נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי מור:

על תגובת דודזאדה/זיו

אם היה לי ספק עד היום מההודעות שלך, על פי ההודעה הזאת קיבלתי את ההוכחה. אין לך שמץ של מושג בכדורגל או על מה אתה מדבר, אני מציע לך, ללכת לעשות איזה השתלמות לפני שאתה משווה בין יואב זיו, שחקן שהתרומה שלו לכדורגל אי פעם, הסתכמה בבעיטת נעל על קוון, לבין כל שחקן על הפלנטה.
    ולגבי ההתקפות על דוידזאדה, הסיבה היחידה שקאפלו עשה את זה, היא העובדה שדודזאדה, בשניה שהכדור יצא מהאיזור שלו, טס למעלה בכל התקפה, ושרן ייני לעומת זאת נשאר למטה ושבר קווי נבדל פעם אחר פעם. תקפו את דודזאדה כי הוא עלה וירד כמו חמור 90 דקות בכל פעם שרק הזדמן לו/הכדור היה בידינו. זה מה שנקרא שטחים פתוחים/מתים, ואם כבר דיברת על דודזאדה, אני מציע לך ללכת לבדוק כמה פעמים גם עברו אותו, התשובה היא 1, כשנעשתה על השחקן שעבר אותו עבירה על סף ה-16. כמות הפעמים ששחקני באזל עברו את ייני וזיו בשני המשחקים יחד מסתכמת בלמעלה מ-10.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/13
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מגיע לדוידזאדה עוד דקות בנבחרת, אבל הרוסים חגגו עליו היום. דווקא ייני עוד היה בסדר מכל חוליית ההגנה. מגן באר שבע תרם בישול יפה, אבל לא צריך לשכוח שהוא מגן ולא שחקן התקפה. תפקידו הוא קודם כל לעזור להגנה, לא?

לדעתי דוידזאדה יכול בקלות בעונה הקרובה להלחם על מקומו בהרכב עם טוואטחה. שני מגינים שלא מצטיינים במשחק ההגנה,אבל יודעים לפחות קצת להרים כדור.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי בוא תסביר לי מה זה חגגו עליו. מתי? בדקה 70 כשהמשחק היה מת? כי עד כמה שאני זוכר עד הגול באיזור הדקה ה-50, הוא היה מהמצטיינים במגרש. מאוד קל להפיל על דוידזאדה את התיק בגול הראשון, אבל האשם היחידי בגול הזה זה בכלל ליאור רפאלוב. מבחינתי דודזאדה חייב לפתוח ולקבל את הביטחון במשחקים מול פורטוגל וצפון אירלנד, גם אם נקבל בהם 15:0 ביחד. הוא לא מגן משובח, לא חזן או גרייב, או טלקר או חרזי, לפחות לא כרגע, אבל הוא בהחלט יכול להיות כזה. הסיכוי שזה יקרה הוא רק אם ימשיך לקבל הרכב בב"ש, גם אם יעשה טעויות כי רק ככה בונים שחקנים, ורק אם יקבל מקום בהרכב ולא נמצא כל מיני טלאים כמו רמי גרשון לעמדה הזאת. גם אם הוא יהיה המגן בקמפיין הבא, לא נעלה ליורו, אנחנו לא הנבחרת ה-24 הטובה באירופה. צריך הרבה יותר ממגנים בשביל לנצח משחקים.

אני יכול להגיד לכם שאחרי המשחק היום, העובדה שנאתכו הוא באנקר בנבחרת היא בושה. עד היום, להוציא את ה-45 הדקות הללו, לא ראיתי ממנו פעולה אחת טובה בנבחרת! וכמו שאמרתי לפני המשחקים, העובדה שלא עלו בשלישייה של מכבי פגעה במשחק של הנבחרת, ולראיה העובדה שבשני המשחקים האלה הגענו לפחות מ-5 מצבים ב-180 דקות. לא אומר שכל מכבי היתה צריכה לשחק, אבל השלישייה של מכבי בהחלט כן.

אני גם לא רואה סיבה למה דור מיכה לדוגמא, למרות שלא מקבל הרכב ראשון, לא היה בבוגרת. ייני מעולם לא היה צריך להיות מזומן בשביל לשחק כמגן, כבלם כן, והאמת? בשניה שאזרבייג'אן עלתה ל-1:0, גוטמן היה חייב לעשות סוזה ולעבור ל-3-6-1 או 3-5-2.

