נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,356
    לייקים שהתקבלו:
    14,939
    מין:
    זכר
    בדרך כלל אני קורא בויקיפדיה האנגלית, לא יודע מה עבר עלי שנכנסתי דווקא לישראלית. הם גם כותבים שם שפולין עלתה למונדיאל
     
  2. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,356
    לייקים שהתקבלו:
    14,939
    מין:
    זכר
    כולם פה מתעסקים בכל מיני שטויות כמו רמת כדורגל של הנבחרת, למה עטר ורפאלוב זומנו, למה דאבור לא זומן וכל הזוטות האלה. אותי הרבה יותר מטרידה הקסדה של אלישע, היא הולכת ונכחדת :(
     
  3. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,826
    לייקים שהתקבלו:
    721
    נשבע לך הנה תגובה שלי בפייסבוק, אחד לאחד התגובה של אלישע:
    "תגובות אפשריות של אלישע בסוף המשחק: נתנו משחק ענק והיה חסר לנו הגרוש ללירה בשביל להביס אותם 8-0, כולם היו מעולים כולל יוסי בניון שנתן משחק הקרבה.
    חזרנו לעצמנו ובענק ונוכיח מול ספרד שאנחנו טובים."
     
  4. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,356
    לייקים שהתקבלו:
    14,939
    מין:
    זכר
    אם יש משהו שהוא יותר מגוחך מאלישע זה הפיד הצהוב בטויטר, הם לא מפסיקים לגמור על ההחמצות של חמד
     
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    להקת המעודדות של זהבי
     
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,668
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    רוב הזמן אני הייתי מאלה שהם 'אנטי רומנטיקה' ואני באמת חושב שלא כל שחקן שנותן גול בליגה יכול ללבוש את מדי הנבחרת או שככה זה צריך להיות, אבל אלישע הוסיף חטא על פשע בסיטואציה ובדרך בה עבר את הדברים. את הזימון של סולומון גיניתי למשל, אבל אלישע היה חייב לנסות להותיר רושם אחר בסיום הקמפיין. הרי לא צריך להיות חכם גדול: הנבחרת תוציא 3 נק' משני המשחקים שנותרו. ננצח את ליכטנשטיין לא חשוב כמה נהיה גרועים, ונפסיד לספרד לא חשוב כמה נהיה 'טובים'. הייתי מזמן את דיא סבע ללא ספק, וגם את דאבור כי הוא צעיר ומתאים לקמפיין הבא, אפילו את חנן ממן שדווקא האדישות שלו יכולה לעשות טוב. הייתי בודק את קלטינס בקישור האחורי. פשוט נמאס מכל השמות האלה שחוזרים שוב ושוב - רפאלוב, טב"ח, נאתכו ואחרים. אגב, טב"ח הבלם יהיה מאוד-מאוד-מאוד חסר בקמפיין הבא.
     
  7. optimus Member

    הצטרף ב:
    ‏30/8/11
    הודעות:
    920
    לייקים שהתקבלו:
    121
    בספורט אין כישלון, זו אכזבה.
     
    rivaldo אוהב/ת את זה.
  8. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,771
    לייקים שהתקבלו:
    6,804
    הדבר היחידי שהקמפיין הזה שירת, זה את ההופעות של בניון. בחיי שלא ראיתי קמפיין כל כך חסר חשיבות, עניין ויכולת.
    אין לי בעיה עם זה שיש תחלופה ענקית בנבחרת, ושכל מחזור של נבחרת יהיו מצידי 18 שחקנים חדשים. אבל שיהיו 18 שחקנים שקרעו את התחת בשביל זה. אני רוצה לראות את תומר חמד שעובד קשה בטירוף באנגליה, אני רוצה לראות את דיה סבע שחוזר מפציעה לפציעה ומשפר את היכולת שלו, אני רוצה אפילו לראות את ערן לוי שלמרות המשקל שהעודף שלו יודע לתת פס על 60 מ'.

    מצד שני, נגמרתי מקבהה שנותן 2 משחקים טובים במאריבור והופך לקונצנזוס. כנ"ל אייבינדר או עטר, שנשענים על 2-3 משחקים טובים מתוך 10.
    גם חוסר הזימון של דאבור, בטענה שאלישע "מחפש שחקנים שמחוייבים ב-100% לנבחרת". מה יש בזהבי שאין בדאבור שהופך את הראשון למחוייב ב-100%? (הכוונה שלי עד אותו הרגע שזרק את סרט הקפטן נגד מקדוניה).

