאם זהבי היה שם הוא היה משחק ולא משנה מה כושרו או כמה טוב השחקנים האחרים.

9. Green Lantern Member

מעניין אם הגנב דעת הבכיין יעלה להתראיין בעצמו או ישלח את אבוקסיס לתרץ כמו שהוא היה עושה בהפועל..

10. alexshw Member

את אבוקסיס. בשביל זה הוא עוזר שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. ace4 Member

12. South Boy Member

יואב זיו ארור היום שבו אמא שלך שלחה אותך לחוג כדורגל

13. Gnus Avenue Member

אפשר להאשים את זיו, את גוטמן ואת טל בן חיים עד מחר בבוקר, הרי בכל קמפיין יש איזה שעיר לעזאזל ש"בגללו לא עלינו למונדיאל\יורו", די, ניסינו, באמת שניסינו, אבל לא הלך. אנחנו לא מספיק טובים בשביל להיות בין 32 הנבחרות הטובות בעולם, מה לעשות. אין לנו מספיק כישרון ויכולת בשביל לנצח את רוסיה, פורטוגל או כל נבחרת בקליבר הזה. זיו סגר גרוע, אוואט היה יכול לקחת את זה, בניון וטל בן חיים גמרו את הסוס, אבל זה לא זה, אנחנו לא מספיק טובים, ומי יודע אם אי פעם נהיה.

דואבי 2022 ברבאק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

14. Raulito Madridista

סמרטוטים כחול לבן. הגול הרביעי של רוסיה - אני בספק אם נראה מהלך כזה מהסמרטוטים בכחול-לבן במשך כל הקמפיין.
    ציפיתי שנפסיד ואני לא איזה תותח בווינר - אבל המחשבות אמרו על 1:0 או 2:1 מעצבן כזה. אסור להתפרק ככה ברמת-גן, אסור לספוג ארבעה שערים הרי לא שיחקנו מול ברצלונה ואם נשווה לנבחרות - זו לא ספרד, גרמניה או ארגנטינה.
    אחרי תצוגת נפל שכזו גם כריסטיאנו רונאלדו לא יצליח למלא חצי רמת-גן, האוהדים יצביעו הפעם ברגליים. אבל ההתאחדות תמצא פיתרון - תחלק כרטיסים בחינם בבתי-ספר כדי למנוע ביזיון מצד הקהל, הביזיון יישאר על המגרש. קופמן אמר 1 מ-6. כמה הוא צדק.

גוטמן איבד את הראש לגמריי עם החילופים, מה קשור בן-בסט וכאלה(לפחות הוא החליף את בניון בדקה ה-70 כי אם יש אחד שלא מגיע לו להיות חלק מהביזיון - זה יוסי). הוא ראוי לביקורת אבל בכל-זאת חבל לי עליו. לא איזה חאטייר כמו פרננדז שקיבל הגרלה זהב ופירק את הקמפיין - רק לפני שנתיים הוא לקח דאבל ובנה את הפועל הטובה בהיסטוריה. במקום גוטמן אני מחר לא קורא עיתונים. במקום השחקנים אני הולך לבקש סליחה מהקהל. במקום ההתאחדות הייתי מחזיר את הכסף בדואר. במקום האוהדים הייתי מוותר על התענוג במשחק הבא, תשחקו פרוו בבית אולי שם ננצח את רוסיה. במקומכם...נו עוד לא כיביתם את הטלוויזיה?

נסיים בתמונה שדווקא לא מסכמת את הערב:

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1359561-18.Xxx
    החיוכים בהתחלה: לאספנים בלבד.

15. תומס מולר Member

יוסי בניון השחקן הכי אוברייטד בתולדות הנבחרת
    השחקן הישראלי הכי טוב בכל הזמנים אעלק :aaarofl:

מצב נושא:
הנושא נעול.