נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Sep 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EuropeGuy Member

אם נעמיד סוסיתא לעומת מרצדס AMG היא תראה לנו מאוד כבויה ולא אטרקטיבית.
    אני מתחיל לרדת מהתאוריה שהנבחרת שלנו לא נחושה ולא לוחמת ועובר לתאוריה אחרת, הנבחרת שלנו לא משחקת כדורגל, ברמה הבסיסית של יסודות לקויים. זה הכל. כששחקנים כה חסרי יסודות, הם לבטח יהיו מדוכאים וחסרי חשק כי לא משנה כמה הם ינסו וינסו, לעולם לא יגיעו באמת ליעדים שהציבו לעצבם.

שימו לב שאפילו בראיונות אחרי משחקים, כבר כמה שנים שמה שאני שומע משחקני זה בעיקר "אני לא יודע למה נראינו ככה, אני לא יודע להסביר מדוע היינו כה גרועים או כה כבויים" מי שלא יודע למה, כדאי שיבדוק שוב עד כמה הוא מבין את המשחק.

מסכים מאוד גם עם הפוסט האחרון של ערן לוי ואורימור בנוגע לנקודה שממנה צריכים להתקדם.
    הדור העסקני הנוכחי מתאמץ בעיקר להוכיח מדוע הוא צודק, בעוד שהשאר עסוקים באיך להתקדם.

2. Love Is Red Member

טוב דיי אין לי כוח לאגואיזם הזה, הפועל באר שבע השתפרה ושיפרה את מחלקת הנעור ואתה יכול לראות בגילאים צעירים שהם כבר לוקחים אליפויות ממכבי תל אביב ומכבי חיפה, אשדוד השתפרו ללא היכר הפועל תל אביב במצב לא הכי טוב אבל הם תמיד שואפים להשתפר, טביב ישפר את מחלקת הנוער של בית"ר ומכבי פתח תקווה עם מחלק נוער לתפערת שמוציאה שחקנים טובים...

אז אתה תגיד לי שהקבוצות היחידות שמתנהלות כמועדונים הן מכבי חיפה ומכבי תל אביב?
    אני מציע לך ללכת ולבדוק את כל מחלוקות הנוער מא' ועד ת' לפניי שאתה מתחיל לספר סיפורי מעשיות...

ד"א הנוער של באר שבע הוציא באמתחתו את הכדורגלנים הכי מרתקים שנתנו לנבחרת 500 אחוז קרי אליניב ברדה ויוסי בניון, אז תעשה לי טובה, לפניי שאתה בה ואומר דברים חסרי שחר רק בגלל כמה שנים טובות של נוער במועדונים מסוימים זה לא אומר שאתה בהכרח צודק.

אהא כן שכחתי גם את בני יהודה שיש לה נוער נהדר (והם גם מעלים אותם לשחק במקום מכבי תל אביב ששמים את שחקני הבית שלהם על הספסל בגלל סוזה והוריד בצוואר).

3. EuropeGuy Member

לאחר סיום הקמפיין אלי גוטמן יכין דו"ח מקיף להתאחדות על המסקנות שהוא הגיע אליהם בנוגע לנבחרת.
    גם לואיס פרננדס הציג דו"ח כזה, גם קשטן וכן הלאה.
    אני זוכר בזמנו שהיתה כתבה בוואלה ספורט שבה תיעוד מקיף של דו"ח נבחרת הכדורסל ע"י אריק שיבק.
    יהיה מעניין לראות תיעוד מקיף כזה של דו"ח נבחרת הכדורגל.

4. Love Is Red Member

הדוח"ות הללו תמיד מצחיקים אותי, בסוף רק הדרדרות יש.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה הזוי...איזה דו"ח הוא יכין? הרי המאמן אמור להיות זה שמכין את הנבחרת ומישהו מההתאחדות שמפקח על הנבחרות אמור להכין דו"ח על הנבחרת בקמפיין כמו גם על עבודתו של המאמן. זו דעתי לפחות. וכמו ש-Love is red אמר, ראינו כבר מה שווים הדו"חות האלו.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ואז השחקן שלהם בעט, והשוער שלנו לא הצליח להדוף, וזה נכנס". נראה לי שאפשר פשוט לצלם את דו"חות המשחקים מהעיתונים ולהגיש אותם.

7. eran levy Member

הדו?ח הוא בסה?כ תהליך פרוצדורלי. קשה להאמין שמישהו בכלל יתייחס אליו, זה כמו דו?ח סיור של שוטר משא?ז. כמו שנאמר, האדם המבוקר הוא המבקר של עצמו. לפעמים, כשמישהו צריך מכתב המלצה מהבוס שלו לעבודה הבאה, אומר לו הבוס ?תעשה לי טובה, תכתוב מה שאתה רוצה ואני אחתום?. אז לוזון יחתום על מכתב ההמלצה של גוטמן, רק שספק אם מישהו בארץ יציץ על המסקנות, אם הן בכלל יפורסמו. או שאולי עדיף שלא יפורסמו, שנשאיר את עידן גוטמן מאחור. מה אתם אומרים, יש מצב גם להשאיר את עידן לוזון מאחור?

