נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Aug 31, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Telkiyski Member

לליגה הישראלית? את זהבי.
    שוב. למשחקים מול הגנות ברמות נמוכות זהבי הוא מפלצת.
    כשמתמודדים מול הגנות רציניות הוא די כלום.

נעשה את זה יותר פשוט.
    לליגת העל או לסין אבחר בזהבי.
    לליגה גרמנית או משחקי נבחרת רשמיים (שהם לא נגד נבחרות דרג 6) אקח את אלמוג.

לירן and oranfu like this.
  2. DRORIKO Member

מה זה הקשקוש הזה "יותר טוב לרמות נמוכות". שחקן שהוא יותר טוב יהיה יותר טוב בכל ליגה. תשים במכבי את דיבאלה במקום זהבי ומכבי לוקחת אליפות במחזור 20. ואגב "הגנות רציניות" מה אלמוג כהן תרם לנבחרת? הוא לא תרם כלום.

3. Telkiyski Member

אלמוג כהן קשר אחורי. הוא לא אמור לתת גולים ובישולים אתה יודע.

וכן, זהבי לחלוטין טוב לרמות נמוכות.
    טבז למשל אולי לא יתן 43 גולים בסין, אבל גם זהבי בחיים לא יהיה שחקן הרכב ביובנטוס.

לירן likes this.
  4. DRORIKO Member

אתה ממשיך "לתקן" אותי שהם לא משחקים באותו תפקיד למרות שלא אמרתי את זה בשום מקום. אני השוותי בין האימפקט של שניהם והאימפקט של זהבי יותר גדול=הוא שחקן טוב יותר. מה כל כך מסובך פה?

טבס כבר בן 70 והוא גם ככה הגיע לסין כדי לשכב על ערסל ולספור את הכסף

orimor2212 and amn like this.
  5. yedidel Member

מאיפה החלטת שהאימפקט של זהבי גדול יותר? הוא היה משאיר את אינגולשטאדט בליגה?

Telkiyski likes this.
  6. DRORIKO Member

לא, כמו שהוא לא השאיר את פארלמו בליגה. לא זהבי ולא אלמוג כהן הם עילויים גדולים. בואו נגיד את האמת, נפלו על דור שחור משחור, והבעיה שאני לא רואה עתיד בהיר יותר.

de Middenweg likes this.
  7. yedidel Member

הדור פחות או יותר אותו דור ולכן ההישגים גם בערך אותו דבר חוץ מחריגות לפה או לשם.
    לצורך ההשוואה אלמוג כהן גם עשה יותר בקריירה מיוסי אבוקסיס (ששיחק באותו תפקיד)

Telkiyski likes this.
  8. amn Member

אפתח: זהבי עשה טעות גדולה וצריך להיות מושעה, ואולי אף להיקנס.
    אני רוצה לדבר על הקהל בסמי עופר, שמשחק שני שורק בוז לשחקן נבחרת. בגלל בניון הפסדנו לאלבניה? בגלל זהבי הפסדנו למקדוניה? מה זה השטויות האלה?

מעבר לזה - מצחיק אותי על כל אלה שמדברים כאן על "הקהל שמשלם ממיטב כספו וסובל באצטדיון", כשלמיטב הבנתי - רוב רובם של הכותבים בדיון, בטח בשעת המשחק, היו בכלל בבית.

אל תתיימרו לדבר בשם אלו שהיו במשחק.
    ולדעתי האישית, זה מכוון בטח לאלו מכם שגרים פה בארץ ולא יודעים מתי דרכו באצטדיון כדורגל בארץ פעם אחרונה - במשחק של הנבחרת או של קבוצה כלשהי.

אזכיר: זהבי עשה טעות גדולה וצריך להיות מושעה, ואולי אף להיקנס.

אני הייתי במשחק, והיה בוז חד-משמעי ואך ורק כלפי זהבי. גם שירים (על אוסקר ושי זהבי, ועל הנטיות המיניות של זהבי).
    לא כל מיני סיפורים שכבר התחלתי לשמוע.

הבוז אגב התחיל גם עוד לפני השער של מקדוניה, אבל צבר תאוצה אחרי כן.

