נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Aug 31, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מליקסון זה הישראלי הכי גדול שראיתי במדים שלנו.
    חלק מהתכונות שלו (כמו הטעויות הגוף שלו) הם מהטובות ביותר בהיסטוריה של שחקנים בישראל.
    לא יודע כמה שחקנים ישראלים הגיעו להישגים שמליקסון הגיע אליהם, הוביל קבוצה לאליפות פולין ואף קיבל הצעה לשחק עבור נבחרת פולין באליפות אירופה שהיא אירחה, כשלאחר מכן הוא נרכש על ידי קבוצה בליגה הראשונה בצרפת, כשהוא חוזר לארץ הוא מוביל קבוצה שלא זכתה באליפות 40 שנה לשתי אליפויות רצופות ואולי אפילו לאליפות שלישית.

ערן לוי? אין ספק שיכולת המסירה והבעיטה שלו הם משהו מיוחד, אבל כבר ראינו אחד כזה, רק שהוא עשה מה שלוי עשה ברמה גבוהה יותר, בקבוצות איכותיות יותר שנאבקו על תארים, ואף הוביל קבוצות (26 שערים בעונה כקשר במכבי תל אביב!) לתארים, אפילו הגיע לאנטוורפן וקריסטל פאלאס, קראו לו איציק זוהר, ואפשר להגיד שערן לוי זה איציק זוהר לעניים, שכן איציק זוהר עשה מה שערן לוי עושה, רק ברמה גבוהה יותר ועם איכויות נוספות על המגרש מעבר לבעיטה ומסירה טובה.

DRORIKO likes this.
  2. Roma מנהלים

ערן לוי הסיבה היחידה ששקלתי לראות את המשחק או גרוע מכך לנסוע לנתניה. שווה בהחלט זימון בנבחרת האנמית הזאת.

כמובן שנסעתי לחולוניה למשחק הכדורסל.

oFiRzZz likes this.
  3. סיונרה Member

הדיון על המשקל עושה מזה צחוק, אבל ערן לוי מעולם לא הראה שהוא באמת מעוניין להיות כדורגלן יותר טוב ממה שהכישרון שלו יקח אותו.
    אני מאמין לזה שהוא מתאמן גם בימי חופש שלו, כי הבנאדם אוהב את המשחק. הוא אוהב אותו כמו שערסים בשכונה אוהבים לשחק בשישי בצהריים, הוא כדורגלן מצויין אבל ספורטאי גרוע.

רואים את זה על המגרש, הוא עושה בעיקר רק מה שבא לו. הוא רוצה לנסות לסובב קרן לשער, הוא יסובב קרן לשער. הוא רוצה לבעוט מ40 מטר במתפרצת עם יתרון מספרי, הוא יבעט מ40 מטר במתפרצת.
    אני מוכן להתערב על כך שבימי אקסטרה אימונים שלו הוא לא מתאמן על סיבולת או דברים משעממים אחרים שגם כדורגלנים טובים ומוכשרים ממנו מתאמנים עליהם כל הזמן, אלא בטח בועט לשער מחצי מגרש ומנסה לפגוע במשקוף 30 פעם ברציפות תוך כדי הקפצות.
    הוא אמנם לא הכדורגלן השמן הראשון בהיסטוריה, אבל די ברור לי שהוא לא שמן כי אלוהים גזר עליו, אלא כי הוא מעדיף לשפר את הבעיטה שלו מאשר להוריד כמה קילו.
    ואגב, אני לושב שמגיע לו לשחק בנבחרת ישראל הנוכחית ושמח מאוד בשבילו שזומן.

4. abcd Member

א. איציק זוהר נחשב לזר הגרוע ביותר בתולדות קריסטל פאלאס.
    ב. בתור אחד שראה את שניהם לא מעט מול העיניים, הבעיטה והמסירה של ערן הן משהו אחר.

5. סמואל אטו Member

מאור מליקסון הוביל את ב"ש לאליפות.
    לברדה, אוגו, וואקמה, צדק, ויטור, בוזגלו ולכסף של אלונה לא היה קשר לזה. רק מליקסון ובגלל זה הוא יותר גדול מלוי.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו כל אוהדי נתניה אתה מסתכל על איציק זוהר של נתניה, כשהוא כבר בן 30 וממשיך לשחק כדורגל לא כי רצה אלא מהסיבות הלא נכונות וכי היה חייב להמשיך ולשחק כדורגל (ואני במקרה יודע בדיוק למה חתם אצלכם באותה תקופה אבל זה לא לכאן).
    תשווה את ערן לוי לאיציק זוהר של מכבי תל אביב, שהוביל את מכבי לאליפות אחרי 13 שנים בלי אליפות, לאיציק זוהר שכבש 26 שערים במדי מכבי תל אביב והוביל אותה לסגנות ולגביע עם שער מאיזה 40 מטר בגמר הגביע מול הפועל תל אביב בגמר ולאחר מכן גם לדאבל, לאיציק זוהר בקדנציה הראשונה בבית"ר י"ם, לאיציק זוהר שגם היה לו מאזן שערים יפה בנבחרת ישראל, איציק זוהר הזה ערן לוי עם כל הכבוד לא מתקרב, בניגוד ללוי איציק זוהר העמיד מספרים שלוי בחיים לא העמיד ועשה דברים בקבוצות הכי גדולות בישראל ובמעמדים הכי גדולים משהו שלוי לא עשה מעולם, ויסלח לי ערן לוי שהוא שחקן מיוחד, אבל כבר ראינו אחד כמוהו, רק גדול יותר וטוב יותר (ולצערי גם הוא עם אופי בעייתי, אחרי הפציעה הקשה שעבר במכבי תל אביב הוא כבר לא היה אותו שחקן, לא רק פיזית אלא גם מנטלית, טעם יותר מידי מהחיים מחוץ לכדורגל ולא היה מוכן לוותר על אותם דברים כשחזר לשחק).

