נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מעריך שאפשר לספור על יד אחת את מספר המשחקים שראית ממכבי..

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאואט הוא המביש כאן. שילמד להתמודד עם ביקורת.
    לא פעם ראשונה שאואט מגיב בצורה ארסית לביקורת נגדו.
    מקצוען מדבר על המגרש ולא בתקשורת.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זו לא ביקורת, זו חוצפה.
    הוא מאשים את אוואט באיבוד 6 נק' ורומז שעליו לפרוש, זה מגוחך.

4. yedidel Member

יש גבול כמה ספורטאי מכובד, שהגיע בתחומו להישגים פי כמה וכמה מזה שצנציפר הגיע בתחומו יכול לספוג.
    נכון שזה לא נראה טוב שמראים את זה ככה, אבל כדורגלן הוא לא רובוט בסופו של דבר.

יש ביקורת, ואוואט התמודד איתה בעבר, ויש רדידות עיתונאית נמוכה מאוד. זה לא ביקורת.

5. alexshw Member

אוואט מעולם לא ידע להתמודד עם הביקורת. תמיד כולם אשמים סביבו. הוא אף פעם לא לקח אחריות.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתייחס בכלל לעיתונאי אלא לשוער שכבר מספר שנים מדבר יותר בעיתונות מאשר במגרש.

ואם להסתכל על העובדות, השער של פורטוגול בתוספת הזמן שעלה לנו ב2 נקודות רשום על שמו, השער שספגנו בחוץ מול האזרים ועלה לנו ב2 נקודות רשום על שמו, וגם ביום שבת הוא עלה לנו ב2 נקודות עם השער שספג מ30 מטר. ולכן בהחלט אפשר לטעון שהוא עלה לנו ב6 נקודות הקמפיין.
    וכן, לאור היכולת שלו בשנים האחרונות, בהחלט אפשר לשאול האם מדובר בקמפיין האחרון שלו.

אואט עשה קרירה יפה מבחינתו, גם בארץ וגם בספרד, אבל הוא לא מספק את הסחורה כבר שנים בנבחרת (לטעמי מעולם גם לא סיפק). בכל אותם שנים הוא מתנהג כאילו הוא מינימום קאסיאס מבחינת היכולת וההישגים ומגיב בצורה ארסית לביקורת נגדו. שילמד לקבל ביקורת ובעיקר שיענה את התשובות למבקרים במגרש.

לא יודע את מי נריץ בקמפיין הבא, עמוס היה פנטסטי באליפות של קריית שמונה אבל מאז הוא בדעיכה, הרוש היה נפלא בבית"ר י"ם עד לבלגן עם האוהדים בשנה שעברה, לוויטה היה מצוין בבאר שבע בקדנציה האחרונה שלו בארץ, ואני חושב שצריך לשים לב גם לחיימוב שנתן עונה גדולה בקפריסין והשנה חזר לקריית שמונה.
    מה שחשוב זה לבחור מתוך הרשימה למעלה שני שמות וללכת איתם בכל הכוח. לתת להם את הצאנס ואת הביטחון ואז לפחות נסיר את החוסר וודאות של מה יקרה ביום שאחרי אואט...

7. eran levy Member

דני עמוס, גיא חיימוב, אריאל הרוש-מדברים כאן על הכושר הרע שלהם, יכול להיות ששכחתם שני דברים עיקריים:
    1. מוקדמות יורו 2016 לא נפתחים בעוד יומיים, יש זמן להתכונן עם מחליף (בהנחה שמאמן הנבחרת אכן ירצה לבצע חילוף בעמדת השוער).
    2. שני מחזורים בתוך הליגה וכבר חורצים גורלות? זה לא נראה לכם קצת פרימואי? תנו לליגה קצת זמן, תנו לשחקנים קצת זמן. הרוש אשם בהפסד לב?ש ודני עמוס לא מתפקד, אבל דחילק - שני מחזורים!
    חוץ מזה נבחרת ישראל לא תעלה למוקדמות יורו בלי שוער, יהיה מישהו בשער.

8. קשר שמאלי Member

אוואט לעיתונאי ספרדי: "אתה בטח קירח, מכוער, מריר ומרושע"
    שוער מאיורקה הגיב בחריפות לביקורת של טומאו מאורה בטוויטר, הנהלת המועדון: "מקצוענים צריכים לדעת לקבל ביקורת"

