נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חראראדו יוסרטה Member

טל בן חיים חתיכת שק תפוחי אדמה
    בושה של שחקן
    שיפרוש!

על דודו אוונטה נגמרו לי כבר המילים
    אוברייטד עצום

2. JohnTerry26 Member

ומי שמתעקש לעלות עם האפס הזה בן חיים? איזה כושל השחקן הזה זה לא ייאמן. קמפיין אחרי קמפיין...

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/12
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לגוטמן שהחזיר את בן חיים להרכב...
    בכל מקרה גם ככה לא היינו אמורים לנצח, אבל אמרתי מיד שלא היה צריך לפרק את הצמד של מורי וטיבי. המאמן הלאומי צריך לקבל על זה בראש.

אין מה לעשות, לדעתי אנחנו בדרך לרמה ד'.

4. riquelme1 Member

אני חוזר עכשיו ורואה 2-0 לרוסיה, פשוט מביש.

הגנה אין לנו, עם כל הכבוד לטיבי, הוא בלם איטי וחסר ניסיון, טל בן חיים סוס מת, שלא נדבר על יואב זיו הפח אשפה ושפונגין. זה רביעיית הגנה בסטנדרטים אירופאים, וגוטמן היה יכול למצוא רביעיה יותר טובה.

למה שכטר שוב פותח? ההחלטות של גוטמן לא מובנות, ראדי שחקן טוב אבל עולה להופעת בכורה בנבחרת שהוא חסר ניסיון לחלוטין.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה עכשיו גם מאד ברורה. גוטמן הלך על הגנה, מהר מאד אנחנו בפיגור 2-0 ועכשיו אין לנו שחקנים שיכולים לעשות את ההבדל. בניון פשוט גמר את הסוס, עזרא משחק רק שני משחקים בקבוצת צמרת ישראלית. מה נשאר? 3 שחקני קישור הגנתיים שלא יודעים לעבור איש.

רוסיה משחקת פשוט ואני נהנה לראות איך היא משחקת. ככה משחקת נבחרת שהולכת להלחם על ראשות הבית. אני חושב שהקרב בינה לבין פורטוגל יהיה קשה. אנחנו צריכים לחשוב על העתיד ולשנות דברים בכדורגל הישראלי.

6. Luis Suárez Member

חה איזה קומדיה ברמת גן.
    זה מה שאני חושב על התקוות שהיו לנו לנצח:
    http://gifsforum.com/images/Xxx/lol/grand/jim_carey_lol_gif.Xxx

7. Raulito Madridista

הלוואי ואני אתבדה: עוד קמפיין שאפשר לסכם אחרי מחצית אחת ברמת-גן, מרחם על גוטמן. תמיד גול מוקדם, תמיד ממצב-נייח(תגוונו קצת למען השם, מילא היו סופגים ממתפרצת אחרי שרצו כמו מטורפים כדי להבקיע והפקירו את ההגנה). השער השלישי של רוסיה הרבה יותר ריאלי מאשר גול מצמק של הנבחרת שלנו.

שכטר השחקן שאני הכי אוהב בכדורגל הישראלי אבל וואלה הייתי זורק אותו לספסל על הרשלנות עם האופסייד - ראבאק, זה כבר דוגל בטיפשות. הוא לא יכול לשחק חלוץ בודד אבל בכל-זאת(איפה תומר חמד).

רק שלא יידברו אחרי המשחק על בניון שעוד מנסה לקחת כדור ולעשות משהו. אין טענות גם לחן עזרא(אולי רק שישחרר כדור יותר מהר), ראדי התחיל טוב גם כן. רק ההגנה הארורה הזאת, איזה גול מביך היה השער השני שסגר עניין גם. אשכרה טמבלים, ושלא נדבר על יואב זיו...

זה באמת לא משנה מי ייצא ומי ייכנס. בקיצור המצב רחוק מלהיות תותים ופגרת הנבחרות הזו הייתה מיותרת - רק הפועל. בקטנה - יום שבת חוזרים. בלומפילד שם ביפו זו הכתובת. רמת-גן זו הכתובת למזוכיסטים..

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני לא מבין את הטענות לזיו.
    הטענות צריכות להיות לשיכור ששם אותו בהרכב (וגם את בן חיים ומעדיף את שכטר על חמד)

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער דור, אני יודע מה גוטמן עשה בקבוצה שלך וברור לי שזה משפיע על הדיעה שלך, אבל גוטמן לא צריך לקבל עכשיו רחמים. הוא פשוט ממשיך בדרכו של פרננדז. גם היום הוא עולה למשחק כשהוא טועה לגבי בן חיים. הוא רוצה ללכת על מהירות, אבל שכטר לא צריך להיות בכושר הזה בנבחרת. ברגע שאתה בפיגור 2-0 בבית אתה גם יכול לשחק 4-4-2.

רחמים? לגוטמן מגיע המון ביקורת.

10. South Boy Member

גם הקטע עם שכטר לא מובן לי, בדרך כלל כשעולים עם חלוץ אחד הוא צריך להיות חלוץ מטרה כמו תומר חמד, שכטר הוא יותר חלוץ רחבה על גבול הסקנד סטרייקר הוא לא צריך לפתוח לבד.
    לחבורה של פאתטיים, אף אחד לא ציפה שינצחו את רוסיה אבל לראות אפס תשוקה אפס מחויבות אפס מאמץ מאוסף הנגרים הזה פשוט מקומם אפילו אותי שהנבחרת אף פעם לא עניינה אותו יותר מדי, הייתי שולח את כולם הביתה.
    בושה.

11. אלי מתחן Member

עוד מישהו שם לב ששכטר אפילו לא מנסה לקפוץ כשהוא עומד בחומה? היה לו סיכוי טוב מאוד לגעת בכדור אם הוא היה מנסה.
    בכלל, מכל החומה הזאת רק ביבראס נאתכו קפץ.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לשמוע את אבי נמני מדבר לעלות עם טירוף למשחק.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx...חוץ מאייל ברקוביץ' אני לא זוכר הרבה שחקנים שעלו או עולים למשחק נבחרת עם טירוף.

טל בן חיים אולי לא משחק בשום קבוצה אבל בהתחשב באלטרנטיבות אני לא חושב שהיה משהו יותר טוב אבל אני לא ממש עוקב אחרי הליגה בארץ מלבד מכבי חיפה פה ושם אז אני מדבר בעירבון מוגבל.

13. חראראדו יוסרטה Member

בפעם המיליון-כל עוד שלושת הפנסיונרים(דודו אוונטה, טל בן בצק ובניון), בנבחרת, אין לנבחרת הזאת שום תקווה
    הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף את שלושת המוסקטרים האלה מהנבחרת
    אחריי זה שיטפלו בבעיות אחרות

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מדברים על טרוף. אני לא חולק על זה, אבל טירוף גם מצריך כושר גופני אחרת אתה בתוך כמה דקות גמור...שכטר, בן חיים ובניון לא בכושר משחק. השחקנים האחרים שמשחקנים בארץ לא בדיוק חבר'ה עם כושר גופני אדיר. ההרגשה שלי שוב אומרת שגוטמן רצה ללכת על 0-0 ולקוות לעקוץ את הרוסים. אתה לא עולה בהרכב הזה בשביל ללחוץ ולשלוט.

גוטמן הימר וגוטמן כרגע לגמרי נכשל.

15. סמואל אטו Member

אתה שפוי?
    נראה לך שנבחרת ישראל יכולה לשלוט במשחק נגד רוסיה?

מצב נושא:
הנושא נעול.