נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי חיפה ביישה את נעוריו הרבה יותר משהוא מבייש את עצמו. במכבי ובבית"ר אפשר לומר עליו בעיקר דברים טובים.

2. Telkiyski Member

ודאי.
    אצל מכבי תא טוב, אצל חיפה רע, אצל הקבוצה האחות? גם טוב.

קשר שמאלי ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

@orimor2212 די די, לא בכל תגובה אתה צריך להאדיר את מכבי ת"א. זה בכלל לא קשור אליהם.

בניון הרוויח את השנאה והבוז של אוהדי חיפה בצדק. אני לא דיברתי בכלל על הקטע המקצועי.

אבל מכיוון שהכנסת פה את הקטע המקצועי אז תפאדל - הוא היה עלוב גם אצלכם. קשר התקפי עם איזה 3 שערים ו2 בישולים כל העונה שלא עושה שום דבר חיובי על הדשא וכל זה כשהוא באחת מ2 הקבוצות הכי חזקות ואיכותיות בליגה. אבל היה אינטרס להציג אותו באור חיובי כי זה מראה כמה הקהל "המפונק, המגעיל, כפוי הטובה" של מכבי חיפה טעה וזה שימש את התקשורת ככלי לנגח בקהל.
    כל התקשורת שומרת עליו. שמעתי לא פעם את בוני ושאר חסרי המושג טוענים שלבניון היתה עונה מצוינת בעונה שעברה, שהמקום שלו בנבחרת מוצדק.

גם בניון וגם כל המטומטמים בתקשורת שדוחפים אותו מוזמנים ללכת לעזאזל.

4. Telkiyski Member

אגב אם כבר מעלים את זה, המספרים שלו במכבי חיפה היו לדעתי טובים בהרבה מאלה שהיו לו במיצ'ייה.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  5. סיונרה Member

התפקיד היה שונה לגמריי, אי אפשר להשוות.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איפה אני מאדיר את מכבי? אני מאדיר את בניון.
    כדמות בחדר ההלבשה וציבורית (הרי על זה ההשמצות ואני לא כתבתי דבר על יכולת מקצועית) הוא בסדר ויותר מכך בכל מסגרת שאינה מביכה כמו מכבי חיפה של היום.

שימו לב איך כולם מרוויחים את הבוז בחיפה "בצדק" - בניון, טוואטחה, אבו עביד ועוד. מדהים. כל כך הרבה שנאה, מעניין איך זה קורה.

7. Telkiyski Member

אפשר לחשוב שאוהדי מכבי תל אביב מעולם לא שרקו בוז לשחקן שלהם.
    ד"ש ממהרן ראדי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בניון בעצמו אחרי המעבר למכבי תל אביב הוציא את המשפט "אחרי שעזבתי את חיפה הבנתי שאני צריך להחליף מספר טלפון, כדי שיהיה לי טלפון נקי מעיתונאים ושאני נטו יוכל להתרכז בכדורגל".
    אז אתה יכול להגיד שמכבי חיפה זאת לא מערכת בריאה שמדרבנת שחקנים להשקיע רק מקצועית, אבל אתה רואה שהבן אדם בעצמו הבין שהוא צריך לשנות את ההתנהלות שלו ברגע שהגיע למערכת כמו שלכם.
    אין כאן אוהד של מכבי חיפה שלא יגיד לך שצריך להיות משהו מאוד מיוחד כדי להצליח אצלנו כי המערכת היא לא בריאה. אבל אי אפשר לא להאשים את השחקן עצמו אם הוא גם לא ממש מנסה להלחם בזה. אין לי ספק שגם עטר ישנה את הדפוס התנהגות שלו אצלכם.

9. oranfu Member

גם המסגרת של מכבי ת"א מביכה בשנתיים האחרונות. הרבה רכש שלא פוגע, מנהל מקצועי שיורד לספסל, מאמן שמנחיתים לו על הראש, מנהל מקצועי שמנהל בפועל את הקבוצה מהספסל בזמן שהמאמן עומד כמו גולם, מאמן שטוען שמי שהביא אותו זה לא המנהל המקצועי, מנהל מקצועי ששוב הופך להיות מאמן ואז מביאים לו "יועץ"...