המשחק היום רק המחיש לי את העובדה ששחקנים כמו חן עזרא זה בלוף, ונאתכו הוא אוברייטד. מליקסון היה בסדר אבל הוא פרווה, רפאלוב, אם לא יתחיל לעשות הגנה, כל הדריבלים שלו לא שווים שום דבר. אלברמן נהדר אבל הוא לבד, וזהבי? צריך עוד איזה שער או שניים בשביל לקבל רבאק בנבחרת, בינתיים הוא אכזבה. ברדה היה הרבה יותר טוב מאשר שכטר, משחק עם הגב, שולט בכדור, אומנם כשהוא לבד זה הרבה יותר קשה, אבל האמת? זה נראה יותר טוב מאשר מול אזרבייג'אן. ואהה כן, אוואט חייב לפרוש, מבחינתי שברק לוי או קליימן יעמדו בשער, רק לא אוואט, הרוש ועמוס - שלושה שבתכלית האיסור, אסור להם לעמוד בשער ביכולת הנוכחית שלהם.

שורה תחתונה מהקמפיין? יש לנו מתוך 11, תאכלס שני שחקני הרכב אמיתיים: איתן טיבי ועדן בן בסט. מי יודע איך תומר חמד יחזור אם בכלל מפציעה כזאת...כל השאר? לא רק שלא הוכיחו את עצמם, אלא אפילו הלכו אחורה.

אוואט - קמפיין מביך
    בן חיים - לא זוכר מתי שיחק 90 דק בקבוצה
    גרשון - לא מגן
    טיבי - אם שנה הבאה הוא לא באירופה זה רק רווח של מכבי
    טאווטחה - עוד צריך להוכיח את עצמו
    זיו - לא מגן
    נאתכו - אוברייטד
    אלברמן - בסדר גמור
    ייני - לא מגן, קשר/בלם כן
    זהבי - עדיין בגדר נעלם
    מליקסון - חצי קמפיין טוב/חצי רע, מסקנה בינוני
    ראדי - חייב לקבל הרכב כדי שנדע מה הוא שווה
    כיאל - אין מונדיאל
    בן בסט - פנטסטי
    שכטר - מי אתה ומה עשית עם השחקן הנפלא ההוא?
    עטר - עדיין לא מתאים צריך להשתפשף באירופה
    רפאלוב - מה שווה דריבל בלי הגנה?
    עזרא - חושב שזה מנג'ר
    חמד - פנטסטי, פציעה קשה סימן שאלה גדול

אם מתוך כל השחקנים האלה, השניים היחידים שבאמת העלו את הרמה שלהם ועוד אחד גם עד שנפצע, מה זה אומר לכם? שעצם העובדה שאנחנו בכלל מדברים על מונדיאל זה א. אנחנו על כדורים ובהזיות. ב. אנחנו רואים משחק אחר. ג. אנחנו אנשים מפגרים.

4. Telkiyski Member

לדעתי המגן השמאלי צריך להיות טוואטחה או דודזאדה, הטוב מביניהם.
    צמד הבלמים חייב להיות טיבי ורמי גרשון (שמשחק 90 דק' בבלגיה)
    מגן ימני אין לנו

5. קשר שמאלי Member

דוידזאדה לא קיבל עזרה בהגנה. פוזאלוב העצלן לא באמת עושה הגנה, הוא עושה הגנה בכאילו, בגלל זה גם הוא מוחלף כמעט בכל משחק של ברוז'.
    לנבחרת יש הגנה עלובה, אוואט פנסיונר, טל בן חיים (עשה היום הרבה חורים) פנסיונר, דקל קינן(הרחיק כהרגלו כל כדור לשחקן יריב) בלם בינוני להחריד, ושרן ייני מגן סופר מוגבל
    זה בדיחה להגיד שדוידזאדה הוא החוליה החלשה בהגנה

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב לגבי המשפט הזה של גוטמן קורים בנבחרת דברים שהם לא יודעים על המחויבות של השחקנים, אין לו בושה? מי מזמן את השחקנים האלה? דודה שלי? מאמן פחדן, שלא רק שלא למד מהתבוסות בהתחלה ומסתבר שבכלל שיחק לו קלף ומזל, כי אחרת אם באמת היה שינוי, היינו רואים המשכיות בצמד המשחקים האלה, הן לשיטה, הן ליכולת והן להנעת הכדור. מבחינתי - גוטמן לא צריך להמשיך בנבחרת ולו בשל העובדה שהוא חזר לתסמונות של תחילת הקמפיין והטעויות במקום להמשיך בשינויים לפי כל מה שאמרו ולא לעשות טלאים וטקטיקות הזויות אלא לשחק עם מה שהולך ומה שיש.

