נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Aug 31, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amn Member

לא רואה הבדל.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רשמתי כבר אתמול, הקהל בסמי עופר מזעזע ובושה ששרקו רק לזהבי, בטח אם קיללו אותו על רקע אישי- זה גועל נפש וזה אצטדיון שלא צריך לארח יותר משחקי נבחרת. קהל בושה. ערן זהבי לא אשם, אשם מי שבחר אותו. אלישע לוי בישל לעצמו את הדייסה, שם את כל האשכים שלו בסל שנקרא ערן זהבי- ואותו סל, ערן זהבי, איכזב והכשיל אותו בהכל- מקצועית ערן זהבי לא הוכיח שהוא שווה את הקטע של "הנבחרת סביבו" ובטח מבחינת מנהיגותית ומנטאלי. אם נתייחס להכל- ריאיון העכברים, זריקת הסרט ובעיקר בעיקר תנועות הידיים והטענות לשחקנים אחרי כל אחרי מהלך שלא מוסרים לו ושלא נגמר יפה. ערן זהבי לא מנהיג, אלישע לוי שגה בענק שהלך בעיניים עצומות עם האשליה שזהבי באמת הכי טוב שיש ובכך ביטל את כל מי שמסביבו. רק אלישע צריך לספוג את העליהום הזה , כולל שריקות וקללות. ערן זהבי בסך הכל עושה את הכי טוב שיש ברמת הקבוצות כבר כמה שנים, וקיבל ממאמן הנבחרת את כל המושכות- ערן זהבי לא אשם שהוא לא מסוגל להנהיג נבחרת, ערן זהבי לא אשם שהוא לא באמת טוב כדי להיות שחקן הכי משמעותי בנבחרת הזאת, ערן זהבי לא אשם שזורקים אותו להיות חלוץ יחיד מול הגנות (גם של מקדוניה ואלבניה) שהוא לא מסוגל לעשות איתם שער מכלום כמו שהוא עשה בליגת העל ובסין. ערן זהבי לא אשם שהוא לא באמת מספיק איכותי כדי לבנות מסביבו הכל. אשם מי שהביא אותו למצב הזה.

3. קשר שמאלי Member

זהבי ראוי לשריקות בוז. אין על הקהל בסמי עופר. אי אפשר לעבוד עליהם

VAR and oranfu like this.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מקווה שאתה ציני... למה הקהל של סמי עופר (מכבי חיפה) הוא הקהל הכי טיפש ועיוור שיש. כמה שנים רצוף מעודדים ושרים גם שהקבוצה שלהם יורקת להם בפנים... עלק אי אפשר לעבוד עליהם...

orimor2212, amn and oFiRzZz like this.
  5. קשר שמאלי Member

שחקנים במכבי חיפה שלא השקיעו ועשו שכונה קיבלו שריקות בוז

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא לדיון הזה, העיניים שלי ראו דברים שונים לגמרי. אז יכול להיות ששחקנים קיבלו בוז (בניון, טוואטחה), אבל אלו שחקנים שלקהל הייתה בעיה אישית איתם. הקהל של חיפה תמיד אהב לסגור חשבון רק עם מי שיש לו בעיה אישית איתו. בניון, טוואטחה, עכשיו זהבי... להגיד שאי אפשר לעבוד עליהם זה הדבר הכי מצחיק שיש. קהל שאוכל לקרדות חופשי וממשיך להתנהג כרגיל. לא קרוב למציאות.

orimor2212 and amn like this.
  7. Ajax Amsterdam Member

אז זהבי פרש מהנבחרת, יצא מזה טוב לשני הצדדים בעתיד.
    תודה על מה שהוא נתן ושלום ולא להתראות

8. קשר שמאלי Member

זהבי פרש מהנבחרת. תענוג

9. Drama2 הסמל מעל הכל

תראה, זה היופי בכדורגל, הסובייקטיביות שבעניין מוציאה את ה"אני האמיתי" החוצה.

עם יד על הלב, שים את זהבי בנעליים של אלמוג כהן/ליאור רפאלוב/תומר חמד, מה הייתה התגובה של סולדי זהבי ?

אני כבר מדמיין את זה..
    -אם זהבי היה אלמוג כהן: מי זה בכלל זהבי, שחקן תחתית בונדסילגה-ליגה שנייה בגרמניה, ליגה שבה אפילו בן שהר נראה כמו שחקן. מה יש להתלהב מהקפטן של הפועל עכו הגרמנית ? בעצם נכון, זהבי היה קפטן גרמני בארץ.
    -אם זהבי היה ליאור רפאלוב: כמה צפוי שזהבי פיו פיו חכם על קוטריק, ישאר בקלאב ברוז' ולא ירצה לזוז משם מילימטר. הרי הוא אוהב להשפיל קבוצות עם עשירית תקציב, להשתחל לצ'מפיונס דרך אליפות, כי בליגה "אמיתית" לא היה לו סיכוי.
    -אם זהבי היה תומר חמד: כנראה שהתקרת זכוכית של זהבי היא פריימרשיפ או לחורר מהנקודה הלבנה בספרד. 3 משחקים בפריימרליג, 0 גולים, קצת קשה מול קבוצות שאין לך עליהם יתרון עצום הא?