אזכיר שוב: זהבי עשה טעות גדולה וצריך להיות מושעה, ואולי אף להיקנס.

ושרו על אשתו, ועליו.
    שוב אגיד - זהבי עשה טעות, אבל הקהל בסמי עופר מחריד. בין אם זה הבוז לבניון במשחק הקודם, ובין אם זה הבוז לזהבי במשחק הזה.

מה גם שפתאום כשמדובר בסמי עופר, אז "מי אמר שאלה אוהדי מכבי חיפה?". נו באמת, אתם עד כדי כך נאיביים?
    אני הייתי במשחק, וראיתי את הצעיפים והחולצות של חלקם (כולל אחד שלבש חולצה אפורה).
    לא היה קשה לפספס.

ובכלל... אני לא רוצה לחשוב איזה עליהום היו עושים על הקהל ה"ברברי" ו"חסר התרבות" של בית"ר אם זה היה קורה בטדי. עד היום מזכירים את הבוז של הקהל של בית"ר (אה, כשזה בירושלים זה חייב להיות הקהל של בית"ר? למה? כי להפועל ירושלים וקטמון יש פחות אוהדים מלהפועל חיפה ורובי שפירא?).

ושוב: זהבי עשה טעות גדולה וצריך להיות מושעה, ואולי אף להיקנס.

חולק עליך.
    בחיי לא שרקתי בוז לשחקן שלובש את החולצה של הקבוצה שבאתי לעודד, ורוצה להאמין שבחיי לא אשרוק.

לא מבין מה מניע אנשים להגיע למגרש כדורגל ולפגוע בשחקנים שאמורים לייצג אותו?

אתה מודע לזה שהשחקנים לא מקבלים משכורת עתק מההתאחדות, כן?

על סמך מה כל האמירות על ההשפעה של זהבי?
    מה הוא מחזיק תמונות מביכות של אלישע מהחינה של הבת שלו?

גם רפאלוב לא זכה בשחקן העונה בבלגיה (Belgian professional football awards - Wikipedia)

הסיקור מתמקד בזהבי כי כנראה שיש לו רייטינג. עם כמה שאתה מדבר אליו, כנראה שגם אתה נכנס לכתבות עליו בליגה הסינית, מה שרק תורם לזה שיהיו יותר כתבות עליו.

לא חושב שיש כאן עניין להעצים אותו או את הליגה הסינית. אם לצורך העניין, מאור בוזגלו היה עובר לשחק בליגה האוזבקית ולא גידי קאניוק אני מניח שהיינו שומעים על הליגה הזו הרבה יותר.

oFiRzZz, abcd, DRORIKO and 1 other person like this.
  9. גלץ Member

כל הציטוטים האלה נאמרו בדיוק אחרי המשחק.
    אז אנשים הוציאו אגרסיות, מהבאסה, כולל אני, אז מה. לא שאתה לא צודק בחלק גדול מהדברים כי אתה כן וקראתי כל מה שכתבת, אבל לפחות איכפת לאוהדים מהנבחרת שלהם.

בקשר לשריקות בוז זה נושא שאפשר לדון בו אפילו ביותר מ21 עמודים (;

Last edited: Sep 3, 2017
  10. amn Member

שריקות בוז מראות חוסר כבוד לשחקנים.
    כדורגל הנבחרות הוא לא מה שהיה לפני 50 שנים, ואפילו לא לפני 15 שנים.

פציעה קשה בנבחרת יכולה לגמור לשחקן קריירה ששווה מיליונים, בלי שהוא יקבל יותר מדי "בתמורה".
    אז לא, אני לא צריך להגיד תודה לשחקנים שמגיעים לשחק בנבחרת, וכן, זה עדיין נראה לי כבוד אדיר לייצג את המדינה שלך בכל פלטפורמה שהיא.
    ובכל זאת. אף אחד לא צריך לבוא ולקבל שריקות בוז (או שירים על אשתו ועל הנטיות המיניות שלו) מהקהל שלו.

ובין אם האוהדים בסמי עופר אתמול אוהבים את ערן זהבי או לא, הוא ניסה לייצג את הנבחרת שעבורה הם "טרחו והתאמצו" והגיעו לאצטדיון.

