נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

זה כי אין לה בייל וראמזי,וגם לא דז'קו ופיאניץ' וגם לא הזאר ומרטנס. היא פשוט נבחרת מאומנת שיודעת מה היא רוצה מעצמה, בעוד אנחנו עדיין מעיפים כדורים לרחבה בתקווה שזהבי יגיע לאחד מהם

2. Telkiyski Member

בכיף. אבל זה לא שהם היו כאלה עליונים היום או ש"זה היה לא כוחות". זה לא שהיו להם 11 מצבים טובים והם נצלו רק 2 מהם. לזהבי (במצב של 2-0), נאתכו (במצב של 0-0) ולסהר (במצב של 2-0) היו מצבים לא פחות טובים משני האלה של סדיקו. רק שאצלם עמד בשער שוער ולא גרוש בטיול גרושים של 40+ בבורגס.

שתי בעיטות מחוץ לרחבה משני בישולים שלנו, שוער שבור ו2-0.

מבחינתי לאלישע הגיע להפסיד רק בגלל הבחירה בגורש להיות שוער.
    למה לא לתת לגלזר? אפילו חיימוב? הרוש מושעה הרי.

גולאסה, האתרוג שלו כמובן באנקר בהרכב ולא עושה כלום.
    הקפטן צועק על שחקנים ואז גם לא יורד להגנה.

שיתחנף עכשיו עוד קצת לזהבי. שיגיד מחר אצל אופירע שלא סידרו לו מצבים. חכם גדול.
    העיקר השעה את חמד והרוש, חשב שזה איזה טיול בגלל ששם גנב דעת עם נצחון מול 9.

ייא אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע חייב ללכת.
    כמובן שאיתו ובלעדיו התוצאות יהיו דומות, אבל יש את נבחרת ישראל המחורבנת שאנחנו רגילים אליה ויש את נבחרת ישראל שלו שכבר יורדת לשיאים אחרים של שפל שספק אם מישהו דמיין שנגיע אליהם. עזבו את האוהדים שבצדק כבר לא מאמינים תראו כמה שחקנים כבר פיתחו אנטי לנבחרת, נראה לי שאם עושים משאל אנונימי של כל שחקני הסגל הרחב 80% בעד שאלישע יעוף. כולם שם מבינים את גודל הבלוף וכמה חסר מושג וכריזמה "המאמן" שעל הקווים. וכן יש את עניין הראיונות המצחיקים והזימונים הפוליטים שיכלנו גם לקבל מאלי כהן וניסן יחזקאל.

DRORIKO ו-ייא אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

מה הסיכוי שנצליח לדחוף את לוזון לנבחרת?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

זה בסך הכל אומר שאנחנו מחליפים את אבי בדודו

6. ייא Member

עוד קצת עוד קצת הוא יעוף. תרשמו : מקדוניה מנצחת פה ב3.9 (אם הפטריה נשאר). לא ננצח בליכט. נסיים סיבוב 2 עם 1-2 נק ואז אין מנוס מלהדיח.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע לוי מאמן בינוני, אבל אני לא חושב שמאמן אחר יצליח יותר.

עד שהגישה של השחקנים לא תשתנה מקצה לקצה, לא נגיע לכלום. עד שהם לא יקחו ברצינות את המקצוע שלהם ויתחילו להתאמן ברצינות במקום למחזר לי את אותו המשפט מול המיקרופונים "אני עובד קשה", זה לא משנה מי יאמן את נבחרת ישראל.

עד שהגישה של אוהדי הכדורגל לא תשתנה מקצה לקצה, לא נגיע לכלום. עד שלא נפסיק לצרוך את כל כתבות הרכילות, עד שלא נפסיק מצד אחד להתבכיין על האיכות של התקשורת המסקרת ומצד שני לצפות ב'יציע העיתונות' כי זה מצחיק לשמוע אותם צועקים, הדבר האחרון שישנה זה מי יעמוד על הקווים בנבחרת ישראל.

עם יד על הלב, כמה כאן רצו שהנבחרת תנצח בשם הגאווה וכמה רצו שהיא תפסיד רק כדי לצפות בכל החגיגה שתהיה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

ברור שאפשר לעשות יותר, גוטמן עשה פעמיים תיקו עם פורטוגל ותיקו בחוץ עם וילס. אלישע היה מקבל בראש בכל אחד משלושת המשחקים. למעשה אני גם לא בטוח שהוא מנצח את קפריסין בחוץ.