לרגע לא רשמתי שטאווטחה ואבו-עביד קיבלו בוז בצדק. גם לא תורג'מן ומשומר. אתה מוזמן לבדוק את כל ההודעות שלי.
    בניון, או הו כמה שהגיע לו הבוז.

אני גם אוהב שאתה משווה. הרי כל דביל יודע ששיש ניצחונות ותארים אז גם בעיות עוברות בשקט. עוד עונה לא טובה שלכם ונראה כבר את עטר ויצחקי משתינים על קרויף בקשת (מילולית), את טב"ח מנפנף עם הידיים בביטול לעבר מקלארן ואת ראייקוביץ' עושה תנועות מגונות לקהל.

אם מסתכלים טוב היה אפשר לראות כבר דברים "בעייתיים" בשנתיים האחרונות אבל זה לא מתאים לאג'נדה של התקשורת שבמכבי ת"א עובדים טוב ונכון ובמכבי חיפה הכל קרקס (מה שנכון במקרה של חיפה).

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא לא נקי, ברור, אבל יש סיבה שדווקא במכבי חיפה שחקן מתנהל בצורה מסוימת, ובמקומות אחרים אחרת. זה קודם כל על מכבי חיפה.
    עיתונאים הן על גבול אנשי צוות במועדון הזה, פלא שלבניון היה קשר רציף איתם? בחיים שלי לא נתקלתי בדבר יותר הזוי מתקשורת הספורט החיפאית ויחסיה עם הקבוצות.

11. Telkiyski Member

איך אני אוהב את האג'נדות על איך במכבי תא ההתנהלות מול התקשורת היא נורא מדהימה ונכונה.
    כן, כי 5 עונות רצוף שהם או לוקחים אליפות, או רצים לאליפות ומסיימים מקסימום מקום שני.

בוא נראה איך תהיה ההתנהלות התקשורתית שם כשהם יהיו מקום 5 בינואר פעם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בסופו של דבר כל שחקן שמגיע למכבי חיפה בוחר באיזו דרך הוא בוחר ללכת. אם לשתף עיתונאי או לא, אם להדליף או לא, אם ללכלכך על השני וכו'.
    בניון לא רק שעשה את זה מאחורי הגב עם קשר רציף עם עיתונאים, הוא גם בחר לעשות את זה מול הקהל עם תנועות, תביעות אישיות וכו'.

אגב אתה רוצה עוד דוגמא? כל פעם שאנחנו מביאים זר, גם שהוא נראה מבטיח מאוד, אנחנו אומרים שהמערכת בטח תגרום לו להכשל. אבל אם אני יוצא לבלות ואני רואה אותו באותו המועדון איתי יום לפני משחק עד 5 לפנות בוקר, יש פה בעיה גם עם השחקן עם כל הכבוד למערכת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עזוב אותי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

המערכת בדיחה, ועדיין בניון היה יותר גרוע מכל שאר הליצנים אצלנו. הכריז מלחמה על הקהל, סיכסך בין הקהל לשאר השחקנים, הפך את כל הסיפור לבניון ולא למכבי חיפה.

זה מבלי להתייחס בכלל לפעילות שלו כסוכן כביכול.

שחקן שהולך וחותם אצל היריבה הכי גדולה לפני גמר גביע נגד אותה יריבה ודואג לחרב את חגיגות הזכייה.

זבל.

15. alexshw Member

בניון עסקן/סוכן עלוב ביותר שלחלוטין ניצל לרעה את האנרכיה המקצועית במכבי חיפה והיעדר אדם שיעשה סדר.
    ההיפך היית מצפה ממנו לבוא להיות המבוגר האחראי או שבכלל להגיד לא תודה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.