נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

על מה אתה מדבר?

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נייד, לוחץ טוב (כרגיל, אגב), מחלץ לא מעט כדורים. עושה אחלה עבודה.
    מכיר לא מעט שרוצים שיקבל יותר דקות, ההתרשמות טובה.

amn אוהב/ת את זה.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מילה קטנה לגבי הקפטן. אני תמיד הייתי בין המסתייגים וה"מקטינים" בנוגע ליכולות המקצועיות של זהבי להשתלב ברמות הגבוהות באמת על בסיס קבוע, ואני עדיין כזה.
    אבל מבחינת מנהיג או היותו קפטן, אני חושב שהרבה זמן לא היה קפטן כל כך ראוי. הרעב שלו, הרצון האמיתי לנצח כל הזמן, לא נח לרגע, לא מסתפק בשום דבר ורוצה עוד, לא יודע להפסיד בכבוד - אלו דברים שהנבחרת הזו צריכה, הנבחרת הכל כך מוגבלת ומסכנה הזו, עם מאמן כל כך אנמי, קפטן כזה הנבחרת הזו צריכה ובאמת שהרבה זמן , מבחינת אופי, לא היה קפטן כזה ראוי.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

oFiRzZz ו-amn אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו לאט לאט מתברר שגולסה פשוט לא כשיר וזו בעיניי לא הפתעה. הוא לא בכושר משחק ואין לו (עכשיו) מה לחפש בנבחרת. בכלל, עכשיו הדיווחים מדברים על זה שקהת וחמד בהרכב במקום גולסה ואצילי. אלישע משחק במשחקים פסיכולוגיים? בשביל מה כל השטויות האלו? גם ככה הם הרבה יותר טובים מאיתנו. מבחינתי קהת גם לא בדיוק בכושר אדיר וחמד שחקן שמתאים הרבה יותר בשביל משחק מול הנבחרות הקטנות או מתי שאנחנו בפיגור. אני דווקא אהבתי את הרעיון לשחק עם שלישייה מהירה שמסוגלת אולי להביך את האזורי עם מתפרצות. אני לא יודע אם חמד מתאים לעניין הזה.

5. ייא Member

אני מעדיף קהת על גולסה ואםילו את כיאל שקבוע דופק אותנו...שוב, לא שזה באמת ישנה משהו וגם אם ננצח מחר נסיים גג מקום 4.

6. Raulito Madridista

זהבי הוא כמאמר הקלישאה מי שמגיע ראשון לאימון ועוזב אחרון. הוא כן יכול להוות דוגמא ברצינות שלו, המקצוענות שלו - הבחור שיחק אשתקד בכל משחק ופשוט לא נפצע, מבחינתו כל מה שהיה בשבוע שעבר במגרש לא קיים והוא צריך לתת גול עוד פעם וגם לא יקרה כלום אם לנבחרת יהיה קפטן עם ביצים, שחקן משמעותי שלא מנמיך ציפיות והוא גם טוב מקצועית בניגוד לטב"ח הבלם למשל. מצד שני היו דברים לא ספורטיביים כמו ההתגרות המיותרת באוהדי הפועל או ההתבטאות אחרי המשחק בסכנין - דברים שאפשר לוותר עליהם, מה גם שסכנין רצתה לארגן ארוחת פיוס וזהבי סירב.

אני די מובך לראות את כל מד הלחץ סביב גולסה. מה קרה, גולסה 2016=בניון 2006? ממש כל המדינה על הרגליים מחשש שהבייבי של אלישע לא יהיה כשיר ולא ישחק, נו באמת. היום תומר חמד התראיין ל'ידיעות' ואמר דברים מאוד נכונים - סגנון המשחק שלו פחות סקסי אבל הוא שחקן מוכח ששומר על יציבות ולטעמי הוא חייב לשחק מחר יחד עם זהבי והשילוב ביניהם יכול להיות מעניין ויחד עם טב"ח שעל הבלאגן שהוא עושה והמהירות האדירה שלו לא הייתי מוותר. הוא היחיד שיכול להתמודד אולי עם האיטלקים מבחינה פיזית. אצילי יוכל לעלות מהספסל.

7. Butragueño מנהלים

אני חושב שרוב המדינה היום קוותה שהוא לא יהיה כשיר. גם אם אנחנו לא באימונים, וגם אם אנחנו לא יודעים מה אלישע ייעד לגולסה, אין שום הסבר הגיוני לכך שהוא יהיה בהרכב הפותח. ואם פציעה הייתה צריכה למנוע ממנו לשחק, זה כבר מזל. מקווה שצמד המשחקים הבאים הוא כבר יתפכח.

* בבקשה לחסוך כבר עכשיו את הדיון של כמה גולסה נותן המון למכבי ת"א והוא המצטיין שלהם.

EsheD, Nigel de Jong ו-ייא אוהבים את זה.
  8. הרצליה Member

לא יודע, אני לא אוהב את הראיונות שלו, נראה לי שזאת כבר פעם שלישית. הוא תמיד יוצא בהם שחצן, "אני הכי טוב, כולם מסביבי לא מגיעים למה שאני עשיתי". מישהו צריך להסביר לו שלדבר על עצמו זה לא בשבילו.

amn אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

הרכב לגיטימי כל עוד זה בלי גולסה.
    אני לא הייתי מעז להשאיר את רמי גרשון על הספסל בשביל איתן טיבי, אבל שיהיה.