נוכח מכת הפציעות, השלישייה זהבי-ראדי-אלברמן היתה חייבת לשחק כי זה מה שרץ טוב בליגה. שכטר לא יכול לפתוח בהרכב, ולעומת זאת ברדה שנכנס הרבה יותר טוב ממנו לליגה, לא יכול לשבת על הספסל במשחק בית הכי חשוב שלך. לא יכול להיות שביבראס נאתכו הוא באנקר על כלום בנבחרת. אוואט סופג 12 גולים ב-3 משחקים במאיורקה, היה באמת נורא לשים למשחק אחד שוער אחר בשער? אולי היינו מרוויחים מישהו אחר? שינוי שיטה לחלוץ אחד כי יש פצועים אחרי שהנבחרת מתורגלת ורצה טוב עם שניים? כל כך הרבה טעויות של גוטמן שאם אני אחפש עוד אני אמצא.

תקראו לי הזוי, אבל אני מאמין שקוגנטיבית, השחקן הישראלי התקדם ב-10 השנים האחרונות, והיום הוא מסוגל להבין דברים, הן מנטאלית וטקטית דברים שלפני 10 שנים היית חושב שאתה מדבר לבוק. לכן אם אני אבי לוזוןף הטלפון היחידי שאני עושה זה לריצ'ארד נילסן לחזור ולתקן את העוול עם הבעיטה החופשית ההיא בדקה 90, המאמן הנורמלי היחידי שהיה לנבחרת ב-14 השנים האחרונות ויודעים מה? מעדיף להפסיד לגרמניה 1:7 אחרי שהובלתי במחצית 1:0 ולו בשביל הסיפוק הזה שהובלתי מול נבחרת גדולה ולא להיראות כמו אשפה ולא לעבור בקושי את החצי מול קבוצות ברבע הרמה של הגרמנים.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כן, נאתכו אוברייטד ומליקסון בינוני. אני דיי בטוח שבקאזאן (ואולי שטוטגארט ומוסקבה), בוואלנסיאן ובווארשה חושבים אחרת.

ודוידזאדה באמת לא הרבה יותר טוב מיואב זיו. אם חן עזרא הוא דוגמה לכזה שמכתירים לו כתרים על מה שעושה בליגה, דוידזאדה הוא כזה שמכתירים לו כתרים על בסיס... רגע, על מה לעזאזל אתם מסתמכים?! עלה וירד 90 דקות? רוב המשחק הוא בקושי עבר את החצי, פשוט כי הנבחרת כמעט לא עברה את החצי!

ברק לוי ודור מיכה לבוגרת? תהיה רציני.. הם (עוד) לא שם.

8. Telkiyski Member

ביברס נאתכו בהרכב סתם? אם לא תעלה עם שחקן הרכב של קאזאן כבר עונה שלישית ברציפות בקישור (ומועמד רציני לשטוטגארט) עם מי תעלה? עם ניר ביטון? בחייך.

ולגבי שלישיית הקישור ראדי-גלברמן-ילד ז וה"משחק הספרדי". נו, תרשה לי לגחך, בחייך.
    ראינו את שלושת שחקני העל האלה בשלושה ימים האחרונים בשני משחקים שונים.
    תרשה לי לנחש ניחוש מושכל - גם אם שלושתם היו פותחים ביחד בקישור לא היינו נראים טוב יותר.

שכטר בהרכב, ברדה בהרכב, למה שכטר נכנס, למה הוא לא נכנס. נו באמת, זה מה שהיה משנה משהו? כאילו איזה תותח ברדה היה היום.

מקום שלישי - זה מה שאנחנו שווים בבית כזה, שם נסיים.

