נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. amn Member

מה הקשר?
    זה שיש ספורטאים חסרי תרבות ספורט, או אוהדים חסרי תרבות ספורט - בארץ או בחו"ל, זה אומר שאין סיבה לשאוף למשהו טוב יותר?

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה צודק לגמרי, זו הייתה תגובה מטומטמת שלי.
    לא הייתי "מתגאה" בזה.

לירן אוהב/ת את זה.
  3. Telkiyski Member

אני לא חושב שהבוז לזהבי הוא איזה אסון, כמו שאני גם חושב, וכבר כתבתי את זה, שניפחו את השלכת סרט הקפטן של זהבי על הדשא (מי ישמע איזה אקט מזעזע זה).

amn אוהב/ת את זה.
  4. VAR Member

לא שמעניין לי תבצה מה אתה חושב עליי או על אוהדי מכבי חיפה, אבל למען הפרוטוקול: אף שחקן לא מעל הקבוצה. אף אחד. לא יוסי בניון (שעשה פי מיליון יותר מערן זהבי למען הנבחרת), לא ערן זהבי ואפילו לא תומר חמד יקירינו. אני אמנם חושב שהוא צודק לגמרי במה שהוא אמר על אלישע, אבל ברגע שהוא יצא נגדו בפומבי ההשעיה שלו הייתה מוצדקת.

נכון לעכשיו יש רק שפל אחד שעוד לא הגענו אליו וזה להפסיד לנבחרות דרג 6 (אנדורה, לוקסמבורג, ליכטנשטיין וכו'). לשפל כזה אני לא חושב שנגיע גם עם דקל קינן כבלם, אייל משומר כמגן וגל אלברמן בקישור האחורי, כך שלא ממש מזיז לי שהאליל ערן זהבי בחר לפרוש. האמת, זו ההחלטה הכי טובה שהוא קיבל כבר די הרבה זמן. אם אנחנו צריכים לעלות עם החבר'ה האלה כדי לחסוך מעצמנו את כל הרעש והצלצולים אז אשרינו. ערן זהבי וטל בן חיים הצ'כי לא מייצגים אותי, הם לא ספורטאים בעיני וטוב שהם בחוץ.

5. Telkiyski Member

אנחנו נתקשה בליכטנשטיין. משולש המשחק שם.

*גם טבח החלוץ בחוץ?

6. תומר1989 Member

הנקודת אור היחידה של הנבחרת זה שיותר נמוך מזה כבר לא יכול להיות

7. Raulito Madridista

רוצה לחזור כאן בקצרה על כמה נק'.
    * אלישע לוי צריך להגיד תודה לאלוהים כי בלי האקט של זהבי כל האש הייתה נופלת עליו. אלישע ליקק לו כל הקמפיין וזהבי ידע 'להחזיר'.
    * כעת לרוב השחקנים בנבחרת לא יהיה מאחורי מי להסתתר. טב"ח הבלם הוא הרע במיעוטו כקפטן הנבחרת. חמד מבחינתי היה פסול אחרי שהלך לבכות בעיתון כשלא שיחק.
    * הלוואי וזהבי היה חוזר לשחק בארץ, עכשיו יש לו חופש הרבה זמן, מת לראות איך התקשורת הייתה מתנהגת כלפיו. בלי קשר, הליגה משעממת בלעדיו.
    * זהבי טעה ונכון שהוא בן-אדם וספורטאי אבל על טעויות משלמים. רונאלדו הוא המודל שלו - ורונאלדו בחיים לא הגיב ככה בברנבאו, ואוהדי ריאל ששורקים לכריסטיאנו בוז הם יותר הזויים מהחארות ששרקו לזהבי אתמול בוז.
    * אם זהבי היה מתנהג ככה לאורך כל הקריירה כמו שעשה אתמול - הוא לא היה מגיע לשום מקום. הוא לא סומן ככוכב בשום שלב, הוא אכל הרבה חרא, בנה את עצמו לאט, 'כנגד כל הסיכויים' ולא נפל במהמורות בדרך. הודעת התנצלות עמוקה יותר הייתה מרככת את העניין מעט. הפרישה עצמה היא אקט לוזרי. הוא תמיד נלחם בהכל והגיע לאן שהגיע בזכות ולא בחסד, והפעם הוא מוותר.
    * גם אני לא רציתי שיסיים ככה את הקריירה בנבחרת, יש להיות לא טוב ויש לגמור בצורה עלובה, וככה הוא גמר. ומצד שני אני זוכר אותו עושה שביתה איטלקית גם בהפועל ב-2011 נגד ק"ש, את 'נאום העכברים' ובקיצור זו המעידה הכי גדולה אבל לא מעידה ראשונה.

