נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EuropeGuy Member

קינן, עזרא ושאר השחקנים עושים את אותם טעויות שבלוניות גם בקבוצות שלהם, אי אפשר להפיל את כל הליקויים הבסיסיים האלה על גוטמן. מסכים שקמפיין כזה רע לא יכול להיות בלי שיהיה בו למאמן חלק, שזה כולל בחירת שחקנים והטמעת הדרישות מהם.

יש לך דרך לדעת, מצפייה מהצד, האם זה יותר עניין של הכנה לא נכונה, או פשוט מוגבלות של שחקן?

2. Telkiyski Member

לדעתי כדי לעלות לטורנירים באופן קבוע צריך לשנות רק 3 דברים:

1. להחליף את המאמן
    2. לגרום לשחקנים להילחם
    3. שיהיה להם אופי

אם נעשה את שלושת הדברים האלה, נהיה דנמרק.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עזרא היה אמור להכנס ולבסוף בכלל לא נכנס.
    שכטר הוא זה שנכנס. ולדעתי דווקא היה עדיף שהאחרון היה נשאר על הספסל ועזרא הוא זה שהיה נכנס. הוא מאיים הרבה יותר על השער מאשר שכטר.

אבל בלי קשר- אני חושב שגם אם יגיע מאמן זר לאימון הנבחרת, אני בספק עד כמה שזה יהיה שונה מהסיבה הפשוטה שכמה זמן כבר יש לו עם השחקנים? הוא מקבל אותם כמה ימים לפני משחק, זה לא מספיק זמן לשנות להם את הגישה בראש, את החשיבה, את כל המנטליות של הישראלי. זה צריך לעשות בקבוצות כדוגמאת מכבי תל אביב (כראייה ההתקדמות של ייני, טיבי ועטר בשנתיים האחרונות), בנבחרות הצעירות ובנוער של הקבוצות.
    עד שכל זה לא ייקרה לא חושב שה חודש ימים הזה בשנה שיהיה למאמן הזר עם חבורת השחקנים של הנבחרת הבוגרת, זה מה שיעשה את ההבדל.

4. oranfu Member

זה שילוב של שניהם לדעתי.

גוטמן לא מתאים לנבחרת. הוא מאמן יסודי שצריך לבנות קבוצה, ובנבחרת בקושי יש אימונים. הוא לא מתאים לזה כל כך לדעתי.
    למרות זאת, אני חושב שהוא צריך להמשיך כי אין ממש אופציה טובה אחרת.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מקווה שאתה ציני..

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הכי מצחיק אותי נאתכו, לאחר התגובה שלו לאחר המשחק:

את מי בדיוק יש לנו לבוא לראות? נבחרת אפתטית ובונקריסטית בביתה מול נבחרת נחותה ממנה, נבחרת שלא מעיזה לעשות כלום כדי לנצח משחקים, ולא משנה מול מי.

תראו, קל וחומר להגיד שאנחנו לא ראויים יותר מדרג שלישי, וזה נכון. להיפך, אפילו הרבה נבחרות בדרג השלישי עדיפות עלינו.
    אבל, אם אנחנו מסתפקים בבינוניות ובלוזריות הזו, אז למה לצפות כל פעם מחדש?
    כל הקטע בספורט שצריך לנסות, להעז, לנצח. לא הכל זה אנדרדוג מובהק ופייבוריטים. וגם אם כן, אז מה. זה אל סוף העולם, וכבר היו דברים מעולם. בעוד נבחרות 'קטנות' כמונו מנסות ומדי פעם מצליחות להתקדם, להפתיע, להגיע... אנחנו נשארים עם הז*ן ביד. מתנחמים באיזה נקודה פה ושם קמרית שמוציאים מנבחרת עדיפה, והופכים קמפיין שלם למוצלח יחסית ו'שזה מה שיש'.

אז בואו לא נעלה ולא נופיע בכלל, מה הטעם, אם הכל ידוע מראש? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

7. Telkiyski Member

אני ציני.

פשוט נמאס כבר לשמוע שזה המאמן, שאין לשחקנים אופי או שאין להם תשוקה למשחק.

8. riquelme1 Member

הכי מצחיק אותי לשמוע את שלמה שרף שכמובן מבקר את גוטמן בלי סוף, כמובן שהוא כבר שינה את הדעה שלו בלפני שבוע הוא אמר שגוטמן צריך ללכת הביתה כי הוא נכשל, אחר כך הוא כבר שינה את הדעה שלו כמובן הזגזגן הזה, אבל היום בחדשות הספורט הראו את כל הקמפיין הראשון שלהמאמנים הישראלים, והקמפיין של שלמה שרף היה הגרוע ביותר- 16 אחוזי הצלחה לעומת 47 של גוטמן.