באופן כללי - הגישה הזאת ש"בכדורגל אפשר וצריך להתפרק ולפרוק את כל המתחים" היא לא לרוחי.
    אני עשיתי את הדרך לסמי עופר אתמול מירושלים, יצאתי ב-18:15 וחזרתי באמצע הלילה הביתה, והיום עבדתי כרגיל. אז מה? זה נותן לי לגיטימציה לקלל את מי שאני רוצה? לשרוק בוז למי שאני רוצה? למה? כי שילמתי כרטיס ודלק? אז מה? לא זכור לי שכשרכשתי את הכרטיסים הבטיחו לי שבכל משחק ניתן הצגה.

כן, זה מבאס (בלשון המעטה) שהנבחרת נראית כמו שהיא נראית ומשחקת בצורה נרפית (וגם זה כנראה understatement). אני עדיין לא חושב שזה נותן לי את הזכות לבוא ולהתייחס לאף אחד במגרש - מהסדרן, ועד עופר עיני דרך השוער השלישי של מקדוניה בצורה שלא מכבדת אותו.
    חשבון הבנק של מי שעומד מולי לא קשור.

אם היו שורקים בוז לנבחרת כקולקטיב לא היית שומע ממני מילה. אבל אפילו זה לא באמת היה בסיום המשחק.

11. Telkiyski Member

@amn, תתפלא אבל לא נכנסתי לכתבה אחת על זהבי או הליגה הסינית.
    אבל כשנכנסים לאתרי ספורט בארץ אי אפשר שלא להיתקל בכתבות על הליגה הסינית.
    אפשר להיכנס ואפשר שלא.

בעיני לעשות כתבה בוואן יום לפני המשחק של ר.פ נגד וינביאן עם ציטוט של מאמן ינביאן על כמה זהבי זה אליל, זה פאטתי.
    אני לא נכנס לזה, אבל אני בהחלט נתקל בזה.

הסיקור של זהבי יצא מכל פרופורציה, ההאדרה שעושים לו (המאמן, התקשורת, כולם בתכלס) יצאה מכל פרופציה.

12. גלץ Member

אתה מדבר לעניין.
    בקשר לקריאות על נטיות מיניות ועל אישתו של, לא ידעתי שזה קרה, כן זה מזעזע.

13. amn Member

אבל אנשים נכנסים לכתבות האלה, והכניסות האלה מייצרות לאתרים האלה את כל הכסף שלהם. אז מה אתה רוצה שהם יעשו?
    אם יש לך תרנגולת שממשיכה להטיל ביצי זהב, אבל היא מכוערת פצצות. אז תזרוק אותה לפח? תשים אותה בצד עם כל התרנגולות?

14. DRORIKO Member

התיאוריה הזאת שלך שהתקשורת מלקקת לזהבי לא רק שהיא לא נכונה היום היא גם חטפה נוק אאוט. בכל אתר שאתה לא נכנס אליו שוחטים את זהבי. נכנסתי עכשיו לתכנית רדיו של 103 והם מפוצצים את זהבי במכות. הללי עוד רגע לוקח את השוט גאן והולך לחפש אותו. שים לב גם שכל האש הולכת לזהבי במקום לאלישע, הוא הטפלון האמיתי, הוא זה שמפעיל עיתונאים כמו בובות פיטום. זהבי לעומת זאת בריב מתמשך עם התקשורת, וזה הגיע לשיא בנאום העכברים.

Last edited: Sep 3, 2017
  15. גלץ Member

כן, זה מבאס (בלשון המעטה) שהנבחרת נראית כמו שהיא נראית ומשחקת בצורה נרפית (וגם זה כנראה understatement). אני עדיין לא חושב שזה נותן לי את הזכות לבוא ולהתייחס לאף אחד במגרש - מהסדרן, ועד עופר עיני דרך השוער השלישי של מקדוניה בצורה שלא מכבדת אותו.
    חשבון הבנק של מי שעומד מולי לא קשור.[/QUOTE]

דרך אגב כשדיברתי על אגרסיות לא דיברתי על קללות במגרש כמובן אלא על הביקורות שהיו בפורום.

Thread Status:
Not open for further replies.