מה שכן מאכזב אותי אחרי 8 משחקים, הרבה יותר מתיקו בבית נגד אזרבייג'ן ואת זה אין לי בעיה להגיד, זה העובדה שבשני המשחקים מול רוסיה פשוט התבטלנו על המגרש. אפשר להפסיד ברוסיה 3-1, סבבה. אבל אם תשאלו את שחקני רוסיה איזה משחק מבין השניים האחרונים הלך להם קשה יותר, מול לוקס' בבית או מול ישראל, הם יגידו שפחות או יותר היה אותו דבר. זה העניין
    תן לי לפחות להרגיש שאנחנו לא כאלה גרועים. אנחנו באמת לא שווים 7-1 מרוסיה בשני משחקים. נבחרות הרבה פחות טובות מאיתנו היו עוברות את החצי ברוסיה לפחות.

שני המשחקים שהכי אכזבו אותי בקמפיין היו שני המשחקים מול רוסיה (וממש לא בגלל שהוצאנו מהם 0/6). אנחנו לא צריכים להיראות כמו לוקסמבורג נגד רוסיה כי אנחנו משחקים בחוץ. זה כן אכזב אותי. נגד אזרבייג'ן בבית כן שלטנו וכן היינו צריכים לנצח, אבל היום פשוט אפשר היה לחשוב שרוסיה משחקת נגד לוקסמבורג וזה מאכזב אותי.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/13
  9. EuropeGuy Member

אתה כותב איזה שטויות, אבל במילים אחרות מחזק את הטענה שלי.
    זה כמו לאמר למישהו, "יאמי איזה גלידה טעימה" והוא ישיב לך "מה אתה מבלבל בשכל? לקצפת שלה יש טעם נדיר!", תקרא שוב מה כתבתי אורימור, הכדרור של השחקנים טוב ככל שיהיה, לא מספיק, ואני מאשים את זה במורי הדרך שלהם, שכן הבנת משחק, חשיבה מהירה, משחק בנגיעה, וכדרור באופן והזמן הנכון, הם בעיקר פרי הכוונה מגיל צעיר. כשאני מכנה את עזרא עטר ודומיהם דריבליסטים נהדרים, אני מודע לחוסר התכליתיות. צריך להפריד בין היכולת שלהם לשמור על הכדור ולהתקדם איתו קדימה (כישרון שאין לכל אחד), לבין הדרך שבה הם משתמשים בזה.

אגב עזרא. גם לעטר ויצחקי יש הרבה רגעי כדרור "שופוני" אבל אני אוהב שעזרא לפחות מנסה לחתור לעומק, גם מול נבחרת כמו רוסיה. הבעיה היא אצלו בדברים הפשוטים יותר, אין לו מושג איך ומתי לשחרר כדור, המצפן שלו מקולקל כשהוא על המגרש, הוא כמו באקסטזה של ילד שהחליק במדרון טלול ולא מסוגל לעצור כשהתחיל, ובעיקר לא מפעיל מחשבה, אני מקווה שזה יסוד שיהיה אפשר לתקן אצלו.
    אבל בינינו זו לא שאלה של דריבל אלא של הבנת משחק.

10. zivmay Member

דאויזאדה המגן השמאלי הכי טוב בארץ כרגע, ואני מאמין שהוא רק ישתפר. מי שפלט פה כמה שטויות מקודם, כנראה לא ראה את צמד המשחקים האחרון, ולא רואה משחקים של הפועל באר שבע( רוב הסיכויים שאתם לא).