DRORIKO likes this.
  7. Noam77 Member

שמע יש לך תגובות הזויות.
    לכסף של אלונה עלק. התקציב השלישי בגודלו בליגה. 40 מיליון שקל תקציב באליפות הראשונה(בלי ויטור).

וכן, מליקסון תמיד היה בטופ 3 של האליפויות האלה. ותמיד היה זה שדפק הופעות באמאמא של המאני טיים.

zivmay and Sir Alex Ferguson like this.
  8. סמואל אטו Member

הזוי מי שטוען שב"ש לא הגיעה למצב שלה היום בלי השקעה כספית גדולה מאוד.
    בטח ברדה, מליקסון ובוזגלו הגיעו לב"ש כדי לשחק בשביל לינה ואוכל.

קשר ימני, henry1 and גלץ like this.
  9. גלץ Member

סלח לי אבל מה רע בלנסוע לנתניה :)

10. Noam77 Member

הזוי מי שטוען שהכסף הביא תארים כאילו שאנחנו הפאריז של הליגה.
    ואם כך, מוזר איך חיפה עם תקציב גדול יותר רחוקה מאיתנו 20-30 נקודות כל עונה ומכבי תל אביב עם תקציב כפול מפסידה לנו שוב ושוב את התואר החשוב ביותר.

ברדה ומליקסון הגיעו להפועל באר שבע מאהבה למועדון. גם לברדה וגם למליקסון היו הצעות גבוהות הרבה יותר גם מאירופה וגם בארץ(מכבי תא).
    אבל תמשיך לקשקש על מועדון שאין לך שמץ של מושג מה קורה בו.

Sir Alex Ferguson likes this.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

למליקסון היה חלק חשוב ומרכזי בשתי האליפויות, הג'וקר שלנו, שכן בכל אליפות הוא היה זה שברגעים הקשים לקח את הקבוצה עליו.
    מליקסון בקדנציה הראשונה שיחק עם שואבי מים וחוטבי עצים ועדין הגיע לדאבל דאבל במספרים, וכשעזב אותנו לפולין היינו במקום הרביעי כשאת העונה בלעדיו אנחנו אולי מסיימים בירידת ליגה בלי שטראובר שנתן לנו מתנה במשחק האחרון של העונה ומנע מאיתנו להגיע לפלייאוף התחתון.
    מליקסון שחקן שהוביל קבוצה בליגה חזקה מישראל (ויסלה קראקוב בפולין, זאת שכמה שנים לפני פירקה את בית"ר של גאיידמק במוקדמות ליגת האלופות) לאליפות, שנקנה על ידי קבוצה מליגה חזקה יותר (ואלנסיין בצרפת), מליקסון שחקן שגם בגיל מתקדם יותר מלוי הוא דומיננטי הרבה יותר ופעמים רבות הוא הוא ההבדל בין הפועל באר שבע ליריבה.
    זאת הסיבה שמליקסון גדול מלוי.

וכן, גם איציק זוהר (3 אליפויות ו3 גביעים יותר, וכמות גדולה בהרבה של שערים) גדול בהרבה מערן לוי.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ברור שגם הוא וגם דסה ישחקו מול ארגנטינה (דסה יעלה גם עם זריקות אם צצריך, זהבי גם יתנצל אם צריך), בכל זאת, זה לא מפגש מול רומניה אלא מפגש מול מסי...

Noam77 likes this.
  13. גלץ Member

משה, אתה בטוח שזהבי ירצה לחזור לנבחרת? נראלי בחור די עקשן.

14. סמואל אטו Member

מי שרוצה להיכנס לדיון "ערן לוי VS מליקסון" שיהיה לו המון לבריאות. אותי זה פחות מעניין, אבל בדיון כזה כל טענה שמתרכזת בהישגים של הקבוצה בה אחד מהם שיחק חוטא למטרה מאחר ובכדורגל משחקים 11 שחקנים על המגרש, ופוטנציאל הצלחה של קבוצה מתחיל קודם כל ביכולות הכלכליות שלה.אם מליקסון הצליח לקחת קבוצה של "חוטבי עצים" רק עד לפלייאוף האמצעי, אז כנראה שבשביל לקחת אליפויות אתה צריך עוד שחקנים.

15. סמואל אטו Member

רק אתה יודע מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי, אבל אני רואה שהפער בינינו ביחס בין כותב לכותב הוא גדול, אז אני אפסיק לנסות להבין. יום טוב.

Thread Status:
Not open for further replies.