נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

בגלל שנראינו אתמול טוב יחסית התקשורת עדיין לא תחתוך.

אבל אם ניראה אותו דבר במשחק הבית הבא נגד סקוטלנד ולא ננצח כבר יוציאו פה את הסכינים.

יותר מעניין אותי אגב שרוטנשטיינר הזה מספר שהוא הכין "רפורמה" מאשר התוצאות הכושלות הצפויות של הדור הנוכחי בליגת האומות ומוקדמות היורו.

אם סופסוף יש כוונה אמיתית לשנות פה את הכדורגל מהבסיס (עם כמה שאני שונא את הקלישאות האלה) אז כבר שווה לתת לו צ'אנס.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. סמואל אטו Member

אני נותן לצוות הזר דף חלק ומבחינתי עד עכשיו יש רק תוצאה אחת - המשחק אתמול.
    הפסדנו 1-0(בחוץ מול אלבניה - לגיטימי), אבל שיחקנו טוב ובקלות התוצאה הייתה יכולה להיות הפוכה.
    לדעתי הגישה של המערך עם השלושה בלמים(כמו אברם) היא נכונה עבור ישראל.
    נראה עכשיו לאן זה יתפתח.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/18
    oFiRzZz ו-לירן אוהבים את זה.
  3. Raulito Madridista

אין שום קשר בין הנבחרת הזו לבין הנבחרת של גרנט שהסתמך בהתקפה על יוסי בניון המדהים אבל חוץ ממנו ואולי קצת נמני ובאדיר\טל - הוא היה בדור הביניים, אפילו היום בליגה יש שחקנים יותר טובים בהתקפה, נניח שאפשר לקחת לפיק קצר - בעיקר שכטר ועטר, ואולי מליקסון ועוד ועוד. גרנט שיחק נגד 3 יריבות טובות ממנו בבית - צרפת, למרות הכל, אירלנד ושוויץ, בבית הזה בגביע האומות זה לא המצב, וכבר כתבתי כאן שהמגנים של אז היו טובים יותר. קייסי הוא שתי רמות מעל טוואטחה ואפק היה לא רע בנבחרת ישראל, בניגוד לדסה החיוור היום.
    מקבל את זה שנותנים זמן לאוסטרי, לא צלבתי אותו, אני לא מתנהל, גם עם מאמן ישראלי על הקווים היינו מפסידים וזה אולי משחק למידה, פשוט צר לי: על המערך, על ההרכב, על זה שבגלל שהיו מצבים כותבים ששיחקנו טוב.

אני אנסה לשאול שוב: למה לא לוותר על בלם אחד ולשחק עם דור מיכה למשל? או גלזר במקום כיאל ולדחוף את ביבראס קדימה יותר?

4. סמואל אטו Member

אברם הבין שבישראל אין שחקני הגנה ולכן אתה חייב "להעמיס" שחקנים ליד השער ולגנוב שערים בנייחים או מתפרצות. זה הקשר.
    השוואה בין שחקנים עצמם היא לא רלוונטית.

5. Raulito Madridista

אבל אברם שיחק נגד נבחרות טובות ממנו משמעותית, הפער בין ישראל לבין צרפת, גם בקמפיין מחורבן שלה עם דומאנק - הוא גדול, וגם הפער בין ישראל לאירלנד לדוגמא, עם דמיאן דאף בשיאו. זה בטח לא המצב היום. צריך לחשוב על שני דברים נוספים:
    כל בלם שיהיה בנבחרת הוא ברירת מחדל וככל שיש יותר בלמים זה גם פוטנציאל גדול לטובת טעות קריטית בכל משחק. פעם זה יהיה קפילוטו ופעם זה יהיה חבשי וכן-הלאה.
    דבר נוסף, אולי אם ננסה לשחק כדורגל קצת יותר התקפי זה גם יקרב בחזרה את הקהל. אני לא אומר לשחק בחוסר שכל אבל אנחנו תוקפים עם שני שחקנים וחצי+המגנים.

6. ייא Member

אני קורא דברים של השחקנים :" לא קרה כלון,אפשר לתקן, לא טרגדיה''. אז לדעתי ההפסד הזה הוא כן טרגדיה כי בבית של 3 קבוצות כל מש הוא חצי נוקאאוט. מישהו באמת חושב שאנחנו ננצח בסקוטלנד משחק סיום הבית? אם בכלל נגיע לשם עם סיכוי...
    מספיק שאלבניה מנצחת מחר את סקוט' והבית הזה גמור.
    שיעשו את כל הניסויים והבדיקות במה שנשאר כדי שבמרץ נתחיל כמו שצריך את המוק' הרגיל, בתקווה שנוגרל לבית עם נבחרות שעלו לפלייאוף האומות, זה מאד יקל אני מאמין.