הבעיה בשחקן הישראלי, זו העצלנות ובאמת שאין פה תרבות ספורט. אם בכל מדינה שמשלמים שם משכורות לפחות כמו שמשלמים לשחקנם בארץ, מלמדים דבר בסיסי כגון- זינוק על כדור אבוד, או זינוק על כל איבוד כדור. אצלנו בארץ זה לא נחשב. השחקנים הישרלאים מנמיכים ציפיות באופן דרסטי, שזה גובל ברוב הפעמים בתבוסתנות שלא תבייש את סן מרינו. אני כמעט בטוח שהבדלי המשכורות של ה11 שלנו וה11 של הרוסים, מאוד מאוד קטן. אז איזה תמורה אנחנו מקבלים? לפחות לרוץ נורמאלי 90 דקות, זה המינימום.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני בכנות לא מבין ממה כ"כ התלהבתם בצמד המשחקים האחרון. דוידזאדה לא עשה שום דבר יוצא דופן, ומול רוסיה פשוט חגגו עליו. שוב, לא סתם ההתקפות כוונו לצד שלו. המגן השמאלי הישראלי הכי טוב הוא רמי גרשון, ביי פאר. וכן, רמי גרשון הוא מגן שמאלי בדיוק כמו שהוא בלם, מגן יכול להיות גם כזה שלא עולה בכל הזדמנות ומצטרף להתקפה, גם היום. במשחקים מול יריבות כמו רוסיה, אפילו עדיף אחד כזה. אם רוצים מישהו התקפי יותר, אז אבי ריקן עדיף על דוידזאדה בעשרות מונים, גם אם עדיף אותו כשחקן קישור.
    וסלח לי אם אני לא מתלהב ממשחקיו בהפועל ב"ש מול אימפריות הליגה הישראלית. דוידזאדה עוד לא עשה דבר בקריירה שלו. גםדור מיכה חוגג על שחקנים בליגה שלנו והוא לא ראוי עדיין לנבחרת בוגרת. זה שטויות. דוידזאדה מהמגנים הטובים בליגה, טוב מיואב זיו (לא טענתי שלא) במעט, אבל ממש לא איזה עילוי שמצדיק כזו אורגזמה.
    אני לא בא לחתוך אותו ולומר שהוא לא צריך להיות בסגל במצב הקיים כיום עם כל הפציעות, אבל צר לי, אני לא חושב שיש מה להתלהב.

אתה מדבר בקלישאות. כל עניין העצלנות אידיוטי, כי ילד שמקנים לו בסיס בכדורגל, יעשה מה שאומרים לו (ומיותר לציין שלא משלמים לו בגיל כזה, כן?). פשוט לא עובדים כאן נכון. וזינוק על כל כדור זה לא הבעיה המרכזית פה, ומדובר בעיקר על עניין טקטי שלא קשור לבסיס הטכני והקוגנטיבי של משחק הכדורגל.
    עניין תרבות הספורט הוא נושא בפני עצמו, אבל הוא נוגע לא רק לשחקנים ומאמנים, אלא לכולם. רוב הפורום חוטא כאן בתרבות ספורט רעה (מודה, גם אני לעתים) - חותכים פה שחקנים על בסיס כלום מחד, ומהללים מאידך, בלי לחשוב פעמיים, ומדובר רק בדוגמה שולית לכל העניין הכל כך מורכב הזה. עוד דוגמה היא שיש כאן כמה שבטוחים שמאמן לנבחרת יכול לתקן את המצב של הנבחרת, בעוד שלמעשה מצב הנבחרת נגזר למעשה מכל הגישה וההתנהלות של המשחק הזה, וספורט בכלל בישראל, ומדובר בעניין כ"כ מסובך, שתיקונו מצריך בין עשור לשניים עד הבראה.
    חוסר החשק של השחקנים, האפטיות, התבוסתנות להגדרתך - כל אלה הם עניינים של אופי ושל תפיסת הנבחרת בעיני המעורבים בה, ובכך חלה ירידה בשנים האחרונות, הרבה בשל הפערים בין הציפייה המוגזמת למציאות.
    ואגב, שחקני נבחרת רוסיה מרוויחים בערך פי 2-3 משחקני נבחרת ישראל, ככה שהטענה שלך מופרכת...

12. Love Is Red Member

לגביי דוידזאדה, אוירמור שכחת שמדובר במגן בן 22 בסך הכל (בן גילי למען האמת, גדול ממני בחודש) שזאת פעם ראשונה שלו מול נבחרת חזקה עם שחקנים פיזיים ומהירים, ויחסית למשחק ראשון מול נבחרת-קבוצה כזאת חזקה הוא נתן משחק טוב ואני מרוצה, איזה מגן בישל בשני המשחקים הראשונים שלו בנבחרת?
    ולגביי אביר ריקן, על מה אתה מדבר השחקן גם פה הצליח מול השחקנים הישראלים בליגה הישראלית והוא לא מגן בכלל הוא בקושי הצליח כמגן, הוא קשר נטו קשר, או קשר שמאלי או קשר אחורי, מגן הוא לא!
    אופיר דוידזאדה צריך להיות שני או שלישי ברוטציה של המגנים בנבחרת אחריי רמי גרשון וטוואטחה (שגם ממנו לדעתי הוא יותר טוב במיוחד מבחינה הגנתית).

