נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Igi Member

ההיגיון של אוהדים כמוך כלפי הנבחרת, תמיד:

אין הגנה, שוער לא יציב בעליל, בסיס בינוני ביותר - המאמן תמיד אשם.

2. Civil Anti Madridista

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyqar7ZLnl1rn5f7uo1_400.Xxx

רונאלדו: קשה לכבוש כשהיריבה משחקת בונקר
    הפורטוגלי בביקורת על סגנון המשחק של גוטמן לאחר ה-1:1: "ישראל החנתה שני אוטובוסים מול השער, האוהדים לא נהנים כך"

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

טוב שהוא לא אמר שזה הרגיש לו כמו משחק נגד נבחרת פורטול הצעירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתעלם מהמספרים שהוא מציג בקאזן. פה הוא נמדד לפי משחקים שלו בנבחרת.
    לא יודע כמה אתה מתעמק בו כשאתה צופה במשחק של הנבחרת,אבל תשים לב שהוא פשוט לא תורם לנבחרת שום דבר!
    הוא לא עושה הגנה בכלל,ובגלל שהוא משחק חופשי מישהו צריך לחפות עליו,וזה עוד מילא,אבל הוא גם לא תורם שום דבר למשחק ההתקפה,לא מסירות חכמות לא מוציא את הנבחרת קדימה,לא תורם להנעת הכדור,או למעבר מהגנה להתקפה, פשוט כלום! כמו שאמרתי שחקן פרווה.
    וכן לשחק אם אחד כזה שלא תורם כלום לנבחרת,במקום לתת לשחקן אחר שכן יכול לתרום זה כמה לשחק ב10 שחקנים מהתחלה.

אני רואה את זה מהצד כאוהד הניבחרת זה מרתיח אותי לראות שחקן כזה שגוטמן מציג אותו באחד הראיונות כהשחקן הכי חושב בנבחרת,ומבחינתו זה ביברס ועוד 10,והוא מאכזב פעם אחר פעם,אני לא זוכר משחק אחד טוב שלו בנבחרת.
    הוא החולייה הכי חלשה בנבחרת.
    זה שגוטמן מחזיק ממנו עוד בתקופה בהפועל הכול טוב ויפה,אבל יש מספיק שחקנים שיכולים לתרום פי מאה ממנו לנבחרת.

5. Igi Member

כמו מי?

6. קשר שמאלי Member

גם בקאזן נאתכו לא דומיננטי. להבקיע ולבשל במצבים נייחים גם דוד רביבו יכול
    נאתכו שחקן נחמד. הוא רחוק מלהיות טוב כמו שעושים ממנו
    יש 4 שחקנים ישראלים איכותיים: חמד, בן בסט, זהבי וטיבי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/13
  7. Telkiyski Member

בגלל שזהבי כזה איכותי לעומת נאתכו הוא לא שיחק דקה בפאלרמו בעוד שנאתכו הוא שחקן הרכב כבר עונה רביעית בקאזאן נכון?

ולהגיד שהוא לא עושה הגנה זו שטות מוחלטת.
    מה זהבי עשה בקמפיין הזה יותר מנאתכו?

לגבי חמד, בן בסט וטיבי אני מסכים.

8. aloneli Member

לא חושב שנאתכו החוליה החלשה אבל מבחינתי הוא אכזבת הטורניר.אחרי הכל הוא אמור להיות הלגיונר הבכיר ובאמת שהוא נתן טורניר ביזיוני למה שציפו ממנו.אולי בכל זאת ניפחו אותו יותר מידי כי לפחות בנבחרת הוא לא הראה משהו אחר משאר שחקני הקישור.או שיש את ההסבר הנוח שבקזאן הוא משחק עם שחקנים איכותיים יותר שגורמים לו להיראות יותר טוב.שחקן כזה שיהיה טוב אם הקבוצה שלו טובה מאוד אבל בקבוצה חלשה לא נראה ממנו כלום.

9. Telkiyski Member

אגב בנבחרת סלובקיה למשל משחקים כמה שחקנים קצת יותר בכירים מאצלינו כמו ולדימיר וייס מאולימפיאקוס, סטוק מפאוק, שקרטל מליברפול וכמובן האמשיק מנאפולי.

