נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Aug 31, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סיונרה Member

נו באמת, משחק בסיטואציה אחרת עם שחקנים אחרים והפכת את זה לסטנדרט בסיסי. קנדרבה ואדר הצליחו לכבוש גם נגד מאמנים טובים מברק בכר ואלישע לוי, זה מה ששחקנים עושים כדי לקבל זימון לנבחרת איטליה.

amn likes this.
  2. zivmay Member

פשוט לקחתי 2 קבוצות בהפרש של שבוע. בזמן שצדק וביטון היו נוראיים נגד אותם שחקנים שבוע לפני, ופתאום הם נראו כמו שחקנים לגיטימיים.
    אז איך אתה מסביר את השינוי הכלכך דרסטי הזה? גם בנבחרת היה להם צוות מסייע פנטסטי אז זה הוא לא תירוץ, הכל מתנקז בסופו של דבר להשפעתו של המאמן.
    לדעת להעלים את החסרונות, העמדת שחקנים במקומות מפתח, משמעת קבוצתית ושיטה.
    אלישע לוי תמיד יאשים את כל העולם אבל בחיים לא ייקח אחריות, זו התנהגות מביכה שלא מתאימה לרמה של מאמן נבחרת.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה פשוט מתעלם מהצד השני, זה מדהים.
    איטליה באה נגד ישראל למשחק שהוא חלק מקמפיין עלייה למונדיאל, משהו שהוא בגדר חובה עבור האיטלקים, כאשר כל משחק מלווה ברצינות מירבית והכנה קפדנית למען השגת המטרה (ולראיה המאזן המצוין של הנבחרת האיטלקית בטורנירי המוקדמות האחרונים).
    אינטר באה למשחק בטורניר שמעניין לה (ולכל קבוצה גדולה ביבשת) את התחת ועבורה הוא סוג של עלבון, שהאוהדים שלה לא עטים על כרטיסים למשחקיו (ולראיה, האצטדיון היה כמעט ריק).

המשחקים האלה תלויים בראש ובראשונה וכמעט לגמרי באיטליה ובאינטר, לא בישראל ובבאר שבע. כאשר נבחרת איטליה הגדולה באה בדרייב של עליה למונדיאל נבחרת ישראל לא תתגדג אותה ב-90% מהמשחקים, ולעומת זאת כאשר אינטר באה בדרייב של קבוצה שלא ממש רוצה להיות שם, אז פתאום הפועל באר שבע מישראל יכולה לנצח בחוץ (ניצחון מרשים, תחסוך ממני את זעקות ה"זלזול!!!!!!") את זאת שניצחה את יובנטוס!!!!!!!!!!!!111

oFiRzZz and amn like this.
  4. Melikson24 Member

איטליה ממש לא באו בשיא הרצינות לסמי עופר, וזה התבטא גם במשחק שלהם.
    ועם אלישע לוי בכלל לא היינו מגיעים לשלב הזה, אז לדבר על לנצח איתו את אינטר..? מצחיק. איכשהו הוא הצליח לעוף מול RNK ספליט שהם באמת היו קבוצה ברמה נמוכה.

בכל אופן, ההרכב של הנבחרת נראה רע מאוד. איך דסה שבכושר מזעזע פותח ולא בן ביטון? מה הקשר של גולסה להרכב? גם התלבטות בין גרשון וצדק. אולי.. רק אולי.. תפתח עם שניהם..?
    לא אתפלא אם נצליח להפסיד למקדוניה.

5. zivmay Member

למה אתה מכניס את זה בכל מקום, ואיך זה לעזאזל קשור לדיון? הגיע הזמן להפסיק להיות אובססיבי כי אני מתחיל לחשוש לשלומך.
    סה"כ הצגתי את החסרונות של המאמן השקרן הזה, שמשקר פעם אחר פעם על ידי התנהלות חובבנית, ולקקנות לשחקנים . בנאדם שמאשים את כולם מלבד עצמו, בכל ראיון.

ייא likes this.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא בא לגונן על אלישע, וגם אני חושב שהוא מאמן חלש, אבל אתם חייבים להפסיק לפאר את בכר. גם איתו אני לא חושב שהנבחרת הייתה מגיעה ליותר, ולך תדע, אולי דווקא הקטע הזה שלאלישע אין ממש הבנה טקטית מתקדמת ולא עליה הוא מסתמך לאורך הקריירה, יבוא לחיוב במסגרת הזו שבה לטקטיקה יש מקום משני יותר, כי אין זמן לעבוד עם הקבוצה (שקר שישראלים מספרים לעצמם, כן).