לגבי הגישה של השחקנים זה גם קשור לאלישע. ברגע שלשחקנים יש מאמן ליצן שהם לא סופרים אז גם המוטיבציה בהתאם. אצל גוטמן/אברם/שלמה השחקנים היו יורקים דם על המגרש.

9. סיונרה Member

לא בגלל החדל אישים שהצליח להכשל אפילו עם הדור הזה.
    חייב להסכים, אף תחושת עצבים על הנבחרת לא שלמה בלי הפרצוף של הילד קקה הזה.

10. סיונרה Member

לא צופה באף תוכנית ספורט ישראלית ולא שמחתי כשהפסדנו, אפשר בבקשה נבחרת נורמלית?
    חוסר החשק שהמשחק הזה גרר איתו היה ברור עוד לפני, לא מצליח להבין איך הגענו למצב הזה. איך שחקנים מעדיפים לא-לשחק בנבחרת. שחקנים ששיחקו 50 משחקים ברמת אינטנסיביות מקסימלית באים לסבב הזה עם רצון לתת הכל, והשחקנים שלנו פשוט לא מעוניינים להצליח. ברור לי שמי שהגיע למשחק לא זרק זין בכוונה, אבל משהו בהפסד הזה היה באוויר.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מי שאומר כאן שאלישע אומנם בינוני אך הוא לא אשם כי זו הנבחרת שלנו. מעצבן אותי מאוד.
    נכון שגם אם מוריניו או פפ היו מאמנים את הנבחרת בקמפיין הנוכחי, סביר להניח שהיינו בכל זאת מסיימים במקום הרביעי או השלישי.
    אבל אלישע הוא זה שבחר אחרי ההגרלה להגיד שבכדורגל הכל אפשרי, אלישע הוא זה שהעלה הרכב כמעט זהה או זהה להרכב ששיחק מול מולדובה לפני מספר ימים, אלישע הוא זה שבחר לתת לדודו גורש את אפודת השוער הראשון למרות שהוא לא שיחק חודשיים, בחר לתת לטיבי ובן חיים קרדיט למרות אטך שהם נראו העונה ואלישע הוא זה שבחר להיות פוליטקלי קורקט, לזמן שמות לפי סדר היום התקשורתי או כדי להתחבב על האנשים הנכונים.
    אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב, כל קמפיין מחדש אנחנו מזמנים את "הסגל הבכיר" עלאק ששווה בכל קומבינציה אפשרית של כל הגרלה אפשרית לכל היותר מקום 3 וסביר להניח מקום רביעי. בטח כשאנחנו בדירוג הרביעי.
    ישראל צועדת במקום מאז לפי דעתי הקמפיין ב2006 אם אני לא טועה, הקמפיין ללא ההפסדים. נכון שגם אז לא היינו נבחרת גדולה, אבל אז האהדה לנבחרת הייתה קונצנזוס. אז לא היינו מפסידים לקפריסין במשחק מכריע בבית, אז האמנו.
    אני באמת לא אוהב את כל דיבורי הבדיעבד, הכי קל להיות חכם בדיעבד, אבל רבאק אתם מאוכזבים או מופתעים שקבוצה שהייתה ביורו האחרון ניצחה את ההרכב שהתבזה מול נבחרת כל כך חלשה כמו מולדובה. יצא לי להיות ב5-0 על אוסטריה ברמת גן. האווירה האצטדיון המלא, מי רואה את זה קורה באופק?
    כל עוד לא נחשוב על הטווח הארוך ולא נתחיל להנמיך ציפיות, לא נגיע לשום מקום.
    ישראל צריכה להביט במראה ולהבין שאנחנו מהנבחרות החלשות יותר באירופה. לא יותר טובים מאירלנד, סקוטלנד, יוון, אלבניה וכל הבלארוס למיניהן.
    צריכים לנצל קמפיינים שכאלה, איפה קני סייף, איפה דאבור, איפה גלזר או ג׳רפי, קלטינס ולביא, אצילי למרות שלא שיחק בגראנדה העונה, עומר דנינו, דור אלו, בן ביטון, סולומון, יהונתן כהן, דור מיכה. תנו להם להשתפשף תנו להם לצבור ניסיון בקמפיין הזה ובקמפיין הבא ומי יודע מה נקבל מהם בהמשך?
    שחררו אותנו מכל הנאתכו והכיאל והזהבי והטיבי למיניהם. אנחנו חייבים מאמן עם ביצים על הקווים.

de Middenweg ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  12. Telkiyski Member

אני לא מבין למה תמיד אנחנו צריכים לקבל את התבוסה הזו בבית כדי להבין שאנחנו לא כאלה טובים.
    בווינר החכמים נתנו לישראל יחס 1.6.
    איווניר הגאון אומר באיזה דקה 25 שאנחנו אמורים להיות הרבה יותר טובים מאלבניה, כאילו אנחנו אלה שעלינו ליורו האחרון על חשבון דנמרק וסרביה.