7. סמואל אטו Member

ומי אמר שאתה לא תקבל נבחרות כמו צרפת ואירלנד בקמפיין הקרב ובא?

הטענה שיותר בלמים זה אופציה ליותר טעויות היא כבר ברמת ההזייה.
    מי לדעתך יעשה פחות טעויות בהגנה - שחקן הגנה או שחקן התקפה? העיקרון הוא שאתה צריך הגנה חזקה.

Scouser אוהב/ת את זה.
  8. Telkiyski Member

אגב הנבחרות שיהיו בפיינל פור ויתחרו על הכרטיס ליורו מדרג 3 של ליגת האומות יהיו כנראה סרביה (אולי רומניה או מונטנגרו), יוון ונורבגיה/בולגריה/סלובניה.
    העיקר הכתבות בתקשורת פה "כך ישראל תעלה ליורו".

תארו לכם שמסיימים מקום ראשון ע"ח סקוטלנד ואלבניה ואז יש לנו חצי גמר נגד יוון וגמר נגד סרביה או סלובניה.

אני בטוח שישראל תהיה זו שתיקח את הכרטיס.

9. גלץ Member

עוד לא הבנתי מה קורה אם מסיימים מקום 3,
    נגמר הקמפיין או שמשחקים בגביע אפריקה בבית עם ניקרגוואה ומאלי?

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/18
  10. Telkiyski Member

נראה לי שלא קורה כלום.

אולי יורדים לדרג 4 בגביע האומות של יורו 2024 :)

בכל מקרה לדעתי אם היכולת של אתמול תישמר גם ל-3 המשחקים הבאים אני מאמין שניקח איזה 4-5 נקודות ממה שנשאר ואז גם יהיה קצת וייב חיובי סביב הנבחרת הזאת.

11. ייא Member

במשחק אחד נוקאאוט הסיכוי שלנו להפתיע הרבה יותר גדול מבתים. לך תבנקר 120 דק פעמיים. קצת מזל בפנדלים ואתה ביורו.
    חבל מאד מאד על ההפסד אמש. הכי מרגיז שחשתי מהנבחרת ב4 שנים אחרונות. אשכרה זהבי שער ריק וכיאל המועד הרסו את האופציה הדלה לחלום

12. cheddar Member

בסוף תקבל את כל המשחקים של יובה שמגיע לך, אז מה זה משנה בתור אוהד, אם זה יקרה שבוע או 2 מאוחר יותר

13. Raulito Madridista

כשהיריבה תהיה נבחרת עדיפה באמת, אפילו משחק חוץ בסקוטלנד - אבל לא אלבניה, ולא בתיאוריה - אין לי בעיה עם שלושה בלמים. הנקודה שאתה מפספס - זהבי ודאבור הם באנקרים ובצדק, המאמן לא מסתפק בשלושה בלמים אלא משחק גם עם מערך די אפור ושם את כל יהבו על המגנים בצדדים והם בטח לא שוברי שיוויון גם לא נגד יריבות כאלה. אין לך שחקן שימסור פס חוץ מביבראס, אין לך שחקן שיכדרר ואין לך שום מהירות במתפרצת. אלבניה יצאה קדימה וכמעט עשתה 2:0 - הכל היה מהיר, הכל היה מדויק, הכל היה נכון. לך אין את היכולת לעשות כזאת התקפה עם הכלים האלה על המגרש.

כותבים כאן יותר מדי על התקשורת, הנבחרת צריכה להתנתק, הרי מכירים שם כבר את כל התרחישים, גם את האפשרות ש-'מחכים בפינה'. שהשחקנים יעשו את העבודה על כר הדשא או ייתנו את המקסימום.

14. yedidel Member

אני אוהב את הקטע שנופלים על הבלמים כאילו בשאר העמדות יש לנו תותחי על

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  15. קשר שמאלי Member

יש אשליה שיש לנו כוכבים בהתקפה
    ראינו מה ההתקפה שלנו שווה מול נבחרת בינונית מינוס - אפס שערים
    שחקן ההתקפה הכי איכותי שלנו משחק בליגה האוסטרית

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/18
מצב נושא:
הנושא נעול.