8. גלץ Member

סיכוי לא רע שנובך בואדוז.

9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

יכול, ועוד איך יכול.

oFiRzZz ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא מבין מה הקשר בין הדברים.

11. South Boy Member

התגובה הזאת היא ההוכחה הכי טובה לגאונות של ערן זהבי.
    מקלל, זורק את סרט הקפטן, רץ בתנועות גנאי והתגרות בקהל יריב, מה אין לו ברזומה? ואחרי כל זה אף אחד לא עוצר לחשוב שאולי יש כאן דפוס התנהגות של אדם בעייתי, תמיד זה האספסוף והמדינה שלא נותנת להצליח אשמים.
    לנסות לשדר שאתה מעל האספסוף בעוד אתה מתנהג כמו אחרון החלאות מהיציע ועוד לקבל תמיכה עיוורת זאת גאונות, אני באמת מסיר את הכובע בפניו על קהל המאמינים שהוא הצליח ליצור לעצמו. נראה שלא משנה מה הוא יעשה יהיו אנשים שיאשימו את כל העולם רק לא את הבעיה עצמה.
    אני לא יודע, אולי זה מוגזם מדי לצפות מקפטן נבחרת ישראל ואחד השחקנים הכי מצליחים שהיו בישראל (ובוודאי מאחד שלא מתבייש להגיד את זה אפילו) שלא להתנהג כמו האספסוף ששרק לו בוז אז אני מצטער מראש שבכלל ציפיתי ממנו לדבר כל כך קשה אבל ברגע שהוא מתנהג כמוהם אין הבדל בינו לבין אותם אנשים שהוא מאשים בהתנהגות מבישה.
    מהראן ראדי לדוגמא ספג קריאות גזעניות ומפלות מהקהל של מכבי (והדו פרצופיות מה איתה?) בזמן שהיה שחקן שלהם, הוא עבר דברים ששחקנים בעולם ירדו מהמגרש באמצע המשחק בגללם אבל המשיך לפעול לטובת הקבוצה שלו ובחר להסתכל על הרוב השפוי שכן תמך בו, לא שבר את הכלים למרות שהיו לו את כל הסיבות לכך, ובטח שהיו לו סיבות מוצדקות יותר משל הסופרסטאר. אבל הוא לא עשה את זה, כי מהראן ראדי רואה את טובת הכלל ולא את טובתו האישית, מהראן ראדי הוא ספורטאי וקדם כל בנאדם, מה שערן זהבי אף פעם לא היה ולא יהיה לא משנה כמה שיאים הוא שבר וכמה יש לו בעובר ושב.
    ספורטאי נחות ואדם קטן ובזוי.

hbs7, oranfu, Bluekipper ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  12. Telkiyski Member

אוהדי מכבי שרקו בוז וקיללו את ראדי, בעודו שחקן של הקבוצה שלהם.
    ולמה? כי הוא ערבי. אפילו לא היה איזה הסבר מקצועי.

אבל בוז לזהבי? ביזיון.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  13. VAR Member

אל תנסה.

14. ייא Member

ובינתיים לוקס מותחת את צרפת בחוץ וגם אם יגמר 3-0 בסוף זה מראה איזו התקדמות אדירה הם עושים.
    ליכט לא מפסידה לנו חודש הבא. לא רחוק היום שנפסיד ליריבות האלה. כרגע רק אנדורה סן מרינו וגיברלרטר חלשות מאיתנו.

15. Sturridge Member

לראות את לוקסמבורג היום, איסלנד, צפון אירלנד, כולן מתקדמות ורק אנחנו הולכים אחורה כבר עשור. וזה כשהכדורגל הישראלי דורס פה כל ענף ספורט אחר.

Butragueño אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.