כל פעם מחדש מתעקשים לא להבין פה כמה אנחנו בינוניים מינוס ברמה של מוקדמות מונדיאל/יורו.
    בכלל צריכים להבין פה ש"טורניר גדול" זה לא חזות הכל.
    אפשר להינות מבנחרת גם אם היא משחקת רק בטורנירי מוקדמות כל עוד היא עושה דברים יפים.

בקמפיין הקודם ה3-0 על בוסניה (שהחסירה את שני החלוצים שלה), בקמפיין הזה ה3-0 הכל כך שקרי באלבניה. תמיד יהיה איזה משחק שיכניס פה אנשים לאיזה סרט שישראל היא נבחרת בסדר גודל של סלובקיה או דנמרק או משהו. היא לא.

לי היה ברור שישראל לא תנצח היום.

13. zivmay Member

עזבו שנייה את כל הזימונים או בעיות המשמעת, שאין ספק שגם אומרות משהו על המאמן.
    הנבחרת לא מ-א-ו-מ-נ-ת. אין שם כלום, לא תיאום, לא משחק לחץ, לא רוטציה בין עמדות. השחקנים לא יודעים איפה לעמוד ומי מחפה עליהם. הוא לא מאמן! רק אוהדי באר שבע יוכלו להבין את הבזיון שראינו היום ומול ספרד, כי העניין עוד טרי אצלנו. בראיונות הוא גנב דעת, אך ורק בגלל שהוא יודע שהוא לא יכול להאשים אף אחד, הוא לא רוצה שהאש תחזור אליו מהשחקנים והבלוף יתגלה מהר מאוד.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. Telkiyski Member

טוב תיאום וכאלה זה לא דברים שאמורים מראש לראות בנבחרת.
    לדעתי הוא הפסיד את המשחק נטו בגלל הבחירה לשים את גורש בשער (את כל הסיפורים שזה לא היה כוחות וזה אני לא קונה. ראיתי את המשחק).
    גורש אגב גם די אשם בשער שספגה הנבחרת במשחק הידידות מול מולדובה.

אני באמת לא מוצא סיבה טובה אחת לא לתת צ'אנס במשחק כזה לגלזר בשער.

גם די כבר עם השטויות האלה שכזה חשוב לסיים מקום 3 בשביל הקמפיין הבא.
    כאילו אם נסיים 3 אז נהיה דרג 3 בהגרלה הבאה (וכאילו שאם נהיה דרג 3 זה יעזור לנו במשהו).

הדירוג נקבע לפי ניקוד ותוצאות ולא לפי איזה מקום סיימת בקמפיין האחרון.
    אפשר גם לסיים 3 עם ולהישאר בדרג 4.

oranfu ו-ייא אוהבים את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי לקרוא עכשיו בכל האתרים המובילים שהאדון בניון בעיקר כועס על שריקות הבוז. אז נכון זה מכוער ובכלל לא במקום, אבל עדיף שלא ידבר בכלל. הוא לא היה צריך להיות מוזמן מלכתחילה. נכון שאין תרבות כדורגל בארץ כמו שאין תרבות רציני של מקצוענות אצל שחקני נבחרת ישראל. ראיתי אתמול נבחרת כבויה, לא מעוניינת וסביר להניח מפורקת מבחינה חברתית. אז נכון שבמדי נבחרת ישראל לא צריך לשרוק בוז לבניון, אבל יאללה שהבחור יפרוש ויעזוב אותנו למנוחה. אפשר לחשוב שהוא טלית שכולה תכלת. זה ממש תרבות להודיע לתקשורת שהוא עובר לצהוב כשהוא עוד לא חגג את הגביע עם האוהדים הירוקים...זה אחרי עונה חלשה שלו ושל חבריו על כר הדשא.

יש לנו פשוט בעיות קשות בכדורגל הישראלי וזה לא מקרי שאנחנו נראים ככה. המאמן הגרוע, המנטליות וחוסר המקצוענות של השחקנים חשובים כרגע הרבה יותר מאלה ששרקו אתמול בוז. ולא, מי שעשה את זה לא צריך להיות גאה בזה.

מצב נושא:
הנושא נעול.