ועובדה שלא הולך להם והם אפילו לא נאבקו על כרטיס להצלבה בקמפיין הזה כשהם באותו בית עם יוון ובוסניה (על הנייר לא איזה הגרלה אכזרית במיוחד).

האמשיק לא עושה כלום בנבחרת סלובקיה והוא אחד הכוכבים הכי גדולים היום בליגה האיטלקית.
    קשה לשחקן, טוב ככל שיהיה, להראות בואו נגיד 70% מהיכולת שלו כשאין לו עם מי לשחק.

קל להגיד שנאתכו מאכזב (ואני מסכים עם זה), אבל גם צריך לזכור שבקאזאן הוא משחק עם שחקנים קצת יותר טובים.

הרבה יותר קל לתת פס לגול לסלומון רונדון מאשר לאליניב ברדה.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהבי,אלברמן,ראדי,אביחי ידין,ייני,אלמוג כהן,קובי מויאל..והרשימה עוד ארוכה..

אנחנו נבחרת חלשה,ולכן אנחנו צרכים שחקנים חזקים עם כח שנלחמים במרכז המגרש,כמו שכבר אמרתי ביברס שחקן פרווה ואין לו מקום בהרכב הראשון,בטח שלא לבנות סביבו נבחרת.

11. Raulito Madridista

יש לי מה לעשות בחיים ואני לא רואה משחקים שלמים של ביבראס נאתכו בקאזאן הרוסית - אבל הביקורות עליו מאוד טובות, והוא לא שחקן שמסתחבק עם העיתונאים, אין לו כתבי חצר ויחסי ציבור. הוא נבחר בשנה שעברה לשחקן הזר הטוב ביותר בליגה הרוסית. אפשר לומר שהוא לא מביא לידי ביטוי בנבחרת את היכולת שלו במדי קאזאן, וזהו. נאתכו שחקן חכם ומהישראלים הבודדים שיודע לשחרר כדור תחת לחץ. לרוב הוא לא מנסה דברים שהוא לא יכול. הכל גם עניין יחסי - בהתאם לחלופות. מסכים לגבי זה שהנבחרת צריכה מרכז שדה אולי קצת יותר פיזי - אבל ידין לא מסוגל לשחק חודש ברצף בלי להיפצע. קובי מויאל שיחק טוב שנתיים בליגת העל אבל פיסגת הקריירה שלו הייתה משחקים בבלומפילד ובקריית-אליעזר(ואולי בנבחרת הצעירה) - אף-אחד לא יודע איך הוא יתפקד במשחק חוץ ברוסיה או בפורטוגל. אלמוג כהן? לא בשיא הקריירה. את זהבי אולי הייתי שם כקשר 50\50 ליד גרזן אמיתי במשחקים נגד יריבות פח שבאות להתגונן ברמת-גן - קרי אזרבייג'אן.

אגב, נאתכו מהשחקנים האהובים על גוטמן אבל להגיד שבונים סביבו נבחרת? קצת מוגזם הייתי אומר.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק הוא לא דומיננטי, הוא הוכתר כזר השנה השנה של העיתונאים ברוסיה מעל שחקנים כמו הולק והונדה בגלל העיניים היפות שלו. מותר לשאול כמה משחקים שלו ברוסיה ראית?

13. Landon Donovan Member

גם נאתכו וגם זהבי לא מצליחים לשחזר את היכולת שלהם מקבוצתם בנבחרת. הם לא הראשונים וגם לא האחרונים שלא מצליחים. לא צריך לעשות מזה סיפור גדול.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

רק בשביל לחזק את הנקודה הזו, ראיתם איך פתאום אחרי כמה שערים פתאום יצחקי חוזר לנבחרת?

15. yedidel Member

זה באמת מצחיק שבגלל משחק-שניים מדברים על מעמדו של גוטמן.

אז היו לנו שתי תוצאות מאכזבות נגד אזרייביג'אן, ושתי סנסציות נגד פורטוגל. קמפיין סביר בהחלט.
    להזכירכם שאנחנו נבחרת עם 2.5 שחקני הרכב באירופה העונה, כן?

*וכמו שאמרתי בסוף הקמפיין הקודם - זה לא ממש משנה אם גוטמן ימשיך או לא ימשיך. זה משנה אם ההתאחדות תמשיך או תיבנה מחדש. יאללה זליכה!

מצב נושא:
הנושא נעול.