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מבחינתי אני רואה את הדברים כך: אנחנו חייבים כאן מאמן זר. אבל מה, להשתדל לבחון אותו באופן קצת יותר קפדני שלא כמו במקרה של פרננדס. אולי לשלם טיפה יותר, אבל אחד שיגיע לכאן לשניים-שלושה קמפיינים ויתחיל פרוייקט מסויים. בגלל זה אתמול ציינתי את נילסן, שלדעתי היה המושלם לתפקיד אילולא הפיגור בהתאחדות הישראלית. תראו את נבחרת קולומביה: מאז המונדיאל ב-1998, קולומביה החליפה לא מעט מאמנים וכולם היו מקומיים ונגועי אינטרסים כאלו ואחרים. היו קולות למינוי מאמן זר, אבל הם הושתקו מיד. כשראו בהתאחדות שהנבחרת עומדת להפסיד מונדיאל רביעי רצוף, הם הביאו את פקרמן, המאמן הזר הראשון בקולומביה מאז 1981, ששכרו אגב הוא היקר בדרום אמריקה מבין מאמני הנבחרות והיום קולומביה ממוקמת שלישית בעולם ו-99% תהיה גם במונדיאל. אז נכון, לישראל אין עשירית מהכישרון של קולומביה וזו גם לא ההשוואה כאן, אבל אולי אם נביא מאמן שיסכים לאתגר וגם יתוגמל בהתאם, שיבנה כאן בסיס לנבחרת טובה שלא תצהיר על מונדיאל, אלא קודם תבוא לשחק כדורגל, לתת פייט לנבחרות הבכירות יותר, לחבר חזרה את הקהל לנבחרת הישראלית כדי להחזיר את העניין הציבורי בה ואני מאמין שהתוצאות גם יגיעו. אנחנו צריכים לדעת את מקומה הריאלי של ישראל באירופה ובעולם, אבל בד בבד לנסות ולבנות כאן משהו לעתיד שאותו יתחיל מאמן עם רזומה ועם שכר הולם שיקבל על עצמו כמה קמפיינים בתביל התהליך, מאמן נטול אינטרסים אישיים ונטול קליקות בביצה הישראלית, ומנותק מהתקשורת הישראלית, מה שבוודאי יקל עליו.

Last edited: Sep 9, 2013
  9. ייא Member

מבט קדימה להגרלה הבאה:
    האם זאת תהיה השיטה במוק'?

Two group phases:

1. First phase - 13 groups of 4 teams. Only winners qualify.

2. Second phase - in the remaining six match-days (Mr. Platini mentions 12 in total), the remaining teams somehow contest the remaining spots, while the 12 teams qualified previously will be involved in a great pre-EURO friendly tournament in USA/Brazil/Argentina/London/France. Based on the 2011 plan, all UEFA members will get a (equal?) share of the TV rights for this friendly tournament.

10. קשר שמאלי Member

''אם היום בטיל לחיבור מאשימים את השוער אז אני בחברה טובה וזה מחזק אותי".

טיל לחיבור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    שוער גרוע ובן אדם עלוב
    תפרוש כבר!

11. eran levy Member

למה שיפרוש? כי אומרים לו לפרוש? יש לו קבוצה, יש לו חוזה, יש מי שמחזיק ממנו במאיורקה, אין לו שום סיבה לפרוש. בן אדם עלוב? כי הוא מדבר בתקשורת ולא אומר את מה שכולם רוצים שיאמר? גם אם הוא מדבר שטויות יש מי שמעוניין לשמוע מה הוא אומר. זה כמובן יתדלק את הנושא, וגם לי יש השגות ממה שאמר, אבל אפשר להבין אותו עם כל העליהום שעושים עליו. ואם הוא לא היה מדבר זה היה יותר טוב? להשמיץ אדם בגלל איזה משפט שאמר בראיון זו עליבות שמתחרה בעליבות של תקשורת הספורט הכללית.

12. tapuzo Member

לא צריך שום דוחות צריך חילופי דורות.
    מי שלא רעב ועושה טובה שלא יבוא לנבחרות - לא כדורסל ולא כדורגל.
    מי שכן בא, לתגמל אותו על הישגים. כל נצחונות יהיה תגמול כלכלי.
    הנבחרת לא צריכה לזמן 40 ולנפות. זה צריך להיות הישג שיא בקריירה של כל שחקן להיות
    מוזמן לנבחרת ישראל ולדעת שהוא נלחם על המקום מול אחרים ששואפים להכנס במקומו.
    כרגע זה לא מה שקורה ופה שורש הבעיה.
    כשזה יהיה "משתלם" אתם תראו את השחקנים באמת עושים הכל לנצח.
    את הבונוסים אפשר לתת על חשבון הורדת משכורות המאמנים המנופחות.

13. סמואל אטו Member

חייב שהוא יפרוש כי יש לנו את בופון על הספסל ומשום מה המאמן שלנו לא נותן לו לשחק.

14. קשר שמאלי Member

תפתח את העיניים שלך, דודו אוואט הוא פנסיונר, הוא פחות טוב מכל אחד מהשוערים הישראלים שמשחקים בליגה. תפסיקו להיות מושפעים משמות, אתם מביכים.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא מתומכי דודו אוואט, גם לי יש השגות לגבי הדברים שלו והתירוצים אבל בינתיים הוא זה ששיחק עד השנה בלה ליגה ולא כל אילו שמתרוצצים בבלומפילד, קריית אליעזר וטדי. גם על קליימן אמרו שהוא תותח וביורו ראינו שהוא לא ממש כזה.

Thread Status:
Not open for further replies.