ולגביי התוצאה בין צפון אירלנד ללוקסמבורג, WTF? מה קרה פה?
    הבסנו את לוקסמבורג 6-0 ו3-0 והם מנצחים 3-2 את צפון אירלנד שניצחה 1-0 את רוסיה?
    וכמעט ניצחה את פורטוגל? :|
    או שלוקסמבורג הפכו לנבחרת בדרג 3 או שאני באמת לא יודע איך לאכול את צפון אירלנד, נבחרת מאוד מוזרה מפסידה לנבחרת חלשה כמו לוקסמבורג ומנצחת את רוסיה...
    מדהים שאנחנו לא מצליחים לנצח את רוסיה אבל מביסים את לוקסמבורג... גם את זה אין לי מושג איך לאכול...

ושוב תנו לי את אברהם גרנט כמאמן (ע"פ ידיעות ספורט אברהם גרנט, מאמן זר או ציוות של מאמנים צעירים כמו ברקוביץ' ואוחנה וכו' תהיה הבחירה של ההתאחדות שיתעסקו בזה רק אחריי סיום הקמפיין באופן רשמי קרי אחריי צמד המשחקים מול פורטוגל וצפון אירלנד) ואני מאושר, מאמן שהבין בדיוק איך הנבחרת צריכה לשחק, וכנראה שמתאים לו לאמן נבחרות כי הוא תמיד הגיע בזמן האחרון לקבוצות לזמן קצר והצליח בהן (חוץ מהירידה עם פורטסמות'...).
    כנראה שנבחרת זה מה שמתאים לו, צריך להחתים אותו ל3 קמפיינים ולהגיד לו שישפר את הרמה וימשיך מאיפה שהוא הפסיק, או לחלופין להביא באמת את ריצ'רד מולר נילסן...
    אבל לתת למאמנים 3 קמפיינים.

הסיבה אגב שלא כתבתי על גוטמן היא שבאמת הנבחרת נראית אומללה תחתיו...

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/13
  13. סמואל אטו Member

גם טוואטחה היה ענק בבכורה שלו ומי שמע עליו בקמפיין הזה? מספיק עם היציאה מפרופורציות הזאת.
    היה לדוידזאדה שני משחקים נחמדים, הוא מגן לא רע, אבל לא צריך לעשות ממנו יותר מזה. אם בעוד שנתיים-שלוש אחרי שיהיו לו 15-20 הופעות בנבחרת,ובכולם הוא שיחק ברמה גבוהה, אז תגידו מה שאתם רוצים לא לפני.

14. Love Is Red Member

לא אמרתי שהוא צריך לפתוח אבל הוא צריך להיות לפחות ברוטציה...
    כי יואב זיו כבר שבר כלי וטוואטחה לא יותר טוב מדוידזאדה מה שמשאיר את רמי גרשון שהוא בכלל בלם אבל אני לא חזיר אז שרמי גרשון יהיה מגן שמאלי ודוידזאדה יהיה המגן השני או השלישי.
    אם המאמן הבא או גוטמן ימצא לנכון להרכיב אותו בהרכב ברוב המשחקים אז אני אהיה מאושר בשבילו אבל לא צריך להפוך את דוידזאדה למגן השמאלי היחידי של הנבחרת, צריך לתת לו להיות ברוטציה.

ושוב אבי ריקן לא מגן וכל אוהד של בית"ר ירושלים יגיד לכם את הדבר הזה, כמגן הוא לא מספיק טוב, כקשר הוא הכי טוב ככה שהוא לא צריך להיות ברוטציה של המגנים אלא רק בורטציה של הקישור האחורי או של הקישור ההתקפי במקום זהבי או נאתכו...

15. f-side Member

מה שהכי מרגיז אותי כרגע, שגוטמן אפילו לא התפתר..........

אני לא מבין למה להשאיר אותו לעוד שני משחקים? יש שני משחקי הכנה מצויינים אפשר לנצל את זה לקמפיין הבא!

מצב נושא:
הנושא נעול.