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה היה ברור שיקרה, האקט הטבעי מבחינת זהבי.

חבל עבורו שהקריירה בנבחרת נגמרת בכזו בושת פנים. זה מה שיזכרו מכל ההופעות שלו בנבחרת, רק את זה.

מבחינתו עדיף כמובן, נגמר הלחץ הזה של להוביל ולסחוב על הגב, הוא לא מסוגל , זה היה גדול עליו, עכשיו כולו פנוי לעשות את הדבר שהוא יודע הכי טוב- לעשות כסף ולקרוע רשתות ברמת המועדונים בליגה הסינית, אין לי ספק שהוא ימשיך לפרוח.

DRORIKO likes this.
  11. oranfu Member

אני מבין שאם המשחק בחיפה אז הקהל הוא רק קהל של מכבי חיפה. אוקיי, שיהיה. באמת שלא מעניין אותי מי הולך למשחקי נבחרת.

במקרה של זהבי, הבוז מוצדק לדעתי. הוא קפטן ביזיוני שפוגע בנבחרת. הוא בוחר את ההרכבים, הוא לא מזיע על הדשא, הוא תוקף בתקשורת חברים שלו לנבחרת. זין כי ימלוך.

אני לא הייתי הולך למשחק של הנבחרת ושורק לו בוז, אבל אני בהחלט יכול להבין למה זה קורה (ואני בספק רב אם זה רק אוהדי חיפה או בגלל שאוהדי חיפה).
    *לא הייתי שר את השיר על אוסקר ושי, למרות שאני שונא אותו. אני חושב שזה לא במקום. אבל הבוז? חלק מהעסק ואני לא רואה איתו בעיה.

בניון הוא מקרה שונה לחלוטין והייתי שורק לו בוז בכל מקום משחק ומשחק. במקרה של בניון אין לי ספק שמי שישרוק לו בוז במשחק נבחרת זה אוהדי מכבי חיפה ואני מברך אותם על כך.

בשורה התחתונה זה שחקן שהתקשורת פה ניפחה הרבה מעבר לכל פרופורציה וכשיש עליו ביקורת הוא לא מסוגל להתמודד עם זה. קפטן גוליבר מתקשה לתת גול (או לעשות פעולה חיובית) בנבחרת (ולא שמשחקים לרוב נגד הגנות של יובנטוס) וכולם, כמעט, מבינים את הבלוף.
    אם לזהבי יש טענות הוא מוזמן לבוא עם הטענות לכל הכתבלבים שמתייחסים אליו כאיזה סופרסטאר עולמי. אולי זה גם יחזיר אותו קצת למציאות וינקז את השתן מהראש שלו.

איך הוא אמר אתמול - אני דוגמה לשחקנים שמצליחים בגדול לא רק בישראל אלא בחו"ל.

בוא, עם כל הכבוד לכסף וההצלחה, מדובר בליגת מתנ"סים ולא בבונדסליג ואפילו לא בליגה ההולנדית.

Telkiyski likes this.
  12. zivmay Member

הפרישה של ערן זהבי תעשה רק טוב לנבחרת, שחקן עם אופי כמו שלו צריך להיות כמה שיותר רחוק מנבחרת ישראל. עכשיו רק צריך להחליף מאמן ותהיה קצת תקווה.

ייא and קשר שמאלי like this.
  13. Telkiyski Member

זה לא כזה תענוג האמת.
    הוא שחקן טוב שיכול היה לעזור.
    שגעון גדלות הוביל לצעד הבלתי נמנע הזה.
    במצב הנוכחי לנבחרת באמת עדיף בלעדיו מאשר איתו.
    חבל שהוא לא יכול היה לבוא לנבחרת ולהיות על תקן עוד שחקן טוב מתוך 5-7 שחקנים מובילים וזהו.

והוא גם לא באמת פרש... שקוף שזה לצרכי התקרבנות של "איזה מסכן זהבי הכוכב בנבחרת חייבים שהוא יחזור אי אפשר בלעדיו".

oranfu and amn like this.
  14. DRORIKO Member

ההודעה הכי טובה בשרשור הזה

orimor2212, amn and oFiRzZz like this.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תהיו גברים ותודו שזה אוהדי מכבי חיפה, למה אם זה היה בטדי לשחקן ערבי לאף אחד לא היה ספק בכלל. הוא וגם בניון שעמד להיכנס היו מקבלים את הקללות והבוז, אבל זהבי אשם כאן, לא הקהל שגם הוא שם ז על הנבחרת, הרבה יותר מכל שחקן כזה או אחר.

Thread Status:
Not open for further replies.