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2617659

9. danielone Member

אחת הבעיות שלנו, שאנחנו לא יודעים לתת כבוד ולהעריך, לפני 3-4 שנים בניון היה נפצע כולם היו מתפללים ומקווים שהוא ישחק וזה יעבור לו. נכון הוא לא בכושר של לפני 3 שנים, אבל הוא עדיין רלוונטי, ופתאום כולם נגדו בצורה כזאת מגעילה ומכוערת. ואני לא יודע אם זה מכפיות טובה. או מזכרון קצר, אני לא מבין איך אפשר להפוך כל כך מהר אחד שהיה בשביל חלק ממכם אליל לאחד אפס שרק דופק את הנבחרת. אותו דבר אוואט, אמנם יש כמה שוערים שיכולים להחליף אותו בקרוב, אבל עדיין, הטעויות שקרו לו, יכולות לקרות לכל שוער אחר ואפילו יותר מזה, ולדודו יש לפחות קצת ניסיון. אני כמו כולם לא חושב שהוא יהיה שוער לנצח, יכול מאוד להיות שזה הקמפיין האחרון שלו. אבל בחייאת מספיק להיות כפויי טובה,

10. yedidel Member

מה בדיוק אוואט שונה מכל שחקני הנבחרת? כולם בנבחרת משחקים פחות טוב מבקבוצות שלהם.
    זה גם לא שהוא מתחרה עם איזה שוער בכיר אחר. כמו שנאתכו הקשר האחורי הבכיר שלנו למרות שהוא לא בטופ העולמי, וטל בן חיים כבלם וכו' וכו', אוואט הוא הטוב ביותר בעמדה שלו (ובשנים האחרונות by far) וזה מה שיש.

11. eran levy Member

יופי, הבאת עוד הוכחה לאופיו של אוואט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    יש לך משהו בעל ערך להוסיף או שאתה תמשיך בוונדטה האישית שלך נגד אוואט? שוב ושוב אותו הדבר, בלי רציונליות, זה מתחיל לשעמם.

12. danielone Member

אף שחקן בנבחרת, לא משנה באיזה עמדה, לא נמצא בטופ העולמי.

13. alexshw Member

הוא משחק בנבחרת גרוע בשנתיים האחרונות בדיוק כמו במאיורקה. הוא הוריד את הקבוצה שלו ליגה בעונה שעברה.

14. סמואל אטו Member

הזלזול הזה הוא על גבול המגוחך.
    כדורגל הוא משחק קבוצתי וכשכל הנבחרת נראית רע לבוא ולהאשים שחקן(מצליח באחת הליגות המובילות והעשירות בעולם) אחדזה לעג לרש. עצם העובדה ששחקן כמו ביבראס נאתכו לא מצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי בנבחרת צריך להדליק נורה אדומה לגבי הנבחרת עצמה, ולאו דווקא על נאתכו.
    יחד עם זאת, אני כן מסכים שלטובת הנבחרת עדיף שנאתכו לא יפתח.
    אני יודע שזה הולך להישמע מצחיק, אבל ההרגשה שלי היא שנאתכו שחקן טוב מדי עבור הנבחרת. אני אסביר: נאתכו הוא אחד השחקנים היותר אלגנטיים שגדלו כאן בשנים האחרונות: חכם,טכני,רואה ומארגן משחק, אולי הכי קרוב לאייל ברקוביץ? ביכולות האלו מאז שהאחרון פרש, אך מנגד הוא לוקה מאוד באגרסיביות ובאסרטיביות ששחקן קישור אחורי צריך להביא על אחת כמה וכמה במשחקים של נבחרת כמו ישראל. פעם אלי גוטמן קרא לנאתכו ?צ?אבי הישראלי? ואני מסכים עם הקביעה הזו, נאתכו בסגנון שלו תואם צ?אבי. אז איפה הבעיה? ששחקנים מהסוג הזה פשוט לא מתאימים לקבוצות אנדרדוג, כאלה שצריכות להילחם על החיים שלהן. הוא יכול לפרוח ולנצנץ בסגנון משחק התקפי שבו הכדור נמצא בשליטתו יותר מאשר של הקבוצה האחרת(סגנון שבו יכולות ההגנה שלו יהיו נתונות לפחות חשיפה) ושם הוא הוא יהיה הדבק של הקבוצה, אבל אותם יכולות יהיו לו לרועץ בסגנון המשחק ההגנתי והמתפרץ שדרוש מנבחרות חלשות כמו ישראל. לסגנון כזה דרושים גרזנים כמו אלברמן,ראדי, בוקולי ומויאל.
    הפיתרון האולטימטיבי יהיה להשאיר את נאתכו על הספסל ולהכניס אותו לקראת סופם של המשחקים, אז הוא יוכל לעזור להניע את הכדור מול שטחים פתוחים, ולהוות סכנה במצבים נייחים.

אשמח לשמע דעות על המחשבה הזאת.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה אתה מבלבל את המוח? למה אוואט משחק לבד? מה זה, טניס? כמו שהוא ספג שערים שטותיים, שאר הקבוצה החמיצה מצבים נוחים לכבוש וזה הביא לכך שהקבוצה לא השיגה מספיק נקודות כדי להשאר בליגה. "הוריד את הקבוצה שלו בשנה שעברה..." כמה בלבולי מוח יש כאן, בחיי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/13
מצב נושא:
הנושא נעול.