נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

הלוזונים יכולים לפתוח שמפניות

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא מכה בפטיש שחקנים מסכנים על לא עוול בכפם.

3. Melikson24 Member

נגר נגר אבל עדיין עם יותר מספרים מגולסה בשנים האחרונות.

וובה קשר נהדר שהולך לשחק הרבה העונה ויעשה עבודה מעולה. מעניין אם דיברת עליו ככה גם כשהיה בק"ש.

4. Raulito Madridista

כבר אמרנו שאיטליה מנצחת הרבה משחקים בדרך הלא יפה והלא משכנעת הזו וגם ישראל כביכול נפלה בפח. אז הגולים הראשונים היו קלים ולא באמת סיכנו את השער מספיק אחרי האדום של קייליני שהיה בערב זוועתי – אבל אני חושב שהיו דברים טובים שהם לא כמו עוד הפסד בשידור חוזר של הנבחרת. אלישע פגע בול עם כיאל הפעם והגיב יפה עם אצילי אבל החילוף של טב"ח החלוץ בלתי-נסלח.

לגבי ערן זהבי: מקבל שבנבחרת זה עדיין לא זה, אבל גם על חיים רביבו(וברור שיש הבדל) אמרו את זה. זהבי באמת צריך איזה משחק גדול בנבחרת נגד יריבה רצינית ועד עכשיו רגע השיא שלו היה השער השלישי נגד בוסניה וגם בלעדיו היינו מסתדרים – אבל לא צריך להגזים בגלל האנטי שיש כלפיו. אולי הליגה הסינית דמיקולו אבל הוא הוכיח מה הוא שווה גם במשחקים באירופה. העלה את מכבי לבד לליגת האלופות, הקמפיין עם סוזה בליגה האירופית וגם בהפועל כמובן כמו הצמד נגד בנפיקה והשערים במוקדמות(נניח שהמספרת היא מזל). לא צריך להפוך את זהבי ל-'חכם על דרדסים' והייתי מחכה עוד כמה משחקים לפני שהייתי קוטל אותו בצורה כזו. הבעיה שהוא לא הגיע למצבים. ונניח שזה לא עובד אז מה, לוותר על השחקן הכי טוב שיש לנו, העיקר לעשות מהפכה?

5. yedidel Member

לא כיף להיות שחקן הגנה בנבחרת ישראל.
    כולם נופלים עליך, כאילו שהקישור וההתקפה נראו קשורים לרמה.

מה בדיוק רוצים מביטון בגול הראשון? כמה שחקנים הוא היה אמור לשמור בו זמנית?

oranfu ו-Civil אוהבים את זה.
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאתכו מתחיל לבכות שלא סופרים אותו שמעמדו נפגע.
    אם יש משהו שאני כן אוהב שאלישע עושה בנבחרת,זה שהוא מעריך נכון את היכולות של נאתכו.

גרשון חייב לפתוח במשחק הבא,טיבי והוא זה לא אותה רמה.
    ייני מביך,רק מחזק את העוול שנעשה לאלמוג כהן.

הכי בלט אתמול,אין לנו שחקן שיודע לנצל מצבים נייחים,לא קרנות ולא כדורים חופשיים. עם זהבי זה לא הולך.

7. Raulito Madridista

ערן זהבי צריך להיות זה שינגח ברחבה ולא זה שירים את הכדור, הוא הכוח העיקרי במצבים הנייחים וכשזהבי מרים קרן זה משאיר אותנו רק עם תומר חמד שאותו ההגנה האיטלקית חיסלה ודי בצדק.
    ייני היה נרפה מאוד אתמול וכל ילד מכיתה ה' שהייתה מעלה לכר הדשא במקומו היה נותן בידיוק את אותה התרומה, הוא מפחד לתת פס קדימה ונראה פחות טוב מבדרך-כלל. אבל אלמוג כהן גם מאוד אפור ולא יודע לשחרר פס קדימה. בכל המשחקים נגד יתר היריבות בבית אין מקום לשניהם על המגרש.

לגבי ביטון - הוא די הופקר שם במהלך של הגול הראשון(נכון שהוא נכנס לאמצע במידה מוגזמת) אבל אני כועס על השער השני שניערו אותו כל-כך בקלות.

ניסינו אתמול לשחק עם 'חלוץ 9' קלאסי, וחמד באמת השקיע ונלחם. אפשר לבדוק במשחק אחר מה קורה עם שחקן קצת יותר טכני למשל בן-שהר שמוזר שלא זומן כלל, אולי אפילו טב"ח החלוץ או זהבי.

8. yedidel Member

אני חושב שלצפות ממגן ישראלי (ביטון, דסה או אלון חרזי) לקחת את כל האחד על אחד ברמות האלה זה קצת מופרז.

אני יכולת להמר שמתי שאיטליה תגיע לאלבניה, יהיו שם סגירות כפולות באגפים. הם מודעים לחסרונותיהם.