את המשחק מול אינטר לא אני הכנסתי לדיון, אגב.

7. סיונרה Member

מיגל ויטור, קורהוט, הובאן ואוגו, כבר 4 שחקנים ששיחקו במשחק אחד ולא שיחקו בשני.
    ושוב, ב"ש היא לא הקבוצה היחידה שאדר וקנדברה לא הבקיעו מולה, וישראל היא לא הקבוצה היחידה שהם כן כיכבו מולה.

amn likes this.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא קראתי פה את כל התגובות, אבל ברק בכר מפלצת מקצועית שזכאי לכל פאר ושבח. המאמן הכי טוב שהיה פה בשנים האחרונות ושני רק לפאולו סוזה, אם ימשיך כך יגיע לאותם הגבהים, אם ימשיך ככה אסור לו להתקרב לנבחרת שהיא בית קברות לכאלה שהגיעו למיצוי.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Sir Alex Ferguson, DRORIKO and Nave like this.
  9. עידן444 Member

איך אתה מסביר?
    אולי כי זה כדורגל?
    ארסנל רקדה נגד צ׳לסי לפני שבוע ואתמול ניצחה בקושי את ברנלי מגול ביד.
    מכבי חיפה מפסידה לסכנין ואחר כך מנצחת אתכם.
    אתה באמת מחפש הסברים וחוקים בכל דבר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

amn likes this.
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן אבל פה מדובר בחבורה של אותם שחקנים בהדרכתו של מאמן אחר, ואולי המאמן הוא הסיבה לפער היכולות הזה?

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני באמת ובתמים לא חושב שהוא מסוגל להגיע לגבהים של סוזה (גם כי הוא ישראלי ופחות קל להתקדם בכדורגל ככזה, וגם כי הוא הרבה פחות מתקדם ומתוחכם מבחינתי). אני חושב שגם את פאקו צריך לקחת בחשבון בדיון שכזה.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן, גם אני לא מאמין שהוא יגיע לגבהים של סוזה.

אם יש לו אליפות גם בעונה הזו, דהאן יסדר לו ג'וב בחו"ל. השאלה איפה ואם דהאן יתעלה על עצמו (מעבר לבלגיה)

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שיהיה לו קשה, הוא צריך להיות מושלם, לא כמו סוזה שבא עם קשרים ורזומה כשחקן מוכר מאוד וגדול.
    ברק בכר צריך להיות הרבה יותר טוב מאדם כמו סוזה כדי להגיע לאותה רמת קבוצה.
    העניין הוא שכרגע הוא בדרך הנכונה ( לא כדי להגיע לפיורנטינה , אלא קודם כדי להתקדם משמעותית מליגת ההעל, ב 3 שנות אימון הוא עשה דברים ענקיים בדגש על שנה וחצי האחרונות.

בכלים שיש לו כרגע לא רואה שום נחיתות שלו מול סוזה, בטח לו בהקשר של הבנת המשחק ותחכום כמאמן.
    בכל מקרה זה דיון אחר, הפואנטה שלי, בהקשר של אלישע, שכן היה מקום להשוות לבכר שכן היה פה דיון סביב הראיון של אלישע שחי בסרט וטען שהוא היה מסוגל להביא את באר שבע לאותם המקומות שברק הביא אותם.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Last edited: Oct 3, 2016
    Sir Alex Ferguson likes this.
  14. עידן444 Member

אז אני נותן לך דוגמאות עם אותם שחקנים ואותו מאמן ובמשחק x הם נראים טוב ובמשחק x+1 נראים רע מאוד.
    שוב, זה כדורגל.
    יש התעלות, יש נפילות, יש יום יותר טוב, יום פחות טוב. בגלל זה אנחנו אוהבים את המשחק ושונאים אותו יחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

amn likes this.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נכון, לא אמרתי שזה בגלל המאמן, נטו הגבתי לתגובתך שפספסה את מהות ההשוואה.

בכל מקרה, אני בטוח שלכל אורך הקמפיין אנחנו נראה את אוןתם שחקנים שפורחים תחת בכר לא משחקים טוב תחת אלישע. אולי בפרספקטיבה של כמה משחקים, דעות ישתנו לכאן ולכאן.

Thread Status:
Not open for further replies.