ישראל סיימה בקמפיין הראשון של שרף במקום האחרון בטבלה, עם ניצחון אחד מתוך 10 משחקים(!), וגם הוא היה יותר מזל משכל נגד צרפת בחוץ שהאפס הזה מתגאה בניצחון הזה כל הקריירה אבל שוכח את המאזן המביך שאפילו לוקסמבורג ואסטוניה לא מגיעות למאזן עלוב כזה.

10 משחקים, ניצחון אחד, ו-6 הפסדים, מקום אחרון שפילנד ואוסטריה החלשותמעלינו, אתם קולטים מה היה קורה עם מצב כזה היה קורה היום שמקום שלישי בבית עם פורטוגל ורוסיה החזקות נקרא פה כשלון?

9. Telkiyski Member

שלמה שרף אוהב להתגאות בנצחונות שהשיג, אבל שוכח לספר שנתנו לו פאקין 4 קמפיינים רצופים.
    הוא יגיד שצריך לשחק התקפי בפורטוגל ואיך רק ככה הוא ניצח בפאריז, אבל הוא לא יספר שההתקפי הזה הביא לנו 5-0 בשטוקהולם, 5-2 בוינה, תבוסות 4-0 בבית לצרפת ובולגריה ובכלל הפסדים באנקר בכל משחק חוץ בין אם זה ברומניה, פולין, סלובקיה, רוסיה או אפילו קפריסין.

האגדה הזו על איך בימי שלמה שרף המצב שלנו היה הרבה יותר טוב זה שקר אחד גדול, זה פשוט לא נכון. פשוט לא היו לנו אז ציפיות מוגזמת כמו היום.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/13
  10. riquelme1 Member

ועם הסגל הכי מוכשר שהיה לנו, עם ברקוביץ' ורביבו בשיאו שהיו כוכבים ברמה עולמית, קיבלנו שמינייה מדנמרק במאזן הכללי.

לא סתם האפס הזה יושב בבית למעלה מעשור, אחרי שפוטר משתי קבוצות- והאפס הזה יורה על כל מאמן מאז שהפך להיות פרשן.

אין גבול לחוצפה.

11. Love Is Red Member

גם אם פרננדז סיימנו במקום הראוי לנו והעיפו אותו.

כמה שפרנדדז היה גרוע, גוטמן היה גרוע הרבה יותר, ואגב הבית לא היה יותר קשה מהבית הקודם..

בבית הקודם היו לנו נבחרות חזקות גם כן.

למעשה מאז הקמפיין השני של קשטן הנבחרת בנסיגה...
    שוב מדובר בחוסר אופי, שימו לב שכל מי שהיו בנבחרת של גרנט הם שחקנים אפורים אבל עם אופי והם מנהיגים, בכדורגל שלנו יש כישרון, אבל אופי (וחלק מהאופי זה גם הלשים זין אגב מיסטר איתי) אין?

כלומר כל שחקני הנבחרת טובים כשחקנים משלימים בנבחרת לא מעבר, אין אנשים עם אופי שינהיגו וייתנו לנו כנבחרת משהו מעבר...

12. ייא Member

אין כל קשר למאמן די...שחקנים זבל.
    רפאלוב ביזיון של שחקן - אצלי הוא לא בסגל בכלל... במיוחד בגלל המשמעת הטקטקית העלובה שלו.
    אמש השער שספגנו רשום עליו וגם ה3-3 נגד פורט הגיע מהגבהה מהצד שלו שהוא שמר 3 מטר את המגביה ולא נצמד אליו
    אלה הדברים הקטנים שלא יוביו אותנו לשומקום.
    קחו את יני כדוגמא, אפילו טיבי. שחקנים שהיו בינוניים אבל משמעת טקטית יש להם ולכן הם טובים.
    צריך 11 כאלה ואז אולי ניאבק על משהו.
    אפחד לא ציפה לעלות מהבית הזה מראש, ואני חושב שקמפיין הבא נסיים מקום 4 כי נקבל איזה הונגריה מדרג 4 שתנצח פה.
    בושה לענף

13. yedidel Member

:aaasecr:
    ספרו לי עוד כמה המאמן התורן אשם במצבה של הנבחרת...

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטמן אשם בדיוק כמו השחקנים. להפיל עליו את כל האשמה לא יהיה הוגן.
    השחקנים כרגיל שוב עשו במכנסיים.
    הוא צריך להמשיך עוד קדנציה אלא אם כן יחליטו על צוות אימון שלם שכולו מורכב מאנשים מקצוע זרים,שהוכיחו את עצמם. בדיוק כמו שעשו במכבי ת"א.
    אחרת אני לא רואה אלטרנטיבה אחרת לגוטמן.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא מבין - במה הוא אשם? שלא עלינו? מישהו ציפה לעלות?
    במה השחקנים אשמים? בזה שהם לא מספיק טובים?

מה אתם רוצים? ?קמפיין? סטנדרטי לחלוטין..

מצב נושא:
הנושא נעול.