    קיצר, הכל חרטא בנבחרת. כולם זורקים קלישאות של "נוער" , "תשתיות" , "מתקנים" אבל לא מסתכלים על מה שבאמת חשוב. מודעות. אין לנו שחקנים שמסוגלים להתמודד באופן מנטלי ופיזי נגד נבחרות אירופיות. וזה למה המדינות הסקנדינביות, שמתבססות על שחקנים מקומיים מקבוצות שאפשר לשמוע עליהן רק בפוטבול מנג'ר, מצליחות להתקדם. כנ"ל הנבחרת היגוסלביות לשעבר, הבלטיות ומערב אירופה. על הפאן המנטלי אני בכלל לא מדבר. אני זוכר ששחקנים התחננו לפני שנתיים-שלוש לצאת למסע של הנבחרת בארה"ב למשחקים נגד הונדרוס ועוד קבוצה ששכחתי את שמה. ברגע ששמעו את הלוקיישן, פתאום כל שחקן נהיה פטריוט, ושכח את המכה שקיבל בבוהן או את התור שקבע לשיננית.
     
    oFiRzZz, de Middenweg ו-Raulito אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,927
    לייקים שהתקבלו:
    26,943
    מין:
    זכר
    גם רשמו שהוא זימן איזה 40 שחקנים בקמפיין הזה. כמובן כולל ותיקים שאין מה לבנות עליהם בעתיד.
    במקום לנצל את הקמפיין ליצירת סגל/הרכב ברור לרוץ איתו ולהטמיע את השיטה האופטימלית, הוא היה עסוק בללקק לזהבי ובניון ועל הדרך חיסל לגמרי את חדר ההלבשה ולמעשה נשאר בלי כלום - לא שחקנים שסובלים אותו, לא שיטה, לא יציבות.
     
    Sir Alex Ferguson ו-Butragueño אוהבים את זה.
  10. ייא Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/10
    הודעות:
    4,703
    לייקים שהתקבלו:
    815
    מין:
    זכר
    אתם חושבים שאם אבוקסיס יאמן אז:
    השחקנים יכבדו אותו?
    הוא לא יזמן את החברים שלו לנבחרת?
    לא יעשה מה שנמני ודאהן הסוכנים אומרים?
    לא ירצה לקדם את האינטרסים האישים שלו בלבד?
    לא ילך נגד התקשורת?

    איזה מאמן ישיב בשלילה לשאלות שלעיל לדעתכם ויכולאמן את הנבחרת עם זימונים אמיתים ונכונים?

    ואני נגד עוד קמפיין של אלישע חשוב לציין.
     
  11. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,771
    לייקים שהתקבלו:
    6,804
    אם תקרא שוב את ההודעה שלי, תראה שלא דברתי בכלל על מאמן (מלבד הציטוט היחיד של אלישע, לגבי המחוייבות).
    אני דברתי על אופי של נבחרת. לא אכפת לי שהמאמן יביא רק שחקנים של דהאן, לא אכפת לי שילקק לזהבי את התחת.
    אכפת לי שיהיה גלוי ויגיד "אין מצב שנוכל לעמוד מול נבחרת כמו ספרד, אז אני מזמין גרזנים שיפרקו להם את הרגליים".
    ולא התייפיפות של "שלטנו 42% בכדור. זה 2.7% יותר מהשליטה של של ברזיל נגד הונדורס" או חרא אחר (שמתם לב לאנגרמה?).

    כל ההתייחסות של המאמן לתקשורת מביאה אותנו להסיק מסקנות. כלומר, אם הוא יביא את השחקנים שבכושר שיא, ושומרים על הכושר הזה לאורך תקופה ארוכה, לא יעלו שאלות מצד התקשרות של "מאיזה סוכן הוא מביא יותר שחקנים" או "האם הוא מקדם אינטרסים אישיים?".

    כל השאלות שנתת זה תופעת לוואי של מאמן גרוע.
     
  12. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,668
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    גם אבוקסיס לא בשל לאמן את הנבחרת והוא יהיה ברירת מחדל, אבל הוא הרע במיעוטו. הוא שחקן עבר גדול שייקבל הרבה ריספקט מהשחקנים, אין לי ספק בכך והוא גם דומה למאמן המודרני בניגוד לקשטן הזקן והמשעמם או גוטמן. מעבר לכך בעוד אלישע תמיד 'ניצל הזדמנויות' בשנים האחרונות, נקרא לזה ככה, מהתקופה במכבי חיפה פחות או יותר וגם בבאר-שבע - יוסי אבוקסיס הוא יותר זה 'שיצר אותן' עם הצלחות גדולות בבני-יהודה וסכנין. ואולי הנבחרת צריכה לחזור לפוזיציית האנדרדוג עד הסוף המר. לגבי הסגל, אי-אפשר להמציא, אין לנו שוער טוב ויש לנו חצי שחקן הגנה נורמלי - רמי גרשון, אם טב"ח לא ימשיך, אבל מהקישור ומעלה יש אופציות סבירות ואם לא אז צריך לרענן. והפסד לאלבניה או מקדוניה לא מתקבל על הדעת במשחק בית.
     
  13. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    דווקא אבוקסיס טוב (לפחות ככה עושה רושם) בלהעמיד קבוצות נחותות מול יריב עדיף, ככה שלנבחרת הוא יכול להיות טוב.
     
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,797
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    בפעם המיליון,די עם הגנבי דעת ! רק זר !!
     
  15. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    69,356
    לייקים שהתקבלו:
    14,939
    מין:
    זכר
    לאמן נבחרת זה לא רק לבוא כאנדרדוג אלא להסתדר עם כל האגואים בחדר הלבשה, משימה שאלישע כשל בה. אבוקסיס עם כל הכבוד עוד לא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה שצריך לנהל בה אגואים. בפעם היחידה שהוא אימן אחת כזאת הוא נכשל. ויודע מה אפילו בקבוצות קטנות יש לו כולה עונה וחצי טובה, מפה ועד לאמן את הנבחרת זה מרחק עצום.
     
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.