9. zivmay Member

ככה זה אצל אלישע, כולם יוצאים מהעמדות, כולם מפקירים והלחץ מתואם ברמה מביכה.
    מאוד מסוכן להשאיר שחקנים ישראלים באחד על אחד מול שחקנים הרבה יותר איכותיים, אבל שהמאמן כלכך חלש טקטית ולפי הראויונות שלו אחרי משחק הוא כנראה גם הוזה, אז זו התוצאה.

10. Raulito Madridista

לא הפכתי את ביטון לשעיר לעזאזל(לדעתי טב"ח החלוץ היה חייב לעזור בסגירה אבל הוא חשב התקפה ודי הפקיר) ולא מתחתי ביקורת נקודתית על שחקנים חוץ מייני אולי שלא לחץ מספיק טוב לטעמי וכבר היו לו משחקים טובים יותר כמו נגד פורטוגל למשל וחוסר היכולת ההתקפית שלו והאפרוריות המרגיזה ידועים לכל. ומצד שני להאשים את אלישע בכל מגרעות הכדורגל הישראלי זה קצת מראה על אנטי מוגזם כלפיו. גם עם קאפלו על הקווים אתמול הלחץ לא באמת היה מתואם, לא ממספר אימונים כל-כך נמוך ויש פער איכותי מול איטליה, מה לעשות. הגול שספגנו אתמול יכול לקרות לנבחרות הרבה יותר טוב כמאמר הקלישאה. חושב שהיו דברים טובים, לא מתאכזב מההפסד ואם נפשל נגד נבחרות אחרות בבית אז יהיו לי הרבה יותר תלונות.

11. Butragueño מנהלים

אני במקום טב"ח מקליט את השער של אתמול מכל הזוויות, מכניס לקלטת ושולח לסוכנים. בעוד 30 שנים, לספר לנכדים על השער שכבש בהקפצה מעל אחד השוערים הגדולים בהיסטוריה.

לעניין המשחק, אפשר למכור לנו שהיה מאבק, וזה היה שווה כוחות ושיצאנו מאוכזבים. בפועל? איטליה יכלה לכבוש בכל התקפה שרצתה. הנפנוף של אימובילה, שפשוט זרק את צדק באלגנטיות, מוכיח שהם פשוט יכולים לכבוש כשהם רוצים. לא שאני חושב שגרשון היה משנה משהו, אבל אני חושב שהיה עוזר יותר לצדק אם היה פותח על חשבון טיבי. לגבי החילוף של ניר ביטון, אם כבר אלישע רצה מערך קצת יותר התקפי, אז אפשר להוציא את ייני. אמנם לביטון לא היה משחק גדול, אבל מלבד הצד ההגנתי שלו, הוא יכול גם לתת יתרון במטווח על השער. יש לו בעיטות טובות מאוד מרחוק (וגם ראינו את זה באחת הבעיטות השטוחות שלו).

לגבי גולסה, לא מבין איך אלישע רצה לשלב אותו פה. עוד הנעת כדור? אם אלישע היה טורח לראות את משחקי איטליה ביורו, היה רואה שזו נבחרת שלא נבהלת מהנעת כדור של היריבה, וגם מול קבוצות נחותות יותר, הן נותנים ליריב להרגיש שהוא השולט במגרש, ובמתפרצת אחת מתוכננת הם פשוט עוקצים. לא קונטה ולא ונטורה המציאו את זה.

בכל מקרה, משחק טוב שלנו ברמה הקבוצתית. חמד הראה שהוא שחקן אירופאי לכל דבר. כמות הפעמים שהוא ניצח במאבקי גובה או בכדורי שנחתו על הדשא והיה צריך להשתלט עליהם עם הגב היו יחסית גבוהות. הוא שחקן עקשן ברמה בלתי נסבלת, שלא פלא שקילייני פשוט איבד את הראש מולו.

לפחות מבחינת השוער לא היו אתמול שום תהיות. אף אחד מהשערים לא אשמתו, ואפשר לזקוף לזכותו הצלה אחת נדירה. בכל מקרה, אם יהיו לנו בלמים טובים, נוכל להסתדר גם עם שוער בינוני.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/16
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם גולסה קשר נהדר (אתה השתמשת במילה, אני אישית לא היית בוחר סופרלטיבים כאלה עבור אף אחד מהם) שהולך לשחק הרבה העונה ויעשה עבודה מעולה (כנ"ל, למרות שאין לי מושג איך קובעים דבר כזה).
    מקומו של וובה בראון לא בנבחרת, כנראה שלעולם לא יהיה. על גולסה עוד יכול להיות ויכוח, הוא צעיר יותר וכבר הציג יכולת ראויה בעבר.

13. קשר שמאלי Member

''אלישע היה חייב לזמן את הבלם טל בן חיים. עם הניסיון שלו לא היינו סופגים את השער השלישי", אמרו שחקנים בנבחרת

זה אמיתי?*/aaarofl

14. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

לא היינו סופגים את השער השלישי כי לפניו כבר היו השלישי, הרביעי והחמישי.

oFiRzZz, Gianluigi Buffon, Civil ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. ייא Member

פשכה מלקק למדליפו הראשי. כזה שקוף . כתב דלוח

מצב נושא:
הנושא נעול.