לגבי תומר חמד, הוא בבאמת מקופח קצת תקשורתית פה.
    תכלס? הוא ורפאלוב שני הלגיונרים הבכירים שלנו כרגע.
    הוא שומר על יציבות ברמות הגבוהות כבר איזה 5 שנים.

אני בהחלט יכול להבין אותו.
    אם זהבי היה משחק בברייטון כל שער שלו שם היה פסטיבל לאומי.

oranfu ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  10. zivmay Member

למה לא לשחק עם שלישייה של כיאל ביטון וזהבי? זה לא כלכך התקפי כמו שמציירים את זה. למרות שזהבי כוכב הוא לא מתבייש לעשות הגנה, והוא גם הרבה יותר אגרסיבי מנאתכו וגולסה.

שלישייה של כיאל ביטון וזהבי בנוסף לאצילי חמד וטל בן חיים זה לגיטימי לגמרי ולטעמי זה ההרכב הכי פיזי שאנחנו יכולים להעמיד.

11. Telkiyski Member

זהבי לא יכול לשחק בשלישיית אמצע כי אתה רוצה אותו סביב הרחבה, עושה תנועה וכל הדברים שהוא אוהב. הוא לא שחקן של מרכז שדה וניהול משחק.
    אתה לא רוצה להשאיר את ביטון וכיאל לבד באמצע.

אני מקווה שמחר זהבי ישחק באמצע ולא בצד. בצד הוא לא יכול לעשות יותר מדי (אין לו איזה דריבל מדהים או מהירות).
    זהבי מאחורי חמד ובצד טבח נשמע לי הכי טוב.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זהבי יכול לשחק בכל מקום החל מעמדת ה-50-50 ומעלה ולהיות טוב ויעיל. בהחלט חושב שניתן לשחק איתו ב-4-2-3-1 עם כיאל וביטון מאחוריו.

נאתכו טיפה נבלע בין הצרכים של הנבחרת לאלטרנטיבות. מצד אחד צריך להיות בהרכב, ומצד שני קשה למצוא לו את הפוזיציה - הוא לא בנוי להיות ה-קשר האחורי, ובנוי לשחק בעיקר ב-4-3-3 המוכר (כלומר 4-1-2-3), וזה לא משהו שמתאים כל כך לנבחרת. לדעתי יוכל להשתלב טוב במערך של שלושה בלמים כחלק ממערך קישור של מעין יהלום צר בו הוא באמצע יחד עם עוד קשר, כשתחתיהם קשר אחורי ולפניהם קשר התקפי נייד שנע לאגפים, אבל לא נראה שאלישע שוקל דבר כזה.
    האמת שזו יכולה להיות אופציה מעניינת שגם די מתגברת על מצוקת המגן השמאלי:
    גרשון בלם שמאלי, צדק באמצע, טיבי ימני, בכנף שמאל טב"ח, בימין דסה או ביטון. קשר אחורי לבחירה (אני הייתי בוחר בייני, אבל זה לא באנקר), נאתכו עם כיאל/ביטון/זהבי במשחקים היותר פתוחים, לפניהם זהבי/מליקסון ובחוד חמד/דאבור. אפשר גם לשחק עם זה ככה שגורעים שחקן מהקישור היחסית מעובה (ולעבור לסגנון א-לה סוזה במכבי) במידת הצורך.

13. yakov_y YNWA

לשחק עם טב״ח כוויק בק ב-3-5-2 לא רק שאתה מפסיד את השחקן מבחינה התקפית, אתה מקבל פה חתיכת חור באגף.
    אתה חייב במערך כזה שחקן עם אחרויות הגנתית, רק דוידזאדה יכול לשחק שם או אולי קני סייף.

הרכב שלי :
    גורש
    דוידזאדה גרשון צדק ביטון
    כיאל ייני ביטון
    בן חיים זהבי אצילי

14. Melikson24 Member

גולסה בינוני במכבי. זה שהוא רץ הרבה ולוחץ יפה זה נחמד, אבל לא סתם הוא נדחק לספסל. הוא לא מביא איתו ערך מוסף בניגוד לנוסא, מדוניאנין ושאר השחקנים.
    גם אליאל פרץ נראה בסדר גמור, הוא שווה זימון לנבחרת? עצם המחשבה של אלישע לשים אותו בסגל היא ביזיונית, אז בהרכב?

אם בן ביטון פותח זאת עוד החלטה תמוהה. נתן משחקים מדהימים נגד סלטיק, אולימפיאקוס ושריף בחוץ. מבחינה הגנתית עולה על דסה בענק, ואנחנו כאן צריכים כאן הגנה חזקה ויציבה. הרעיון לשים את השוער + הגנה שלנו ביחד עם רמי גרשון/טיבי הוא נכון מאוד כי כבר ההגנה הזאת הוכיחה שהיא הטובה בארץ ללא תחרות.

לא מבין למה חמד צריך לפתוח. הרי המגנים לא מצטיינים בהגבהות, גם בן חיים וזהבי לא הולכים לנפק לו כדורים, אז מה המטרה? עדיף שלישייה מגוונת וחדה של אצילי, בן חיים וזהבי.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה לא בדיוק ווינג בק, לא סתם בצד אחד אני מציין מגן ובשני את טב"ח. גרשון מחפה על אגף שמאל. אם תרצה זה מערך דינאמי בו בהגנה משחקים בקו של ארבעה כשגרשון משמאל, ובהתקפה הופך לקו של שלושה.

מצב נושא:
הנושא נעול.